2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım umarım arkadaşın en kısa sürede ayağa kalkar

gözün aydın canım.ne güzel kuzunu görmüşsün. değmesin maşallah..

teşekkür ederiz seve teyzesi :)

canım çok geçmiş olsun umarım şu boğaza oturan bu senenin mikrobunu kapmamışsındır,, zira onu kaptıysan ne yapsan da kar etmiyo öksürük vrsa hiç durma git doktora ilaç yazsın ben 1 hafta karadut zencefil zedaçal v.s. ıhlamur ne varsa denedim ama tutmadı sonunda doktor amcamıza gittik. Antibiyotiğimizi aldık

sen en sona kadar calıscam ızınımı dogumdan sonra kullancam dıodum. hayırdır bı terslık falan mı oldukı ewrken cıktın ızıne
Evet canım yaa idrar yolları enfeksiyonu oldu geçen hafta.. antibiyotik falan aldım.. doktor da erken doğumu tetikler diye işe devam etmemi istemedi ve yarıda kestik izni..

Benimde 1 haftadır indi Polly, dün akşam şu yere oturup ayak ayak üstüne testini yapıyım dedim, bırak üstüne atmayı, benim ayak yerden bile kalkmıyo..bayaa inmiş karnım, göğsümün altı bomboş.. hareketleri de yavaşladı artık kızın.. doğum kanalına iyice yerleşiyolar galiba :44:

policim bende kaburga agrısı var. biraz da işte bilg. basında oturmaktan olabiliir diye düşünüyorum zaten sırt agrısı cekıyordum basından beri. biraz egzersiz ve masajla rahatlıyorum.
karnım ındiğinden beri dıyosun ya. nasıl hissediliyo. yanı benım suan mıdeme dayanmıs durumda fotomu koymustum hatta. karın inince bebiş dogum pozısyonu mu almıs olyor.

valla benim kafam bu konuda çok karışık hiç kaburga ağrım olmuyo karnımda inmed,,i herkes ağrısından tedirgin olur,, herkesin ağrısı var benim neden yok diye ben tedirgin oluyorum. hiç bi yerim ağrımıyo ya kızlar valla espiri yapmıyorum sinirim bozuluyo ben kalas gibiyim galiba esnemiyo bi yerim heralde ,,esnetmeden nasıl çıkmayı düşünüyorsa artık

Ben şurdan da anladım bacaklarım oturunca kapanmıyo artık :)) yani karnım resmen bacaklara değiyo, arasında duruyo, wc ye 10dk da bir gidiyorum damla damla ama baskıdan sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum.. ve göğüs altım boş.. eskiden göbeğim göğsümün hemen altından başlıyodu o da göğüs altımda ağrı yapıyodu

Benim henüz öyle bi ağrım olmadı çok şükürSırtımda masa başı oturmaktan ağrıyo arada o da spor yaptığım için geçiyo hemen.Ama geçen hafta belim çok ağrıdı yorgunluktan heralde çok kötüydü şimdi öyle değil.O enerji bende hep varaman hep böyle olıyım inş.çok rahatım

benim oğluşun kafası sağ göğsümün altında olduğundan bazen nefes almakta bile zorlanıorumm göğüs kafesimde baskı oluo

Canım dert ettiğin şeye bak ne güzel işte olmasın ağrın falan daha ne istiyosun.Benim de yok ben seviniyorum açıkcası.

benim geçti tatlım nasıl geçti bilmiyorum ama karnım da cok inmedi yani ne tam aşağıda ne de eskisi gibi tam göğsümün altında öle ortada bi yerdee duruyo dengeyi tutturdu sanırım ağrı sızı gitti:)

Benim karnım ortada duruyo vallaNe göğsümü ne de bacaklarımı rahatsız ediyo,küçük diye mi acaba?Şu anda bacak bacak üstüne atmış durumda oturuyorum hatta çok rahat ediyorum böyle.Tabii bide siz benden hafta olarak öndesiniz az kaldı artık,sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi inş.

Benımde kaburgama bastırıoo velett agrı yapıooo asa ınıncemı gecıcekk? asa ınmesıne daha cok var annemmm basa basaaa bı hal oldu:)))
iner annesi, sende bayağı rahatlarsın inşallah.. fena bişey yaa bu kaburga batması

:)) du daha yerleşmesinler vakit var.. ben balık burcu olsun istiyorum Allah izin verirse.
evde bi kova'yı daha kaldıramam
nasıl hissediliyo? güzel bi soru.. canım göğsünün altı boşalıyo.. Melikenin dediği gibi oturduğunda bacaklarını kapatmakta zorlanıyorsun karnını bacaklarının arasına alıyosun resmen.. oturduğunda kaburgalarına nerdeyse ayaklarını dayayan bebeğin artık ortalarda hareketlerine devam ediyor. ve evet doğum pozisyonu almış oluyor yani başa aşağı

:))) tatlım senin hamile halini hiç görmedim ama ince uzun bi yapın var, bebeğin yeri geniş demekki. kendi kendine nazar değdiricen bak.. tadını çıkar işte ne güzel rahat geçiyo

melikecim sen çantayı hazırla o zaman senin göbek indiyse nispeten doğum yakın demek ki darısı başıma artık

Ben 2-3 haftadır bacak bacak üstüne atmayı da unuttum valla.. bi de hep öle otururdum, hala unutup atıyo gibi yapıyorum vırrttt kayıyo bacak :)) bozuntuya veriyorum ama komik oluyo galiba dışardan bakınca

aynen, zaten benimde indi dediğim o.. ortada olması.. çok aşağı inerse zaten direk doğuma gideriz:)))))))
ama nasıl güzel rahatlıyo insan yaa:)

Ben 2-3 haftadır bacak bacak üstüne atmayı da unuttum valla.. bi de hep öle otururdum, hala unutup atıyo gibi yapıyorum vırrttt kayıyo bacak :)) bozuntuya veriyorum ama komik oluyo galiba dışardan bakınca

geçen buluşmada farkettinmi bacak bacak üstüne attım ama 1-2 dk geçmeden geri indirdim.. ve o günden beride atamıyorum pek.. koltukta rahatça oturursam belki, ama sandalyede kesinlikle atamıyorum. bi bacağımı tutup diğerinin üzerine koymam lazım ama durmuyo oda:)) zaten kasıklarımda acıyo

Evdesin canım nasılsa sen rahat rahat otur.Ben de hep öyle oturuyorum bakalım ilerleyen haftalarda ne yapıcam

eh benimde tesellim o pollycim yeri bol bebiş zayıf diye avutuyorum kesin doğurucam taktım kafaya epidüralde istemiyorum neyse cefası çekicem bizim kız inatsa anneside inat
bide eşin mi kova kızın mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…