- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.481
kızlar size bir şey sorucam
benim bir iki haftadır idrar miktarımm azaldı
yani sık sıkı az miktarda idrara çıkıyorum
herhangi bir yanma şikayetim yok bol bol suda içiyorum
acaba diyorum artık rahim büyüdüğündenmi böyle oluor
aranızda böyle bir durumu yaşayan varmı
selam arkadaşlar .....
evde dinlenmece devam ediyor ama yapılacak işler bitmiyo illaki bişeylr çıkıyo...ve nasıl akşam oluyo anlamıyorum....
bugün artık hastane çantamı hazırladım orta boy tekerlekli valiz aldım ve anca sığabildik....dilerseniz ben yanıma neler aldım paylaşayım sizede fikir olsun.....benim eksiğim varsa sizde bana fikir verin ....
BEBEK İÇİN
2 takım zıbın
2 adet uzun kol cıtcıtlı badi
2 penye 1 kadife tulum
2 adet alt üst takım...
1 yelek....4 kalın çorap ....1önlük....3 ağız mendili...3 adete şapka....3 adet eldiven....1 adet yüz örtüsü
1 paket yeni doğan bezi....1 paket yeidoğan slak mendil...1 adet pişik kremi.....1 adet emzik...1 adet biberon...
1 kadife battaniye 1 penye battaniye 1.....hastaneden çıkartırken giydirmek için kapşonlu kundak battaniye....ve ana kucağımız...
ANNE İÇİN..
2 adet pijama takımı...
3 adete iç çamaşırı....2 adet emzirme sütyeni.
3 adet pijamalara uygun çorap.....
2 adet pijamalara uygun terlik....3 adet pijamalara uygun taç yada toka...
1 paket ıslak mendil....1 adet rula havlu....1 adet göğüs ucu çıkaran pompa....1...paket göğüs pedi....1 paket göğüs silme mendili....1 adet sabun...1 adet koltuk altı roll...1 adet nıvea parfum.....makyaj malzemeleri....
fotograf makinesi.....
çantayı hazırlamakta epey zaman aldı arkadaşlar bebeğin cicilerini neyi neyle giyeceğine göre grup yaptım ve tulumu çorabı zıbın takımı bu şekilde şeffaf buzdalabı poşetlerine koydum ve cok düzenli oldular.....
ewet cnm perşembe günü kasılmalardan dolayı hastaneden nst ye bağlandım ve sancılarım çıktı acil yatış yapıldı ilaç ve serum verildi erken doğum olma olasılığı var cnm bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı ....şimdide 4 saatte bir ilça içiyorum kasılmaları önlesin diye doğuma kadar kullanıcakmışım....hakkımızda hayırlısı bugün biraz sancım oldu sabah ama geçti sanırım artık vücüd doğum sinyallerini veriyo rabbim hayırlısı ile o günleride göstersin inşallah bende korkudan artık çantayı hemen hazırlmak istedim....
bu arada evet cnm bursa güzel zevkli biryer heryerede yakın ist...3 saat...aşşağıda bursalı arkidişlerimi görüyorum onlar benden eski sana destek olurlar şimdi....huhuuuuuuuuuuuuu aysen bedriye...
eline sağlık aysencim,bende nerde bu diyorum demekki işe koyulmuşsun üstünden büyük bir yük kalkmıştır dimi
güzel annişler;
bebeğim fıkır fıkır maşallah son günlerde artık sıkıldıda çıkmak mı istiyor ne .çünkü bu gün saat 3 te karnımın sağ tarafına 10 dk bazen 5 dk aralıklarla sancı girdi ama en fazla 5 sniye felan kalıyor,doğum sancısı sandım bu sancı akşam saat 10 a kadar sürdü.şimdi çok şükür geçti.bu nedir ya anlamadım doğuma hazırlık sancılarımı acaba
iyi geceler kızlar
bursalı anneler siz hangi hastanelerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz??berkerdem galiba devlette yapıcaktı umutluyum da medicale gitcekti sanırsam ama diğerlerini bilmiyorum ben doruk çekirgede düüşünüyordum fekat koca bir kararsızlık içinde kaldım şimdi de jimer de doğurmayı düşünüyorum yarın 12 de randevum var jimerde bebeğimi çok özlediğim için artık her hafta gidicem zaten 4 haftam kaldı sizler jimer hakında ne düşünüyorsunuz??
sabah uyanınca cvplarsanız sevinirim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama gündüz ev işleri çocuk derken bu aralar sadece gece yazabiliyorum
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
Selam kızlar,
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
Selam kızlar,
ben bunu gördüm ama sanki alttan çıtçıtlıymış gibi gelmişti emin olamamıştım....canım çok tşk ederimShipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canım ben çok beğendim gönül rahatlığıyla alabilirsin eminim sende beğeneceksin
yalnız şuanki bedeninden 2 bedeb büyük al
masivacım bende 1 kez gittim bursaya çok güzel bi şehir gerçekten orda okuduğu için çok seviyo orayı ama yokuşları beni öldürdü eşim kardeşimin üniv. tercihlerinde ilk sırayı hep bursadan yana kullanmıştık bizde gider gezeriz diye :)
hatta bursalı hamişlere çok komik bi anımızı anlatayım tophaneye çıktık çay istedik adama büyük dedik biz fincan falan bekliyoruz çayı bide ne görelim koca viski bardağında çay getirmişöldüm gülmekten heralde fincanları yk derken karşı masaya fincanda nescafe geldi resmi vardı ama eşim haf.kartını kaybetti yoksa eklerdim.
canım tanıdım seni, Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah en kısa zamanda tekrar hamile olduğunun haberini alırsın ve burada müjdelersin, ve ardından da inşaAllah bebeğini kucağına aldığını müjdelersin...selam güzel annişler nasılsınız bakıyorum doğum konuşulmaya başlanmış okurken çok duygulandım ilk bebişim benimle kalsaydı ben de sizinle aynı telaşı yaşıyor olacaktım ama nasip işte.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka kızlar ikinci hamileliğimin müjdesini vermiştim sonrada yazamadım çünkü onu da düşük yaptım duygusal olarak ağır bir dönem geçirdim şuan da testlerimiz yapıldı ters giden bişey yok dr. um yumurta tembelliği gibi bişeyden bahsetti vücut geliştirmiyor dedi bir de kistim oluşmuş şuan ilaç tedavisine başladım sonrada yine bebek arayışımız başlayacak.. sizden ricam bana da dualarınız da yer verin lütfen.. uğrayamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama duygusal anlamda toparlanabilmek içindi dün streetpit mesaj atmış öyle mutlu oldumki siz ne güzel insanlarsınız bebeğime kavuşamadım ama sizi tanıdığım için çok mutlu oldum allah bebeişlerinizi sağlık sıhatlice kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum..
canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim bebeğini sana bağışlasın, kardeşin içinde üzüldüm ve senin üzüntünüde anlayabiliyorum... Temmuzda benim çok sevdiğim en yakın arkadaşım(8 senelik evli) tüp bebek yaptırmışlardı, onun tüp bebek yaptırdığının bir kaç gün sonrasında ben hamile olduğumu öğrenmiştim,5-6 gün sonrada tüp bebeğin tutmadığını öğrenmiştim ve naısl üzülmüştüm, benim kardeşim gibidir, can dostumdur.... ve onun için gece gündüz dua ediyorum, ki şu an senin neler hisstettiğini çok iyi anlıyorumSelam kızlar,
Canım boş günün varsa bende okurum...canım kusura bakma özel msj atamıyorum 100 msj kuralını tamamlamadığım için eğer senin için de uygunsa 9 şubata yazayım seni şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Canım çok geçmiş olsun.. Kardeşin için de Allah en kısa zamanda hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun..Selam kızlar,
Günaydınnnn anneee :)günaydın kızlar...
günaydın kızlarrrr geçmşi çok okuyamadım umarım herkes iyidir.. benim rahim kemiklerim ve iç bacak kemiklerimde 1 haftadır ağrı var sanki böle deli gibi spor yapmışımda hamlamışım gibi nedendir bilen duyan varmııı bugün dr a da sorcam gerçi ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?