- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.561
Evet kuzum kar soğuk fena ayağımda kalın çorap var botumun içi de tüylü olandan büro da sıcak ona rağmen ayaklarım donuyor sanki buz üstünde duruyorlar öğlen olsun izin alıp giderim artık
canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sıhhat versin inşallah. ishal cok zor.bol sıvı al sen de vücudun susuz kalmasın. gaz sancısını herhalde en ii anlayan benim 4 senedir kronik kabızlık çekiyorumsen karnını sıcak tut. hatta benim gaz sancısı için işe yarayan tek yöntemim saç kurutma makinesi idi,kasıklarına saç kurutma makinesi ile sıcaklık ver böyle bi 5 dk yeterli hafif hafifte masaj yap o zaman gaz cıkarman kolaylasıyor ve agrın azalıyor. sonrada beline atkı sar sıcacık tut kendini azalıcak sancın göreceksin hayırlısı ile.Allah yardımcın olsun kuzum. izin olayını dert etme hayırlısı böleymiş bebişin ii olsunda sen daha cok onunla olursun. sen iileş bir an önce bebegin üzülmesin daha fazla.
geçmiş olsun alev geldin mi bilmiyorum ama umarım ciddi bir şey yoktur. daha erken beklesinler azcık daha bebişler yaa.
canlarım rahatsız olan kim varsa cookk geçmiş olsun ben geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmicek gbi :S benimde fıtık ve enfeksiyon agrım cok oldugu için dün ara ara okudum yazılanları ama hiç katılamadım aranıza
günaydın kızlar
nigoli canım geçmiş olsun..şimdi iyi olmana sevindim,bol su içmeyi ihmal etme
azericim sana da geçmiş olsun..iş güç arası zor, kötü olmuş canım..Allah kolaylık versin
alev geçmiş olsun canım..iyi yapmışsın gitmekle,güzel haberlerle glirsin inş ciddi bi şey yoktur..
özgecim hoşgeldinbaşarıyla uğurlamana sevindim,yaşasın evde eşinle özgür hayat
mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor
bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorum bunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum
canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sıhhat versin inşallah. ishal cok zor.bol sıvı al sen de vücudun susuz kalmasın. gaz sancısını herhalde en ii anlayan benim 4 senedir kronik kabızlık çekiyorumsen karnını sıcak tut. hatta benim gaz sancısı için işe yarayan tek yöntemim saç kurutma makinesi idi,kasıklarına saç kurutma makinesi ile sıcaklık ver böyle bi 5 dk yeterli hafif hafifte masaj yap o zaman gaz cıkarman kolaylasıyor ve agrın azalıyor. sonrada beline atkı sar sıcacık tut kendini azalıcak sancın göreceksin hayırlısı ile.Allah yardımcın olsun kuzum. izin olayını dert etme hayırlısı böleymiş bebişin ii olsunda sen daha cok onunla olursun. sen iileş bir an önce bebegin üzülmesin daha fazla.
Saol kuzum, dediğin masaj ve sıcak uygulamalar benim de aklıma geldi ama bebeği düşündüm, erken doğumu tetikler, belimi gevşetir falan diye, ayaklarımı sıcak tutuyorum bakalım.
tamam cnm 11 şubat tele kaydediyorum ......şimdiden Allah kabul eder inşallah....canım ben liste yapıyorum eğer senin için de uygunsa 11 şubatta benim için 1 tane ayetel kürsi okur musun ismim emine şimdiden allah razı olsun
cnm ben medical parkta yapıcam kısmetse inşallah bursada yeni olduğum içinde jimer hakkında pek bilgim yok ama eşim iyi bir hastane olduğunu ama fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi...iyi geceler kızlar
bursalı anneler siz hangi hastanelerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz??berkerdem galiba devlette yapıcaktı umutluyum da medicale gitcekti sanırsam ama diğerlerini bilmiyorum ben doruk çekirgede düüşünüyordum fekat koca bir kararsızlık içinde kaldım şimdi de jimer de doğurmayı düşünüyorum yarın 12 de randevum var jimerde bebeğimi çok özlediğim için artık her hafta gidicem zaten 4 haftam kaldı sizler jimer hakında ne düşünüyorsunuz??
sabah uyanınca cvplarsanız sevinirim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama gündüz ev işleri çocuk derken bu aralar sadece gece yazabiliyorum
cnm benim öncelikle eksik konusu için cok sağol bebekim hatta bugün anneme bile söyledim bişey olsa benim dünya tatlısı arkadaşlarım var ne gerikoyasa canla başla yaparlar dedim sabahta yazını gördümSen huuuu demişsin ama biliyorsun ben sayfayı açık bırakıp dolanıyorum. Arkadaşlar dağdan sonra bize geldiler biri bizde kalıyor zaten yazamadım şimdi yatmadan yazayım dedim. Masivaya da Bursa'yı tavsiye ediyorum tabi eşimin memleketi olsa da üniversite hayatı falan yıllardır buradayım artık.
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
,kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
canım hoş geldin.bayağı yorucu bir tatil olmuş senin için.neyse ki atlattın.daha fazla kalma durumları vardı o da geride kaldısende doğum öncesi egzersiz yapmış oldun,kötü bir deneyim olss da.inşallah senin meleğin annesini bu kadar çok yormaz..
Canım sağolgünaydın kızlar
azericim sana da geçmiş olsun..iş güç arası zor, kötü olmuş canım..Allah kolaylık versin
alev geçmiş olsun canım..iyi yapmışsın gitmekle,güzel haberlerle glirsin inş ciddi bi şey yoktur..
mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor
bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorum bunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum
Melikem, özlemim, azeri,
ay ben mi nazar ettim size, hayırdır, geçmişi okurken gıpta etmiştim sizlere, aman dikkat edin kendinize.
dikkat et canım.gribal bir durum olmasın sakın.üşüme,halsizlik,bulantı..ilk aklıma o geldi sen anlatınca.bol bol c vit. al ve dinlen.patronda izne çıkacak zamanı buldu:-(
Aman canım takıldığın şeye bak, siz artık bebek teması içinde olmayacanız mı, ortak daha özel, güzel, şirin, sevimli bir noktanız olacak. Yine de sen nazı tuzu bırakma da çiçeklerin ardı kesilmesin, benim öküzcan yapmaz böyle şeyler.
Canımmm senin güzel gözlerinin nazarı değer mi?? bizim kızlar saçlanıyo da ondanmış bulduk biz :))Melikem, özlemim, azeri,
ay ben mi nazar ettim size, hayırdır, geçmişi okurken gıpta etmiştim sizlere, aman dikkat edin kendinize.
canım maşallah eşin ne güzel jest yapmış..
bizimki hamileliğimi öğrendiğimizde almıştı çiçek en son.. ama bende istemiyorum artık, çünkü bu zamana kadar o kadar çok çiçek aldı ki sağolsun, ben atmaya kıyamıyorum bide onları.
günaydın kızlar
bizimki hamileliğimi öğrendiğimizde almıştı çiçek en son.. ama bende istemiyorum artık, çünkü bu zamana kadar o kadar çok çiçek aldı ki sağolsun, ben atmaya kıyamıyorum bide onları.
iyi geceler...hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz o mutlu güne....bu arada bu alt tarafa o süre yazan şey periyodik cetvel diim nasıl yapılıyor...birde bebişimi en baştaki1.sayfadaki listeye ekleyemedim ben..forum bana biraz karışık geliyor ...hala çözemedim kusura bakmayın sorayım dedim.
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
Canımm hamile olmayasın?? :)) hepimizde var kuzum o ağrılar.. Rahim artık hazırlıyo kendini doğuma.. zaman daralıyooo dın dını dın dınnnn
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
çiçekler çok güzel bi jest olmuş,biraz uzak kalmak paylaşımlarınızı artırabilir bile,uzak kalmak derken akşam aynı evde kalmıyormusunuz?uzak değilsiniz o şekildeyse..ben eşimden 4-5 ay ayrı yaşayıp 3 ay beraber kalıyoruz...bi de benim halimi düşün :)günaydın kızlar
Canım sağoltakılma sen öyle şeylere kuzum çiçeklerde çok güzelmiş
Sağol canım atlattım çok şükür:)))Canım insan kendi çocuğuna yine bişey diyebiliyo ama misafir olunca ayrı.İnş.bizim miniklerimiz uslu olur ama yine.Şunu çok iyi öğrendim kızlar kesinlikle sese alıştırın bebişleri.Terlik bile giyemedim evde en ufak bi tıkırtıya uyanıyodu.Eşim hatta doğunca yüksek sesele müzik açıcam evde demeye başladı ve sadece sallanan beşikte uyuyan bi çocuktu.Bebişleri her yarde uyumaya alıştıralım çok zor bişey gece vakti biz beşik aradık uyumayınca en sonun birinin kullanmadığı bebiği alıp eve getirdik de öyle uyudu.
Aklınızda bulunsun illa da sallanacakca ayakta sallanmaya alışsın bence her yerde beşik nerden bulunur:))))
Aynen kuzum içim el verniyor atmaya bi dünya kurutulmuş çiçek var bende benimki buket almaz ben tek gül seviyorum büyük bi defter var içi dolu gül kurusuyla o günün tarihi ve küçük küçük notlar çok hoş oluyor :)
çok geçmiş olsun canım...
Çiçeklerin çok güzelmiş canım:)))Ama öyle düşünme işinden de eşinden de uzaklaşmazsın.Daha da bağlanırsınız bebişle birlikte birbirinize,sıkma canını...
çiçekler çok güzel bi jest olmuş,biraz uzak kalmak paylaşımlarınızı artırabilir bile,uzak kalmak derken akşam aynı evde kalmıyormusunuz?uzak değilsiniz o şekildeyse..ben eşimden 4-5 ay ayrı yaşayıp 3 ay beraber kalıyoruz...bi de benim halimi düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?