2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonlara doğru insan kilo alıyor kuzum farkına bile varmadan. dikkat et sen de. normal doğum istiyorsan doğumu zorlaştırıyorsun şuan dedi tatlısız da hiç dayanamam ben ama, kilomun sebebi tatlıdan ben biliyorum kesicem artık çöpçüye de ayrı bi yıkıldım gülmekten

melikecim darısı 40.haftalara inşallah..
herkeste sabırsızlık mevcut.bende biran önce vakit geçsin,kuzumu sağlıcakla kucağıma almak istiyorum.Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu...
Sağol canım inşallah..

Maşallah canım darısı 40.haftaya inş. son 5 haftacık kaldı büyük buluşmayaaa
Sağol Azeriimmm.. Heyecan basıyo öle deme daha çok varmış gibi davranalım :))))

Günaydın kızlar

günaydıın güzel annnişler:)kızım hiç durmuyo bugün kıpır kıpır.karı gördü çoştu bizimki:))

Size de günaydın kızlarrr..

Herkese günaydın...

canlarım umarım herkes ve bebişler iyidir.
herkes uykusuzluktan şikayet ediyor ama ben maşallah öyle bir uykucuyumki gözümü açamıyorum...

eşim gece bütün yorganı kendi üstüne çekmiş ben kalktım buz gibi olmuşum donmuşum. gece gce bir bağırıyorum ona. utanmıyormusun bütün yorganı çekiyorsun üstüne biraz kendine hakim ol saçma sapan yatma... korkudan bütün yorganı bana vermiş. biz birde aramıza ayıcık koyuyoruz. eşim çok deli uyur korkuyorum karnıma vurur diye ayıcık çok iyi oldu 1 aydır fln aramızda... bazen o sarılıyo ayıcığa bazen ben...

neyse neşemiz bol olsun... sabah sabah aklıma geldi yine güldüm...

hayırlı olsuunn...çok az kalmış senin ya...

çok zekice, ayıcık....yalnız ayıcıkla da olsa beraber yatmaktan vazgeçmemişsiniz, güzel :)

işyerinde normalde 14 kişiyiz.ama bugün benle beraber sadece 6 kişi gelmiş...diğerleri kardan gelememişler (!) halbuki yollar gayet açık ümraniyede...ben karnım burnumda halimle geldim yani,pes doğrusu, çok şaşırdım

aynen canım. onlar yatağından çıkamayan tembeller...
onların seni düşünmesi lazım. sen hamilesin bir kaç gün gelme diye. aman yollarda dikkat et kendine...
şimdi gösterdilerde ümraniye ve hadımköy en kötüymüş yani istanbulun iki ayrı uçları tipi varmış...

seninki karı sevecek o zaman :) benimkide vurmayı bıraktı, habire ayaklarını diriyo biyerlere...çok hoş

:))maşallah.yeter ki sağlıklı olup hareket etsinler.bizi merakta bırakmasınlar da..bazen minnoşumda geriliyo sanırım göbüşüm yamuluyo hepten:)eşim yamultmuş seni yine diyo:)doğunca da seni yamultcak az kaldı bekle diyorum

ronya,esperanza,yasemince34,citlenbik,fearness85 çok teşekkür ederim.Fearness85 canım e bebek mağazasından aldık indirim vardı kraftın ikisi de.Hatta 250 ve üzeri alışverişte 50 tl de hediye çeki vardı.
Melikecim tebrikler:119:Azaricim güzel haberlerle dön inş.

günaydın kızlar nasılsınız?

gamzecim bebişinin göbişi düşmüş masallah büyüyor annesi. canın nereye istiyorsa göm güzelim ama spor kompleksi mantıklı geldi :)
alevcim cok cok gecmiş olsun canım. nasılsın? dinlenıyorsundur sanırım. yine de bizi de haberdar et durumlardan.
karda işe giden arkadaslar kolay gelsin sizlere.bizde kar bitti ama hava çok soguk yıne eksilerdeyiz.
istanbuldaki arkadaslar. milliyette son dakka haberı geciyor bugun hamile memurlara 1 gun ıdari izin vermişler. özel sektörü etkilemez tabi .
son 2 hafta burda kar kalkmamıstı yeni yeni kalktı. hala bazı kaldırımlar buzlu. yürüyüş yapmamız cok zorlaşıyor. ben yenı yenı ogle yemegıne dısarı cıkmaya basladım.
ye iç otur olunca malum kılolar da alınıyor.

ronya,esperanza,yasemince34,citlenbik,fearness85 çok teşekkür ederim.Fearness85 canım e bebek mağazasından aldık indirim vardı kraftın ikisi de.Hatta 250 ve üzeri alışverişte 50 tl de hediye çeki vardı.

ÇOK TEŞEKKÜR CNM internetten mi aldın, mağazasından mı? ya da hangisinden almak daha uygun olurki:44:

ÇOK TEŞEKKÜR CNM internetten mi aldın, mağazasından mı? ya da hangisinden almak daha uygun olurki:44:

Canım e bebek mağazasından aldım ama fiyat olarak aynı biz görmeden almayalım dedik ondan yoksa e bebeğin internet sitesinde de fiyat aynı.Ayrıca bebek arabaları da şubatta indirime giricekmiş.Şimdi onu bekliyoruz.Mağazadaki kız uyardı bizi sağolsun şubatı bekleyin %40 yakın indirimler olacak dedi.

Allah korumuş valla canım. aman aman dikkat et, bende ilk gebeliğimde çoook yemek yakmıştım uyuyup kaldığım için(

Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk

Kızlar sabır az kaldı en zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah

hadi hayırlı olsun canım.. kalmadı bişey.

Bu arada bu topik nasıl işlediyse içime, gece rüyamda burdan bi arkadaş BENDE KAVUŞTUM MELEĞİME diyordu. uyanır uyanmaz Alevmi acaba diye de düşünüyorum:))

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel anneler.

Son düzenleme:

aynen, benimki de öyle..telefonda geçenlerde sana bi süprizim var akşama dedi..ben de romantik bişey yapcak sandım..eve geldim ki temizlik yapmış dip bucak, bi de yemek :) sağolsun.....5 sevgi dili diye bi kitap vardı...orda bi sevgi dili hediye almak, diğeri de hizmet davranışlarıydı...bizimkilerin sevgilerini gösterme şekilleri hizmet davranışları sanırım...neyse, çok şükür, onu da yapmayanlar var

herkese günaydın ,, bende iyileşemedim sonunda antibiyotiğe başladım.
Dünkü kontrolümüzde çok güzeldi doktorumuz suyunuz idare eder herkesinki şakır şakır olcak diye bişey yok dedi 2400 olmuş kuzum
kontroller artık haftada 1 olcak . ama yalancı sancım falan yok,,bende istiyorum yalancısından,,

Kızlar ben kaçıyorum gidip kızçemi göreyim bizim için dua edin olur muu

Teşekkürler canımmmm

MELİKE tebrik ederim,, adım adım yaklaşıyoruz artık iki hafta sonra duymaya başlarız zamanın da doğum haberlerini,, hazırlıklarını tamamlayabildin mi

günaydın güzel anneleeerr umarız keyifler yerindedir tüm geçmişi okuyamıyorum ama sık sık takip ediyoruz bebişimle sizleri hepiniz çok tatlısınız paylaşımlar çok güzel burada allahım bozmasın

zezun geçmiş olsun canım acil şifalar. bebişinede maşallah bizimde yarın kontrolümüz var ilk kez nst ye gircez bebeğimizi görcez diye çok heyecanlıyız eşimle

saliha : sadece hasretle sarıldık birbirimize, tam o zaman hamile kalmışım :) yani biraz özlemenizi tavsiye edebilirim :)

saliha canım ay çok hoşsun ne güzel yazmışsın ama burda kimse sadece sarılmaya inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…