2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bikez ben de gitmiştim o hastaneye,hatta doktorun adı salihaydı..resmen devlet hastanesi gibi sıra var orda,dediğin gibi randevu falan hak getire...çok pişman olmuştum gittiğime,sıra beklemesi dert,içerde ilgisizlikse hepten sinir bozucu bi durum.neyseki raporunu almışsın.37ye kadar çalışcakmısın,yoksa izinmi aldın şimdi

canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için

ceylinmelek aşağıda seni gördüm canım.insüline rağmen şekerin birazsıkıntılıydı.inşallah izne ayrıldıktan sonra düzene girmiştir.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

cnm sağolasın , dozunu yükselttik anca düştü hipoglisemi olmasın diye günde 4 posta şeker bakıyos:)son bi ay katlanıcam güzel kızım için .

canım Allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için

polly çatlak mı dedin annem :)) utanmasam da resmini koysam keske göbüşümün Türkiye karayolları haritası gbi :) herhalde bizim zilli kadar hareketli bebek yoktur gecen eşim dayadı yüzünü karnıma konusuyo aklı sıra bebişle benim kızım durur mu tekmeyi öle bi koydu ki adamın suratı zıpladı resmen :)) senin ki en azından yat anne diyo bzmki 1 gbi yataga griyorum baslıyo çift kale maç yapmaya :) gündüz agrıdan uyku yok gece kızımdan hareket ettikçe gözlerimden yaşlar geliyor agrıdan .

Geçmiş olsun canımm hoş geldinn bizimkiler saçlı saçlı olacak diyoz da bu kadar bulantıya bide benim kız kel çıkarsa tüm hayallerim suya düşer

ay canım ii biliyorm Afiyet i yaa haklısın daha önce bende bir kaç kez aynı muameleyi gördüm hele bir de acile düşmesin işin :S neyseki işini halletmişsin almışsın raporunu . peki normalde devam ettigin hastane de Afiyet mi ? degilse kendi hastanene git gör bebegini , yavrunu görmeden olur mu yaaa[/QUOTE]

üsküdarda mihimah sultan tıpa gidiyodum, bu afiyet evime yakın diye oraya gidiyim dedim, bin pişman oldum..tekrar eski hastaneme gidicem artık haftaya...bu afiyette doğum yaptığımı düşünmek istemiyorum...sıra beklemek hadi neyse de, doktor iyi olsa bekleyim, ama ilgisizlik diz boyu, güvenemem onlara....çalışabilir raporu aldım, devam edicem işe inşallah...işim çok ağır değil, masa başı, devam edebilirim sanırım...hayırlısı bakalım

ooyyyy doğrudur tatlım.. kiminin vücudu çatlamaya çok yatkın oluyor.
inşallah doğduktan sonra uslu bi kız olur annesi.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BOŞ GÜNÜM ÇOK VAR HEMDE 14 ŞUBATTA OKUYABİLİR MİSİN CANIM

Canım ben okurum da 14 şubat çok tehlikeli tarihler doğurmuş olmazsam okurum öle diyim :)) sen bencede bi liste yap da hem günümüzü bilelim, hemde okuyamayan birine devreder biri alır onun yerini doğumdaysa filan.. yada bizleri yakın tarihlere al, mayıs haziran annelerini şubata al istersen biz doğurmaya başladık çünkü

üsküdarda mihimah sultan tıpa gidiyodum, bu afiyet evime yakın diye oraya gidiyim dedim, bin pişman oldum..tekrar eski hastaneme gidicem artık haftaya...bu afiyette doğum yaptığımı düşünmek istemiyorum...sıra beklemek hadi neyse de, doktor iyi olsa bekleyim, ama ilgisizlik diz boyu, güvenemem onlara....çalışabilir raporu aldım, devam edicem işe inşallah...işim çok ağır değil, masa başı, devam edebilirim sanırım...hayırlısı bakalım[/QUOTE]

bana da yakın ama yok ya ümraniye de hastane yok bana Atlas ı bile önerdiler git diye bir kez gittim Allah ım nasıl çalısanlar var görmen lazım. bende Kadıköy e gidiyorum mecbur . sen eski hastanende devam et kuzum bosver en azından için rahat eder. umarım bebiş çalışmana izin veriride raporunu tamamlarsın hayırlısı ile canım.

merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir haftadır takir ediyorum sizi ziyaretçi olarak. pollyannaa arkadaş sorunca artık yazmanın zamnı geldi dedim:)ben de 32 haftalık hamile bir anne adayıyım.aranıza yeni katılıyorum umarım yer vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…