2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olmaz mııı :)) hoşgeldin canım ama bize hemen nerden bağlandığını, bebişin cinsiyetini, işini, yaşını falan yaz ki :)) daha yakından tanıyalım seni

bana da yakın ama yok ya ümraniye de hastane yok bana Atlas ı bile önerdiler git diye bir kez gittim Allah ım nasıl çalısanlar var görmen lazım. bende Kadıköy e gidiyorum mecbur . sen eski hastanende devam et kuzum bosver en azından için rahat eder. umarım bebiş çalışmana izin veriride raporunu tamamlarsın hayırlısı ile canım.[/QUOTE]

inşallah devam edebilirim, bakalım....buarada haklısın canım, yakına filan bakmıcan, böyle saçma bi hastanede vaktimi paramı boşa harcadım....sen kadıköyde hangisine gidiyosun?üsküdardakinden memnundum ama tıp merkezi ora, doğuma başka yere yönlendiriyolar..doğumu da yapabileceğim biyere gitsem iyi olacak aslında...artık ücreti filan da umrumda değil...3 fazla olsun, düzgün olsun

hoşbuldum canım.teşekkür ediri:)m.istanbuldayım.kızım olacak inş.şuan çalışmıyorum ama sağlık teknikeriyim.24 yaşındayım.ilk hamileleliğim ve çok heyecanlıym:)aynı heyecanı paylaşan sizleri bir arada görmek çok mutlu etti beni.bu yüzden bir süredir ziyaretçi olarak izlemekteydim.

hoşgeldin sefa getirdin

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını.. hem sağlıkçı da lazım bize bak bi sürü sorumuz oluyo

canım ben Garanti Bankasın özel sandıgına gidiyorum ama dogum Kadıköy şifa da olcak doguma aynı doktorum gircek sadece.kendi doktorumda ultrason yok Sonomed e doppler e gidiyorum ayda 1. bizim sistem azcık berbat ve degişik şifa cok güzel bir hastane ama epey pahalı ya ben Tanju beyde baslamıstım ilk muayene ücreti 280 di bende bir kaç kere gittikten snra kaçtım hemen :) üsküdardaki iii diye biliyorum arkadasım orada ameliyat olmustu doktorlar cok ilgili hastane pırıl pırıl demişti. bence uygunsa oradan devam et sen.

Çok tşkler canım hafta sonu kontrolüm var zaten.

o kadar çok ziyaretçimiz var ki merak ediyorum kim bunlar diye!!!!!

canım beni de belki hatırlarsın önceleri cok sık giriyordum sonradan okuldan girince ziyaretci olarak girmeye başladım hatta listeden silinmiişim şimdi çok şükür doğum iznine ayrıldım daha rahat takip edebiliyorum senin yazını görüncede girip kendimi hatırlatayım dedim

Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?

süper bi soru sordun Melike yaa bende düşün düşün ölmüştüm cidden doktorum kulaktan ölcenlerden al diyo ama en ucuzu 80 tl yaaa :S battım resmen. koltuk altı yetse keskeee

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını.. hem sağlıkçı da lazım bize bak bi sürü sorumuz oluyo

amin canım hepimize nasip etsin inş.terzi kendi söküğünü dikemez ama umarım size faydam olur:) bu arada avrupa yakasında avrupa şafak hastanesine giden var mı aranızda.ben ordaki inci hanıma gidiyorum.

süper bi soru sordun Melike yaa bende düşün düşün ölmüştüm cidden doktorum kulaktan ölcenlerden al diyo ama en ucuzu 80 tl yaaa :S battım resmen. koltuk altı yetse keskeee

Canım valla öle şeyler çıkmış ki hepsini almaya kalksak çocuk okula filan gidemez batarız biz :)) çoğu sitede ensesine dokunun ateşine bakın filan diyo.. bi de ateşölçerle baktık mı yeter inşallah (

slm kızlar bugün farkettim ayaklarım resmen balon şeklinde sol ayağımın üstü baya şişmiş ev terlikler,m b,le olmuyo eşimin terliklerini giyiyorumn tuzu azaltmıştım ama artık tamamen kescem parmak uçlarımı hiç hissetmiyorum offf yaaaaa ne zormuş hamilelin son hafataları bulantımda oluyo arada daha 7 haftam var

canım çok geçmiş olsun kardeşine de allah sabır versin çok zor herşeyin hayırlısı olur inşallah

tamam canım, sağolasın, üsküdardan devam edeyim ben dediğin gibi...senin durum karışıkmış hakkaten :) Allah yardımcın olsun

slm kızlar ben 29+3 haftalık kız annesi adayıyım ::) sizler daha tecrübelisiniz sgk onaylı hastaneden 32+0 damı 31+.. lardamı çalışabilir raporu alacağım yardımlarınızı rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…