2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GAMZE rüyamda sni gördüm yaa..hastanede sni ziyarete geliyodum bebeğinde kucağındaydı..hatta görünce şok oluyodum ne kdr büyümş kilo almş o kdr tatlı olmuştuki böle maşallah diye diye öldm bittim..annemde kızın için bişiler örmüş pembe çok güzel şeyler onları veriyodum sonra sn hemen burda paylaşıyodun resimlerini fln..öyle ilginç bi rüyaydı..belkide kızına kavuşmana çok az kaldı..çünkü çok iyi görünüyodu rüyamda yani :26:

slm kızlar ben 29+3 haftalık kız annesi adayıyım ::) sizler daha tecrübelisiniz sgk onaylı hastaneden 32+0 damı 31+.. lardamı çalışabilir raporu alacağım yardımlarınızı rica ederim

32+0 da alınıyo canım...ben de bugün aldım...

HASTA OLAN HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLERİM...
Ancak dün akşama kadar geçmişi okuyabildim inşallah çok birşey kaçırmamışımdır. ALEV ile konuştum,iyiymiş şu anda birazdan kendisi girip anlatır zaten.

iclal-18, canım şimdi öğrendim de, mihrimah sultan tıp merkezi doğumda medicana, hospital turk yada sema hastanesine yönlendiriyomuş.bana en yakın hospital turk olduğu için orayı arayıp fiyat aldım.normal doğum 450, sezeryan 650 ymiş..ama zeynep hanım (yani mihrimah sultan) yönlendirdiğinde indirim yapıyolarmış bu fiyatlar üzerinden

polycim bebeklerin çok hareketli olması yüzündenmi çatlaklar oluyor... benim iyice arttı. ama alt kısımlarda senin gibi üstlerde değil...
canım bebek çok gerdirdiğinde de çatlaklar oluşuyor. benimde hep süt taraflarımı gerdiriyor sağolsun, dün akşam 3-4 cmlik bi çatlak oluştuğunu gördüm.

Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114

canım oğluşun yatağında bol bol uyusun, sandalyesinde de güzelce annesini üzmeden mamalarını yesin inşallah.
ikside çok güzel.. cıvıl cıvıl

İnş.canım,sağol:))

ÖZGEcimm çok güzeller güle güle kullansın minişinnn

POLLY kızı kuaföre mi götürdün doğal halimi bu? eğer doğalsa benim biraz daha midem bulansa iyi olcak :)) bende böle istiyorum

aynen senin durumundayım tatlım ama bende tv sesi son ayar açık programları sadece dinliyorum evin değişik yerlerinde dolanıp durdugum için cok merak ettiğim bişi olursa koşa koşa gelip bekıyorum sonra yine başlıyorum fink atmaya:)) saat daha 4 akşam olmadı bile şu 2 saat de bi geçse hava kararınca gün bitti diyorum zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…