2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar ya aventin mi chicconun mu göğüs kalkanını alayım sizce? sanki chicconunkisi daha oval göğüslere göre eczacıya sordum yok standart diyor kardan dolayı çıkamıyorum netten alıcam. alanınız varsa hangisi daha kullanışlıdır? onu sipariş edeyim ya lütveeeen yazın benim göğüs oval dik değil o açıdan hangisi kullanışlı olur ki??? öptüm bu arada minnoşları da teker teker:)

aynen ben de e-bebekten almayı tercih ettim.önümüzdeki hafta gelicek bakalım bebeşimin ilk hediyesi:)belki hala duruyodur.nden iade etsinler ki anlaşmalılar.ellerinde vardır.yolun düşerse sor bence.
benimki taaa 19 aralıkta gelmişti :S :26::26:
şu buzlar biraz eriseydi, dışarı çıkardım ya neyse du bakalım:))

iyi akşamlar hoşgeldin canım, raporun hayırlı olsun. azcık dişini sıkarsan, bebeişte bi süpriz yapmazsa dayanırsın inşallah.
bugün alevin raporu bozulmuş, erken doğum riski çıktı onunda. Rabbim hepimizin hakkında hayırlsıını nasip etsin

ayy evet canım ya bir arkadaşın daha hastanede bir gece yattı diye iptal olmuş
umarım bende iyi olurumda çalışabilirim
doğumdan sonra verilen 8 haftalık rapor malesef büyük bir ayıp
bir annenin bebeğine bakabilmesi için nasıl bu kadar kısa bir süreyi layık görüyorlar
birde üç çocuk diye bas bas bağırıyorlar
ayyy kızdımm yine

çok doğru diyosun.. ama kızma sen, bebiş de kızar bak basar tekmeyi sonra:))))

bak bu Türkiyenin halini çok güzel ortaya koyuyor.. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...20169_132388806825945_735686_1658638109_n.jpg

hediye olarak mı geliyor neler var pakette?

merhaba arkadaşlarr...
kızlar benim mide bulantıularım tekrar başladı..ilk 4 ay yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşacak gibiyim.herşey tekrardan kokmaya başladı bana. eşim yok bir şey kokmuyır desede mutfağa giremiyorum..midem de yanmaya başladı...inş geçer

dönem dönem bende de oluyo,devam edicek diye korkuyorum ama uzun sürmüyo şimdilik çok şükür..ilk aylar berbat geçmişti hatırlamak bile istemiyorum..2 üst katımdaki komşum gelmişti iyi misin diye kapıya sesimi duymuş tuvaletten düşün artık..son aylarda nadiren de olsa tekrarlayabilir demişti doktorum,inşallah uzun sürmez senin de...

Canım gerçekten Allah korumuş aynısnı bende yaptım eşimin gömleklerini ütülerken belim ağrıdı uzandım ve uyumuşum ütü de takılı kalmış neyseki bişey olmadı
bn ne yaptım ? bişiler yiyip uzaniim dedim..pilavın altını söndrmeyi unutmuşum yedikten sonra yattm uyudm tabi..tam 1,5 saat pilavın altı yanık vaziyette durdu..ve gördüğümde şok oldum resmen Allah korudu o kdr saat yanmasına rağmen sadece dibi tutmuştu..

kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.

bn paketi dün aldm..pantene ve ariel ne alaka anlayamadm..ama tupperware emzik kutusu ve bez hoşuma gitti sadece..bide işte vodafone dan 1 günlük 30 dk bedava..

bn aventin aldm..gayet güzel görünüyo taktm denedm silikon olduğu için memeye yapışan kısmı güzel geldi..bilmiyorum en iyisi süt gelince anlıcaz heral

sen de bendenmisisn ne yazııkki.. seninki teekararlamaz umarım.gerçekten geçmişim benim de çok kötü.....istahım kapandı yiyiemiyorum adam akıllı bir şey...sabah bir tost yedim akşam da ekmek arası işte bu kadar..onunda zorla yedim...bakalım belki 2 günlük bir şeydir inş geçer..

çok teşekkür ederim sağolasın...yok hareket ediyo ama şiddeti azaldı öyle diyeyim..

hayırlı olsun gamzecim yerim ben onun göbüşünü ya kocaman oldu bıcırık resmen topiğin tüm bebeklerinin ablası oldu kuzum benim maşallah ona:))

kızlar primanın ilk hediyem kampanyası vardı.katıldınız mı?ben katılmıştım bi form doldurup. aradılar kargoyu şubatın ilk haftasında yollayacaklarmış.
canım ben de başvurmuştum ev adresine yollayacaklardı hatta teyit için aradılar onayladım 19 aralıktan sonra dağıtım başlıyo elinize ulaşıcak dediler ne gelen var ne giden unuttum bile ben onu

canım aynı şeyi bugün bikaç arkadaş konuştuk sanırım bebişler baskı yaptığı için mide yanmaları ya da bulantılar normal oluyo ne yediğin zaman bulanıyo onu bulursan daha rahat ediyosun bide yanmalar için rennie duo şurup öneririm cok ferahlatıyo

Beni de arayalı çok olmuştu, ben daha yeni aldım, duruyordur seninki de, gerçi içi çerçöp dolu ya, yolun düşerse uğra al yine de.

Hayırlı olsun canım, ben de 36ya kadar dşünüyorum, ben çalışabilir gibi hissediyorum ama bu kar yağışları beni mahvetti 3 saatte geldim eve Eşim 4 saat oldu gelemedi. Yarın nasıl gidicem hiç bilmiyorum.

Canım gecmisi bugün okuyamadm.sürekli yattım ilk defa.
Şurup U Dr a sorayım yarın arayayım da. Haftada 2 gun balık yemeye çalışıyoruz geçenlere farklı bir yerden yiyelim dedik acaba o mü zehirledi. Bugün kendimi bir dinleyeyim olmadı acile falan götürcek esim
Mide bulantisi olan ve hasta olan arkadaslar gecmis olsun sizlere de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…