2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canım.Ben de özledim valla.evde değilim artık canım bugün tekrar iş başı aman böyle daha az yoruluyorum ben.Evde çok yoruldum((

yedirenkatolye hoşgeldin aramıza cnm...

kızlar size de anlatmıştım kanszlık sorunumu. dokktor kırmızı et balık ve baklagil ye bolca demişti. sürekli ne yesem die düşünüyorum aklıma bişey gelmio. bu öğlen ne yesem kan yapıcı? kırmızı et dışında mümkünse önerilerinizi bekliyorum. akşama da mercimek yemeği yaptım. ama öğlen ne yesem aklıma bişey gelmiuor. böyle olunca da stres oluyorum

Son düzenleme:

ayy annemmm benm fıtıkta yatınca cok ilerliyo bende sabah kalkıyorum 7:30 kanal d irfan degirmenci ile günaydın,9:00 doktorum sonra 11 e dogru yemek programı sonra bana herşey yakısır :)) snra ev temizligiiii sonra odaoyunlari24 dye bi oyun sitesi odalara giren cıkamıyo zaten :) saat böle 5 gbi yemek yapmaya baslıyorum kocacım 8 de geliyo bakkk gün bitti işte ne sıkılıyorsun bukdr basit

canım çiçeğin çok güzelmiş... anneliğin keyfini çıkar lütfen...

özgecim bebek kimindi. misafir babanın eşi gelecek diye hatırlıyorum. onların bebeğimiydi...

ooyyyy doğrudur tatlım.. kiminin vücudu çatlamaya çok yatkın oluyor.
inşallah doğduktan sonra uslu bi kız olur annesi.

polycim bebeklerin çok hareketli olması yüzündenmi çatlaklar oluyor... benim iyice arttı. ama alt kısımlarda senin gibi üstlerde değil...

hoşgeldin aramıza...

Medifine Emzikli Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

böyle bişey varmıydı, yeni mi çıkmış???

ateş ölçmek için muhteşem bişeymiş.

vay canına. ne müthiş bişey. ilk kez gördüm. eğer işe yarıyorsa harika. fiyatıda çok uygun...

Polly bizde ateşölçer var şu ucu metal koltuk altından ölçen.. yeter mi o ya? bebeğe de böle bişey almak gerekir mi?

bende ondan aldım canım. baktım ileride çok kullanışlı değil. kulaktan ölçülenler var. onlar daha kolay oluyormuş. fiyatı pahalı gelmişti bana ozaman o yüzden koltuk altı olanı almıştım. braun markası. e- bebekten almıştım 16 tl ye...

benim bebeğim 31 haftalıkken ultrasonda 35 haftalık cıktı o yuzden ntsye gırdım normalde ayda bırken randevular haftada 1e dusurdu acaba erken dogum rıskım mı var bılemedım de

canım bnmde aynı seninki gibi oldu 3 hafta ileri çıktı 35 haftlık görünüodu bni nts mi nst mi ona soktu iri olduğu için sanırım ama orda bi liste görmüştüm can sıkıntısından yatarken bol bol etrafa bakındam 30 haftalık 29 haftlaıklar bile vardı o gün giren biraz doktor keyfiyeti sanırım

bu haftalarda daha çok uyuyolarmış cnm..yerleride daraldığı için hareketleri eskisi gbi olmazmış artık bnde çok araştrdm oluyo yani öle çok sıkıntıya giriyo insn..mrk etme hareketlerini hissediyosan azda olsa uyuyodur..bnada oldu geçen..ama hiç hissetmiyosan dr.a gidebilirsin..

benim bebeğim 31 haftalıkken ultrasonda 35 haftalık cıktı o yuzden ntsye gırdım normalde ayda bırken randevular haftada 1e dusurdu acaba erken dogum rıskım mı var bılemedım de

cnm bebeğin hızlı gelişimi doğumu erkene alabiliyormuş benimde sancılarım cıktı nst de ve bunun nedeninin hızlı gelişim olduğunu söyledi dr yerleri daralıyo malesef....

cnm belki lazım olmaz ama ben geçen gün hastanede 1 gece kaldım ve cok huzursuz oldum insan yanında herşeyi evdeki gibi tam olsun istiyo ben stres oldum inan kullanmasamda çantada dursun ne zararı olucakki....
doğru söylüyosun canım ben de bişeyler daha ekliyim.

çok geçmiş olsun canım bende de olmuştu ishal kusma neyseki 2 gün sürdü.

üsküdarda mihimah sultan tıpa gidiyodum, bu afiyet evime yakın diye oraya gidiyim dedim, bin pişman oldum..tekrar eski hastaneme gidicem artık haftaya...bu afiyette doğum yaptığımı düşünmek istemiyorum...sıra beklemek hadi neyse de, doktor iyi olsa bekleyim, ama ilgisizlik diz boyu, güvenemem onlara....çalışabilir raporu aldım, devam edicem işe inşallah...işim çok ağır değil, masa başı, devam edebilirim sanırım...hayırlısı bakalım[/QUOTE]
canım ben de detaylı ultrason için gitmiştim durum aynıydı. dr.ları gece falan olursa doğuma gelmiyormuş zaten çok ucuz falan da değil ne anladım öyle özelden. mihrimah sultanda muayene ne kadar? doğumu nerde yapcağın belli mi? kendi dr.un mu gelecek?

hoşgeldin canım.

cnm bebeğin hızlı gelişimi doğumu erkene alabiliyormuş benimde sancılarım cıktı nst de ve bunun nedeninin hızlı gelişim olduğunu söyledi dr yerleri daralıyo malesef....

zaten cok rahatsız edıyor benı hep kaburgalarımda sancım falan hıc olmadı Allahtan her an dogum gelecekmıs gıbı gelıyo bana ırılıgı yuzunden

kızlar size bi sorum olacak ntsye girenler kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladılar ??

ben 34. haftamda en son kontrole gitmiştim. sancım olmadığı için gerek görmedi nst yi. 37. haftamda çağırdı yani haftaya gideceğim ozaman nst ye girersin dedi...

Hoşbulduk canım.Ben de özledim valla.evde değilim artık canım bugün tekrar iş başı aman böyle daha az yoruluyorum ben.Evde çok yoruldum((

oyy kuzum bilmiyordum çalışmaya devam ettiğini.
çalış ozaman yavrum çalışan annelere ev yaramıyor. sıkılıp duruyorlar...
bende ev kedisi gibiyimdr. evimde oturayım başka bişey istemem...

bebişimi görmeye gidiorum çok özledim tombik oğluşumuuuu görüşürüzz

canım güle güle git. hayırlı haberlerle dön...

Çalışınca daha az yoruluyorum.Ya da şu 9 gün çok yorucu geçti ondan doğru düzgün oturamadım bile eşimde olmasa iyice yanardım valla.doğumdan sonra 4 ay evdeyim inş. o yeter bana:)))

ben bi yemek yapayım.sonrada kızıma kapı süsü ve kirlilerini koymak için çamaşır torbası tasarlayıp yapmaya başlayacağım.:)oyy minnoş kızım benim,anneciği duydu tepişerek teşekkür ediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…