2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÖZGEcimm çok güzeller güle güle kullansın minişinnn

POLLY kızı kuaföre mi götürdün doğal halimi bu? eğer doğalsa benim biraz daha midem bulansa iyi olcak :)) bende böle istiyorum

:)) doğal hali tatlım. banyo sonrası :)) bana çekmiş saçları. benim saçımda dalgalı.

ama ben defne 7,5 aylıkken sıfıra vurmuştum saçını ondan sonra böyle gür geldi:)

Özge canım hoşgeldin, yokluğun belli oluyor hakikaten...

Sabahtan beri keyifsizdim, sabah kafamı dağıtmak için ütü yapayım dedim ama elim-kolum kalkmadı, birde ne göreyim bu saate kadar ütü fişde takılı kalmış, hiç farketmedim... Rabbim korudu

Bu arada yeni bir arkadaşımız katılmış aramıza bu dalgın kafayla onun nickini okurken yediren katöyle diye okuyorum.... kendi kendime diyorum ki Allah Allah katölye ne demek ki, birde ne yediriyor ki diyorum sonra bir daha okudum ki yedirenk atölyeymiş .... kendi kendime öyle bir güldüm ki dışardan bir gören olsa bu kız deli derdi herhalde.... Neyse Yedirenkatölye sende hoş geldin canım

Ben biraz geçmişe bakayım

:)) doğal hali tatlım. banyo sonrası :)) bana çekmiş saçları. benim saçımda dalgalı.

ama ben defne 7,5 aylıkken sıfıra vurmuştum saçını ondan sonra böyle gür geldi:)

Gerçekten saçları çok güzel maşallah.Ama bence sıfıra vurmayla pek alakası yok genetik.benimde saçlarımı resmen kazımışlar küçükken hem de 2 kere.Saçlarım güzel ama kız kardeşimin ki daha gür(onun sıfıra vurulmadı hatta okula gidene kadar hiç kesilmedi)görümcemnde kızının saçını sıfıra vurdu 2 kere gürleşsin diye hala kafatası görünüyo çocuğun o kadar az yani.

çok hoşsun gerçekten.hepinize teşekkür ederim.kızım ve ben gerçekten hoşbulduk:)

Sağol canım hoş bulduk.Allah korumuş gerçekten dikkat et ben elektrikli aletlerden korkarım on kere kontrol ederim...

geldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşş ama hala dönmemiş

Canım gerçekten Allah korumuş aynısnı bende yaptım eşimin gömleklerini ütülerken belim ağrıdı uzandım ve uyumuşum ütü de takılı kalmış neyseki bişey olmadı

geldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşş ama hala dönmemiş

gözün aydın canım...
ne güzel gelişimi yolunda bebeğinin... son zamanlar daha çok ilgilenmesi lazım doktorun...
yoğunlukta neymiş... neyse darısı başımıza...

ancak gelebildim, sabahtan beri temizlik vardı bende o oraya bu buraya dedim durdum, yarın kızımın beşiği gelecek bizim oda için aldığımız detaylı bir temizlik yapıldı bizim odada...

alev ile o sıralarda konuştum, nst ye bağlanacaktı, çalışabilir raporunuda iptal etti doktoru, kızımız yaramazlık yapabilirmiş önlem almaya ve haftasını büyütmeye çalışacaklarmış, az önce aradım tekrar nst nasıldı son durum ne diye ama cevap vermedi, görünce geri döner zaten haber veririm kızlar, kendisi buraya uğramaz ise...

Kızlar gamzeden haber var mı nasıl oldu bebiş?Geçmişi okuyamıyorum çok işim var...

bebişim fena değil canım, hergün 10 dk görüyorum ve artık orada yaşaması için 7 ay içimde büyüttüğümü düşünmeye başlıyorum, sanki yeri yurdu orası benim hakkımda günde 10 dk :)

dün doğum kilosunu geçti çok şükür, doğumdan sonra kilo vermişti, ağızdan beslenmeyi kabul edeceği zamanı bekliyoruz, ne zamanki kabul eder emebiliyor mu test edilecek, emmedede sorun olmaz ise evimize gelecek meleğim...

canım benim ağzından bal damlıyor, umarım rüyan en kısa zamanda gerçek olur artık dayanamaz hale geldim...

kızlarrr kimin sacları defnenın mi ? nerden görüyorsunuz fotosunu biz niye görmuyoruz

çok hoşsun gerçekten.hepinize teşekkür ederim.kızım ve ben gerçekten hoşbulduk:)

Azeri ve Masivacım geçmiş olsun. dikkat edin aman aman neyse birşey olmamış...
Tabi aklınız bebişlerde sizi gidi cici anneler...

maşşallah canım yavrunun kilosu da boyuda çok iyi, döner canım döner bende umutla dönmesini bekleyenlerdenim inşallah döncek kuzucklar:)

kızlarr kamu kurumlarını 15:30 da tatil yaptılar biz de oğluşumla atladık taksiye ewimize geldik..inşallah yarın içinde idari izin çıkarırlar, gitgel taksiye para verememkiii ÖZGEcim ve oğluşu hoşgeldinizz, özledik sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…