- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.761
benimki taaa 19 aralıkta gelmişti :S :26::26:aynen ben de e-bebekten almayı tercih ettim.önümüzdeki hafta gelicek bakalım bebeşimin ilk hediyesi:)belki hala duruyodur.nden iade etsinler ki anlaşmalılar.ellerinde vardır.yolun düşerse sor bence.
herkese iyi akşamlar
bende bugün bıdık kızımı gördüm
çalışabilir raporumuzu aldık
kendime limit koydum 36. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam
tabi dayanabilirisem şimdiden yamuldum :97:
benimki taaa 19 aralıkta gelmişti :S :26::26:
şu buzlar biraz eriseydi, dışarı çıkardım ya neyse du bakalım:))
iyi akşamlar hoşgeldin canım, raporun hayırlı olsun. azcık dişini sıkarsan, bebeişte bi süpriz yapmazsa dayanırsın inşallah.
bugün alevin raporu bozulmuş, erken doğum riski çıktı onunda. Rabbim hepimizin hakkında hayırlsıını nasip etsin
ayy evet canım ya bir arkadaşın daha hastanede bir gece yattı diye iptal olmuş
umarım bende iyi olurumda çalışabilirim
doğumdan sonra verilen 8 haftalık rapor malesef büyük bir ayıp
bir annenin bebeğine bakabilmesi için nasıl bu kadar kısa bir süreyi layık görüyorlar
birde üç çocuk diye bas bas bağırıyorlar
ayyy kızdımm yine
Allah kabul etsin canım. ekliyorum senide.
katıldım, hatta e-bebekten almayı seçmiştim gider alırım hemde gezmiş olurum diye, aradılar şu tarihte gidip alabilirsiniz diye.. ama ben bi türlü gidemedim. ve zannetmiyorum ki hala tutsunlar. çoktan iade etmişlerdir gibime geliyo:)
hediye olarak mı geliyor neler var pakette?
çok doğru diyosun.. ama kızma sen, bebiş de kızar bak basar tekmeyi sonra:))))
bak bu Türkiyenin halini çok güzel ortaya koyuyor.. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...20169_132388806825945_735686_1658638109_n.jpg
merhaba arkadaşlarr...
kızlar benim mide bulantıularım tekrar başladı..ilk 4 ay yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşacak gibiyim.herşey tekrardan kokmaya başladı bana. eşim yok bir şey kokmuyır desede mutfağa giremiyorum..midem de yanmaya başladı...inş geçer
bn ne yaptım ? bişiler yiyip uzaniim dedim..pilavın altını söndrmeyi unutmuşum yedikten sonra yattm uyudm tabi..tam 1,5 saat pilavın altı yanık vaziyette durdu..ve gördüğümde şok oldum resmen Allah korudu o kdr saat yanmasına rağmen sadece dibi tutmuştu..Canım gerçekten Allah korumuş aynısnı bende yaptım eşimin gömleklerini ütülerken belim ağrıdı uzandım ve uyumuşum ütü de takılı kalmış neyseki bişey olmadı
kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.
kızlar selamlar ya aventin mi chicconun mu göğüs kalkanını alayım sizce? sanki chicconunkisi daha oval göğüslere göre eczacıya sordum yok standart diyor kardan dolayı çıkamıyorum netten alıcam. alanınız varsa hangisi daha kullanışlıdır? onu sipariş edeyim ya lütveeeen yazın benim göğüs oval dik değil o açıdan hangisi kullanışlı olur ki??? öptüm bu arada minnoşları da teker teker:)
dönem dönem bende de oluyo,devam edicek diye korkuyorum ama uzun sürmüyo şimdilik çok şükür..ilk aylar berbat geçmişti hatırlamak bile istemiyorum..2 üst katımdaki komşum gelmişti iyi misin diye kapıya sesimi duymuş tuvaletten düşün artık..son aylarda nadiren de olsa tekrarlayabilir demişti doktorum,inşallah uzun sürmez senin de...
bu haftalarda daha çok uyuyolarmış cnm..yerleride daraldığı için hareketleri eskisi gbi olmazmış artık bnde çok araştrdm oluyo yani öle çok sıkıntıya giriyo insn..mrk etme hareketlerini hissediyosan azda olsa uyuyodur..bnada oldu geçen..ama hiç hissetmiyosan dr.a gidebilirsin..
hayırlı olsun gamzecim yerim ben onun göbüşünü ya kocaman oldu bıcırık resmen topiğin tüm bebeklerinin ablası oldu kuzum benim maşallah ona:))aaa söylemeyi unuttum :)))
kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)
düşünüyorum nereye gömsem diye :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
canım ben de başvurmuştum ev adresine yollayacaklardı hatta teyit için aradılar onayladım 19 aralıktan sonra dağıtım başlıyo elinize ulaşıcak dediler ne gelen var ne giden unuttum bile ben onukızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.
merhaba arkadaşlarr...
kızlar benim mide bulantıularım tekrar başladı..ilk 4 ay yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşacak gibiyim.herşey tekrardan kokmaya başladı bana. eşim yok bir şey kokmuyır desede mutfağa giremiyorum..midem de yanmaya başladı...inş geçer
katıldım, hatta e-bebekten almayı seçmiştim gider alırım hemde gezmiş olurum diye, aradılar şu tarihte gidip alabilirsiniz diye.. ama ben bi türlü gidemedim. ve zannetmiyorum ki hala tutsunlar. çoktan iade etmişlerdir gibime geliyo:)
herkese iyi akşamlar
bende bugün bıdık kızımı gördüm
çalışabilir raporumuzu aldık
kendime limit koydum 36. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam
tabi dayanabilirisem şimdiden yamuldum :97:
hayırlı olsun gamzecim yerim ben onun göbüşünü ya kocaman oldu bıcırık resmen topiğin tüm bebeklerinin ablası oldu kuzum benim maşallah ona:))
canım ben de başvurmuştum ev adresine yollayacaklardı hatta teyit için aradılar onayladım 19 aralıktan sonra dağıtım başlıyo elinize ulaşıcak dediler ne gelen var ne giden unuttum bile ben onu
canım aynı şeyi bugün bikaç arkadaş konuştuk sanırım bebişler baskı yaptığı için mide yanmaları ya da bulantılar normal oluyo ne yediğin zaman bulanıyo onu bulursan daha rahat ediyosun bide yanmalar için rennie duo şurup öneririm cok ferahlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?