2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende çok isterdim öyle rahat insanlardan olayım,, güzelim bu yapı mselesi kimi akşam iyi uyuyamasa bahane bulur kaytarır kimide hastalıktan ölse gelir işe zar zor söyler izin alır,, ben de hiç yapamadığım için geniş insanlara bayılıyorum bu yüzden

maşallah kızına . hareket etmemesinden iyidir. bizimki keyif yapıyor galiba pek hareketli değil...
sen kaç haftalık hamileydin?

bende sana katılıyorum nts haricinde çok çok az hissediyorum,, nts de coşuyor bi de doktora yalancı çıkıyorum :)

CANIM SANSÜRLEDİK İŞTE, SEN ANLA :) :) biraz ayrı kalmak iyi geliyo, bebk isteyenlere duyrulur diye yanııı

merhaba arkadaşlar sürekli yazılarınızı okuyorum ama arada yazabiliyorum bazıları hatırlıyordur:) zaman gittikçe azalıyor bugün 36+2 ve hala doğum çantamı hazırlamadım alacaklar bitti gibi ama hastane çıkışlarını yıkamadım havada çok soğuk kar yağıyor. bugün yıkayacam mecbur ne zaman kurursa artık. yarında dr randevum var bakalım kızımız ne durumdaymış. sanki heran doum sancım gelecekmiş gibi hissediyorum gerçi doğum sancısı nasıl onu da bilmiyotum ebe ile görüştüm o da gelince anlarsın dedi :)

Günaydın canlarımmmm
uyumak istiyorum uyumak istiyorum amaaa uyuyamıyorumm bacağım kasılıyo , bebiş tekmeliyo çok canımı yakıyo

Ayy Özlem nerde bu gün yok hergün erkenden gelirdi kızıyla nirdesin bacımm :):)

günaydın kızlaaar ya da tünaydın hepinize bugün geç kaldık kuzumla sabah 6 da kalktık babamızı uyandırmayalım diye sessiz ve uzuuun bi kahvaltı hazırladık baba uyanı kahvaltı yaptı gitti bi başladık ev işine anaaam kendimi kaybetmişim en son kendimi cam silmeye hazırlanırken buldum manyakmısın özlem yaa dedim bıraktım elimdekileri banyoya vee yanınıza koştum durdurun beni ay acayip bi enerji patlaması yaşıyorum kızım da coştu ben yaptıkca o gaza geldi oda içerde çalışıyo hiç durmadı ama sakinleşmemiz lazım sanırım artık:))
azericim güzel haberlerle gel inşallah raporunu da al da dinlen artık ohh
melikemm hayırlı olsun haftan tatlım darısı 39 ve 40a inşallah az kaldı ne güzel

Herkese günaydın Kaç gündür misafirim vardı bu sabah kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltı keyfi yaptık arkadaşı uğurladım biraz ortalığı topladım makineye çamaşır attım. Bizim kızlara bakalım dedik oğlumla geçmişi okuduk ama hızlı hızlı, alıntı yapmadım. Özge hoşgeldin, Alev geçmiş olsun, Melike yeni haftanız hayırlı olsun, ağrısı sızısı olan arkadaşlara geçmiş olsun, Şu an hatırlayamadığım herkese selam.

Buraya o kadar alışmışım ki arkadaşların varlğında bile arada derede girip okudum her şeyi ve dün gece buradaki arkadaşlardan bazılarını rüyamda gördüm ama kimlerdi şimdi çıkartamıyorum. Zaten bu ara rüyalarım coşmuş durumda.

özlemmmmmmmm tatlım sakin ol sakinnnn ne cam silmesi ne iş yapması annem sen dogurcan ben söleyimmm cok yükleniyorsun kendine yavaş yavaşş :))
evdesin artık bak incele eskisi gbi cok temizlige ihtiyaç olmuyor evdeyken , çünkü gözüne batsa kalkıp toparlıyorsun. yat uzann son sakin günlerini huzurr içinde yan gelip yatarak geçir :)
sonra minikler izin vermicek çünküüü.

herkese merhabaaaa,,,,

uzun bı aradan sonra artık bızde burdayız oglumla beraber malum dogum ıznıne cıktık artık.
okadar cok okunacak gecmıs varkı ama hepsını okumaya kalksam doguma kadar anca yetıstırırım sanırım :) o yuzden ben burdan devam edeyım okumaya yazmaya :)
1 haftadır evdeyım kızlar ama hala alısamadım evde oturmaya her gun kendıme ıs ıcat etmeye calısıorum evde yada dısarda oturmaya alısmak ıstemıyorum cunku ıyıce tembellesıcem sonra bılıyorum gecen hafta esım yurtdısındaydı butun hafta annemlerde kaldım sımdıde evde 1 haftalık tadılat var kayınvalıdemlerdeyım göcebe gibi oldum hıc bı hazırlıgımı yapamıyorum o yuzdende bıraz gergınım sankı yetıstıremıcekmısım gıbı gelıo .49:

sıkıntıya sokma kendini. bak ben de daha birşey almadım bebişime. onları yıkamak, ütülemek, çanta hazırlamak bir kenara dursun alırsın en kısa zamanda. şimdi eskisi gibi değil. bir mağazaya giriyorsun, gerektiğinde hepsini alıp çıkabiliyorsun

benden bı tane daha olmasına sevındım :):) cunku artık gına geldı herkesın aaaa daha cantan bıle hazır deılmı demelerınden. ben hıssedıom benım bebısım acele etmıcek o yuzden bende acele etmıyorum cok fazla. agırlasınca yapamazsın dıolar ama ben yeterınce suandada agarım ama yapabılıyorum :):) su 1 hafta cabucak gecsın tadılat bıtsın ıstıyorum sadece yaaa..

ay olamıyorum tatlım ya cok sıkılıyorum inan ben ev hanımı olsam kesin psikopat derecesinde titiz manyak bişey olurdum bütün evi balkona cıkarıp bol deterjanlı sularla yıkamak geliyo delirdim mi naptım:)) aslında dediğin gibi pis de diil derli toplu tertemiz ev işte ama bana rahat batıyo zaman geçmiyo diye kuduruyorum ama seni dinlicem aldım battaniyemi geçtim tv karşısına umarım biraz mayışırım:))

merhaba hosgeldin epeydir gorunmuyordun. bizde henuz cantamızı hazır etmedik senden var yani. bebişin kıyafetlerını yıkadık ütüledik koyduk da kendiminkiler henüz hazır deigl.
ama hazırlayan arkadaslar sagolsun neler koyduklarını yazıyo bıze fikir oluyor. bır ıkı haftaya hazırlarız. acele etmesınler canım. vakitiyle gelsinler :)

sen bi kaç ay geçir evde benm gbi olursun amannnnnn :)) ben eylülden beri evdeyim ve artık ölücem sıkıntıdan ama işte doktor yat asagı diyo yatıyorsun :)) benim şort giyip banyoyu deli gbi yıkayasım geliyor hemde böle hortumlarla falan sanırım artık delirmenin sınırındayız :)) sen şu yavrunu hayırlısı ile vaktiyle bi dogur da kuzum sonra istedigin kadar temizlik yap .
bak şimdi yemek programlarını aç ( tabi benm gbi aşerme sorunun yok ise :) ) bi süre sonra battaniyenin ısısı ile mayışcaksın hatta bi bakcaksın uyuyakalmıssın ama haberin yok :))

amın cnm ınsallahhh, şimdi bende nette onlara bakıcam hastane cantasına neler koymak lazımmıs dıye. 1 ay once bızım gelın dogum yaptı eksık olunca cok zor oluyo kac defa carsıya gıttık aldık kostura kostura bıde yıkanmadanda gıydırmıyolar yıka kurut ıskence gıbıydı. ben hersey tam olsun ıstıyorum oyuzden bıraz arastırmaya gıreyım :)

evet aslında bu duruma da alışırım da ne zaman alışırım bebiş gelince o yeter bana zaten ama onun gelmesi için gün sayıyorum ya ondan gecmiyo zaman...ayy inşallah dediğin gibi olur canım ya o kadar özledimki böle derin derin tatlı tatlı uyumayı hele de gündüz uykusu...izliyorum canım tam yemek programı saati actım izliyorum valla canım cekse de psikopatım ya o bile ayrı hoşuma giiyo yemiş kadar oluyorum:))

yaaa kıslar o enerjiden bende hiiiiiiiiiiiiiiç yok dr dan randevu alcam telefon etmeye üşeniyom:) du aklıma geldi bi randevu alıyım bari:)

Ara ara girip baktım ama yazamadım.Selamlar herkese
Geçmişi okuyamadık herkes iyidir umarım...Yatılı misafiri atlattık ama hal kalmadı bende,onları uğurladık hemen arkasından valiz hazırla yola çık derken baya yorulmuşum.Pazar gecesi geldik annemlere cmt ye kadar burdayız sanırım ,yalnız burda çok kar var bakalım nasıl dönücez
Park yatağımız da dün geldi anneannesi göndermiyor biz alt kata başka bişi alacakmışız ,çok şeker oldu uyku setini de koyunca içine, bi kuzumuz eksik kaldı sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
Öptük hepinizi kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…