- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.801
Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorummbacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo
günaydın kızlarr hiç keyfim yok bugünnn bıktım kardan kıştan işten güçtennn ayın 9 u gelirmi ooooof off
günaydın kızlarr hiç keyfim yok bugünnn bıktım kardan kıştan işten güçtennn ayın 9 u gelirmi ooooof off
Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk
Kızlar sabır az kaldıen zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
ooo Melike hayırlı olsun kuzummm 35 demekkk :) ben 33+2 yim ama çookkk yoruldum artıkhayırlısı ilee vaktinde bi kavuşsaydıkkk miniklerimize haklısın kuzummmm,sabır sabır :))
Sağol canımmm.. İnşallah kavuşcaz bebişlerimize.. Ben de çok zorlanıyorum yatmak dert kalkmak dert ama napalım kuzulara değer
Kalkıp biraz çamaşır bulaşıkla uğraşıyım da hareket olsun...
Günaydııııınnnn güzel annışler ve bıcırlarıııı
Herkesler iyidir inş. 2 saat sonra kızımı göremeye gidecem veee bu gün rapor yazdıracam yaşasııınnnşimdi biraz geçmişe bakalımm
Günaydııııınnnn güzel annışler ve bıcırlarıııı
Herkesler iyidir inş. 2 saat sonra kızımı göremeye gidecem veee bu gün rapor yazdıracam yaşasııınnnşimdi biraz geçmişe bakalımm
günaydınnn kuzumm yaa ne güzelll keske bende görsem kızımıdoya doya bakk :))
Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorummbacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo
bayanlar yumurtlama takibi ile mi gebe kaldınız bi sürü şey söleniyo ya..yöntem duş alma hemen ayağa kalkma felan gibi.. varmı tavsiyeleriniz? birde kayganlaştırma amaçlı kullandığınız bişey oldumu
günaydın canımmm..magnezyum almıyor musun kasılmalar için?
Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk
Canım aynısı bende de oluyor artık alıştım galiba uykusuzluğa akşam tam sola yattım öyle bi tekme yedim ki zıpladım resmen mecbur sırtüstü uzandım öyle de uyuyamıyorum ama yapaak bişi yokGünaydın canlarımmmm
Evet kusum çook özledim minşimi inş. herşey yolundadır ve bizim kız totosunu dönmez de yüzünü görürümgünaydınnn kuzumm yaa ne güzelll keske bende görsem kızımıdoya doya bakk :))
günaydın canımm..izne mi çıkaaksın yoksa çalışabilir raporu mu alacaksın?
maşallah kızımızaaaa söylemeyi unuttum :)))
kızımın göbeği düşmüş, cumartesi günü sorduk bize göbeğini verdiler :)
düşünüyorum nereye gömsem diye :)))
tenis kortuna gömeyim diyorum yada gidip spor kompleksinin bahçesine gömeyim spor kısıtlaması yapmayayım kendisi seçsin :)
kızlar ben geldim sglsun gamze bilgi vermiş bende şimdi anlatayım tekrar kızım aşağıya inmiş malesef kafasını doğum kanalına yerleştirmiş buda erken doğumu başlatırmış rapor iptal evde yatış verdi haberler böyle gelirim yine grşşşşş
Bu arada yeni bir arkadaşımız katılmış aramızabu dalgın kafayla onun nickini okurken yediren katöyle diye okuyorum.... kendi kendime diyorum ki Allah Allah katölye ne demek ki, birde ne yediriyor ki diyorum sonra bir daha okudum ki yedirenk atölyeymiş .... kendi kendime öyle bir güldüm ki dışardan bir gören olsa bu kız deli derdi herhalde .... Neyse Yedirenkatölye sende hoş geldin canım
maşallah bebişinegeldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşşama hala dönmemiş
Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))
günaydın güzel anneler.
dün doktor teyzemizle randevumuz vardı. 2250 gr olmuş tosbikimbir de 2 haftada 2,5 kilo aldıgım için kızdı. ayda 5 kilo eder, biraz dikkat edersen sevinirim dedi
ben de az kilo aldm diye seviniyorum bir deama ben hatamı biliyorum. son 15 gündür homini gırtlak yan gel yat gelsin tatlılar börekler.. yok bundan sonra
maşallah kızımızavalla bizim küçük kardeşin göbeğini annem çekmecede unutmuş bir süre. kardeşimin çocukluğuna dair en çok hatırladıgım şey, çekmeceleri döküp döküp onlarla oynamasıydı göm de nereye gömersen göm şekerim /QUOTE]
Günaydın kuzum hoş geldinn maşallah minişeeben son 15 gündür çıkmıyorum tartıya saat 11 de randevumuz orda tartılacam bakalım kaç kilo almışım :26: benim bi arkadaşım tutmuş çöpe atmış göbeği 8 aylık şuan oğlu ilerde çöpçü olursa görürsün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?