2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim az daha sabır maşallah kiloda almış minik prenses azıcık daha bekle gelecek yanına hem şimden bi sürü kardeşi var o artık abla oldu annesi

Azeri ve Masivacım geçmiş olsun. dikkat edin aman aman neyse birşey olmamış...
Tabi aklınız bebişlerde sizi gidi cici anneler...

Sağol canımm evet aklım fikrim kızımda 2 kelimemden biri kızımla bitiyor ayh bide bu aralar hep kızmı görüyorum rüyamda esmer tombik bi bebiş hep emzirirken görüyorum kendimi daha da özlüyorum kızımıı

Canım inş.en kısa zamanda minik kızın evine gelir...

ALEEEVVVV hoşgeldin.. anlat bakalım durumunu.. sağolsun Gamze haber verdi. bide senden dinleyelim, iyisiniz değilmi??

kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş

canım evine dönmüşsün. ne güzel...
birde eşyalarda tamamlanmış... güle güle kullansın bebişin...
tşk ederim canım Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin Bu arada evet evime dönmek harika birşey, ah birde bu ev Tosyada değilde Ankarada ola daha güzel olacak

kızlar günaydın geçmişi okuyordum fena kasılmalarım oldu o yüzden hastaneye gidiyorum şuanda haberiniz olsunnnnn
canım yaa geçmiş olsun, İnşaAllah önemli birşey çıkmaz, bizi haberdar et

canım çok geçmiş olsun, son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için midemize baskı yapıyormuş, oda ya yanma yada bulantı olarak kendini gösteriyormuş, yani son haftalarda bulantın olması normal

canım yaaa ne güzel çiçek almış, bizim ki sağolsun herşeyiyle çok iyide bi şu çiçek almasını öğretemedim bir tek istemeye gelirken aldı bir daha almadı ayyy kızdım bak şimdi kocama ya bu konularda hiç düşünmez... ama hakkını yemeyeyim, ben severim diye arada sevdiğim yiyeceklerden alır gelir... bende onunla mutlu olurum... hem sonra bulaşık makinamız yoktu, geçen bayramdan sonra ailemin yanında kalmıştım, o zaman bana süpriz yapıp bulaşık makinasını alıp kurdurmuş, temzilikçi çağırıp evi temziletmiş, halıları yıkamaya vermişti romantikliği yok ama böyle süprizleri var... bende bunlarla avunayım bari

canım hakiketen önemli tavsiyeler, çok sağol, bunları dikkate alacağım

Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114
canım çok güzeller, Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasipe tsin

geldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşş ama hala dönmemiş
maşaAllah bebişine

Canım gerçekten Allah korumuş aynısnı bende yaptım eşimin gömleklerini ütülerken belim ağrıdı uzandım ve uyumuşum ütü de takılı kalmış neyseki bişey olmadı
canım ya Rabbim koruyor gerçekten, hamilelikten herhalde bu dalgınlığımız, çünkü normalde çok dikkat ederdim:44:

Canım Rabbim sana dayanabilme gücü versin ve günler bir an önce geçsinde kızını bir an önce kollarına alasın

ters dönmüş birde doğum kanalına mı yerleşmiş MaşaAllah ne kadar aceleciymiş, hareketliymiş kızın, inşaAllah hayırlı zamanda gelir...Rabbim yardımcın olsun....

Bizim bebişler çok aceleci kuzum ya bol bol uzan inş.zamanında gelir kuçuk hanım:)

Son düzenleme:
aaa söylemeyi unuttum :)))

kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)

düşünüyorum nereye gömsem diye :)))

tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)

geçmiş olsun canım inşallah bebişin karnında biraz daha durur

Ay allah korumuş kuzum napmışsın sen öyle, bi dua oku da geçsin ağırlığın, diyom ben nazar var bizdeeeeeeee.

Ay maşallah minişe kuzumm

Gamzecim, maşallah kızına daha da büyüyecek annesi. Senin 10 dakikan ona ilaç gibi geliyodur hele bir de kucağına aldığında bak gör nasıl çabucak serpilip,gelişecek.
Bizim kızların hepsi aceleci çıktı baksana Alev'in kiside yola çıkmış çoktan :) Hepsi sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka ne isteriz ki. Ben yine hepimiz için dua etmeye devam ediyorum. Moralini yüksek tut canım sen bizim örnek aldığımız neşeni hiç kaybetme.

Anası da güçlü kendi de güçlü Berra prensesin, iyi haberlerin mutlu ediyor bizi.

Kızlar hepınıze merhabalar gecmıs okdr cabk bırıokıokı nasıl okuyacgımı sasırıorum cok aktıf bı sekılde kullanıoruz burayı masallah:)) Umarım herkesler ıyıdır hava malum bızım burası uludag ısteyenler evımde ıkmamet edebılr ve kayak yapabılr tamamen amme hızmetı olark dusunebılrsınz:))))

Ilk tanıyamadm ama sonradan jeton dustu:)

Özgecım hosgeldın hersey yolundadır dıye umıt edıorum senı burda tekrar gormek cok guzel:)

Yaa benmde mıdem cok bulanıo buaralar kızlar odum patlıo en bastakı gıbı olcam dıyee( Neden oluoms bu mıde bulantısı bı bılen varmı?

Benımkıde oyleee kaburgalarımı yerlesmıs durumda hep solumda orayı mekan etms kendıne oturamıorum egılemıorum yaslı nıneler gıbı oldum bugn sag el parmklrım uyustu ALLAH ım sanaa gelıorummmmm:)))

Canım benım cok gecmıs olsunnn o mınk kus dursun ordaaa anasını uzmesın Ama bosuna demıolar kızlar hep zamanındn once gelır dıyeee ınsallah vakıtlıce gelır bebısın bol bol yat dınlen.

Ben onun göbegını yerım:))) Oyyyyyy gobegıde dustu mınık kusun:)) Abımn esının ablası cocugunun gobegını ingiltereye gıden arkadsına verdı oxforda gömduler ahahah ayy cok gulmstum:)))

canım ya :)

bazen düşünüyorum biz buluşmuştuk ya sonrasında önce senin teşhis kondu risk var dendi peşinden bana teşhiş kondu 1,5 hafta sonra doğurdum zaten, şimdi alev eğer mine'den de benzer birşey gelirse o gün buluşarak lanetlendiğimizi düşünücem :)))

yatış devam dimi sende, son su miktarı ne ölçüldü ? ve bebişin boyu kilosu ne durumda ?

Senin koca da benimkinin versiyonundan desene, allah razı olsun, çamaşır, bulaşık, temizlik, aklın agelen bütün işleri yapar, hem de pek güzel bir şekilde, ama 1 liraya bir toka alayım demez, neyse canları sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…