2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum:)))geçmişi artık ben de okuyup yetiştiremiyorum,çook hızlı ilerliyor maşallah.bari bulduğum yerden konuya giriş yapıyım:)))
ben de daha çantamı bile hazırlamadım kızlar,üstelik erken doğum riskim var.hatta alışverişe bile annemle,eşimle geçenlerde çıktık.allahtan aylarca ağzımın suyu aka aka,heryeri gezmiştim:)))neyi nerden alacağımı azçok belirlemiştim.hiç yorulmadan,çok rahat hallettik herşeyi.tekstilden,beşiğe herşey 5-6 saatte halloldu.şimdi badana yapılcak,sadece bir oda ama.onu bekliyorum.sonra yıkayıp,ütüleyip,yerleştirme işlerini yaparız diyorum.inşallah ufaklık da vaktinde gelir de,beni telaşa düşürmez.neyse benim gibileri görünce içim rahatladı:))

MELİKE tebrik ederim,, adım adım yaklaşıyoruz artık iki hafta sonra duymaya başlarız zamanın da doğum haberlerini,, hazırlıklarını tamamlayabildin mi
Sağol canımmm.. Hazırlıklardan bi tek hastane çantası kaldı :)) ama onun içinde hergün içimde bi heves oluyo akşama geçiyo umarım bugün içine bişiler atabilirim :44:

Canımm sağol, bende aynıyım bütün evi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım öğle yemeğini yaptım yedim :)) bi de film izler biraz uyursam oooh değmeyin keyfimee

Kuzum hoşgeldin.. özlettin kendini bu kadar açma arayı..
Kafana takma hazırlamayan çok var çantasını :) mesela ben de
hadi hayırlı olsun az kaldı cnm

Sağol canım.. az kaldı inşallah..

canım yaaa,bırak allah aşkına,ev işi biter mi.valla kalkmam lazım aslında ama senin yazdıklarını görünce dayanamadım:)))bi cevap yazıyım istedim:)))bırak canım,yorma kendini,allah korusun erken doğumu filan tetiklersin anlamadan.hiç gerek yok di mi canım.nolur relax relax...

Kuzum hoşgeldin.. özlettin kendini bu kadar açma arayı..
Kafana takma hazırlamayan çok var çantasını :) mesela ben de

hoşbulduk cnm nasılsınız kızınla sen bakalım :)
artık hergun burdayım valla yapacak baska bısey yok bızım ev cok karlı hapıs kalcam buralarda doguma kadar.
bı suru cantasını hazırlamayanı duyunca neşem yerıne geldı valla :) bende kendıme hep dert edıodum artık bu rahatlık benı 39. haftaya kadaar goturur :):)

gerçi bende hala hızlamadım ama sen hazırla bence artık doğursan kimse erken falan demez,, bende senin gibiyim gerçi doğumu anlamamaktan değil gaz sancısını falan olursa douruyorum zannedicem muhtemelen o yüzden 5dk da bir gelmeden doktoru aramıcam :)

Canım doğum yaklaştı mı yoksa bu enerji patlamaları filan

gerçekten çalışana evde olmak zor eskiden izinde olduğum günler öğlen 3 e kadar faln uyurdum ama bu doğum izni nası bi pisikolojik etki yapıyosa hasta olduğum halde uyuyamıyorum 8 de ayaktayım neyse öğlen uyurum diyorum o da olmuyo :) gerilme canım hazırlanırsın kayınvalden yardım etmez mı ki sana torun geliyo nede olsa

yaaa kıslar o enerjiden bende hiiiiiiiiiiiiiiç yok dr dan randevu alcam telefon etmeye üşeniyom:) du aklıma geldi bi randevu alıyım bari:)

ay olması güzelim naapcan yat yuvarlan yaa bende var da nooluyo kurtlu gibi ordan oraya zıplayıp duruyorum ve bu hiç ii bişi diil inan Allah sonumu hayır etsin ne diyim:))

haklısın güzlim yok bıraktım zaten merve kızdı bana:))valla yıllardır böle bi enerji hatırlamıyorum böle temizlik ve ev işi yapma isteği duymamıştım şimdi yasak ya yapmamam gerekiyo ya gıcık damarım tuttu enerji patlaması yaşıyorum ama durdurdum kendimi şimdilik battaniye altında tv azleyip sizlele konuşuyorum inşallah gecer bu manyaklığım:))

İyiyiz teyzesiii :)) Biz de evde totomuzu büyütüyoruz kızımla doğru dürüst iş güç yaptığımızda yok dediğin gibi dışarı da çıkamıyoruz.. nasıl olcak böle bilemem.. çantayı hazırlamadan gelmesinler zaten..

Kızlar doğum yapanlarınız var mı ben bayadır giremiorum işi bıraktım evdeydim düğünü atlattık evim tmzlendi odamız yerleşti kızımı bekliorummmm artık dört gözleee

cnm ben bırazda kendı ısımı kendım yapmayı sevıorum herkes karıssın bıseyler yapsın kalabalık olsun o zaaman dahada strese gırıyorum gerılıyorum. ben ıstedıgım yavas yavas da olsa herseyı kendım yapmak. anca ozaman ıcım rahat edıo benımde boyle garıp bı yapım var işte :)

sen en sona kadar calıscam ızınımı dogumdan sonra kullancam dıodum. hayırdır bı terslık falan mı oldukı ewrken cıktın ızıne

haklısın güzlim yok bıraktım zaten merve kızdı bana:))valla yıllardır böle bi enerji hatırlamıyorum böle temizlik ve ev işi yapma isteği duymamıştım şimdi yasak ya yapmamam gerekiyo ya gıcık damarım tuttu enerji patlaması yaşıyorum ama durdurdum kendimi şimdilik battaniye altında tv azleyip sizlele konuşuyorum inşallah gecer bu manyaklığım:))[/QUOTE]
oh tamam rahatladım şimdi:)))canım enerji patlaması bende de var,yapsam dünyaları yaparım da tutuyorum kendimi.bundan sonra sorun olmasa bile ağırdan gitmekte fayda var.

Herkese selam;

Şu an kzıgınlık, sevinç, şaşkınlığı bir arada yaşıyorum.... Dün sabah çok sevdiğim bir arkadaşımın trafik kazasında öldüğü haberini almıştım ve telefonlarına ulaşamaıyordum... ama evin içinde şarhoş gibiydim... bugünde kaza yaptığını ama ölmediğini, hastanede yattığını öğrendim, sabahtan beri mesajlaşıyoruz... yaraları, kırıkları varmış ama iyiymş, nasıl sevindim bunu duyunca... ama aslını astarını bilmeden ölmü diye haberi yaynlarada çok sinirlendim bu ne dengesizliktir yaa

neyse arkadaşım yaşıyor ya, önemli olan bu... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

Ben şimdi bu keyifle şöyle bir geçmişi okuyayım

oh tamam rahatladım şimdi:)))canım enerji patlaması bende de var,yapsam dünyaları yaparım da tutuyorum kendimi.bundan sonra sorun olmasa bile ağırdan gitmekte fayda var.
doğru söylüyosun canım az bi zaman kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ALLAH KORUSUN Bİ SORUN CIKMADAN DOĞURALIM İNŞALLAH ŞU BEBİŞLERİ...

gözün aydın canım.ne güzel kuzunu görmüşsün. değmesin maşallah..

selam kızlar hastalar kervanına ben de katıldım biraz boğaz ağrısı ve hapşuruk var tavuk suyuna çorba yaptım zor oldu ayakta kalmak ama birde portakal yiyorum bol bol başka napıyım önerebileceğiniz birşey var mı akşam da kivi alacak kociş gelirken de şimdi başka napsamki

Hoş geldin canım.Ben de daha çanta falan hazırlamadım hatta kendim için hiçbirşey almadım daha:))Bebişin kıyafetleri de yıkanmayı bekliyo yanlız değilsin yani

canım geçmiş olsun bol vitamin almaya devam et bol bol dinlen kendini sıcak tut terle bi de zencefil bal limon karışımı cok ii geliyo onu da yap bence umarım kısa sürede hafif bi şekilde atlatırsın

kaburga ağrısını çeken arkadaş varmı hala??

ben çok şükür karnım indiğinden beri (yaklaşık 1 haftadır) kurtuldum o ağrı ve kaburga batmalarından..

ama artık sona yaklaştıkça bel ağrısı kasık ağrısı filan başlıycak yavaş yavaş(

Enerji patlaması bugün bende de vardı, biraz iş yaptım söndü gitti... şimdi kızım uyusa da bende biraz kestirsem diye bekliyorum:)))

Son düzenleme:

Benımde kaburgama bastırıoo velett agrı yapıooo asa ınıncemı gecıcekk? asa ınmesıne daha cok var annemmm basa basaaa bı hal oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…