2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son zamanlarda da bulantı oluyo demek ki çoğunluk bulanıyo o zaman mesele yok :)) öff bahsettikçe daha çok bulanıyo ne biçim bişi bu mide bulantısı yaa.. anam yoksa bizim bebelerin saçlarımı çıktıı P

Ayhh kuzum keşke bende enerjik olsam dün bütün gün hasta tavuklar gibi bi oraya yattım bi buraya şeklim kaydı resmenannemler yardım edecek toplanmama ama yinede benim durmam lazım güya haftaya taşınacaz tek bişi toplanmadı evde bu gidişle bi sonraki haftaya kalacak kuzum gözümde büyüdü resmen off

Hoşbulduk canım,çok geçmiş olsun git dinlen evde.Dikkat et kendine...

Kuzum bizim bıcırlarda hemen hemen Berra'yla aynı oldular onun saçlar çıkmıştı demek ki bizimkiler de saçlandıı

Demek ki o yüzden midemiz bulanıyoooo o zaman mesele yok bulansın bulansın.. kel doğmasınlar

ohhh bu bulantılara bakılırsa o zaman bizimkiler sırma saçlı olucak doğunca bi güzel tarar iki taraftan da bağlarız artık mirayla nazın saçlarını:))

ay kıyamam ya olsun bir hafta sonraya kalsın canım yıpratma sen kendini geç olsun da güç olmasın hem bak annenler de var yanında tek diilsin ki o kadar düşünmee hallolur hepsi sen gözünde büyüttükçe iyice halsizlik çöker

ohhh bu bulantılara bakılırsa o zaman bizimkiler sırma saçlı olucak doğunca bi güzel tarar iki taraftan da bağlarız artık mirayla nazın saçlarını:))

Yaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın

Hoşbulduk canım,çok geçmiş olsun git dinlen evde.Dikkat et kendine...

canım hoş geldin.bayağı yorucu bir tatil olmuş senin için.neyse ki atlattın.daha fazla kalma durumları vardı o da geride kaldısende doğum öncesi egzersiz yapmış oldun,kötü bir deneyim olss da.inşallah senin meleğin annesini bu kadar çok yormaz..

herkese günaydınnnnnn.inşallah güzel bir hafta bizi bekliyordur.sancısız,ağrısız,bulantısız ve hastalıksız geçer..

günaydın canımm amiiiin inşallahh

ayyy bağlarız tabii hem de nasıl güzel olurlar yaa yerim ben onların kahküllerini :))

günaydın canım.evi toparlama konusunda canını sıkma annenler yardım edecekler zaten.kabızlıkta çözülür.Rabbim başka dert vermesin.eve git bir güzel dinlen havalarda soğuk,karda var eve giden dik yokuşta var.sen erkenden çık canım.

Ay o ağrıları hiç sorma, artık bu gece ben de yatakla savaşacağıma 3e kadar oturdum, ama sabah yine erken kalktım.

yerim senin sırma saçlı kızını beeennnn:))

AZERİİ canım geçmiş olsun. inşallah fazla uzamaz bulantı ve halsizliğin.

Defnedeyken benimde son ay midem çok bulanırdı, şimdidlik henüz bişi yok.
o zamanlar ben yoğurt yediğimde midem fena olurdu. sizde yediklerinize dikkat ederseniz bulursunuz belki neyin bulandırdığını.

Geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine.

Ben aldım valla toka kuzum takcam küçük küçük kelebekler çiçekler aldımm
Evet büyütmüyorumm ben yaparım o yeahh kendi kendime gaz vereyim olmayacak böyle

Ayy yerim ben onun hastane çıkışınııı yavru kartall :) benim eşimle kardeşim koyu gs ama ben fb li olduğum için bi ortasını bulamadık takımlı bişiler almadık
herkese günaydınnnnnn.inşallah güzel bir hafta bizi bekliyordur.sancısız,ağrısız,bulantısız ve hastalıksız geçer..
Günaydın canımm hoş geldinn

Evet kuzum kar soğuk fena ayağımda kalın çorap var botumun içi de tüylü olandan büro da sıcak ona rağmen ayaklarım donuyor sanki buz üstünde duruyorlar öğlen olsun izin alıp giderim artık

günaydın kızlar

nigoli canım geçmiş olsun..şimdi iyi olmana sevindim,bol su içmeyi ihmal etme

azericim sana da geçmiş olsun..iş güç arası zor, kötü olmuş canım..Allah kolaylık versin

alev geçmiş olsun canım..iyi yapmışsın gitmekle,güzel haberlerle glirsin inş ciddi bi şey yoktur..

özgecim hoşgeldinbaşarıyla uğurlamana sevindim,yaşasın evde eşinle özgür hayat

mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor

bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorumbunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0066.webp
    51 KB · Görüntüleme: 33

Aman canım takıldığın şeye bak, siz artık bebek teması içinde olmayacanız mı, ortak daha özel, güzel, şirin, sevimli bir noktanız olacak. Yine de sen nazı tuzu bırakma da çiçeklerin ardı kesilmesin, benim öküzcan yapmaz böyle şeyler.

canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sıhhat versin inşallah. ishal cok zor.bol sıvı al sen de vücudun susuz kalmasın. gaz sancısını herhalde en ii anlayan benim 4 senedir kronik kabızlık çekiyorum sen karnını sıcak tut. hatta benim gaz sancısı için işe yarayan tek yöntemim saç kurutma makinesi idi,kasıklarına saç kurutma makinesi ile sıcaklık ver böyle bi 5 dk yeterli hafif hafifte masaj yap o zaman gaz cıkarman kolaylasıyor ve agrın azalıyor. sonrada beline atkı sar sıcacık tut kendini azalıcak sancın göreceksin hayırlısı ile.Allah yardımcın olsun kuzum. izin olayını dert etme hayırlısı böleymiş bebişin ii olsunda sen daha cok onunla olursun. sen iileş bir an önce bebegin üzülmesin daha fazla.

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn

geçmiş olsun alev geldin mi bilmiyorum ama umarım ciddi bir şey yoktur. daha erken beklesinler azcık daha bebişler yaa.

canlarım rahatsız olan kim varsa cookk geçmiş olsun ben geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmicek gbi :S benimde fıtık ve enfeksiyon agrım cok oldugu için dün ara ara okudum yazılanları ama hiç katılamadım aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…