- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.781
Beni de arayalı çok olmuştu, ben daha yeni aldım, duruyordur seninki de, gerçi içi çerçöp dolu ya, yolun düşerse uğra al yine de.
Hayırlı olsun canım, ben de 36ya kadar dşünüyorum, ben çalışabilir gibi hissediyorum ama bu kar yağışları beni mahvetti 3 saatte geldim eveEşim 4 saat oldu gelemedi. Yarın nasıl gidicem hiç bilmiyorum.
canım özelden msj atmışsın ama ben atamıyorum kusura bakma 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum allah razı olsun çok duyarlı herkes eğer sen de okuyabilirsen seni de ekleyebilirim listeme
geldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşşama hala dönmemiş
kızlar selam
bugün kontrole gittik bebişim gelişimi güzelmiş kilosu herzamanki gibi biraz az çıktı suyun biraz azalmış dedi ama geçen seferde 10 cm di şimdi de 10 cm anlamadım nasıl eksilmiş.
dr hareketleri say dedi 10 u geçmezse hemen nst ye gir dedi. artık bebkler büyüdüğü için çok görünmedi zaten bizden haberler bu kadar annemler geldi yardıma o yüzden geçmişi okuyamadım bu hafta çok fazla giremem geceleri geçmişe göz atıp çıkarım heralde
herkesi öpüyorum
kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
çok teşekkür ederim sağolasın...yok hareket ediyo ama şiddeti azaldı öyle diyeyim..
hamişler nasılsınız bende herşey iyi allaha şükür bugün doktora gittik oğlum 2090 gr olmuş ve çok şükür herşey normalmiş.nst çektirdik oda normal çıktı ve 37.haftaya kadar çalışabliri raporu aldık.yalnız sanırım karnım dar ve bebişim sığmıyo bana acaip baskı yapıyo doktor normal bunlar daha iyi günlerin dedi.sağlıklı sıhhatli doğsunda ben herşeye razıyım.sizlere bir sorum var doğum ücretleriniz ne kadar ben medlinede yapıcam sezeryan 450.normal 412 bu fiyatlara 1 gece oda parası dahil ve epidural olsa bile artı bi ücret yokmuş içinde sizlerde fiyatlar nası hiç sordunuz mu
kızlar selam
bugün kontrole gittik bebişim gelişimi güzelmiş kilosu herzamanki gibi biraz az çıktı suyun biraz azalmış dedi ama geçen seferde 10 cm di şimdi de 10 cm anlamadım nasıl eksilmiş.
dr hareketleri say dedi 10 u geçmezse hemen nst ye gir dedi. artık bebkler büyüdüğü için çok görünmedi zaten bizden haberler bu kadar annemler geldi yardıma o yüzden geçmişi okuyamadım bu hafta çok fazla giremem geceleri geçmişe göz atıp çıkarım heralde
herkesi öpüyorum
canım allah razı olsun eğer senin için de uygunsa 13 şubatta okuyabilir misin benim için
yedirenkatolye hoşgeldin aramıza cnm...
kızlar size de anlatmıştım kanszlık sorunumu. dokktor kırmızı et balık ve baklagil ye bolca demişti. sürekli ne yesem die düşünüyorum aklıma bişey gelmio. bu öğlen ne yesem kan yapıcı? kırmızı et dışında mümkünse önerilerinizi bekliyorum. akşama da mercimek yemeği yaptım. ama öğlen ne yesem aklıma bişey gelmiuor. böyle olunca da stres oluyorum
Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114
merhaba arkadaşlarr...
kızlar benim mide bulantıularım tekrar başladı..ilk 4 ay yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşacak gibiyim.herşey tekrardan kokmaya başladı bana. eşim yok bir şey kokmuyır desede mutfağa giremiyorum..midem de yanmaya başladı...inş geçer
kızlar selam
herkesi öpüyorum
mrb canım bende okuyabilirim ama bana 2-3 gün önce yazarsan özelden ben fazla girmiyorum inşallah rabbim diledigini verir.......
canım tabi seve seve okurum sen yazarsan gününü
fiyatlar gayet iiymiş kendi dr.un mu gelecek peki?iclal-18, canım şimdi öğrendim de, mihrimah sultan tıp merkezi doğumda medicana, hospital turk yada sema hastanesine yönlendiriyomuş.bana en yakın hospital turk olduğu için orayı arayıp fiyat aldım.normal doğum 450, sezeryan 650 ymiş..ama zeynep hanım (yani mihrimah sultan) yönlendirdiğinde indirim yapıyolarmış bu fiyatlar üzerinden
canım siz ii olun da dinlenin daha ii. geçmiş olsun inş. vaktinde gelir bebiş.kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
hayırlı haberlerle gel inş.ıyı geceler kızlar nasılsınızzz bız ıyıyız sukur yarın kontrolumuz var bakalım ıyı gecer ınsallahhh
gamzecım hayırlı olsun bebgının gobegıde dusmussss cok sevındım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?