2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede hepsini alsak ooo ooo :)) ensesinden baksam anlamam ben zaten :) yeter herhalde bizdekiler ya ne bilim her gün yeni bir eksik cıkıyor herseyim tamam diyordum smdi bakıyorum netten ooo ooo benim aslında hiçbir şeyim yokmuş :))

aramıza hoşgeldiiiinnnn kız ve sen.

ilk sayfada listemiz var görmüşsündür mutlaka, ekliyorum senide.
ama tahmini doğum tarihini de söylersen iyi olur canım

güzel paylaşımlar hoş sohbetler diliyorum.

Son düzenleme:
bayanlar evlendikten ne kadar süre sonra gebe kaldınız özel yöntem oldumu? mantar rahatsızlığı olan varmı mantar olup buna rağmen gebe kalan beni korkuttular birazda kayganlaştırıcı olarak tükürük bile engellermiş bilginiz varmı tecrübelisiniz sonuçta...

slm kızlar ben 29+3 haftalık kız annesi adayıyım ::) sizler daha tecrübelisiniz sgk onaylı hastaneden 32+0 damı 31+.. lardamı çalışabilir raporu alacağım yardımlarınızı rica ederim
canım 32+0 da alabilirsin

özlemmmmmm annemmm fıtıkdaşım neden sesin cıkmıyor senin ? ev hayatı yaramadı sana :))

ahh kuzummm sorma saf saf dolaşıyorum evin içinde işi gücü bitirdim yemeği de yaptım yaa çatlıcam artık meğer çalışmak ne kadar güzel bişeymiş böyle bi işe yaramıyo kös kös oturup şişiyo gibi hissediyorum kendimi o yüzden hiç oturmuyorum evde şişmiim diye:)) ay ne liim işte annem doğum öncesi depresyonuna mı girdim pazartesi senromu mu yaşıyorum nedir bi gıcığım bugün(

hatırladım tabi hatırlamazmıyım.. ama önceleri çok söylemiştim ya paylaşımda olmayanları listeden çıkarıcam diye, o zaman denk geldin demekki çıkarmışım.. kaç haftalık oldun şimdi? doğum yakınsa direk doğum listesine alırız seni
Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?

Melikecim biz kulaktan ölçer almıştık BİMe gelmişti bi ara. o bayağı işimizi gördü. sonra bi siteden hediye dijital ateş ölçer kazanmıştım oda oldu. 2side iş görüyor yani. almayan varsa bu linkini verdiğimde güzel. dil altından ölçüm daha sağlıklı olur gerçi ama bilemiyorum. bu direk ağız içinden ölçer.
bende braun var dijital 3 yerdende ölçüyor, popo, koltuk altı veya dil altı :))

oyy kuzummm kıymetini bil evin ben bilmeye calısıyorum sonra hem ev hem iş hem bebiş zor olcak bize. havada kötü dısarı da cıkamıyoruz tabi sıkılıyor insan yok bee şişmezsin otur otur fıtıgın azıcak sonra Allah korusun. dogum öncesi depresyon sanki daha yakın geldi bana sanırım o dedigin şeye bende girdim

ilahi yaaa bu kız bni güldürüyo kahküller miii haha..kızım sn az bile almışın kuaför tut çocuk doğar doğmaz perma yaptrırsın hastaneden öyle paspal mı çıkarcan kızı töbe töbee

canım mantarla ilgili pek bilgim yok ama tükürük spermlerin işlevini etkiliyo yani azaltıyo

ilahi yaaa bu kız bni güldürüyo kahküller miii haha..kızım sn az bile almışın kuaför tut çocuk doğar doğmaz perma yaptrırsın hastaneden öyle paspal mı çıkarcan kızı töbe töbee

:)bende aynen şimdiden bir sürü saç bandı hatta taç bile yaptım kızıma teyzeleri:)renk renk oldular.umarım kabak olmaz:)ablamın bebişleri hep kabak olmuştu.

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn

canım geçmiş olsun. umarım iyisindir. bekliyoruz seni...

Özgeeee hoşgeldin canım. misafirlerinin gitmesine çok sevindim. çok özlemiştik seni. yerin hep belliydi çoğu zaman andık seni...
neyse misafirlerinde gitmiş. evde oturmanın keyfine bak... dinlen bol bol...

Kuzum bizim bıcırlarda hemen hemen Berra'yla aynı oldular onun saçlar çıkmıştı demek ki bizimkiler de saçlandıı

canım bende 2-3 haftadır var. sizden birkaç hafta olduğum için belirtiler önce bana oluyor galiba. hatta burda demiştim midesi bulanan böyle yanma hissi gibi, midesi ağzına gelen varmı diye sormuştum... kimse sorsam tecrübeli annelere hepsi saçı çıkıyor ondan dediler. dğn sabah yine oldu ama bugün midem bulanmadı... kontrolde doktoruna sorarsın canım...

sütçü :))) geçen eşimle konuşuyoduk düşünsene zenci çıkarmış çocuk..saçmalama zenci sütçümü var türkiyede dedm..düşündü düşündü o sıralarda kapıya süt getiren bi sütçünün nosunu almıştı dedi " ulan sütçüye kıl oldum şimdi..bu düşündüklerimden sonra sütçü fln çağırmam in marketten al" dedi

canım ben 30 haftamda girdim oda acile gitmiştim kasıklarım ağrıyo diye soktular 32 haftamdada dr gidince erken doğum riskim var diye soktular

benim bebeğim 31 haftalıkken ultrasonda 35 haftalık cıktı o yuzden ntsye gırdım normalde ayda bırken randevular haftada 1e dusurdu acaba erken dogum rıskım mı var bılemedım de

ay ilk iki gün evim pek bi kıymetliydi de sıkıldım cok ya hepi topu 3 oda ev temizle yemek yap hemen bitiyo dizilere falan sarıyorum internette ne kadar oyun varsa ounuyorum ama zaman gecmiyo yaa diyorum günler bu kadar uzunmuymuş gerçekten? fıtığım da manyaklaştı iş yapınca diil oturunca sancıyo:))herşeyim bi abes bacım benim bi girmediğimiz depresyon kalmıştı ona da girdik aman eksik kalsak olmazdı zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…