- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.521
günaydın kızlaar oh be topik haftasonu ıssızlığından kurtulmuş keyfimiz yerine geldi :))
canım benim sana cok gecmiş olsun bol su içmeye dikkat et gaz için de sıcak tut kendini kardeşine de geçmiş olsun vadır mutlaka bi hayır Allah vereceği zamanı bilir hayırlısıyla o da kavuşsun inşallah bebeğine bu arada rica ederim tatlım cok güzel bi hamiş arkadaşım daha oldu ne güzel:)
günaydınnn en kıdemli anne:))
günaydııınnn nerelerdesin kıs sen iki gündür :)
canım hayırlısıyla git gel inşallah bize de haber ver mutlaka
canım hoş geldin daha dün bahsin gecti semra soruyodu seni ben daha 1 hafta var gelmene sanıyodum ona da öle söyledim tabi söylerken de Allah Allah diyorum cok uzamadı mı bu kızın yoklugu yaa:)) iyiki geldin eksikliğin belliydi valla
ohh iyi yapmışsın canım hoşgeldin:))Cumartesi gezdik :)) pazarda beyimlen tv izledik bütün günbugün onu işe gönderip hemen geldimmmmm..
Günaydın kızlar,
aysen, limonlu kek, bsmd, özlem, masiva, dmf ve diğerleri hepinize teşekkür ederim, verdiğiniz destek ve moral için, Allah hepimize kolay hamilelikler nasip etsin.
Ne yapalım artık ev hanımlığına alışmaya çalışacağız, evimle ve bebbişimin kıyafetleriyle ilgileneyim bugün bari.
Hoşbulduk canım,ayy bir hafta daha olsaydı dayanamazdım valla
canım umarım alıstırma sancısıdır ve gecer. haberlerini beklıyoruz. artık kaıslmalarımız baslıyor bebişler zamanında gelir umarım.kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
Ay ben de aldıydım o raporu ama yandı.
Neyse tatlım aklında olsun diye söylüyorum, şimdi raporluyken ((Allah hiç bir şeklde başa vermesin ama istemem tabi, bilg için yazıyorum yanlış anlaşılmasın)) hasta falan olursan, eğer dururmun ağır değilse hastanede bir gece bile yatma, ayakta tedavi yollarını dene, yoksa doğum önü iznini SGK yakıyor, çatır çatır.
Ben pek üzüldüm ama sonunda tevekkül edip Allaha sığındım, böyleymiş hayırlısı dedim.
Ay ben de aldıydım o raporu ama yandı.
Neyse tatlım aklında olsun diye söylüyorum, şimdi raporluyken ((Allah hiç bir şeklde başa vermesin ama istemem tabi, bilg için yazıyorum yanlış anlaşılmasın)) hasta falan olursan, eğer dururmun ağır değilse hastanede bir gece bile yatma, ayakta tedavi yollarını dene, yoksa doğum önü iznini SGK yakıyor, çatır çatır.
Ben pek üzüldüm ama sonunda tevekkül edip Allaha sığındım, böyleymiş hayırlısı dedim.
günaydın güzel anneler nasılsınız? bebikolar nasıl?
canım umarım alıstırma sancısıdır ve gecer. haberlerini beklıyoruz. artık kaıslmalarımız baslıyor bebişler zamanında gelir umarım.
özgecim nasılsın? özlettin kendini. cok mu hareketliydi kardiş.
Sağol canım iyiyim sen nasılsın?Ben de özledim valla...Hem hareketliydi hem de herşeye ağlıyodu yabancıladı zor alıştı hapşırınca bile korkup ağlıyodu yani öyle söyliyim.Bi de annesi çok mızmız yetiştirmiş bişey söylenmiyo çocuğa.Ne desen küsüp ağlıyo misafir olunca da zaten bişey söylenmiyo.Öyle yani zor geçti.Ama çok tatlı bi çocuktu yine de.
kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
ohh iyi yapmışsın canım hoşgeldin:))
amin canım benim gercekten bebeğin eşyalarıla uğraşmak hem inanılmaz moral oluyo hem de zamanın nasıl gectiğini anlamıyosun ben bi girdim mi kayboluyorum onların içinde nasıl mutlu ediyolar anlatamam sen de gir ve kaybol ama arasıra gel yanımıza özletme kendini emi...
özgecim hoşgeldin snde :))
kızlar dün avent göğüs kalkanı aldım..inşallah işime yarar..6 parça 34 tl..jokerden aldm..
bide dün göğüslerime inanılmaz ağrılar saplandı..sanki bıçak giriyo gibi..acaba sütün habercisimi bu ağrılar? :44:
tamam canım okurum o gün.canım kusura bakma özel msj atamıyorum 100 msj kuralını tamamlamadığım için eğer senin için de uygunsa 9 şubata yazayım seni şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Çok geçmiş olsun canım ve iyiki hastanede yatmışsın, hamilelikte ishal çok tehlikeliymiş.. hele ki şu zamanlar.Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Hoşgeldin Özgecim, misafirleri uğurlayıp işe koyuldun ne güzel. eh biraz yorulmuşsun ama bunlar sana tecrübe olmuştur:)Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
Ay yok özletmem kendimi, zaten geçmişi okurken hem kıskandım sizi, hem de 'oh artık ben de bu muhabbetlere katılacağım' diye sevindim, iyi ki varsınız.
tamam canım okurum o gün.
Çok geçmiş olsun canım ve iyiki hastanede yatmışsın, hamilelikte ishal çok tehlikeliymiş.. hele ki şu zamanlar.
şükürki iyileşip dönmüşsün aramıza. Kardeşin için da hakkında hayırlısını versin Allah'ım.
aaa canım geçmiş olsun... ALEVin tel no.su olan arkadaşlar varmı???? bilgi alsak :26::44::44::44::44:
Hoşgeldin Özgecim, misafirleri uğurlayıp işe koyuldun ne güzel. eh biraz yorulmuşsun ama bunlar sana tecrübe olmuştur:)
günaydın kızlarr
bugün ancak yeni uyanabildim. dün eşimle bütün gün gezdik. gece yarılarına kadar dışarıdaydım çok enerjik hissettim kendimi ilk kez... e tabi haliyle bugün de uyanamadım, zaten geceleri uyumak da lüks oldu benm için. ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor.
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
Canımm geçmiş olsun, dünden beri benimde midem bulanıyoobende üşüttüm mü acaba falan diye düşünüyorum ama halsizlik yok sadece mide bulantısı.. hamileliğin ilk ayında olmuştu acıkınca midem bulanıyodu onun gibi bişey.. başamı dönüyo benim hamilelik acabaa
Canımm geçmiş olsun, dünden beri benimde midem bulanıyoobende üşüttüm mü acaba falan diye düşünüyorum ama halsizlik yok sadece mide bulantısı.. hamileliğin ilk ayında olmuştu acıkınca midem bulanıyodu onun gibi bişey.. başamı dönüyo benim hamilelik acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?