- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.641
Canım valla öle şeyler çıkmış ki hepsini almaya kalksak çocuk okula filan gidemez batarız biz :)) çoğu sitede ensesine dokunun ateşine bakın filan diyo.. bi de ateşölçerle baktık mı yeter inşallah(
hoşbuldum canım.teşekkür ediri:)m.istanbuldayım.kızım olacak inş.şuan çalışmıyorum ama sağlık teknikeriyim.24 yaşındayım.ilk hamileleliğim ve çok heyecanlıym:)aynı heyecanı paylaşan sizleri bir arada görmek çok mutlu etti beni.bu yüzden bir süredir ziyaretçi olarak izlemekteydim.
aramıza hoşgeldiiiinnnn kız ve sen.
ilk sayfada listemiz var görmüşsündür mutlaka, ekliyorum senide.
ama tahmini doğum tarihini de söylersen iyi olur canım
güzel paylaşımlar hoş sohbetler diliyorum.
canım 32+0 da alabilirsinslm kızlar ben 29+3 haftalık kız annesi adayıyım ::) sizler daha tecrübelisiniz sgk onaylı hastaneden 32+0 damı 31+.. lardamı çalışabilir raporu alacağım yardımlarınızı rica ederim
özlemmmmmm annemmm fıtıkdaşım neden sesin cıkmıyor senin ? ev hayatı yaramadı sana :))
hatırladım tabi hatırlamazmıyım.. ama önceleri çok söylemiştim ya paylaşımda olmayanları listeden çıkarıcam diye, o zaman denk geldin demekki çıkarmışım.. kaç haftalık oldun şimdi? doğum yakınsa direk doğum listesine alırız senicanım beni de belki hatırlarsın önceleri cok sık giriyordum sonradan okuldan girince ziyaretci olarak girmeye başladım hatta listeden silinmiişim şimdi çok şükür doğum iznine ayrıldım daha rahat takip edebiliyorum senin yazını görüncede girip kendimi hatırlatayım dedim
Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?
canım 32+0 da alabilirsin
ahh kuzummm sorma saf saf dolaşıyorum evin içinde işi gücü bitirdim yemeği de yaptım yaa çatlıcam artık meğer çalışmak ne kadar güzel bişeymiş böyle bi işe yaramıyo kös kös oturup şişiyo gibi hissediyorum kendimi o yüzden hiç oturmuyorum evde şişmiim diye:)) ay ne liim işte annem doğum öncesi depresyonuna mı girdim pazartesi senromu mu yaşıyorum nedir bi gıcığım bugün(
Yaaaa bağlar mıyız saçlarınıııııııı :81::81::81::81: çok güzel oluuuuur.. ben şimdiden bi tane saç bandı aldımmm :)) hastane çıkışı bjk li olduğu için kız olduğu belli olsun diye saç bandı var :)) hem de kahküller gözüne girmesin doğar doğmaz sırma saçlı kızımın
kızlar size bi sorum olacak ntsye girenler kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladılar ??
eğer bi sıkıntı yoksa 36-37 de başlıyorlar nst ye.
sancı, ağrı gibi durumlarda 30.haftada bile nst ye girebiliyorsun.
bayanlar evlendikten ne kadar süre sonra gebe kaldınız özel yöntem oldumu? mantar rahatsızlığı olan varmı mantar olup buna rağmen gebe kalan beni korkuttular birazdakayganlaştırıcı olarak tükürük bile engellermiş bilginiz varmı tecrübelisiniz sonuçta...
ilahi yaaa bu kız bni güldürüyokahküller miii haha..kızım sn az bile almışın kuaför tut çocuk doğar doğmaz perma yaptrırsın hastaneden öyle paspal mı çıkarcan kızı töbe töbee
kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
Kuzum bizim bıcırlarda hemen hemen Berra'yla aynı oldular onun saçlar çıkmıştı demek ki bizimkiler de saçlandıı
kızlar size bi sorum olacak ntsye girenler kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladılar ??
mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor
canım ben 30 haftamda girdim oda acile gitmiştim kasıklarım ağrıyo diye soktular 32 haftamdada dr gidince erken doğum riskim var diye soktular
oyy kuzummm kıymetini bil evin ben bilmeye calısıyorum sonra hem ev hem iş hem bebiş zor olcak bize. havada kötü dısarı da cıkamıyoruz tabi sıkılıyor insanyok bee şişmezsin otur otur fıtıgın azıcak sonra Allah korusun. dogum öncesi depresyon sanki daha yakın geldi bana sanırım o dedigin şeye bende girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?