- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.741
Kolay gelsin, ama tasarımlarını ve sonuçlarını paylaşmayı da unutma, meraktayız.
aaa söylemeyi unuttum :)))
kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)
düşünüyorum nereye gömsem diye :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
Ay hayırlı uğurlu olsun, yesin içsin uyusun.
canım ya :)
bazen düşünüyorum biz buluşmuştuk ya sonrasında önce senin teşhis kondu risk var dendi peşinden bana teşhiş kondu 1,5 hafta sonra doğurdum zaten, şimdi alev eğer mine'den de benzer birşey gelirse o gün buluşarak lanetlendiğimizi düşünücem :)))
yatış devam dimi sende, son su miktarı ne ölçüldü ? ve bebişin boyu kilosu ne durumda ?
Kızlar hepınıze merhabalar gecmıs okdr cabk bırıokıokı nasıl okuyacgımı sasırıorum cok aktıf bı sekılde kullanıoruz burayı masallah:)) Umarım herkesler ıyıdır hava malum bızım burası uludag ısteyenler evımde ıkmamet edebılr ve kayak yapabılr tamamen amme hızmetı olark dusunebılrsınz:))))
Ilk tanıyamadm ama sonradan jeton dustu:)
Özgecım hosgeldın hersey yolundadır dıye umıt edıorum senı burda tekrar gormek cok guzel:)
Hoşbulduk canım,herşey yolunda çok şükür:))))ben de burda olmayı özledim.Hep aklımdaydınız.
canım ya :)
bazen düşünüyorum biz buluşmuştuk ya sonrasında önce senin teşhis kondu risk var dendi peşinden bana teşhiş kondu 1,5 hafta sonra doğurdum zaten, şimdi alev eğer mine'den de benzer birşey gelirse o gün buluşarak lanetlendiğimizi düşünücem :)))
yatış devam dimi sende, son su miktarı ne ölçüldü ? ve bebişin boyu kilosu ne durumda ?
kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.
iyi geceler kızlar
bursalı anneler siz hangi hastanelerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz??berkerdem galiba devlette yapıcaktı umutluyum da medicale gitcekti sanırsam ama diğerlerini bilmiyorum ben doruk çekirgede düüşünüyordum fekat koca bir kararsızlık içinde kaldım şimdi de jimer de doğurmayı düşünüyorum yarın 12 de randevum var jimerde bebeğimi çok özlediğim için artık her hafta gidicem zaten 4 haftam kaldı sizler jimer hakında ne düşünüyorsunuz??
sabah uyanınca cvplarsanız sevinirim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama gündüz ev işleri çocuk derken bu aralar sadece gece yazabiliyorum
Bende katılmıştım sanırım o zaman ya 4 aylıktım ya 5. O gün bugundür hiç ses,kargo falan yok ama.
kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
aaa söylemeyi unuttum :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
herkese merhaba güzel anne adayları..
bugün geç girebildim nete..1 buçuğa kadar uyumuşuz da bu gün söylemesi ayıptır,inanamadım kendime..sonra da arkadaşım aradı geldi falan derken akşam olmuş malum..
özgecim hoşgelmişsin:)
hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum,dikkat edin kendinize..
gamzecim göbeğiniz hayırlı olsun,fikir güzelmiş..:)Allah en kısa zamanda diğer mürvetlerini de göstersin inşallah:) biz gömmesek de spordan kaçışı yok gibi bakalım artık..bu arada benim okul bahçesine gömmüşler öğretmen oldum bak:))
yok internet sitesinden katılmıştımallah allah..ben facebookdan bir form doldurup katıldım. iki üç gün sonrada aradılar hemen.faceden mi katıldın sen.
Allah kabul etsin canım. ekliyorum senide.SEMRACIĞIM;
1 ADET YASİN,İ ŞERİF OKUDUM, topiğimiz adına. Allah kabul eder inşallah.
kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.
maşaAllah yaaaa söylemeyi unuttum :)))
sağol canım ya aklıma geldikçe şaşırıyorum bende, Rabbim koruduAy allah korumuş kuzum napmışsın sen öyle, bi dua oku da geçsin ağırlığın, diyom ben nazar var bizdeeeeeeee.
alıntı yapmadan direkt yazmışsın, ama galiba bunu bana dedinSenin koca da benimkinin versiyonundan desene, allah razı olsun, çamaşır, bulaşık, temizlik, aklın agelen bütün işleri yapar, hem de pek güzel bir şekilde, ama 1 liraya bir toka alayım demez, neyse canları sağolsun.
Allah kabul etsin canım. ekliyorum senide.
katıldım, hatta e-bebekten almayı seçmiştim gider alırım hemde gezmiş olurum diye, aradılar şu tarihte gidip alabilirsiniz diye.. ama ben bi türlü gidemedim. ve zannetmiyorum ki hala tutsunlar. çoktan iade etmişlerdir gibime geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?