- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.541
ayy siiz hamilesiniiiiizzz:)) kızlar bende de var yaa midemle başım dertte halsizlik yok aksine zıpırlaştım ama midem hiç bişi almıyo bu da demekki olması gereken bişi bulansın bakalım napalım azericim işler halledilir zamanla kafana takma güzelim önemli olan sağlığın hele bi kendine gel de yapılır üzülme
ayy siiz hamilesiniiiiizzz:)) kızlar bende de var yaa midemle başım dertte halsizlik yok aksine zıpırlaştım ama midem hiç bişi almıyo bu da demekki olması gereken bişi bulansın bakalım napalım azericim işler halledilir zamanla kafana takma güzelim önemli olan sağlığın hele bi kendine gel de yapılır üzülme
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
GEBELİĞİN SON ZAMANLARI ENERJİ DOLARMIŞ İÇİMİZ.. SENİN BEBİŞ ERKEN Mİ GELCEK YOKSASEN BU ENERJİLERİ BOŞA HARCAMAMAYA BAK CANIM.
son zamanlarda da bulantı oluyo demek ki çoğunluk bulanıyo o zaman mesele yok :))öff bahsettikçe daha çok bulanıyo ne biçim bişi bu mide bulantısı yaa.. anam yoksa bizim bebelerin saçlarımı çıktıı P
Kuzum bizim bıcırlarda hemen hemen Berra'yla aynı oldular onun saçlar çıkmıştı demek ki bizimkiler de saçlandıı
son zamanlarda da bulantı oluyo demek ki çoğunluk bulanıyo o zaman mesele yok :))öff bahsettikçe daha çok bulanıyo ne biçim bişi bu mide bulantısı yaa.. anam yoksa bizim bebelerin saçlarımı çıktıı P
Demek ki o yüzden midemiz bulanıyoooo o zaman mesele yok bulansın bulansın.. kel doğmasınlar
Ayhh kuzum keşke bende enerjik olsam dün bütün gün hasta tavuklar gibi bi oraya yattım bi buraya şeklim kaydı resmenannemler yardım edecek toplanmama ama yinede benim durmam lazım güya haftaya taşınacaz tek bişi toplanmadı evde bu gidişle bi sonraki haftaya kalacak kuzum gözümde büyüdü resmen off
ohhh bu bulantılara bakılırsa o zaman bizimkiler sırma saçlı olucak doğunca bi güzel tarar iki taraftan da bağlarız artık mirayla nazın saçlarını:))
Hoşbulduk canım,çok geçmiş olsun git dinlen evde.Dikkat et kendine...
herkese günaydınnnnnn.inşallah güzel bir hafta bizi bekliyordur.sancısız,ağrısız,bulantısız ve hastalıksız geçer..
Yaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
günaydın kızlarr
bugün ancak yeni uyanabildim. dün eşimle bütün gün gezdik. gece yarılarına kadar dışarıdaydım çok enerjik hissettim kendimi ilk kez... e tabi haliyle bugün de uyanamadım, zaten geceleri uyumak da lüks oldu benm için. ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor.
Yaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın
Ben aldım valla toka kuzum takcam küçük küçük kelebekler çiçekler aldımmohhh bu bulantılara bakılırsa o zaman bizimkiler sırma saçlı olucak doğunca bi güzel tarar iki taraftan da bağlarız artık mirayla nazın saçlarını:))
ay kıyamam ya olsun bir hafta sonraya kalsın canım yıpratma sen kendini geç olsun da güç olmasın hem bak annenler de var yanında tek diilsin ki o kadar düşünmee hallolur hepsi sen gözünde büyüttükçe iyice halsizlik çöker
Ayy yerim ben onun hastane çıkışınııı yavru kartall :) benim eşimle kardeşim koyu gs ama ben fb li olduğum için bi ortasını bulamadık takımlı bişiler almadıkYaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın
Günaydın canımm hoş geldinnherkese günaydınnnnnn.inşallah güzel bir hafta bizi bekliyordur.sancısız,ağrısız,bulantısız ve hastalıksız geçer..
günaydın canım.evi toparlama konusunda canını sıkma annenler yardım edecekler zaten.kabızlıkta çözülür.Rabbim başka dert vermesin.eve git bir güzel dinlen havalarda soğuk,karda var eve giden dik yokuşta var.sen erkenden çık canım.
günaydın kızlar
nigoli canım geçmiş olsun..şimdi iyi olmana sevindim,bol su içmeyi ihmal etme
azericim sana da geçmiş olsun..iş güç arası zor, kötü olmuş canım..Allah kolaylık versin
alev geçmiş olsun canım..iyi yapmışsın gitmekle,güzel haberlerle glirsin inş ciddi bi şey yoktur..
özgecim hoşgeldinbaşarıyla uğurlamana sevindim,yaşasın evde eşinle özgür hayat
mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor
bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorum bunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?