- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.501
bugüne kadar böle bi ağrım olmamıştı o yüzden tırstım biraz acaba bebğimmi döndü die düşünüodum gerçi malum bizimki yoga yapıo içerde :))
Benimde iki haftadır oluyo haftalarımız aynıymış :)) ben biraz daha kilo aldım herhalde erken başladı benimkiler :)) döncek diye bende çok korkuyorum( artık öyle kalsınlar inşallah.. doktor bu haftadan sonra zor döner dedi.. yeri dar ya.. gerçi düşünsene şimdi elini kolunu oynatsa hissediyoruz tam dönse yerimizden hoplarız gibi geliyo
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
selam güzel annişler nasılsınız bakıyorum doğum konuşulmaya başlanmış okurken çok duygulandım ilk bebişim benimle kalsaydı ben de sizinle aynı telaşı yaşıyor olacaktım ama nasip işte.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka kızlar ikinci hamileliğimin müjdesini vermiştim sonrada yazamadım çünkü onu da düşük yaptım duygusal olarak ağır bir dönem geçirdim şuan da testlerimiz yapıldı ters giden bişey yok dr. um yumurta tembelliği gibi bişeyden bahsetti vücut geliştirmiyor dedi bir de kistim oluşmuş şuan ilaç tedavisine başladım sonrada yine bebek arayışımız başlayacak.. sizden ricam bana da dualarınız da yer verin lütfen.. uğrayamıyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama duygusal anlamda toparlanabilmek içindi dün streetpit mesaj atmış öyle mutlu oldumki siz ne güzel insanlarsınız bebeğime kavuşamadım ama sizi tanıdığım için çok mutlu oldum allah bebeişlerinizi sağlık sıhatlice kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum..
merhabalar güzel anneciklersürekli yazamıyorum ama takip etmeyi de ihmal etmiyorum. size bir sorum olacak şimdi doğumdan sonra yanımızda anneler veya kayınvalideler kalacak, doğum sonrası küçük hediyeler vermek gerekir mi:44: ya da ne hediye almak gerek akıl verin annişlerrr
Çantalarda hazırlanmaya başlanmış, bizim hiç birşeyimiz hazır değil ama çok şükür en azından alındı, eksiğimiz yok, Artık ankaraya gidişimde hazırlayacağım, tek eksiiğim emzirme atleti... Ronya hepsi buradadan aldığını söylemişti, hangi markadan aldı acaba... fiyatı uygun çünkü, ben ankarada mağazalara sordum 24 tl diyorlar o kadar pahalı birşey almak istemiyorum, emzirme sütyeni almayacağım ve atletide 4-5 tane alayım diyorum:44:
cnım ahde vefadan senmi almıştın kundaklı bebek şekerlerini kaç günde sipariş gelio acaba ben haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum geç kalmam dimi
kızlar size bir şey sorucam
benim bir iki haftadır idrar miktarımm azaldı
yani sık sıkı az miktarda idrara çıkıyorum
herhangi bir yanma şikayetim yok bol bol suda içiyorum
acaba diyorum artık rahim büyüdüğündenmi böyle oluor
aranızda böyle bir durumu yaşayan varmı
iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydim afedersinz ishal olmuşum bebişime bişe olur diye korktum acile gittim bi sürü tahlil yapıldı çok şükür iyi çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı daha önce ilaç aldım halde geçmemiş zaten dr 15 günden önce geçmez demişti bide benim gibi elleri uyuşuk olan varmı çok uyuşıyo koluma kadar ve hiç geçmiyo çok rahatsız ediyo beni
herkese slm,,, bebeğine park yatak alanlar içine hangi yataktan aldınız?? sert visko yatak bide pamuklu orta sert vardı pamuklu aldım ben daha iyi diye ama viskomu daha iyi acaba..gerçi pamuklu viskonun 2 katı fiyatıydı..
Kızlar o kadar moralim bozuk ki kafayı yemek üzereyim. Eşimle inanılmaz kötü bişi yaşadım. 2 gündür ağlamaktan helak oldum, kendimi durduramıyorum Meğer ne problemli bir evliliğim varmış.O da çok utandı üzüldü ama affedilcek bişi de diil yaptığı evimizde huzur yok iki deli gibiyiz evin içinde şu an..Şimdi bebeğimi düşünüorum bişi olmasından korkuyorum direk bi ağrı saplanıyo ağlama krizlerimin arasında.
Evlilik terapistine gidicem, gidelim dio eşim düzelicem dio ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten çok zor bir lohusalık dönemi bizi bekliyor. Kimseyle de paylaşamam. Sorunsuz her anımızın kıymetini bilelim eşiniz size karşı dürüstse hep kıymetini bilin tek başına kaldığını hissetmek gerçekten çok zor.
Canım geçmiş olsun haber ver gelince.. bizi merakta bırakma..kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
bu kadar güzel konunun içinde sizleride sıkmak istemezdim ama paylaşcak birilerini aradım.pazartesi anneannemi kaybettik.bugünde dedemi(babamın babası) o kadar kötüyümki sürekli dua ediyoum.allahım bebeğimi koru diye.yıkıldım resmen.Allahım daha beter bişi vermesin ama çok psikolojim bozuldu.hayatta hibirşeye hevesim kalmadı sanki.ne bilim işte.... neyse kusura bakmayın.sizinde canınızı sıktım.Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun kimseye genç acısı vermesin....
Canım geçmiş olsun haber ver gelince.. bizi merakta bırakma..
Hoşgeldin kuzummm.. nasıl geçti yorulmadın inşallah çok?? bebiş nasıl?
Hoşbulduk canım.Bebiş de ben de iyiyiz ama felaket yoruldum.İşe geri dönmeyi iple çektim valla.Sen nasılsın bebiş nasıl?
Azeri, canım cicileriniz hayırlı olsun,
Polciğim, önce durgunluğuna üzüldüm ama geçti neyseki,
Gamzeciğim, bebeğin, sen, bebeğin için yaptığın şekerler, süsler harika,
Özlem ve nicegirl, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkürler,
HASTA OLAN HERKESE ACİL ŞİFALAR,
Küçük büyük cici alan herkese güzel günlerde kullanmak nasip etsin, unuttuğum annişlerde kusura bakmasın ne olur.
günaydın kızlar...
Günaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
canım hayırlısıyla git gel inşallah bize de haber ver mutlakakızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
günaydııınnn nerelerdesin kıs sen iki gündür :)
Hoşbulduk canım.Bebiş de ben de iyiyiz ama felaket yoruldum.İşe geri dönmeyi iple çektim valla.Sen nasılsın bebiş nasıl?
Bizde iyiyiz şükür, evdeyiz yatıyoruz kalkıyoruz :)) Başka bişi yok..
kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Dinlenin bakalım bol bol ben de 32.haftada rapor aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir diye...Ama böyle çok rahatım doğuma kadar çalışıcam.Mümkünse artık misafir gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?