- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.681
slm kızlar ben 29+3 haftalık kız annesi adayıyım ::) sizler daha tecrübelisiniz sgk onaylı hastaneden 32+0 damı 31+.. lardamı çalışabilir raporu alacağım yardımlarınızı rica ederim
doğru söylüyosun canım ben de bişeyler daha ekliyim.
canım ben de detaylı ultrason için gitmiştim durum aynıydı. dr.ları gece falan olursa doğuma gelmiyormuş zaten çok ucuz falan da değil ne anladım öyle özelden. mihrimah sultanda muayene ne kadar? doğumu nerde yapcağın belli mi? kendi dr.un mu gelecek?
mihrimahda muayene 37 lira.doktor ilgili biri.zeynep hanım...renkli ultrason da bu fiyatın içinde.uygun yani....doğuma üsküdarda bi hastaneye yönlendiriyo ama unuttum adını.oraya bi bakıcam bende, bilgi alıcam...öğrenince söylerim.
Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114
Biss geldikk ama nereye geldik anaanneye geldik dışarsı fenaaa acaip kar var yaa
Canım çook güsel güle güle kullansın oğlusun
Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
özgecim cok güzel ikiside en güzel günlerde kullansın yavrun....
çok güzeller cnm güle güle kullansın oğluşun...
hayırlı olsun canımmmm bebiş güle güle kullansın inşallah.
canım bebek çok gerdirdiğinde de çatlaklar oluşuyor. benimde hep süt taraflarımı gerdiriyor sağolsun, dün akşam 3-4 cmlik bi çatlak oluştuğunu gördüm.
polycim bebeklerin çok hareketli olması yüzündenmi çatlaklar oluyor... benim iyice arttı. ama alt kısımlarda senin gibi üstlerde değil...
çok güzel canım. güle güle kullansın bebişin.
beşiğe bayıldım rengarenk...
canım bebek çok gerdirdiğinde de çatlaklar oluşuyor. benimde hep süt taraflarımı gerdiriyor sağolsun, dün akşam 3-4 cmlik bi çatlak oluştuğunu gördüm.
canım oğluşun yatağında bol bol uyusun, sandalyesinde de güzelce annesini üzmeden mamalarını yesin inşallah.
ikside çok güzel.. cıvıl cıvıl
ÖZGEcimm çok güzeller güle güle kullansın minişinnn
POLLY kızı kuaföre mi götürdün doğal halimi bu? eğer doğalsa benim biraz daha midem bulansa iyi olcak :)) bende böle istiyorum
ayy annemmm benm fıtıkta yatınca cok ilerliyobende sabah kalkıyorum 7:30 kanal d irfan degirmenci ile günaydın,9:00 doktorum sonra 11 e dogru yemek programı sonra bana herşey yakısır :)) snra ev temizligiiii sonra odaoyunlari24 dye bi oyun sitesi odalara giren cıkamıyo zaten :) saat böle 5 gbi yemek yapmaya baslıyorum kocacım 8 de geliyo bakkk gün bitti işte ne sıkılıyorsun bukdr basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?