- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.601
selam kızlar.geçmişi okumadan bi selam veriyim dedim...annemler bendeydi, onları gönderdim bu sabah....doktor kontrolüm vardı oraya gittim.ama berbat bişeydi..ümraniye taraflarında olanlar bilir, AFİYET hastanesine gittim...ben böyle kötü bi hastane görmedim ya...2 hafta önceden randevü aldığım halde 40 dk bekledim doktoru...geldi, bu sefer kontrole gelen başka hastaları alıyo, sıra mıra hak getire..dedim benim randevüm vardı, '''aa, buyrun'' diyolar, yani demesem çağırmak yok..neyse, tam girdim odaya bi telefon geldi doktora..sezeryan olacak bi hastayı uyutmuşlar, hemen çıkmalıyım, yarım saat beklemeniz lazım dedi...işe yetişmem lazım, mecbur aynı hastanedeki farklı bi doktora gittim.çünkü bi de 32. hafta raporu alıcaktım...yoksa çekip gidicem ama!!!!!!!!!neyse diğer doktora girdim,BİLGE hanım diye biri...kadın tam bi küt...tek kelime konuşmadan, yüzüme bile bakmadan ultrasona baktı...bebeğin gelişimi iyi, kan ilacı yazıyorum dedi ve çıktı gitti....iletişim özürlü ve hatta insanlığı eksik resmen....soracağım hiçbişeyi soramadım...ultrasona 10 sn baktı zaten, bana da göstermedi bile bebeği.....raporumu alıp çıktım o berbat yerden.Allah bidaha düşürmesin...özel bi de güya
herkeslere merhaba,biz gribimizi atlattık geldik ne zormuş,bide olayı 1 minoset çözdü Allah tıp camiasından razı olsun:)1 haftadır neler çektim .Alevcim umarım önemli bişey değildir hayırlı haberlerini bekliyoruz, ayetel kursi bende okuyabilirim arkadaşım sen bana tarihini söyle yeter,valla son bi haftadır sürekli sabah bulantısı geri döndü bizimkidemi sırma saçlı olcak acep:)
ceylinmelek aşağıda seni gördüm canım.insüline rağmen şekerin birazsıkıntılıydı.inşallah izne ayrıldıktan sonra düzene girmiştir.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
herkeslere merhaba,biz gribimizi atlattık geldik ne zormuş,bide olayı 1 minoset çözdü Allah tıp camiasından razı olsun:)1 haftadır neler çektim .Alevcim umarım önemli bişey değildir hayırlı haberlerini bekliyoruz, ayetel kursi bende okuyabilirim arkadaşım sen bana tarihini söyle yeter,valla son bi haftadır sürekli sabah bulantısı geri döndü bizimkidemi sırma saçlı olcak acep:)
daat daat error he:)))))
yerleri daraldı kuzucum, ondan böle sert vuruyorlar. benim sıpa da özellikle gece saat 11-12 arası "ANNE HADİ ARTIK YAT" der gibi çok sert darbeler vuruyor. öyle ki dün eşimde hissetti bu sert vuruşları napıyo yaa içerde bu diyo:))
canımı çok acıtıyo artık vuruşları.. Defne böyle değildi, göbek deliğinin üzerinde hiç çatlağım bile olmamıştı. bu kez bu sıpanın bacaklar uzun olduğunda yukarıları mesken tuttu ve üst tarafım çatladı((
canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için
canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için
Günaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
Canım boş günün varsa bende okurum...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BOŞ GÜNÜM ÇOK VAR HEMDE 14 ŞUBATTA OKUYABİLİR MİSİN CANIM
Geçmiş olsun canımm hoş geldinn bizimkiler saçlı saçlı olacak diyoz da bu kadar bulantıya bide benim kız kel çıkarsa tüm hayallerim suya düşer
Biz çook acıktık önce karnımızı doyuralım sonra izin alıp çıkarız inş. kendinize iyi bakınn
bikez ben de gitmiştim o hastaneye,hatta doktorun adı salihaydı..resmen devlet hastanesi gibi sıra var orda,dediğin gibi randevu falan hak getire...çok pişman olmuştum gittiğime,sıra beklemesi dert,içerde ilgisizlikse hepten sinir bozucu bi durum.neyseki raporunu almışsın.37ye kadar çalışcakmısın,yoksa izinmi aldın şimdi
polly çatlak mı dedin annem :)) utanmasam da resmini koysam keske göbüşümün Türkiye karayolları haritası gbi :) herhalde bizim zilli kadar hareketli bebek yoktur gecen eşim dayadı yüzünü karnıma konusuyo aklı sıra bebişle benim kızım durur mu tekmeyi öle bi koydu ki adamın suratı zıpladı resmen :)) senin ki en azından yat anne diyo bzmki 1 gbi yataga griyorum baslıyo çift kale maç yapmaya :) gündüz agrıdan uyku yok gece kızımdanhareket ettikçe gözlerimden yaşlar geliyor agrıdan .
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BOŞ GÜNÜM ÇOK VAR HEMDE 14 ŞUBATTA OKUYABİLİR MİSİN CANIM
ooyyyy doğrudur tatlım.. kiminin vücudu çatlamaya çok yatkın oluyor.
inşallah doğduktan sonra uslu bi kız olur annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?