- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.721
ancak gelebildim, sabahtan beri temizlik vardı bende o oraya bu buraya dedim durdum, yarın kızımın beşiği gelecek bizim oda için aldığımız detaylı bir temizlik yapıldı bizim odada...
alev ile o sıralarda konuştum, nst ye bağlanacaktı, çalışabilir raporunuda iptal etti doktoru, kızımız yaramazlık yapabilirmiş önlem almaya ve haftasını büyütmeye çalışacaklarmış, az önce aradım tekrar nst nasıldı son durum ne diye ama cevap vermedi, görünce geri döner zaten haber veririm kızlar, kendisi buraya uğramaz ise...
bebişim fena değil canım, hergün 10 dk görüyorum ve artık orada yaşaması için 7 ay içimde büyüttüğümü düşünmeye başlıyorum, sanki yeri yurdu orası benim hakkımda günde 10 dk :)
dün doğum kilosunu geçti çok şükür, doğumdan sonra kilo vermişti, ağızdan beslenmeyi kabul edeceği zamanı bekliyoruz, ne zamanki kabul eder emebiliyor mu test edilecek, emmedede sorun olmaz ise evimize gelecek meleğim...
canım benim ağzından bal damlıyor, umarım rüyan en kısa zamanda gerçek olur artık dayanamaz hale geldim...
Azeri ve Masivacım geçmiş olsun. dikkat edin aman aman neyse birşey olmamış...
Tabi aklınız bebişlerde sizi gidi cici anneler...
ancak gelebildim, sabahtan beri temizlik vardı bende o oraya bu buraya dedim durdum, yarın kızımın beşiği gelecek bizim oda için aldığımız detaylı bir temizlik yapıldı bizim odada...
alev ile o sıralarda konuştum, nst ye bağlanacaktı, çalışabilir raporunuda iptal etti doktoru, kızımız yaramazlık yapabilirmiş önlem almaya ve haftasını büyütmeye çalışacaklarmış, az önce aradım tekrar nst nasıldı son durum ne diye ama cevap vermedi, görünce geri döner zaten haber veririm kızlar, kendisi buraya uğramaz ise...
bebişim fena değil canım, hergün 10 dk görüyorum ve artık orada yaşaması için 7 ay içimde büyüttüğümü düşünmeye başlıyorum, sanki yeri yurdu orası benim hakkımda günde 10 dk :)
dün doğum kilosunu geçti çok şükür, doğumdan sonra kilo vermişti, ağızdan beslenmeyi kabul edeceği zamanı bekliyoruz, ne zamanki kabul eder emebiliyor mu test edilecek, emmedede sorun olmaz ise evimize gelecek meleğim...
canım benim ağzından bal damlıyor, umarım rüyan en kısa zamanda gerçek olur artık dayanamaz hale geldim...
GAMZECİM hallettim canım..
tşk ederim canım Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin
canım evine dönmüşsün. ne güzel...
birde eşyalarda tamamlanmış... güle güle kullansın bebişin...
canım yaa geçmiş olsun, İnşaAllah önemli birşey çıkmaz, bizi haberdar etkızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
canım çok geçmiş olsun, son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için midemize baskı yapıyormuş, oda ya yanma yada bulantı olarak kendini gösteriyormuş, yani son haftalarda bulantın olması normalGünaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben pek iyi değilim c.tesi güya toplanmaya başlıyordum hem iş yeride hem evde toplanmaya başlayacaktım ama foruma mesaj yazıp çıktıktan sonra hiç bişi yapmadım hem c.tesi hem dün bütü gün yattım acaip bi halsizlik mide bulantısı ayağa kalkamıyordum bide içtiğim demir ilacı kabızlık yaptı bende yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor bu günde işe geldim ama büyük ihtimalle öğeden sonra giderim bi erim ağrmıyor ama çoook halsizim ve mide bulantısı mahv etti benibu arada Özgecim hoşş geldin cnm özledik seni
canım yaaa ne güzel çiçek almış, bizim ki sağolsun herşeyiyle çok iyide bi şu çiçek almasını öğretemedim
bayadır ben de evdeyim..pek iş de yapamıyorum..mesleğimden uzaklaşıcam gibi geliyor..bu düşünce biraz rahatsız ediyor..zamanla düzene girecek biliyorum ama yine de canım sıkılıyoren çok da eşimle uzaklaşır mıyız diye korkuyorum..o inşaat mühendisi ben mimar sürekli dirsek temasıyla çalıştık bugüne kadar..bi süre uzak kalmak ne bileyim paylaşımımızı azaltır mı diye korkuyorum bunları onunla paylaşıyorum,elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor,ama çok iyi bir hatip olmadığı için de çok rahatlayamıyorum..dün bana aldığı çiçekler..ben de sizle paylaşmak istiyorum
canım hakiketen önemli tavsiyeler, çok sağol, bunları dikkate alacağımSağol canım atlattım çok şükür:)))Canım insan kendi çocuğuna yine bişey diyebiliyo ama misafir olunca ayrı.İnş.bizim miniklerimiz uslu olur ama yine.Şunu çok iyi öğrendim kızlar kesinlikle sese alıştırın bebişleri.Terlik bile giyemedim evde en ufak bi tıkırtıya uyanıyodu.Eşim hatta doğunca yüksek sesele müzik açıcam evde demeye başladı ve sadece sallanan beşikte uyuyan bi çocuktu.Bebişleri her yarde uyumaya alıştıralım çok zor bişey gece vakti biz beşik aradık uyumayınca en sonun birinin kullanmadığı bebiği alıp eve getirdik de öyle uyudu.
Aklınızda bulunsun illa da sallanacakca ayakta sallanmaya alışsın bence her yerde beşik nerden bulunur:))))
canım çok güzeller, Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasipe tsinOğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114
maşaAllah bebişinegeldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşşama hala dönmemiş
canım ya Rabbim koruyor gerçekten, hamilelikten herhalde bu dalgınlığımız, çünkü normalde çok dikkat ederdim:44:Canım gerçekten Allah korumuş aynısnı bende yaptım eşimin gömleklerini ütülerken belim ağrıdı uzandım ve uyumuşum ütü de takılı kalmış neyseki bişey olmadı
Canım Rabbim sana dayanabilme gücü versin ve günler bir an önce geçsinde kızını bir an önce kollarına alasınancak gelebildim, sabahtan beri temizlik vardı bende o oraya bu buraya dedim durdum, yarın kızımın beşiği gelecek bizim oda için aldığımız detaylı bir temizlik yapıldı bizim odada...
kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
ben bi yemek yapayım.sonrada kızıma kapı süsü ve kirlilerini koymak için çamaşır torbası tasarlayıp yapmaya başlayacağım.:)oyy minnoş kızım benim,anneciği duydu tepişerek teşekkür ediyor:)
Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114
ben bi yemek yapayım.sonrada kızıma kapı süsü ve kirlilerini koymak için çamaşır torbası tasarlayıp yapmaya başlayacağım.:)oyy minnoş kızım benim,anneciği duydu tepişerek teşekkür ediyor:)
kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
Özge canım hoşgeldin, yokluğun belli oluyor hakikaten...
Sabahtan beri keyifsizdim, sabah kafamı dağıtmak için ütü yapayım dedim ama elim-kolum kalkmadı, birde ne göreyim bu saate kadar ütü fişde takılı kalmış, hiç farketmedim... Rabbim korudu
Bu arada yeni bir arkadaşımız katılmış aramızabu dalgın kafayla onun nickini okurken yediren katöyle diye okuyorum.... kendi kendime diyorum ki Allah Allah katölye ne demek ki, birde ne yediriyor ki diyorum sonra bir daha okudum ki yedirenk atölyeymiş .... kendi kendime öyle bir güldüm ki dışardan bir gören olsa bu kız deli derdi herhalde .... Neyse Yedirenkatölye sende hoş geldin canım
Ben biraz geçmişe bakayım
aaa söylemeyi unuttum :)))
kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)
düşünüyorum nereye gömsem diye :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
Azeri, canım cicileriniz hayırlı olsun,
Polciğim, önce durgunluğuna üzüldüm ama geçti neyseki,
Gamzeciğim, bebeğin, sen, bebeğin için yaptığın şekerler, süsler harika,
Özlem ve nicegirl, arkadaşlık teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkürler,
HASTA OLAN HERKESE ACİL ŞİFALAR,
Küçük büyük cici alan herkese güzel günlerde kullanmak nasip etsin, unuttuğum annişlerde kusura bakmasın ne olur.
Özgecım hosgeldın hersey yolundadır dıye umıt edıorum senı burda tekrar gormek cok guzel:)Günaydın kızlar;
Herkes için iyi bir hafta olur umarım.Hepinizi özledim geçmişi okumaya çalışıcam ama hepsini okumam pek mümkün olmaz.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim için çok ama çok yorucuydu.Çalışmayı özledim valla...Ama dün akşam misafirimizi gönderdikÇocuk çok zordu canımıza okudu
Yaa benmde mıdem cok bulanıo buaralar kızlar odum patlıo en bastakı gıbı olcam dıyeeson zamanlarda da bulantı oluyo demek ki çoğunluk bulanıyo o zaman mesele yok :))öff bahsettikçe daha çok bulanıyo ne biçim bişi bu mide bulantısı yaa.. anam yoksa bizim bebelerin saçlarımı çıktıı P
Benımkıde oyleee kaburgalarımı yerlesmıs durumda hep solumda orayı mekan etms kendıne oturamıorum egılemıorum yaslı nıneler gıbı oldum bugn sag el parmklrım uyustu ALLAH ım sanaa gelıorummmmm:)))Kızlar benim kız fena vuruyor canım yanıyor ya ayaklarını belime doğru hiss ediyorum resmen sanki ayağını dayıyor 5-6 sn conra çekiyor ve o sıra sanci gibi bişi oluyor nedir bu ya ayh noluyu bana böyle şimdi daat daattt error diye ses çıkacak diye korkuyorum
Canım benım cok gecmıs olsunnn o mınk kus dursun ordaaa anasını uzmesınkızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
aaa söylemeyi unuttum :)))
kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)
düşünüyorum nereye gömsem diye :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
Gamzecim, maşallah kızına daha da büyüyecek annesi. Senin 10 dakikan ona ilaç gibi geliyodur hele bir de kucağına aldığında bak gör nasıl çabucak serpilip,gelişecek.
Bizim kızların hepsi aceleci çıktı baksana Alev'in kiside yola çıkmış çoktan :) Hepsi sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka ne isteriz ki. Ben yine hepimiz için dua etmeye devam ediyorum. Moralini yüksek tut canım sen bizim örnek aldığımız neşeni hiç kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?