2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugüne kadar böle bi ağrım olmamıştı o yüzden tırstım biraz acaba bebğimmi döndü die düşünüodum gerçi malum bizimki yoga yapıo içerde :))

Günaydın herkese...
İstanbulda gördüğüm en şiddetli kar yağışı var...
şu kar çabuk geçsin oynayamadıktan, üstünde yürüyemedikten sonra ne anlamı var...

umarım herkes iyidir. geçmişe biraz bakalım...
biz güzelce kahvaltımızı yaptık... benim bebiş çok hareketlendi korkuyorum... bu kadar hareket normalmi...
herkese sağlıklıi mutlu, huzurlu haftalar diliyorum...

bugüne kadar böle bi ağrım olmamıştı o yüzden tırstım biraz acaba bebğimmi döndü die düşünüodum gerçi malum bizimki yoga yapıo içerde :))

Benimde iki haftadır oluyo haftalarımız aynıymış :)) ben biraz daha kilo aldım herhalde erken başladı benimkiler :)) döncek diye bende çok korkuyorum ( artık öyle kalsınlar inşallah.. doktor bu haftadan sonra zor döner dedi.. yeri dar ya.. gerçi düşünsene şimdi elini kolunu oynatsa hissediyoruz tam dönse yerimizden hoplarız gibi geliyo

cnım ahde vefadan senmi almıştın kundaklı bebek şekerlerini kaç günde sipariş gelio acaba ben haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum geç kalmam dimi

geçmiş olsun...
kendini üzmemeye çalış. Rabbim kardeşinede tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin...

canım hatırladım bende seni...
çok geçmiş olsun. zor zamanlar geçirmişsin hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim tez zamanda sana evlat nasip etsin. hayırlı haberlerini bekliyoruz...
herşey gönlünce olsun...

hediyeyi anneye, kayınvalideyemi ermeyi düşünüyorsun...
canım ne düşünüyorsun sen onlara torun veriyorsun bırak onlar sana ve bebeğine hediye alsınlar. ağırdan al kendini...

canım evine dönmüşsün. ne güzel...
birde eşyalarda tamamlanmış... güle güle kullansın bebişin...

cnım ahde vefadan senmi almıştın kundaklı bebek şekerlerini kaç günde sipariş gelio acaba ben haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum geç kalmam dimi

Kuzum ben aldım, modelini seçtikten sonra 1 haftada yapıyo.. kargoyu da ptt aps ile gönderiyo o yüzden 1 günde teslim edildi.. geç olmaz ama iki hafta sonraya denk gelir.. sorun değilse o şekilde ver sipariş.. ödemeyi teslimatta yapıyosun o güzeldi :)

canım benim idrarım çok fazla. çok su içiyorum herhalde ondan.
enfeksiyon olduğu için su fazla tüketiyorum...
2 saatte bir gidiyorum wc ye. uyuduğumda kendime gelmem, ayaklanmam uzun zaman aldığı için çoğu zaman altıma kaçırıyorum.

canım geçmiş olsun...
kendine ve bebeğe iyi bak...

canım benim viskon du sanırım... sert olması daha iyiymiş...

canım umarım sorunlarınızı halledersiniz. eşinin bu dönemde çok anlayışlı ve sana destek olması lazım...
sadece hamilelik döneminde değil. lohusalık döneminde eşine daha çok ihtiyacın olacak...
eğer faydası olacağını düşünüyorsan zaman kaybetmeden terapiste git canım...

Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Canım geçmiş olsun haber ver gelince.. bizi merakta bırakma..

Hoşgeldin kuzummm.. nasıl geçti yorulmadın inşallah çok?? bebiş nasıl?

başın saolsun cnm..Allah sabır versin..

günaydın kızlaar oh be topik haftasonu ıssızlığından kurtulmuş keyfimiz yerine geldi :))

canım benim sana cok gecmiş olsun bol su içmeye dikkat et gaz için de sıcak tut kendini kardeşine de geçmiş olsun vadır mutlaka bi hayır Allah vereceği zamanı bilir hayırlısıyla o da kavuşsun inşallah bebeğine bu arada rica ederim tatlım cok güzel bi hamiş arkadaşım daha oldu ne güzel:)

günaydın kızlar...

günaydınnn en kıdemli anne:))

Günaydın kızlarr..

Herkese iyi haftalar..

günaydııınnn nerelerdesin kıs sen iki gündür :)

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
canım hayırlısıyla git gel inşallah bize de haber ver mutlaka

canım hoş geldin daha dün bahsin gecti semra soruyodu seni ben daha 1 hafta var gelmene sanıyodum ona da öle söyledim tabi söylerken de Allah Allah diyorum cok uzamadı mı bu kızın yoklugu yaa:)) iyiki geldin eksikliğin belliydi valla

Günaydın kızlar,
aysen, limonlu kek, bsmd, özlem, masiva, dmf ve diğerleri hepinize teşekkür ederim, verdiğiniz destek ve moral için, Allah hepimize kolay hamilelikler nasip etsin.
Ne yapalım artık ev hanımlığına alışmaya çalışacağız, evimle ve bebbişimin kıyafetleriyle ilgileneyim bugün bari.

Dinlenin bakalım bol bol ben de 32.haftada rapor aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir diye...Ama böyle çok rahatım doğuma kadar çalışıcam.Mümkünse artık misafir gelmesin

Ay ben de aldıydım o raporu ama yandı.
Neyse tatlım aklında olsun diye söylüyorum, şimdi raporluyken ((Allah hiç bir şeklde başa vermesin ama istemem tabi, bilg için yazıyorum yanlış anlaşılmasın)) hasta falan olursan, eğer dururmun ağır değilse hastanede bir gece bile yatma, ayakta tedavi yollarını dene, yoksa doğum önü iznini SGK yakıyor, çatır çatır.
Ben pek üzüldüm ama sonunda tevekkül edip Allaha sığındım, böyleymiş hayırlısı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…