2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk

Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorumm bacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo

günaydın kızlarr hiç keyfim yok bugünnn bıktım kardan kıştan işten güçtennn ayın 9 u gelirmi ooooof off

Kızlar sabır az kaldı en zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah

günaydın kızlarr hiç keyfim yok bugünnn bıktım kardan kıştan işten güçtennn ayın 9 u gelirmi ooooof off

benimde hiççç keyfim yok

Kızlar sabır az kaldı en zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah

ooo Melike hayırlı olsun kuzummm 35 demekkk :) ben 33+2 yim ama çookkk yoruldum artık hayırlısı ilee vaktinde bi kavuşsaydıkkk miniklerimize haklısın kuzummmm,sabır sabır :))

ooo Melike hayırlı olsun kuzummm 35 demekkk :) ben 33+2 yim ama çookkk yoruldum artık hayırlısı ilee vaktinde bi kavuşsaydıkkk miniklerimize haklısın kuzummmm,sabır sabır :))

Sağol canımmm.. İnşallah kavuşcaz bebişlerimize.. Ben de çok zorlanıyorum yatmak dert kalkmak dert ama napalım kuzulara değer

Kalkıp biraz çamaşır bulaşıkla uğraşıyım da hareket olsun...

Günaydııııınnnn güzel annışler ve bıcırlarıııı
Herkesler iyidir inş. 2 saat sonra kızımı göremeye gidecem veee bu gün rapor yazdıracam yaşasııınnnşimdi biraz geçmişe bakalımm

herkese günaydınnnnn....

melikecim darısı 40.haftalara inşallah..

herkeste sabırsızlık mevcut.bende biran önce vakit geçsin,kuzumu sağlıcakla kucağıma almak istiyorum.Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu...

günaydınnn kuzumm yaa ne güzelll keske bende görsem kızımı doya doya bakk :))

günaydın canımm..izne mi çıkaaksın yoksa çalışabilir raporu mu alacaksın?

benim tamamen sürpriz kuzum ya. hatta hamile kalma ihtimalimin ve çalışmalarımın olmadıgı döneme,ameliyat dönemime denk geliyo hesaplamalar. benm ilk gece sendromum vardı o zaman doktorum bi krem yazmıstı reçeteye kayganlastırıcı adını hatırlamaya calısıyorum

Maşallah canım darısı 40.haftaya inş. son 5 haftacık kaldı büyük buluşmayaaa

Canımmm düşünmee boşverr rahat ol bebişi düşün mutlu ol strese sokma kensini
Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorumm bacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo
Canım aynısı bende de oluyor artık alıştım galiba uykusuzluğa akşam tam sola yattım öyle bi tekme yedim ki zıpladım resmen mecbur sırtüstü uzandım öyle de uyuyamıyorum ama yapaak bişi yok

günaydınnn kuzumm yaa ne güzelll keske bende görsem kızımı doya doya bakk :))
Evet kusum çook özledim minşimi inş. herşey yolundadır ve bizim kız totosunu dönmez de yüzünü görürüm

günaydın canımm..izne mi çıkaaksın yoksa çalışabilir raporu mu alacaksın?

Yok kuzum çalışabilir durumda değilim artık bu gün rapor yazdıracam ama büyük ihtimalla haftaya anca çıkarım yapmam gereken işler var tarihe göre faturalandırma fönemi fln onları bitirip çıkarm ama yine de sevindirik oldum iştee

günaydın güzel anneler.
dün doktor teyzemizle randevumuz vardı. 2250 gr olmuş tosbikim bir de 2 haftada 2,5 kilo aldıgım için kızdı. ayda 5 kilo eder, biraz dikkat edersen sevinirim dedi
ben de az kilo aldm diye seviniyorum bir de ama ben hatamı biliyorum. son 15 gündür homini gırtlak yan gel yat gelsin tatlılar börekler.. yok bundan sonra
maşallah kızımıza valla bizim küçük kardeşin göbeğini annem çekmecede unutmuş bir süre. kardeşimin çocukluğuna dair en çok hatırladıgım şey, çekmeceleri döküp döküp onlarla oynamasıydı göm de nereye gömersen göm şekerim

hayırlısı olsun cnm. bol bol dinlen. gelirse de sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

geçmişi okurken ben de aynı şeyi düşündüm. katölye de ne olaki diyorum işin kötüsü sen söyleyene kadar ben farkedemedim bile şuan ben de kendime gülüyorum. hoşgeldin yedirenkatölye

geldim kızlar bebişim kocaman olmuşşş ama dr yoğundu çok görremedim 47 cm boyu kilosuda 2600 olmuşşş ama hala dönmemiş
maşallah bebişine

Oğluşumun beşiğini aldık:)))Bide istediğimiz mama sandalyesi indirime girmişti onuda aldık:)))

güle güle kullansın oğluşun. ne güzel cıvıl cıvıl hepsi. nerden aldın bakayım özgecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…