2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah yardımcın olsun
bizlerle birlikte evsiz barksız tüm kullarına
bakalım canşkomm nasıl geçecek 36. haftaya kadar günlerimiz
birbirimize gaz verelim bari dayan dayan diye :))

kızlar selam
bugün kontrole gittik bebişim gelişimi güzelmiş kilosu herzamanki gibi biraz az çıktı suyun biraz azalmış dedi ama geçen seferde 10 cm di şimdi de 10 cm anlamadım nasıl eksilmiş.
dr hareketleri say dedi 10 u geçmezse hemen nst ye gir dedi. artık bebkler büyüdüğü için çok görünmedi zaten bizden haberler bu kadar annemler geldi yardıma o yüzden geçmişi okuyamadım bu hafta çok fazla giremem geceleri geçmişe göz atıp çıkarım heralde

herkesi öpüyorum

gözün aydın canım.bebişine de kocamanından maşallahnazar:bende fazla su var verebilirim isteyen arkadaşlara,benim en son 23 ölçüldü.2 hafta önce en son durum ne bilmiyorum:-(

gecmis olsun canim, hayirlisiyla zamaninda kucagina alirsin insallah, bol bol dinlen, kendine iyi bak...

pollyy canım listede tahmini doğum tarihimiz ve oğluşumun adı yok onları da ekleyebilir misin canım 27 mart doğum tarihimiz inşallah. oğluşumuzun adı da İLBER annesinin kuzusu

hamişler nasılsınız bende herşey iyi allaha şükür bugün doktora gittik oğlum 2090 gr olmuş ve çok şükür herşey normalmiş.nst çektirdik oda normal çıktı ve 37.haftaya kadar çalışabliri raporu aldık.yalnız sanırım karnım dar ve bebişim sığmıyo bana acaip baskı yapıyo doktor normal bunlar daha iyi günlerin dedi.sağlıklı sıhhatli doğsunda ben herşeye razıyım.sizlere bir sorum var doğum ücretleriniz ne kadar ben medlinede yapıcam sezeryan 450.normal 412 bu fiyatlara 1 gece oda parası dahil ve epidural olsa bile artı bi ücret yokmuş içinde sizlerde fiyatlar nası hiç sordunuz mu

özgeengin aldıklarınız çok güzel,güle güle kullanın inşallah..bende park yatağı öyle rangarenk almayı istiyorum

sefy84 maşallah sana ve bebişine,tarihlerimiz aynı sayılır senle,boyu uzun maşallah
malkoc_ga maşşallah,düşmüş ha göbeği,gelişimi de gün geçtikçe iyi olacak inşallah.allah yardımcısı olsun

maşallah bebişine cnm

neyseki herşey yolundaymış çokşükür çok yorma kendini bizde öptük seni

Polly benim de doğum tarihimi ve oğlumun ismini ekler misin?
19 Mart Soykan Alp olacak kısmetse oğlumun adı.

ıyı geceler kızlar nasılsınızzz bız ıyıyız sukur yarın kontrolumuz var bakalım ıyı gecer ınsallahhh

gamzecım hayırlı olsun bebgının gobegıde dusmussss cok sevındım canım

canım akşam yemeğini bilmem ama kahvaltıda mutlaka peynir yemelisin öyle iki çatal alıpta bırakma sakın çok ye,kahvaltı dışındada yiyebilirsin çok kan yapıyor.bi de kuru büyük siyah üzümleri gün arasında bir avuç ye

Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
Eki Görüntüle 336113 Eki Görüntüle 336114

çok hoşlar özgecim bnlar güle güle kullansın tosuncuğun.bu arada hoşgeldin

geçmiş olsun limonlukekim.tekrar başlamış herkesinki ama benimki hiç bitmediki.sadece miktarı azaldı ilk başlarda günde 5 kere çıkartırken şimdi ise haftada 1 veya 2 kez.bebiklerimizin saçı çıkıyormuş diyolar,ama benimki bu bulantılara göre beline kadar saçlı olcak heralde

aman canım boş ver kilosunu kolay doğum olur normal olursa:)
suyun aynı çıkmış yinede sen dikkate al armut ve ananas yemek su yapıyormuş

kızlar benimde kocişim bu gün 1 haftalık izne ayrıldı kalan eksiklerimiz için ama ne mümkün dışarı çıkıpta almak burası erzrum gibi oldu 1 günde yerler buz.bu gün kan tahlili sonuçalrımı almaya gittim zar zor kocişin elini nasıl tuttuysam düşeceğim korkusuyla parmağımın bi yeri nasır gibi şişmiş:) neyseki tahlillerin sonucu güzel çıkmış çok şükür Allahıma.hani gebeliğin başında yapılan kansızlık sarılık şeker daha bir sürü hastalıkla ilgili kan tahlili.işte bu tahlilleri tekrarlattılar bana doğumda bir aksilik çıkarsa lazım olur diye

günaydın herkese... bir selam veriyim gidip yatcam :)

fiyatlar gayet iiymiş kendi dr.un mu gelecek peki?

canım siz ii olun da dinlenin daha ii. geçmiş olsun inş. vaktinde gelir bebiş.

ıyı geceler kızlar nasılsınızzz bız ıyıyız sukur yarın kontrolumuz var bakalım ıyı gecer ınsallahhh

gamzecım hayırlı olsun bebgının gobegıde dusmussss cok sevındım canım
hayırlı haberlerle gel inş.

Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorumm bacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…