2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canım,ayy bir hafta daha olsaydı dayanamazdım valla

Cumartesi gezdik :)) pazarda beyimlen tv izledik bütün gün bugün onu işe gönderip hemen geldimmmmm..
ohh iyi yapmışsın canım hoşgeldin:))

amin canım benim gercekten bebeğin eşyalarıla uğraşmak hem inanılmaz moral oluyo hem de zamanın nasıl gectiğini anlamıyosun ben bi girdim mi kayboluyorum onların içinde nasıl mutlu ediyolar anlatamam sen de gir ve kaybol ama arasıra gel yanımıza özletme kendini emi...

günaydın güzel anneler nasılsınız? bebikolar nasıl?

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
canım umarım alıstırma sancısıdır ve gecer. haberlerini beklıyoruz. artık kaıslmalarımız baslıyor bebişler zamanında gelir umarım.

özgecim nasılsın? özlettin kendini. cok mu hareketliydi kardiş.

canım cok cok gecmiş olsun. ishal boslamaya gelmıyor. dogum onu izninin yandıgına üzülme canım sen ve bebegın saglıklı olsn da. bakalım bızde 37ye kadar dayanabılcez mi bakalım. ama hastanede yatma olayını ögrendıgımız iyi oldu canım. basımıza gleirse rıca edelim de yatıs yaptırmayalım.

Sağol canım bilgi için...Benim rapor biraz formalite zaten doğum parası alabilmek için muhasebe istedi.Kendi işim gibi olduğu için izin için almadım raporu ama belki onu bile etkiler öyle bi durumda.aklımda bulunsun iyi oldu öğrendiğim.

özgecim hoşgeldin snde :))
kızlar dün avent göğüs kalkanı aldım..inşallah işime yarar..6 parça 34 tl..jokerden aldm..
bide dün göğüslerime inanılmaz ağrılar saplandı..sanki bıçak giriyo gibi..acaba sütün habercisimi bu ağrılar? :44:

Ay yok özletmem kendimi, zaten geçmişi okurken hem kıskandım sizi, hem de 'oh artık ben de bu muhabbetlere katılacağım' diye sevindim, iyi ki varsınız.

Sağol canım:))İnş.işine yarar canım.Ağrılar için bişey diyemiycem ben de hiç olmadı ama belki sütten dolayıdır..

canım kusura bakma özel msj atamıyorum 100 msj kuralını tamamlamadığım için eğer senin için de uygunsa 9 şubata yazayım seni şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
tamam canım okurum o gün.

Çok geçmiş olsun canım ve iyiki hastanede yatmışsın, hamilelikte ishal çok tehlikeliymiş.. hele ki şu zamanlar.
şükürki iyileşip dönmüşsün aramıza. Kardeşin için da hakkında hayırlısını versin Allah'ım.

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn

aaa canım geçmiş olsun... ALEVin tel no.su olan arkadaşlar varmı???? bilgi alsak :26::44::44::44::44:
Hoşgeldin Özgecim, misafirleri uğurlayıp işe koyuldun ne güzel. eh biraz yorulmuşsun ama bunlar sana tecrübe olmuştur:)

Ay yok özletmem kendimi, zaten geçmişi okurken hem kıskandım sizi, hem de 'oh artık ben de bu muhabbetlere katılacağım' diye sevindim, iyi ki varsınız.

katıl canım katıl cok ii geliyo insana bencede iyi ki bu topik vr iyiki hamiş arkadaşlarım var cok seviyorum ben de burayı...

Hoşbulduk canım,sorma valla ne tecrübe ne tecrübe

günaydın kızlarr

bugün ancak yeni uyanabildim. dün eşimle bütün gün gezdik. gece yarılarına kadar dışarıdaydım çok enerjik hissettim kendimi ilk kez... e tabi haliyle bugün de uyanamadım, zaten geceleri uyumak da lüks oldu benm için. ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor.

GEBELİĞİN SON ZAMANLARI ENERJİ DOLARMIŞ İÇİMİZ.. SENİN BEBİŞ ERKEN Mİ GELCEK YOKSA SEN BU ENERJİLERİ BOŞA HARCAMAMAYA BAK CANIM.

Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti beni bu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni

Canımm geçmiş olsun, dünden beri benimde midem bulanıyoo bende üşüttüm mü acaba falan diye düşünüyorum ama halsizlik yok sadece mide bulantısı.. hamileliğin ilk ayında olmuştu acıkınca midem bulanıyodu onun gibi bişey.. başamı dönüyo benim hamilelik acabaa

ayy siiz hamilesiniiiiizzz:)) kızlar bende de var yaa midemle başım dertte halsizlik yok aksine zıpırlaştım ama midem hiç bişi almıyo bu da demekki olması gereken bişi bulansın bakalım napalım azericim işler halledilir zamanla kafana takma güzelim önemli olan sağlığın hele bi kendine gel de yapılır üzülme

Evet kuzum aynı ilk başlardaki gibi oldu ben ilk zamanlarda böyleydim halsizlik ve ve mide bulantısı şimdi aynı şeyi tekrarlıyor neden ki acabaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…