- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.661
canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için
canım geçmiş olsun. umarım iyisindir. bekliyoruz seni...
Özgeeee hoşgeldin canım. misafirlerinin gitmesine çok sevindim. çok özlemiştik seni. yerin hep belliydi çoğu zaman andık seni...
neyse misafirlerinde gitmiş. evde oturmanın keyfine bak... dinlen bol bol...
canım bende 2-3 haftadır var. sizden birkaç hafta olduğum için belirtiler önce bana oluyor galiba. hatta burda demiştim midesi bulanan böyle yanma hissi gibi, midesi ağzına gelen varmı diye sormuştum... kimse sorsam tecrübeli annelere hepsi saçı çıkıyor ondan dediler. dğn sabah yine oldu ama bugün midem bulanmadı... kontrolde doktoruna sorarsın canım...
canım çok geçmiş olsun kardeşine de allah sabır versin çok zor herşeyin hayırlısı olur inşallah
ay ilk iki gün evim pek bi kıymetliydi de sıkıldım cok ya hepi topu 3 oda ev temizle yemek yap hemen bitiyo dizilere falan sarıyorum internette ne kadar oyun varsa ounuyorum ama zaman gecmiyo yaa diyorum günler bu kadar uzunmuymuş gerçekten? fıtığım da manyaklaştı iş yapınca diil oturunca sancıyo:))herşeyim bi abes bacım benim bi girmediğimiz depresyon kalmıştı ona da girdik aman eksik kalsak olmazdı zaten:))
günaydın kızlar
nigoli canım geçmiş olsun..şimdi iyi olmana sevindim,bol su içmeyi ihmal etme
azericim sana da geçmiş olsun..iş güç arası zor, kötü olmuş canım..Allah kolaylık versin
alev geçmiş olsun canım..iyi yapmışsın gitmekle,güzel haberlerle glirsin inş ciddi bi şey yoktur..
özgecim hoşgeldinbaşarıyla uğurlamana sevindim,yaşasın evde eşinle özgür hayat
mide bulantıları başlamış herkeste..ben de yok..benim kız pek saçlı değilmiş..doktorumuz ilginç bir şekilde sarışın olcak dedi bu sonuçtan yola çıkarak..baba koyu saç, ben koyu saç,bizim kız kimlere benziycek acebaşu durumda bizim babannelerin saçtan mide bulanıyor yorumları doğru çıkıyor gibi geliyor
bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorum bunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum
Sağol canım atlattım çok şükür:)))Canım insan kendi çocuğuna yine bişey diyebiliyo ama misafir olunca ayrı.İnş.bizim miniklerimiz uslu olur ama yine.Şunu çok iyi öğrendim kızlar kesinlikle sese alıştırın bebişleri.Terlik bile giyemedim evde en ufak bi tıkırtıya uyanıyodu.Eşim hatta doğunca yüksek sesele müzik açıcam evde demeye başladı ve sadece sallanan beşikte uyuyan bi çocuktu.Bebişleri her yarde uyumaya alıştıralım çok zor bişey gece vakti biz beşik aradık uyumayınca en sonun birinin kullanmadığı bebiği alıp eve getirdik de öyle uyudu.
Aklınızda bulunsun illa da sallanacakca ayakta sallanmaya alışsın bence her yerde beşik nerden bulunur:))))
ooyyyy doğrudur tatlım.. kiminin vücudu çatlamaya çok yatkın oluyor.
inşallah doğduktan sonra uslu bi kız olur annesi.
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir haftadır takir ediyorum sizi ziyaretçi olarak. pollyannaa arkadaş sorunca artık yazmanın zamnı geldi dedim:)ben de 32 haftalık hamile bir anne adayıyım.aranıza yeni katılıyorum umarım yer vardır:)
Medifine Emzikli Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
böyle bişey varmıydı, yeni mi çıkmış???
ateş ölçmek için muhteşem bişeymiş.
Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?
benim bebeğim 31 haftalıkken ultrasonda 35 haftalık cıktı o yuzden ntsye gırdım normalde ayda bırken randevular haftada 1e dusurdu acaba erken dogum rıskım mı var bılemedım de
cumartesi kontorole gittim. normal herşeyi dedi dpktor ama 2 gündür hareketleri çok azaldı. daha önce göbeğimi delicek gibi itiriyodu şimdi minik minik hareket ediyor. oda çok az. 1 sattetir hiç hareket etmedi neredeyse şimdi kımıldıyor ufak tefek. ne yapmalıyım sizce?
benim bebeğim 31 haftalıkken ultrasonda 35 haftalık cıktı o yuzden ntsye gırdım normalde ayda bırken randevular haftada 1e dusurdu acaba erken dogum rıskım mı var bılemedım de
doğru söylüyosun canım ben de bişeyler daha ekliyim.cnm belki lazım olmaz ama ben geçen gün hastanede 1 gece kaldım ve cok huzursuz oldum insan yanında herşeyi evdeki gibi tam olsun istiyo ben stres oldum inan kullanmasamda çantada dursun ne zararı olucakki....
çok geçmiş olsun canım bende de olmuştu ishal kusma neyseki 2 gün sürdü.Selam kızlar,
Geçmişi okumadan başlayamadım, tam 149 sayfayı şimdi bitirdim.
Neden mi bu kadar biriktirdim, hastanedeydim canlarım, 3 gün hastanede yattım.
Aşırı ishal ama aşırı diyorum dikkatinizi çekerim, sudan öte, kusma ve ateş.
Neyse şimdi geçti ama tedavi ve ilaçların etkisiyle sanırım şimdi de gazla karışık kabızım. Ne yapacağımı şaşırdım. Yoruldum, bunaldım, kilo verdim. Kötü bir haftaydı anlayacağınız. Şimdi de mide ve bağırsak gazından uykusuz geceler geçiriyorum.
Üstelik oğlum da etkileniyor heralde hala uyumadı, kasılıp duruyor kuzum.
Bu arada hastanede yattığım için başlattığım doğum önü iznim yandı. Yani mecburen beni izne ayırdular. Oysa ben iznimi aktarıp doğumdan sonra bebeğimle geçirmeyi planlıyordum. Kısmet değilmiş. Aynı saatlerde de tüp bebek transferi yapan kızkardeşimin bebeğinin tutmadığı haberi geldi, neye ağlayacağımı şaşırdım, kaç gündür höyküre höyküre ağlıyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama dayanamıyorum artık. Tabi anlatmadığım daha bir sürü ufak tefek aksilik.
Neyse ki topğin geçmişini okumaya adadım kendimi, zevkli bir roman okurcasına tam 149 sayfayı bitirdim de yazayım dedim.
üsküdarda mihimah sultan tıpa gidiyodum, bu afiyet evime yakın diye oraya gidiyim dedim, bin pişman oldum..tekrar eski hastaneme gidicem artık haftaya...bu afiyette doğum yaptığımı düşünmek istemiyorum...sıra beklemek hadi neyse de, doktor iyi olsa bekleyim, ama ilgisizlik diz boyu, güvenemem onlara....çalışabilir raporu aldım, devam edicem işe inşallah...işim çok ağır değil, masa başı, devam edebilirim sanırım...hayırlısı bakalım[/QUOTE]selam kızlar.geçmişi okumadan bi selam veriyim dedim...annemler bendeydi, onları gönderdim bu sabah....doktor kontrolüm vardı oraya gittim.ama berbat bişeydi..ümraniye taraflarında olanlar bilir, AFİYET hastanesine gittim...ben böyle kötü bi hastane görmedim ya...2 hafta önceden randevü aldığım halde 40 dk bekledim doktoru...geldi, bu sefer kontrole gelen başka hastaları alıyo, sıra mıra hak getire..dedim benim randevüm vardı, '''aa, buyrun'' diyolar, yani demesem çağırmak yok..neyse, tam girdim odaya bi telefon geldi doktora..sezeryan olacak bi hastayı uyutmuşlar, hemen çıkmalıyım, yarım saat beklemeniz lazım dedi...işe yetişmem lazım, mecbur aynı hastanedeki farklı bi doktora gittim.çünkü bi de 32. hafta raporu alıcaktım...yoksa çekip gidicem ama!!!!!!!!!neyse diğer doktora girdim,BİLGE hanım diye biri...kadın tam bi küt...tek kelime konuşmadan, yüzüme bile bakmadan ultrasona baktı...bebeğin gelişimi iyi, kan ilacı yazıyorum dedi ve çıktı gitti....iletişim özürlü ve hatta insanlığı eksik resmen....soracağım hiçbişeyi soramadım...ultrasona 10 sn baktı zaten, bana da göstermedi bile bebeği.....raporumu alıp çıktım o berbat yerden.Allah bidaha düşürmesin...özel bi de güya
merhaba arkadaşlar.yaklaşık bir haftadır takir ediyorum sizi ziyaretçi olarak. pollyannaa arkadaş sorunca artık yazmanın zamnı geldi dedim:)ben de 32 haftalık hamile bir anne adayıyım.aranıza yeni katılıyorum umarım yer vardır:)
cnm bebeğin hızlı gelişimi doğumu erkene alabiliyormuş benimde sancılarım cıktı nst de ve bunun nedeninin hızlı gelişim olduğunu söyledi dr yerleri daralıyo malesef....
bebişimi görmeye gidiorum çok özledim tombik oğluşumuuuu görüşürüzz
kızlar size bi sorum olacak ntsye girenler kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladılar ??
kızlar size bi sorum olacak ntsye girenler kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladılar ??
Hoşbulduk canım.Ben de özledim valla.evde değilim artık canım bugün tekrar iş başı aman böyle daha az yoruluyorum ben.Evde çok yoruldum ((
bebişimi görmeye gidiorum çok özledim tombik oğluşumuuuu görüşürüzz
canım çiçeğin çok güzelmiş... anneliğin keyfini çıkar lütfen...
özgecim bebek kimindi. misafir babanın eşi gelecek diye hatırlıyorum. onların bebeğimiydi...
Canım babamın eşi geldi bebekte kardeşimdi.Anne ayrı baba bir kardeş:)))
ben 34. haftamda en son kontrole gitmiştim. sancım olmadığı için gerek görmedi nst yi. 37. haftamda çağırdı yani haftaya gideceğim ozaman nst ye girersin dedi...
oyy kuzum bilmiyordum çalışmaya devam ettiğini.
çalış ozaman yavrum çalışan annelere ev yaramıyor. sıkılıp duruyorlar...
bende ev kedisi gibiyimdr. evimde oturayım başka bişey istemem...
canım güle güle git. hayırlı haberlerle dön...
canım çiçeğin çok güzelmiş... anneliğin keyfini çıkar lütfen...
özgecim bebek kimindi. misafir babanın eşi gelecek diye hatırlıyorum. onların bebeğimiydi...
Canım babamın eşi geldi bebekte kardeşimdi.Anne ayrı baba bir kardeş:)))
anladım canım. Allah bağışlasın...
benim mutfakta biraz işim var. yine görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?