2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel annişler;
bebeğim fıkır fıkır maşallah son günlerde artık sıkıldıda çıkmak mı istiyor ne .çünkü bu gün saat 3 te karnımın sağ tarafına 10 dk bazen 5 dk aralıklarla sancı girdi ama en fazla 5 sniye felan kalıyor,doğum sancısı sandım bu sancı akşam saat 10 a kadar sürdü.şimdi çok şükür geçti.bu nedir ya anlamadım doğuma hazırlık sancılarımı acaba

Son düzenleme:
yaa kızım hala uyumadı fırıl fırıl dönüyo içimde ama benim cok fena uykum geldi bekliyorum ama cadı yorulmadı daha uyumaya niyeti yok ben yatiim da belki o da sızar:)) hadi hepinize ii geceler tatlı bebişli rüyalar sabah erkenden görüşürüüüzz :))

iyi geceler kızlar

bursalı anneler siz hangi hastanelerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz??berkerdem galiba devlette yapıcaktı umutluyum da medicale gitcekti sanırsam ama diğerlerini bilmiyorum ben doruk çekirgede düüşünüyordum fekat koca bir kararsızlık içinde kaldım şimdi de jimer de doğurmayı düşünüyorum yarın 12 de randevum var jimerde bebeğimi çok özlediğim için artık her hafta gidicem zaten 4 haftam kaldı sizler jimer hakında ne düşünüyorsunuz??

sabah uyanınca cvplarsanız sevinirim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama gündüz ev işleri çocuk derken bu aralar sadece gece yazabiliyorum

Canım benim de öyle bu aralar taksit taksit yapıyorum resmen

Kuzum tamamlamışsın çanta işini eksik bir şey olursa ben buradan yetiştiririm 5 dakikada merak etme sen

Sen huuuu demişsin ama biliyorsun ben sayfayı açık bırakıp dolanıyorum. Arkadaşlar dağdan sonra bize geldiler biri bizde kalıyor zaten yazamadım şimdi yatmadan yazayım dedim. Masivaya da Bursa'yı tavsiye ediyorum tabi eşimin memleketi olsa da üniversite hayatı falan yıllardır buradayım artık.

Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.

Bu haftalar için yalancı doğum sancılarından bahsediyorlar benim doktorum 10 dakikada üç kez ve günde ondan fazla olursa kasılmaları falan ciddiye al dedi. Yarın arayıp doktorunu sor istersen.

Canım benim jimer hakkında bilgim yok yeri bana çok ters olduğu için hiç araştırmadım ben Bahara gidiyorum hastanenin imkanlarıyla beklentilerinin uyuşması önemli bence.

Azeri, canım cicileriniz hayırlı olsun,
Polciğim, önce durgunluğuna üzüldüm ama geçti neyseki,
Gamzeciğim, bebeğin, sen, bebeğin için yaptığın şekerler, süsler harika,
Özlem ve nicegirl, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkürler,
HASTA OLAN HERKESE ACİL ŞİFALAR,
Küçük büyük cici alan herkese güzel günlerde kullanmak nasip etsin, unuttuğum annişlerde kusura bakmasın ne olur.

Canım çok çok geçmiş olsun iznin için üzülme hayırlısı olsun de, inşallah Allah kardeşine hayırlı güzel bir evlat nasip eder bir arkadaşım tedavilerle uğraşıp doğal yoldan hamile kaldı ümidinizi kesmeyin kendini çok üzmemeye çalış bebeğin için. Aksilikler de bir an önce hallolur umarım.

canim cok gecmis olsun, simdi biraz daha iyisindir umarim.
ahh su bebisleri dogurma zamanimiz gelse de artik, sagliklisiyla bi kucagimza alsak, rahatliycaz.
izniin icin de uzuldum, hayirlisii olsuun artik uzme kendini, bebiisin de uzulmesin.

kardesine de Allah gonlune gore versin insallah, umidini kesmesin. boyle seyler hic belli olmuyor, beklemedigi anda cikip geliverir
bebisi belki de. bundan sonraki haftalarinin guzel gecmesi dilegiyle....
baya azim yapmissin 149 sayfa :))

canım çook geçmiş olsun ishali gerçekten ağır geçiröissin ama iyiki de hastaneye gitmişssin canım yoksa 3 günde de geçmeyebilirdi...sen bol su iç canım kabızlığında geçer en yakın zamnda..uykusuuzluk bende de var gündüz uyuklamalarıyla idare eediyoruz..kızkardeşine de rabbim tez zamanda doğal yollarda bebiş versin inş.. hiç belliolmuyor bebişler bir anda süpriz yapıyılar..ablamın arakdaşı dünya para döktüler tüp bebeğe aşılamaya olmadı..yaşları da küçüktü telaş ediyolardı ama...sonra ara vediler brkaç ay tedavi olmadı yani ve o aylar hamile kaldı ve şimdi doğurmuş bile
bu son aylarda çok hasssa oluyoruz canım sen sıkmamamya çalılş bak madem izne ayrıldın sıcacık evinde bebişinin gelmesini bekle..arda aldıpın kıyafetleri alıp alıp kokla ben günde 2 3 sefer yapıyorum hayallere dalıyorum..

Herkese Günaydın

Babamızı işe gönderdik, biraz buraya bakıp sonra kahvaltımızı yapacağız,babamızın kahvaltı yapma alışkanlığı yok maalesef, yarım saat fazla uyumayı tercih ediyor...

Neyse ben şimdi geçmişi okuyayım

Şimdilik son beş sayfayı okudum, kahvaltımızı yaptıktan sonra inşaAllah dahada geçmişi okuyayım....

Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canım ben çok beğendim gönül rahatlığıyla alabilirsin eminim sende beğeneceksin
yalnız şuanki bedeninden 2 bedeb büyük al
ben bunu gördüm ama sanki alttan çıtçıtlıymış gibi gelmişti emin olamamıştım....canım çok tşk ederim .... ya benim göğüslerim öyle çok büyümedi, zatende çok küçüktü... normalde 75 takıyordum ama tam doldurmuyordu... şimdi 80 takıyorum.... buna göre 90 almam yeterli olur mu ki:44:

sabah sabah iyi güldüm, viski bardağında çay, süpermiş canım gönlümüz ilk olarak Ankarada, Ankara olmazsada artık kastamonuyu istemediğimiz için Bursa yada Bolu Bursa için yaşanılabilir, güzel şehir diyorlar,hayırlısı bakalım

canım tanıdım seni, Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah en kısa zamanda tekrar hamile olduğunun haberini alırsın ve burada müjdelersin, ve ardından da inşaAllah bebeğini kucağına aldığını müjdelersin...

canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim bebeğini sana bağışlasın, kardeşin içinde üzüldüm ve senin üzüntünüde anlayabiliyorum... Temmuzda benim çok sevdiğim en yakın arkadaşım(8 senelik evli) tüp bebek yaptırmışlardı, onun tüp bebek yaptırdığının bir kaç gün sonrasında ben hamile olduğumu öğrenmiştim,5-6 gün sonrada tüp bebeğin tutmadığını öğrenmiştim ve naısl üzülmüştüm, benim kardeşim gibidir, can dostumdur.... ve onun için gece gündüz dua ediyorum, ki şu an senin neler hisstettiğini çok iyi anlıyorum

Günaydın kızlarr..

Herkese iyi haftalar..

canım kusura bakma özel msj atamıyorum 100 msj kuralını tamamlamadığım için eğer senin için de uygunsa 9 şubata yazayım seni şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Canım boş günün varsa bende okurum...
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Canım çok geçmiş olsun.. Kardeşin için de Allah en kısa zamanda hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun..
günaydın kızlar...
Günaydınnnn anneee :)

günaydın kızlarrrr geçmşi çok okuyamadım umarım herkes iyidir.. benim rahim kemiklerim ve iç bacak kemiklerimde 1 haftadır ağrı var sanki böle deli gibi spor yapmışımda hamlamışım gibi nedendir bilen duyan varmııı bugün dr a da sorcam gerçi ama merak ettim

Canımm hamile olmayasın?? :)) hepimizde var kuzum o ağrılar.. Rahim artık hazırlıyo kendini doğuma.. zaman daralıyooo dın dını dın dınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…