- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.621
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir haftadır takir ediyorum sizi ziyaretçi olarak. pollyannaa arkadaş sorunca artık yazmanın zamnı geldi dedim:)ben de 32 haftalık hamile bir anne adayıyım.aranıza yeni katılıyorum umarım yer vardır:)
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir haftadır takir ediyorum sizi ziyaretçi olarak. pollyannaa arkadaş sorunca artık yazmanın zamnı geldi dedim:)ben de 32 haftalık hamile bir anne adayıyım.aranıza yeni katılıyorum umarım yer vardır:)
canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için
hoşbuldum canım.teşekkür ediri:)m.istanbuldayım.kızım olacak inş.şuan çalışmıyorum ama sağlık teknikeriyim.24 yaşındayım.ilk hamileleliğim ve çok heyecanlıym:)aynı heyecanı paylaşan sizleri bir arada görmek çok mutlu etti beni.bu yüzden bir süredir ziyaretçi olarak izlemekteydim.
berkerdemcim yukarda sana 10 şubat demiş yani olur mu diye sormuş sana uygunmu canım
hoşbuldum canım.teşekkür ediri:)m.istanbuldayım.kızım olacak inş.şuan çalışmıyorum ama sağlık teknikeriyim.24 yaşındayım.ilk hamileleliğim ve çok heyecanlıym:)aynı heyecanı paylaşan sizleri bir arada görmek çok mutlu etti beni.bu yüzden bir süredir ziyaretçi olarak izlemekteydim.
inşallah devam edebilirim, bakalım....buarada haklısın canım, yakına filan bakmıcan, böyle saçma bi hastanede vaktimi paramı boşa harcadım....sen kadıköyde hangisine gidiyosun?üsküdardakinden memnundum ama tıp merkezi ora, doğuma başka yere yönlendiriyolar..doğumu da yapabileceğim biyere gitsem iyi olacak aslında...artık ücreti filan da umrumda değil...3 fazla olsun, düzgün olsun
Canım bizimki de öyle oluyor ben alıştım artık normalde baya baya sert vuruyor ama haftada 2 gün uykuya geçiyor sanki arada bir iki pıt pıt dışında bişey olmuyor doktor herşey normal dediyse takma fazla kafana
Canım geçmiş olsun son zamanlara girdik ihmal etme bi görün istersen doktora
o kadar çok ziyaretçimiz var ki merak ediyorum kim bunlar diye!!!!!
böyle bişey varmıydı, yeni mi çıkmış???
ateş ölçmek için muhteşem bişeymiş.
Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını..hem sağlıkçı da lazım bize bak bi sürü sorumuz oluyo
süper bi soru sordun Melike yaa bende düşün düşün ölmüştüm cidden doktorum kulaktan ölcenlerden al diyo ama en ucuzu 80 tl yaaa :S battım resmen. koltuk altı yetse keskeee
Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
canım ben Garanti Bankasın özel sandıgına gidiyorum ama dogum Kadıköy şifa da olcak doguma aynı doktorum gircek sadece.kendi doktorumda ultrason yok Sonomed e doppler e gidiyorum ayda 1. bizim sistem azcık berbat ve degişikşifa cok güzel bir hastane ama epey pahalı ya ben Tanju beyde baslamıstım ilk muayene ücreti 280 di bende bir kaç kere gittikten snra kaçtım hemen :) üsküdardaki iii diye biliyorum arkadasım orada ameliyat olmustu doktorlar cok ilgili hastane pırıl pırıl demişti. bence uygunsa oradan devam et sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?