- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.581
sonuna kadar katılıyorum...
bizde defneyi sese alıştırmaya çalıştık, ilk zamanlar alışıktı da, sonraları evde sadece ikimiz kalmaya başlayınca ve uyku sorunu gaz sıkıntısı derken uyusun diye sessizliğe alışıverdi. uzun bi süre böyle devam etti, bizde terlik bile giyemiyorduk, parmak ucuyla yürüyorduk evde. işin kötüsü misafir geldiğnde laf da anlatamıyosun!!! tam hatırlamıyorum ama 1,5 yaşındaydı filan sanırım tekrar sese alıştırmayı başardık. bi nişana gitmiştik ve o gürültüde Defne uyumuştu. o günden sonra da korkmadım artık:))
yatak konusuna gelince evet illaki yatağında yatsın demeyin hiçbi zaman. gündüz siz evdeyken koltuk kanepe yer döşeği artık neresi uygunsa yatırın gitsin. şükür annem sağolsun bana bunu baştan söyledi de, yatak konusunda sıkıntı çekmedik. her yere yatırdım, bizim yatağımıza da kendi battaniyesini serip öyle yatırdım, yatağımızın kokusunu alıp alışmasın diye.
ay canım Allah size kolaylık versin..benimki ne kadar mızmızlanma kaldı senin yaşamının yanında..bazen ilçelere gidince ayrı kaldığımız oluyor ama bi kaç gün ve çok seyrek oluyor bu durum..fazla dip dibe olmaya alıştım heralde:)de merak ettim siz işten dolayı mı öyle yaşıyorsunuz:44:
saol hayatımmm , benim cok önemli degil ya artık alıstım tüm agrılarım ile yaşamaya :)) napimm kızımdan önemli mi :) bir de burda görüyorum ne zorluk yasayanlar var susuyorum şikayet etmemeye calısıyorum
canımmm olurmu öle şey senin nazarın falan diil o güzelim bizim cimcimeler saçla başla uğraşıyo içerde süsleniyolar cıkmak için herhalde ondan oluyo çözdük biz:))Melikem, özlemim, azeri,
ay ben mi nazar ettim size, hayırdır, geçmişi okurken gıpta etmiştim sizlere, aman dikkat edin kendinize.
Sağol canım atlattım çok şükür:)))Canım insan kendi çocuğuna yine bişey diyebiliyo ama misafir olunca ayrı.İnş.bizim miniklerimiz uslu olur ama yine.Şunu çok iyi öğrendim kızlar kesinlikle sese alıştırın bebişleri.Terlik bile giyemedim evde en ufak bi tıkırtıya uyanıyodu.Eşim hatta doğunca yüksek sesele müzik açıcam evde demeye başladı ve sadece sallanan beşikte uyuyan bi çocuktu.Bebişleri her yarde uyumaya alıştıralım çok zor bişey gece vakti biz beşik aradık uyumayınca en sonun birinin kullanmadığı bebiği alıp eve getirdik de öyle uyudu.
Aklınızda bulunsun illa da sallanacakca ayakta sallanmaya alışsın bence her yerde beşik nerden bulunur:))))
canım ağrıların varmış,geçmiş olsun hemşerim..dikkat et kendine fıtık da zordur eminim
insan her duruma alışabiliyor zamanla.bizim iş dolayısıyla öyle tabiki,eşim denizci,bazen istanbulda limanı olan gemilerde çalışıyor,ozaman 10günde bir gelir,yurt dışına limanı olanlarda çalıştığında 5 ay göremem kendisini,ama internet ve telefon konusunda sıkıntı hiç yok.şuan 15günde birgün geliyor.bu da değişik bi yaşam tarzı oldu bizim için.her 5 ayda bir 3 aylık CİCİM AYLARI,BALAYI tarzında bi hayatımız oluyo,aşk her dem taze kalıyor yani
sağol polycim yine güzel bilgiler için..:bolca battaniye aldık..yatıralım inşallah o zaman her odada,alışsın sıpalar:)
saol hemşerimm :) eve kapattım kendimi yürüyemiyorum aksama kadar yatışAllah yardımcımız olsun.
Yaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın
insan sevince alışıyordur canım haklısın..ay şu durumda pek bir romantik değişikmiş sizin evliliğiniz..her daim hep güzel olsun inşallah
Kızlar benim kız fena vuruyor canım yanıyor ya ayaklarını belime doğru hiss ediyorum resmen sanki ayağını dayıyor 5-6 sn conra çekiyor ve o sıra sanci gibi bişi oluyor nedir bu ya ayh noluyu bana böyle şimdi daat daattt error diye ses çıkacak diye korkuyorum
tünaydın kızlar
yok cnm ya mide bulantısına yada yanmasına bağlı olsa annem mide yanmasından çok çekti kız kardeşime hamileyken bi doğdu kabak gibi kel
özgecim hoşgeldin
daat daat error he:)))))
yerleri daraldı kuzucum, ondan böle sert vuruyorlar. benim sıpa da özellikle gece saat 11-12 arası "ANNE HADİ ARTIK YAT" der gibi çok sert darbeler vuruyor. öyle ki dün eşimde hissetti bu sert vuruşları napıyo yaa içerde bu diyo:))
canımı çok acıtıyo artık vuruşları.. Defne böyle değildi, göbek deliğinin üzerinde hiç çatlağım bile olmamıştı. bu kez bu sıpanın bacaklar uzun olduğunda yukarıları mesken tuttu ve üst tarafım çatladı((
cumartesi kontorole gittim. normal herşeyi dedi dpktor ama 2 gündür hareketleri çok azaldı. daha önce göbeğimi delicek gibi itiriyodu şimdi minik minik hareket ediyor. oda çok az. 1 sattetir hiç hareket etmedi neredeyse şimdi kımıldıyor ufak tefek. ne yapmalıyım sizce?
kızlar günaydın.. bende normalde enfeksiyon vardı.oyüzden arada akıntı vs oluyordu. c.tesi günüde biraz pembe gibiydi rengi. Çok korktum bi daha gelirse dr giderim dedim ama gelmedi. Şimdi kasık ağrısı dışında bi şikayetim yok bir daha da öyle gelmedi. Acaba gitsemiydim içim içimi yiyor şimdi
ben de memleketimizin sokaklarından dolayı evdeyim canım..her yer buz..aynı haftalardayız hemen hemen..ağrılı bir bekleyiş daha zor tabi.. az kaldı..doğumda hem yavruna kavuşur,hem de fıtıktan kurtulursun inşallah..evdede yavruşlar eşlik ediyor annesi bize
selam kızlar.geçmişi okumadan bi selam veriyim dedim...annemler bendeydi, onları gönderdim bu sabah....doktor kontrolüm vardı oraya gittim.ama berbat bişeydi..ümraniye taraflarında olanlar bilir, AFİYET hastanesine gittim...ben böyle kötü bi hastane görmedim ya...2 hafta önceden randevü aldığım halde 40 dk bekledim doktoru...geldi, bu sefer kontrole gelen başka hastaları alıyo, sıra mıra hak getire..dedim benim randevüm vardı, '''aa, buyrun'' diyolar, yani demesem çağırmak yok..neyse, tam girdim odaya bi telefon geldi doktora..sezeryan olacak bi hastayı uyutmuşlar, hemen çıkmalıyım, yarım saat beklemeniz lazım dedi...işe yetişmem lazım, mecbur aynı hastanedeki farklı bi doktora gittim.çünkü bi de 32. hafta raporu alıcaktım...yoksa çekip gidicem ama!!!!!!!!!neyse diğer doktora girdim,BİLGE hanım diye biri...kadın tam bi küt...tek kelime konuşmadan, yüzüme bile bakmadan ultrasona baktı...bebeğin gelişimi iyi, kan ilacı yazıyorum dedi ve çıktı gitti....iletişim özürlü ve hatta insanlığı eksik resmen....soracağım hiçbişeyi soramadım...ultrasona 10 sn baktı zaten, bana da göstermedi bile bebeği.....raporumu alıp çıktım o berbat yerden.Allah bidaha düşürmesin...özel bi de güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?