- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.901
eh benimde tesellim o pollycim yeri bol bebiş zayıf diye avutuyorum kesin doğurucam taktım kafaya epidüralde istemiyorum neyse cefası çekicem bizim kız inatsa anneside inat
bide eşin mi kova kızın mı merak ettim
Ben şurdan da anladım bacaklarım oturunca kapanmıyo artık :)) yani karnım resmen bacaklara değiyo, arasında duruyo, wc ye 10dk da bir gidiyorum damla damla ama baskıdan sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum.. ve göğüs altım boş.. eskiden göbeğim göğsümün hemen altından başlıyodu o da göğüs altımda ağrı yapıyodu
canım vücut kendini doğuma hazırlıyo genişliyo diyorlar ya o yüzden ben normal doğum yapmak istiyorum ve tabi birazda tırstığımdan vücut kendini baya bi hazırlasın diyorumCanım dert ettiğin şeye bak ne güzel işte olmasın ağrın falan daha ne istiyosun.Benim de yok ben seviniyorum açıkcası.
:) totem mi yaptınHazırlarsam doğar diye korkuyorum :)) yoksa hazırlıycam
Eşim kova canım, Kızım Aslan, ben Koç..
:)) valla hadi o neysede yatmak da zorlaştı sağdan sola merasimle dönüyorum artık eşimi de uyandırıyorum dozer gibi döndüğüm için..geçen buluşmada farkettinmi bacak bacak üstüne attım ama 1-2 dk geçmeden geri indirdim.. ve o günden beride atamıyorum pek.. koltukta rahatça oturursam belki, ama sandalyede kesinlikle atamıyorum. bi bacağımı tutup diğerinin üzerine koymam lazımama durmuyo oda:)) zaten kasıklarımda acıyo
Öle yapıyorum artık.. Ayakları uzatıp oturuyorum yoksa diğer türlü hiç rahat olmuyo.. bi de evin içinde eller arkada bağlı, muhtar gibi yürüyorum eşim çok gülüyo ama en rahat öle geliyo banaEvdesin canım nasılsa sen rahat rahat otur.Ben de hep öyle oturuyorum bakalım ilerleyen haftalarda ne yapıcam
Ocak ayını da bitirdik çok şükür... hadi şubat çabuk gel ve çabuk geç...
öyleyse bir tarafın rahatladı :) ama aşağı tarafta baskı hissi baslıyor. neyse surda kac hafta kaldı ki evdesin zaten canım idrara cıkmak kolay
evettt bu da benim totemin..:) totem mi yaptın
eşim balık ben oğlak kız kova yada balık olcak.. bize ne diyosunuz sayın Rezzan Kiraz?sizin ailede bir balık şart o zaman herkes baskın karakterli maşallah
haa inmiş mi o zaman benim de karnııımm anaam sevindim ya ben şimdi:))aynen, zaten benimde indi dediğim o.. ortada olması.. çok aşağı inerse zaten direk doğuma gideriz:)))))))
ama nasıl güzel rahatlıyo insan yaa:)
:)) valla hadi o neysede yatmak da zorlaştı sağdan sola merasimle dönüyorum artık eşimi de uyandırıyorum dozer gibi döndüğüm için..
Öle yapıyorum artık.. Ayakları uzatıp oturuyorum yoksa diğer türlü hiç rahat olmuyo.. bi de evin içinde eller arkada bağlı, muhtar gibi yürüyorum eşim çok gülüyo ama en rahat öle geliyo bana
Ayhh nihayet uzadıkça uzadı zaten Ocak.. Şubat bile şansımıza 29 çekiyo bu yılzaman hiç geçmiycek bize..
evettt bu da benim totemin..bişeyim eksik kalsın yoksa herşey hazır olursa gelir gibi geliyo bana
eşim balık ben oğlak kız kova yada balık olcak.. bize ne diyosunuz sayın Rezzan Kiraz?
slm kızlar ben oğlum normalde geceleri benimle birlikte uyur hiç rahatsız etmezdi anneciğini ama dün gece resmen hiç durmadı ne zaman uyansam hep vuruyodu endişelendim bende acaba bi sıkıntısı olabilir mi
sormayın yaaa 2 gecedir bende acayip zorlanıyorum dönmekte. bayağı yüksek yastıkla sırt aşağı yatmayı deniyorum, sonra sola dönmek istediğimde bi kramp giriyo vay halime. acele kalkmak gerekse bi yerlerim kırılır gibi hissediyorum((
dün akşamda eşim koca göbeğime rağmen minicik duran memişlere bakıp " hala süt dolmadılar mı" diyo :)))))
benim ilk kızımda da dolmamıştı doğurana kadar. hatta kaynanam bunlarla mı emzircen sen demişti!!! kii doğumdan 3 gün sonra maşallah bi doldu pir doldu..memelerim bomba gibiydi:)) İnşallah yine öyle olur.
sormayın yaaa 2 gecedir bende acayip zorlanıyorum dönmekte. bayağı yüksek yastıkla sırt aşağı yatmayı deniyorum, sonra sola dönmek istediğimde bi kramp giriyo vay halime. acele kalkmak gerekse bi yerlerim kırılır gibi hissediyorum((
dün akşamda eşim koca göbeğime rağmen minicik duran memişlere bakıp " hala süt dolmadılar mı" diyo :)))))
benim ilk kızımda da dolmamıştı doğurana kadar. hatta kaynanam bunlarla mı emzircen sen demişti!!! kii doğumdan 3 gün sonra maşallah bi doldu pir doldu..memelerim bomba gibiydi:)) İnşallah yine öyle olur.
kramplara muz polycim osteocareden daha etkili olduğunu ben kendim de kanıtladım ne varsa muzun içinde bilmiyorum ilaç gibi geliyo
ayy melike yaa dozer, muhtar demediğini bırakmadın kendine :) bana da eşim oturma odasına mı giriyosun köy kahvesine mi belli diil diyo böle eller arkada kasıla kasıla:) ben de o zaman yap ordan bi tavşan kanı çok konuşma diyorum uzun uzun bakıyo bana niyeyse :))
aynen katılıyorum cnm bende sana magnezyum ılacı ıcmeme ragmen gecmemeıstı kramplar, muzda kabız yapar dıye ıstemıyodum yemek ama canım ısteyınce bıkac seferdır yıyorum ılaca gerek kalmadı resmen azaldı kramplar.
kramplara muz polycim osteocareden daha etkili olduğunu ben kendim de kanıtladım ne varsa muzun içinde bilmiyorum ilaç gibi geliyo
magnezyum ıcmıyormusun cnm sen
benim doktorum bu işin aslı kakao yağı pahalı kremlere para vermene gerek yok demişti ama dinlemedim tabi mustela almıştım lieraktan iyi alacak olan varsaa tavsiye ederim.kızlar catlaklarınız ne durumda ??
30uncu haftalardan sonra hızlanıyomus benımde basladı en son muayenede doktor bebeyagı falan yetersız badem yagı yada kakao yagı kullanmalısın dedı. sız napıosunuz ? bol su içmeyı solemeyın hıc su kurbagası oldum artık bol su ıcmekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?