- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.841
işyerinde normalde 14 kişiyiz.ama bugün benle beraber sadece 6 kişi gelmiş...diğerleri kardan gelememişler (!) halbuki yollar gayet açık ümraniyede...ben karnım burnumda halimle geldim yani,pes doğrusu, çok şaşırdım
maşallah kızına . hareket etmemesinden iyidir. bizimki keyif yapıyor galiba pek hareketli değil...
sen kaç haftalık hamileydin?
günaydın güzel anneleeerr umarız keyifler yerindedir tüm geçmişi okuyamıyorum ama sık sık takip ediyoruz bebişimle sizleri hepiniz çok tatlısınızpaylaşımlar çok güzel burada allahım bozmasın
zezun geçmiş olsun canım acil şifalar. bebişinede maşallahbizimde yarın kontrolümüz var ilk kez nst ye gircez bebeğimizi görcez diye çok heyecanlıyız eşimle
saliha : sadece hasretle sarıldık birbirimize, tam o zaman hamile kalmışım :) yani biraz özlemenizi tavsiye edebilirim :)
saliha canım ay çok hoşsun ne güzel yazmışsınama burda kimse sadece sarılmaya inanmaz
günaydın güzel anneleeerr umarız keyifler yerindedir tüm geçmişi okuyamıyorum ama sık sık takip ediyoruz bebişimle sizleri hepiniz çok tatlısınızpaylaşımlar çok güzel burada allahım bozmasın
zezun geçmiş olsun canım acil şifalar. bebişinede maşallahbizimde yarın kontrolümüz var ilk kez nst ye gircez bebeğimizi görcez diye çok heyecanlıyız eşimle
günaydın canım teşekkür ederiz,, nts yi bende çok seviyorum 40 dakika kalp atışını dinliyorum sağlıklı ya tamam artık kafam rahat hatta bazen hemşireler özensiz takıyo tam tutturamıyorlar bebeğin yerini kalp ritimlerini tam duyamıyorsun o zaman sinirim bozuluyo bi keyfimiz var diyorum düzgün takın şu aleti
CANIM SANSÜRLEDİK İŞTE, SEN ANLA :) :) biraz ayrı kalmak iyi geliyo, bebk isteyenlere duyrulur diye yanııı
bi de amaç bebek yapmak olmasın diyorlar insan bebek yapmaya karar verince strese giriyormuş bu da hormonları etkiliyormuş
Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorummbacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo
Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk
Kızlar sabır az kaldıen zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
Günaydııııınnnn güzel annışler ve bıcırlarıııı
Herkesler iyidir inş. 2 saat sonra kızımı göremeye gidecem veee bu gün rapor yazdıracam yaşasııınnnşimdi biraz geçmişe bakalımm
Ayy Özlem nerde bu gün yok hergün erkenden gelirdi kızıyla nirdesin bacımm :):)
sıkıntıya sokma kendini. bak ben de daha birşey almadım bebişime. onları yıkamak, ütülemek, çanta hazırlamak bir kenara dursunherkese merhabaaaa,,,,
uzun bı aradan sonra artık bızde burdayız oglumla beraber malum dogum ıznıne cıktık artık.
okadar cok okunacak gecmıs varkı ama hepsını okumaya kalksam doguma kadar anca yetıstırırım sanırım :) o yuzden ben burdan devam edeyım okumaya yazmaya :)
1 haftadır evdeyım kızlar ama hala alısamadım evde oturmaya her gun kendıme ıs ıcat etmeye calısıorum evde yada dısarda oturmaya alısmak ıstemıyorum cunku ıyıce tembellesıcem sonra bılıyorumgecen hafta esım yurtdısındaydı butun hafta annemlerde kaldım sımdıde evde 1 haftalık tadılat var kayınvalıdemlerdeyım göcebe gibi oldum hıc bı hazırlıgımı yapamıyorum o yuzdende bıraz gergınım sankı yetıstıremıcekmısım gıbı gelıo . 49:
sıkıntıya sokma kendini. bak ben de daha birşey almadım bebişime. onları yıkamak, ütülemek, çanta hazırlamak bir kenara dursunalırsın en kısa zamanda. şimdi eskisi gibi değil. bir mağazaya giriyorsun, gerektiğinde hepsini alıp çıkabiliyorsun
özlemmmmmmmm tatlım sakin ol sakinnnn ne cam silmesi ne iş yapması annem sen dogurcan ben söleyimmm cok yükleniyorsun kendine yavaş yavaşş :))
evdesin artık bak incele eskisi gbi cok temizlige ihtiyaç olmuyor evdeyken , çünkü gözüne batsa kalkıp toparlıyorsun. yat uzann son sakin günlerini huzurr içinde yan gelip yatarak geçir :)
sonra minikler izin vermicek çünküüü.
benden bı tane daha olmasına sevındım :):) cunku artık gına geldı herkesın aaaa daha cantan bıle hazır deılmı demelerınden. ben hıssedıom benım bebısım acele etmıcek o yuzden bende acele etmıyorum cok fazla. agırlasınca yapamazsın dıolar ama ben yeterınce suandada agarım ama yapabılıyorum :):) su 1 hafta cabucak gecsın tadılat bıtsın ıstıyorum sadece yaaa..
ay olamıyorum tatlım ya cok sıkılıyorum inan ben ev hanımı olsam kesin psikopat derecesinde titiz manyak bişey olurdum bütün evi balkona cıkarıp bol deterjanlı sularla yıkamak geliyo delirdim mi naptım:)) aslında dediğin gibi pis de diil derli toplu tertemiz ev işte ama bana rahat batıyo zaman geçmiyo diye kuduruyorum ama seni dinlicem aldım battaniyemi geçtim tv karşısına umarım biraz mayışırım:))
Günaydınnn... Bugün biz 35 olduk
Kızlar sabır az kaldıen zor ayımız bu olcak sanırım herkes de şikayetler arttı ama biraz daha dişimizi sıkıp sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
merhaba hosgeldin epeydir gorunmuyordun. bizde henuz cantamızı hazır etmedik senden var yani. bebişin kıyafetlerını yıkadık ütüledik koyduk da kendiminkiler henüz hazır deigl.
ama hazırlayan arkadaslar sagolsun neler koyduklarını yazıyo bıze fikir oluyor. bır ıkı haftaya hazırlarız. acele etmesınler canım. vakitiyle gelsinler :)
sen bi kaç ay geçir evde benm gbi olursun amannnnnn :)) ben eylülden beri evdeyim ve artık ölücem sıkıntıdan ama işte doktor yat asagı diyo yatıyorsun :)) benim şort giyip banyoyu deli gbi yıkayasım geliyor hemde böle hortumlarla falan sanırım artık delirmenin sınırındayız :)) sen şu yavrunu hayırlısı ile vaktiyle bi dogur da kuzum sonra istedigin kadar temizlik yap .
bak şimdi yemek programlarını aç ( tabi benm gbi aşerme sorunun yok ise :) ) bi süre sonra battaniyenin ısısı ile mayışcaksın hatta bi bakcaksın uyuyakalmıssın ama haberin yok :))
ay olamıyorum tatlım ya cok sıkılıyorum inan ben ev hanımı olsam kesin psikopat derecesinde titiz manyak bişey olurdum bütün evi balkona cıkarıp bol deterjanlı sularla yıkamak geliyo delirdim mi naptım:)) aslında dediğin gibi pis de diil derli toplu tertemiz ev işte ama bana rahat batıyo zaman geçmiyo diye kuduruyorum ama seni dinlicem aldım battaniyemi geçtim tv karşısına umarım biraz mayışırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?