- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.821
sonlara doğru insan kilo alıyor kuzum farkına bile varmadan. dikkat et sen de. normal doğum istiyorsan doğumu zorlaştırıyorsun şuan dediGünaydın kuzum hoş geldinn maşallah minişeeben son 15 gündür çıkmıyorum tartıya saat 11 de randevumuz orda tartılacam bakalım kaç kilo almışım :26: benim bi arkadaşım tutmuş çöpe atmış göbeği 8 aylık şuan oğlu ilerde çöpçü olursa görürsün dedim
Sağol canım inşallah..melikecim darısı 40.haftalara inşallah..
herkeste sabırsızlık mevcut.bende biran önce vakit geçsin,kuzumu sağlıcakla kucağıma almak istiyorum.Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu...
Sağol Azeriimmm.. Heyecan basıyo öle deme daha çok varmış gibi davranalım :))))Maşallah canım darısı 40.haftaya inş. son 5 haftacık kaldı büyük buluşmayaaa
Günaydın kızlar
günaydıın güzel annnişler:)kızım hiç durmuyo bugün kıpır kıpır.karı gördü çoştu bizimki:))
yupppiiiii
Herkese günaydın...
canlarım umarım herkes ve bebişler iyidir.
herkes uykusuzluktan şikayet ediyor ama ben maşallah öyle bir uykucuyumki gözümü açamıyorum...
eşim gece bütün yorganı kendi üstüne çekmiş ben kalktım buz gibi olmuşum donmuşum. gece gce bir bağırıyorum ona. utanmıyormusun bütün yorganı çekiyorsun üstüne biraz kendine hakim ol saçma sapan yatma...korkudan bütün yorganı bana vermiş. biz birde aramıza ayıcık koyuyoruz. eşim çok deli uyur korkuyorum karnıma vurur diye ayıcık çok iyi oldu 1 aydır fln aramızda... bazen o sarılıyo ayıcığa bazen ben...
neyse neşemiz bol olsun... sabah sabah aklıma geldi yine güldüm...
günaydıın güzel annnişler:)kızım hiç durmuyo bugün kıpır kıpır.karı gördü çoştu bizimki:))
işyerinde normalde 14 kişiyiz.ama bugün benle beraber sadece 6 kişi gelmiş...diğerleri kardan gelememişler (!) halbuki yollar gayet açık ümraniyede...ben karnım burnumda halimle geldim yani,pes doğrusu, çok şaşırdım
seninki karı sevecek o zaman :) benimkide vurmayı bıraktı, habire ayaklarını diriyo biyerlere...çok hoş
maşallah kızına . hareket etmemesinden iyidir. bizimki keyif yapıyor galiba pek hareketli değil...
sen kaç haftalık hamileydin?
ronya,esperanza,yasemince34,citlenbik,fearness85 çok teşekkür ederim.Fearness85 canım e bebek mağazasından aldık indirim vardı kraftın ikisi de.Hatta 250 ve üzeri alışverişte 50 tl de hediye çeki vardı.
ÇOK TEŞEKKÜR CNMinternetten mi aldın, mağazasından mı? ya da hangisinden almak daha uygun olurki:44:
Allah korumuş valla canım. aman aman dikkat et, bende ilk gebeliğimde çoook yemek yakmıştım uyuyup kaldığım içinbn ne yaptım ? bişiler yiyip uzaniim dedim..pilavın altını söndrmeyi unutmuşum yedikten sonra yattm uyudm tabi..tam 1,5 saat pilavın altı yanık vaziyette durdu..ve gördüğümde şok oldum resmen Allah korudu o kdr saat yanmasına rağmen sadece dibi tutmuştu..
Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk
Kızlar sabır az kaldıen zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
Senin koca da benimkinin versiyonundan desene, allah razı olsun, çamaşır, bulaşık, temizlik, aklın agelen bütün işleri yapar, hem de pek güzel bir şekilde, ama 1 liraya bir toka alayım demez, neyse canları sağolsun.
fiyatlar gayet iiymiş kendi dr.un mu gelecek peki?
evet, istersen kendi doktorun geliyo
bayanlar yumurtlama takibi ile mi gebe kaldınız bi sürü şey söleniyo ya..yöntem duş alma hemen ayağa kalkma felan gibi.. varmı tavsiyeleriniz? birde kayganlaştırma amaçlı kullandığınız bişey oldumu
canım o yöntemler hikaye...ben çok denedim, yok ayaklarını dik, yok duş alma, belinin altına yastık bilmem ne....2 yıl tık yoktu.ne zamanki uğraşmaktan vazgeçtik, hiç beklemediğimiz bi anda geldi bebiş.ama sevgi önemli bence...biz o dönem 1 ay görüşememiştik, başka şehirlerdeydik, ailelerimizin yanında.sonra bir araya geldiğimizde çok özlemiştik tabi, bebeği filan hiç düşünmeden, sadece hasretle sarıldık birbirimize, tam o zaman hamile kalmışım :) yani biraz özlemenizi tavsiye edebilirim :)
ronya,esperanza,yasemince34,citlenbik,fearness85 çok teşekkür ederim.Fearness85 canım e bebek mağazasından aldık indirim vardı kraftın ikisi de.Hatta 250 ve üzeri alışverişte 50 tl de hediye çeki vardı.
Melikecim tebrikler:119:Azaricim güzel haberlerle dön inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?