- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.861
Sağol canımmm.. Hazırlıklardan bi tek hastane çantası kaldı :)) ama onun içinde hergün içimde bi heves oluyo akşama geçiyoMELİKE tebrik ederim,, adım adım yaklaşıyoruz artık iki hafta sonra duymaya başlarız zamanın da doğum haberlerini,, hazırlıklarını tamamlayabildin mi
günaydın kızlaaar ya da tünaydın hepinize bugün geç kaldık kuzumla sabah 6 da kalktık babamızı uyandırmayalım diye sessiz ve uzuuun bi kahvaltı hazırladık baba uyanı kahvaltı yaptı gitti bi başladık ev işine anaaam kendimi kaybetmişim en son kendimi cam silmeye hazırlanırken buldum manyakmısın özlem yaa dedim bıraktım elimdekileri banyoya vee yanınıza koştum durdurun beni ay acayip bi enerji patlaması yaşıyorum kızım da coştu ben yaptıkca o gaza geldi oda içerde çalışıyo hiç durmadı ama sakinleşmemiz lazım sanırım artık:))
azericim güzel haberlerle gel inşallah raporunu da al da dinlen artık ohh
melikemm hayırlı olsun haftan tatlım darısı 39 ve 40a inşallah az kaldı ne güzel
Kuzum hoşgeldin.. özlettin kendini bu kadar açma arayı..benden bı tane daha olmasına sevındım :):) cunku artık gına geldı herkesın aaaa daha cantan bıle hazır deılmı demelerınden. ben hıssedıom benım bebısım acele etmıcek o yuzden bende acele etmıyorum cok fazla. agırlasınca yapamazsın dıolar ama ben yeterınce suandada agarım ama yapabılıyorum :):) su 1 hafta cabucak gecsın tadılat bıtsın ıstıyorum sadece yaaa..
hadi hayırlı olsun az kaldı cnm
ay olamıyorum tatlım ya cok sıkılıyorum inan ben ev hanımı olsam kesin psikopat derecesinde titiz manyak bişey olurdum bütün evi balkona cıkarıp bol deterjanlı sularla yıkamak geliyo delirdim mi naptım:)) aslında dediğin gibi pis de diil derli toplu tertemiz ev işte ama bana rahat batıyo zaman geçmiyo diye kuduruyorum ama seni dinlicem aldım battaniyemi geçtim tv karşısına umarım biraz mayışırım:))
Kuzum hoşgeldin.. özlettin kendini bu kadar açma arayı..
Kafana takma hazırlamayan çok var çantasını :) mesela ben de
gerçi bende hala hızlamadım ama sen hazırla bence artık doğursan kimse erken falan demez,, bende senin gibiyim gerçi doğumu anlamamaktan değil gaz sancısını falan olursa douruyorum zannedicem muhtemelen o yüzden 5dk da bir gelmeden doktoru aramıcam :)merhaba arkadaşlar sürekli yazılarınızı okuyorum ama arada yazabiliyorum bazıları hatırlıyordur:) zaman gittikçe azalıyor bugün 36+2 ve hala doğum çantamı hazırlamadım alacaklar bitti gibi ama hastane çıkışlarını yıkamadım havada çok soğuk kar yağıyor. bugün yıkayacam mecbur ne zaman kurursa artık. yarınğda dr randevum var bakalım kızımız ne durumdaymış. sanki heran doum sancım gelecekmiş gibi hissediyorum gerçi doğum sancısı nasıl onu da bilmiyotum ebe ile görüştüm o da gelince anlarsın dedi :)
günaydın kızlaaar ya da tünaydın hepinize bugün geç kaldık kuzumla sabah 6 da kalktık babamızı uyandırmayalım diye sessiz ve uzuuun bi kahvaltı hazırladık baba uyanı kahvaltı yaptı gitti bi başladık ev işine anaaam kendimi kaybetmişim en son kendimi cam silmeye hazırlanırken buldum manyakmısın özlem yaa dedim bıraktım elimdekileri banyoya vee yanınıza koştum durdurun beni ay acayip bi enerji patlaması yaşıyorum kızım da coştu ben yaptıkca o gaza geldi oda içerde çalışıyo hiç durmadı ama sakinleşmemiz lazım sanırım artık:))
azericim güzel haberlerle gel inşallah raporunu da al da dinlen artık ohh
melikemm hayırlı olsun haftan tatlım darısı 39 ve 40a inşallah az kaldı ne güzel
gerçekten çalışana evde olmak zor eskiden izinde olduğum günler öğlen 3 e kadar faln uyurdum ama bu doğum izni nası bi pisikolojik etki yapıyosa hasta olduğum halde uyuyamıyorum 8 de ayaktayım neyse öğlen uyurum diyorum o da olmuyo :) gerilme canım hazırlanırsın kayınvalden yardım etmez mı ki sana torun geliyo nede olsaherkese merhabaaaa,,,,
uzun bı aradan sonra artık bızde burdayız oglumla beraber malum dogum ıznıne cıktık artık.
okadar cok okunacak gecmıs varkı ama hepsını okumaya kalksam doguma kadar anca yetıstırırım sanırım :) o yuzden ben burdan devam edeyım okumaya yazmaya :)
1 haftadır evdeyım kızlar ama hala alısamadım evde oturmaya her gun kendıme ıs ıcat etmeye calısıorum evde yada dısarda oturmaya alısmak ıstemıyorum cunku ıyıce tembellesıcem sonra bılıyorumgecen hafta esım yurtdısındaydı butun hafta annemlerde kaldım sımdıde evde 1 haftalık tadılat var kayınvalıdemlerdeyım göcebe gibi oldum hıc bı hazırlıgımı yapamıyorum o yuzdende bıraz gergınım sankı yetıstıremıcekmısım gıbı gelıo . 49:
yaaa kıslar o enerjiden bende hiiiiiiiiiiiiiiç yok dr dan randevu alcam telefon etmeye üşeniyom:) du aklıma geldi bi randevu alıyım bari:)
canım yaaa,bırak allah aşkına,ev işi biter mi.valla kalkmam lazım aslında ama senin yazdıklarını görünce dayanamadım:)))bi cevap yazıyım istedim:)))bırak canım,yorma kendini,allah korusun erken doğumu filan tetiklersin anlamadan.hiç gerek yok di mi canım.nolur relax relax...
hoşbulduk cnm nasılsınız kızınla sen bakalım :)
artık hergun burdayım valla yapacak baska bısey yok bızım ev cok karlı hapıs kalcam buralarda doguma kadar.
bı suru cantasını hazırlamayanı duyunca neşem yerıne geldı valla :) bende kendıme hep dert edıodum artık bu rahatlık benı 39. haftaya kadaar goturur :):)
gerçi bende hala hızlamadım ama sen hazırla bence artık doğursan kimse erken falan demez,, bende senin gibiyim gerçi doğumu anlamamaktan değil gaz sancısını falan olursa douruyorum zannedicem muhtemelen o yüzden 5dk da bir gelmeden doktoru aramıcam :)
Canım doğum yaklaştı mı yoksa bu enerji patlamaları filan
gerçekten çalışana evde olmak zor eskiden izinde olduğum günler öğlen 3 e kadar faln uyurdum ama bu doğum izni nası bi pisikolojik etki yapıyosa hasta olduğum halde uyuyamıyorum 8 de ayaktayım neyse öğlen uyurum diyorum o da olmuyo :) gerilme canım hazırlanırsın kayınvalden yardım etmez mı ki sana torun geliyo nede olsa
İyiyiz teyzesiii :)) Biz de evde totomuzu büyütüyoruz kızımladoğru dürüst iş güç yaptığımızda yok dediğin gibi dışarı da çıkamıyoruz.. nasıl olcak böle bilemem.. çantayı hazırlamadan gelmesinler zaten..
doğru söylüyosun canım az bi zaman kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ALLAH KORUSUN Bİ SORUN CIKMADAN DOĞURALIM İNŞALLAH ŞU BEBİŞLERİ...oh tamam rahatladım şimdi:)))canım enerji patlaması bende de var,yapsam dünyaları yaparım da tutuyorum kendimi.bundan sonra sorun olmasa bile ağırdan gitmekte fayda var.
herkese günaydın ,, bende iyileşemedim sonunda antibiyotiğe başladım.
Dünkü kontrolümüzde çok güzeldi doktorumuz suyunuz idare eder herkesinki şakır şakır olcak diye bişey yok dedi 2400 olmuş kuzum
kontroller artık haftada 1 olcak . ama yalancı sancım falan yok,,bende istiyorum yalancısından,,
hoşbulduk cnm nasılsınız kızınla sen bakalım :)
artık hergun burdayım valla yapacak baska bısey yok bızım ev cok karlı hapıs kalcam buralarda doguma kadar.
bı suru cantasını hazırlamayanı duyunca neşem yerıne geldı valla :) bende kendıme hep dert edıodum artık bu rahatlık benı 39. haftaya kadaar goturur :):)
selam kızlar hastalar kervanına ben de katıldım biraz boğaz ağrısı ve hapşuruk var tavuk suyuna çorba yaptım zor oldu ayakta kalmak ama birde portakal yiyorum bol bol başka napıyım önerebileceğiniz birşey var mı akşam da kivi alacak kociş gelirken de şimdi başka napsamki
canım geçmiş olsun bol vitamin almaya devam et bol bol dinlen kendini sıcak tut terle bi de zencefil bal limon karışımı cok ii geliyo onu da yap bence umarım kısa sürede hafif bi şekilde atlatırsın[/QUO
sağol özlemcim zencefilli karışımı deneyim birde geçmişi okuyum birde herkes iyimi acaba diye merak ettiğim için kakmıştım şimdi tekrar yatıyım bari dinlenmeyincede geçmiyo bu hastalık yaa
kaburga ağrısını çeken arkadaş varmı hala??
ben çok şükür karnım indiğinden beri (yaklaşık 1 haftadır) kurtuldum o ağrı ve kaburga batmalarından..
ama artık sona yaklaştıkça bel ağrısı kasık ağrısı filan başlıycak yavaş yavaş(
Enerji patlaması bugün bende de vardı, biraz iş yaptım söndü gitti... şimdi kızım uyusa da bende biraz kestirsem diye bekliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?