2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melikem, özlemim, azeri,
ay ben mi nazar ettim size, hayırdır, geçmişi okurken gıpta etmiştim sizlere, aman dikkat edin kendinize.

Evet kuzum kar soğuk fena ayağımda kalın çorap var botumun içi de tüylü olandan büro da sıcak ona rağmen ayaklarım donuyor sanki buz üstünde duruyorlar öğlen olsun izin alıp giderim artık

dikkat et canım.gribal bir durum olmasın sakın.üşüme,halsizlik,bulantı..ilk aklıma o geldi sen anlatınca.bol bol c vit. al ve dinlen.patronda izne çıkacak zamanı buldu:-(

çok geçmiş olsun canım...

canım maşallah eşin ne güzel jest yapmış..
bizimki hamileliğimi öğrendiğimizde almıştı çiçek en son.. ama bende istemiyorum artık, çünkü bu zamana kadar o kadar çok çiçek aldı ki sağolsun, ben atmaya kıyamıyorum bide onları.

canım ben liste yapıyorum eğer senin için de uygunsa 11 şubatta benim için 1 tane ayetel kürsi okur musun ismim emine şimdiden allah razı olsun
tamam cnm 11 şubat tele kaydediyorum ......şimdiden Allah kabul eder inşallah....
cnm ben medical parkta yapıcam kısmetse inşallah bursada yeni olduğum içinde jimer hakkında pek bilgim yok ama eşim iyi bir hastane olduğunu ama fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi...

cnm benim öncelikle eksik konusu için cok sağol bebekim hatta bugün anneme bile söyledim bişey olsa benim dünya tatlısı arkadaşlarım var ne gerikoyasa canla başla yaparlar dedim sabahta yazını gördüm
ne temiz kalpliyiz dimiiiiii

cnm cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...kardeşininde rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun inşallah ...

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
,
geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey değilir...

özge hoşgeldin cnm.....özledik seni...

Sağol canım atlattım çok şükür:)))Canım insan kendi çocuğuna yine bişey diyebiliyo ama misafir olunca ayrı.İnş.bizim miniklerimiz uslu olur ama yine.Şunu çok iyi öğrendim kızlar kesinlikle sese alıştırın bebişleri.Terlik bile giyemedim evde en ufak bi tıkırtıya uyanıyodu.Eşim hatta doğunca yüksek sesele müzik açıcam evde demeye başladı ve sadece sallanan beşikte uyuyan bi çocuktu.Bebişleri her yarde uyumaya alıştıralım çok zor bişey gece vakti biz beşik aradık uyumayınca en sonun birinin kullanmadığı bebiği alıp eve getirdik de öyle uyudu.
Aklınızda bulunsun illa da sallanacakca ayakta sallanmaya alışsın bence her yerde beşik nerden bulunur:))))

Canım sağol takılma sen öyle şeylere kuzum çiçeklerde çok güzelmiş

Melikem, özlemim, azeri,
ay ben mi nazar ettim size, hayırdır, geçmişi okurken gıpta etmiştim sizlere, aman dikkat edin kendinize.

Yok kuzumm biz birbirimizi nazar etmeyiz yaa son zamanlar daha falza arıza vermeye başladı herkes o kadar bişi klmadı artık sıkcaz dişimizi :)

dikkat et canım.gribal bir durum olmasın sakın.üşüme,halsizlik,bulantı..ilk aklıma o geldi sen anlatınca.bol bol c vit. al ve dinlen.patronda izne çıkacak zamanı buldu:-(

Ayy cnm grip olmasınn inş. yaa son zamanlar birde griple uğraşırsam hiç halim kalmaz yarın doktora tek tek sıralayım şikayetleri bakalım ne diyecek

hala içimdeki mucizeden bi haber anneyim ben sanırım..haklısın canım asıl aile yapacak şeyi unutuyorum..hatırlattığın için teşekkür ederim..
çiçek tavsiyeni de dikkate alıcam:)

Melikem, özlemim, azeri,
Canımmm senin güzel gözlerinin nazarı değer mi?? bizim kızlar saçlanıyo da ondanmış bulduk biz :))

Benimde en son hamileliği öğrenince almıştı :)) sonra maydonoz bile yok :))

Çiçeklerin çok güzelmiş canım:)))Ama öyle düşünme işinden de eşinden de uzaklaşmazsın.Daha da bağlanırsınız bebişle birlikte birbirinize,sıkma canını...

Aynen kuzum içim el verniyor atmaya bi dünya kurutulmuş çiçek var bende benimki buket almaz ben tek gül seviyorum büyük bi defter var içi dolu gül kurusuyla o günün tarihi ve küçük küçük notlar çok hoş oluyor :)

günaydın güzel anneler ve minik yavrularına.hayırlı haftalar hepinize,çalışan annelere ayrıca kolay gelsin işleriniz demek istiyorum...
gece 12den sonra yazılanları okumaya çalıştım,ben sayfaları okudukça siz de sayfaları ilerletiyosunuz maşallah ,biara hiç yetişemicem sandım :)

cetveli ben de arkadaşlardan yardım alarak yapmıştım,onun bi sitesi var ama aklımda değil şuan,bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.baştaki sayfaya eklemek için de pollyannadan rica etmeliyiz.sanırım tek o ekleme yapabiliyor

149 sayfa için kocamannn tebrik ediyorum seni,büyük azim valla.çok geçmiş olsun,şükğr ki ishal durumun geçmiş,diğer rahatsızlıkların da çabucak geçer inşallah.izin konusunu dert etme,her işte bi hayır vardır.inşallah kardeşine ve isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder tez vakitte

Canımm hamile olmayasın?? :)) hepimizde var kuzum o ağrılar.. Rahim artık hazırlıyo kendini doğuma.. zaman daralıyooo dın dını dın dınnnn

sen çok yaşa emi :) çok hoşuma gitti bu cevap :)bende de o tür sıkıntılar var,bi cevap beklerken bunu okumak güldürdü,rahatlattı beni

çok geçmiş olsun,erken çıkarsın inşallah.mide bulantısı bende de hafiften oluyor sabahları

çiçekler çok güzel bi jest olmuş,biraz uzak kalmak paylaşımlarınızı artırabilir bile,uzak kalmak derken akşam aynı evde kalmıyormusunuz?uzak değilsiniz o şekildeyse..ben eşimden 4-5 ay ayrı yaşayıp 3 ay beraber kalıyoruz...bi de benim halimi düşün :)

sonuna kadar katılıyorum...

bizde defneyi sese alıştırmaya çalıştık, ilk zamanlar alışıktı da, sonraları evde sadece ikimiz kalmaya başlayınca ve uyku sorunu gaz sıkıntısı derken uyusun diye sessizliğe alışıverdi. uzun bi süre böyle devam etti, bizde terlik bile giyemiyorduk, parmak ucuyla yürüyorduk evde. işin kötüsü misafir geldiğnde laf da anlatamıyosun!!! tam hatırlamıyorum ama 1,5 yaşındaydı filan sanırım tekrar sese alıştırmayı başardık. bi nişana gitmiştik ve o gürültüde Defne uyumuştu. o günden sonra da korkmadım artık:))

yatak konusuna gelince evet illaki yatağında yatsın demeyin hiçbi zaman. gündüz siz evdeyken koltuk kanepe yer döşeği artık neresi uygunsa yatırın gitsin. şükür annem sağolsun bana bunu baştan söyledi de, yatak konusunda sıkıntı çekmedik. her yere yatırdım, bizim yatağımıza da kendi battaniyesini serip öyle yatırdım, yatağımızın kokusunu alıp alışmasın diye.

Son düzenleme:

:))) bende öyleyim:))) gül yaprağına tarih yazarım:))))))

ceylinmelek aşağıda seni gördüm canım.insüline rağmen şekerin birazsıkıntılıydı.inşallah izne ayrıldıktan sonra düzene girmiştir.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

sen de biriktriyodun benim gibi polycim hatırladım:)sağolsunlar biz istemeyelim de onlarda ki alma isteği hiç bitmesin inş:)
Çiçeklerin çok güzelmiş canım:)))Ama öyle düşünme işinden de eşinden de uzaklaşmazsın.Daha da bağlanırsınız bebişle birlikte birbirinize,sıkma canını...

benim işkolik kocam beni de kendine benzetti sanırım:)inşallah bebişlere daha da bağlanırız birbirimize canım haklısın..basit şeyler ama insan paylaşmayınca içinde büyütünce büyüyor sanki..şimdi daha iyi hissettim güzel arkadaşlarım sayesinde

ay canım Allah size kolaylık versin..benimki ne kadar mızmızlanma kaldı senin yaşamının yanında..bazen ilçelere gidince ayrı kaldığımız oluyor ama bi kaç gün ve çok seyrek oluyor bu durum..fazla dip dibe olmaya alıştım heralde:)de merak ettim siz işten dolayı mı öyle yaşıyorsunuz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…