2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Berra'yaEn iyisi spor kompleksi:))))

ıejfşdkgğdkgğdlgkjlfdjgğflo Gamzeeeee ayyy guldurdun benı yaa:)) benmde aralarda kasılmalrım oluoo valla ozaman alevın durumuna gore sonumu gorebılcem sanırım:))) Töbee töbeee yaa inşallah vakıtlıce gelırler hepiciği birden

Ay kalkayım da yemek ve salata işlerini halledeyim, kocanın gelmesine 1 saatten az kaldı, ev hanımı olarak ilk günümde kırık not almayayım, görüşürüz yine.

herkese merhaba güzel anne adayları..
bugün geç girebildim nete..1 buçuğa kadar uyumuşuz da bu gün söylemesi ayıptır,inanamadım kendime..sonra da arkadaşım aradı geldi falan derken akşam olmuş malum..
özgecim hoşgelmişsin:)
hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum,dikkat edin kendinize..
gamzecim göbeğiniz hayırlı olsun,fikir güzelmiş..:)Allah en kısa zamanda diğer mürvetlerini de göstersin inşallah:) biz gömmesek de spordan kaçışı yok gibi bakalım artık..bu arada benim okul bahçesine gömmüşler öğretmen oldum bak:))

Ay allah korusun öyle düşünme sakın,her iş de vardır bir hayır. Benim patronumun iki oğluda 6,5aylık doğmuşlar ikiside doğa kolejinde üstün zekalı çocuklar okuluna gidiyor,hem çok sağlıklılar hem de çok akıllı. Onlarda çok sıkıntı çekmiş ilk 4-5 ay ama sonrasında çocuklar akranlarından hep önde gitmişler. Mutlaka vardır yaşananların bir sebebi, demek ki böylesi haıyrlısıymış bizler ,için.
Ben de yatışa devam yarın sabah tekrar kontrol var bakalım bu karda kışda nasıl gidicez hastaneye.

canım ben çekirge dorukta yapıcam kısmet olursa..ilk bebeğim de orda alınmıştı maalesef..biraz yoğun bir hastane ama alıştım ben 1 yıldan uzun süredir gidiyorum çünkü...Jimere gelince bikaç kez oraya da gittim,çünkü dr.um jimere geçmişti..ama fiyat olarak bize biraz yüksek geldi..sonra dorukta devam etmeye karar verdik..hem dorukta hem de jimerde doğum yapan çok arkadaşım var,hepsi de memnunlar..iki hastane de olabilir yani.karar senin...

canım geçmiş olsun...
Hakkınızda hayırlısı olur. umarım bebeğin zamanını bekler...

oyy canım gözün aydın... ne mutlu sana...
okul bahçesine fln gömsen...

yorumu yazdıktan sonra okudum tamam kesinleşti okul bahçesine gömmek...

SEMRACIĞIM;
1 ADET YASİN,İ ŞERİF OKUDUM, topiğimiz adına. Allah kabul eder inşallah.
Allah kabul etsin canım. ekliyorum senide.

kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.

katıldım, hatta e-bebekten almayı seçmiştim gider alırım hemde gezmiş olurum diye, aradılar şu tarihte gidip alabilirsiniz diye.. ama ben bi türlü gidemedim. ve zannetmiyorum ki hala tutsunlar. çoktan iade etmişlerdir gibime geliyo:)

maşaAllah ya bak bu mesele hiç aklıma gelmemişti, ben ne yapsam, nereye gömsem acaba

Ay allah korumuş kuzum napmışsın sen öyle, bi dua oku da geçsin ağırlığın, diyom ben nazar var bizdeeeeeeee.
sağol canım ya aklıma geldikçe şaşırıyorum bende, Rabbim korudu tam 4.5 saat fişte takılı kalmış

alıntı yapmadan direkt yazmışsın, ama galiba bunu bana dedin evet dediğin gibi canları sağolsun

aynen ben de e-bebekten almayı tercih ettim.önümüzdeki hafta gelicek bakalım bebeşimin ilk hediyesi:)belki hala duruyodur.nden iade etsinler ki anlaşmalılar.ellerinde vardır.yolun düşerse sor bence.

herkese iyi akşamlar
bende bugün bıdık kızımı gördüm
çalışabilir raporumuzu aldık
kendime limit koydum 36. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam
tabi dayanabilirisem şimdiden yamuldum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…