2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öleymiş bende istiyorum lavman nası bişeyse yapsınlar bana da yoksa normal doğuramam ben bende kabızlık yok ama bağırsaklarım çok az çalışıyo herhalde.. 2-3 günde bir çalışıyo öle diyim :)) bu gidişimde sorcam bakalım doktor ne dicek..

Rahatlıktan değil canım yaa.canımı sıkan çok olaylar oldu.hiçbişey yolunda gitmiyomuş gibi.artık bişey yapmak gelmek içimden.
şimdi bi de sürekli doğumu düşünüyorum..

allah kolaylık versın tabıkı cnm. ama strese sokmamaya calıs kendını cunku sana zararından baska bı faydası dokunmıycak.

Ben de aynı karışımı yaptım çok güzel akşamları sürüyorum.İnş.çatlamaz bakalım şimdilik iyi gidiyor....
inşaAllah canım yaa,şu an bendede yok ama bazı hamilelerde hiç birşey yokmuş gibi görünüp doğumdan sonra zayıflayıp, deri kendini bırakınca belli oluyormuş...bu yüzden kesin birşey diyemiyorum:26:

Baskıdan dolayı normaldir canım ama sen yinede dra sor.Ben de yok çok şükür şimdilik düzenli:)çok nadir oluyo ama sırf o yüzden dr ilaç yazdı öyle olduğu zaman içiyorum.

inşaAllah canım yaa,şu an bendede yok ama bazı hamilelerde hiç birşey yokmuş gibi görünüp doğumdan sonra zayıflayıp, deri kendini bırakınca belli oluyormuş...bu yüzden kesin birşey diyemiyorum:26:

Orası öyle tabi ama ben bide hızlı kiloya da bağlıyorum vücut birden genişliyo çatlıyabiliyo.Bakalım inş.doğumdan sonra çatlaklarla karşılaşmayız.Olursa da ne yapalım geri dönüşü yok sonuçta:)))

yok annemmm lavman hiç hoş bişe degil hiçç sevmezsin:) bir kaç kez hastanede bir çok kez de evde yapmak zorunda kaldım ıyyyyy :S oo ooo 2-3 gün fena diilmişki benm gebelikten önce 2-3 haftada 1 di gebelikte düzeldi :) sistemlerim çalışmaya basladı belkide o yüzden kilo almadım hamileyken bak bu yönden hiç düşünmemiştim
sen doktoruna söyle hamilelikte güvenle kullanabilecegin sindirim ilaçları var. bir çogu da A grubu.

Nası bişey o yaa netten aratırıyım bi demek evde de yapılabiliyo hı bana da öle bişiy lazım galibaaa
Doktora sorcam cmtsi kontrolümüz var bakalım ne dicek..

Nası bişey o yaa netten aratırıyım bi demek evde de yapılabiliyo hı bana da öle bişiy lazım galibaaa
Doktora sorcam cmtsi kontrolümüz var bakalım ne dicek..

doktoruna mutlaka sor canım sormadan sakın ama sakın kullanma , cok kullanımında bagırsak tembelligi yda bagırsak incelmesi yapıyo çünkü. aslında igrenc bse. arastırırsan görürsün konusturma beni

doktoruna mutlaka sor canım sormadan sakın ama sakın kullanma , cok kullanımında bagırsak tembelligi yda bagırsak incelmesi yapıyo çünkü. aslında igrenc bse. arastırırsan görürsün konusturma beni

woow biraz baktım netten de 1 hafta filan yapamayınca oluyomuş zaten ben 2-3 gün şükür daha haftam yok :)) önceki doktorum prebiyotik vitamin vermişti ama faydası olmuyo.. bi de bu doktoruma sorayım bakalım o ne dicek

evet kuzucum zaten okuyunca caymışsındır doktorun ilacını degiştirir belki çünkü sindirim ilaçlarına bi süre sonra vücut bagısıklık kazanıyor ve etkisini kaybediyor.
Allah şifa versin annem tez zamanda :)))

selam güzel annişler
35 haftalıkları tebrik ederim,epey azaldı vakit :) sabırsızlıklar artmaya başlar artık
çekmeköyde rahat 20cm kar var,yağmaya da devam ediyor.karda yürümeyi çok özlemişim (ama biryere yetişmek amaçlı olanlardan nefret ederim ) neyse,annemle beraber çıktık dışarı,çok zevkliydi,üşüdüğümüz yerlerde markete falan girip ısındık,sonra tekrar çıktık 1,5 saat sürmüş.fotoğraf da çektik,oğluma 'sana hamileyken böyle kar yağıyordu ' dicem

şimdi dünden buyana yazılanlara bi bakayım.malum artık gece yazışmalar da arttı,haliyle çok sayfa birikmiş geceden buyana

polly özel mesaj yollayamıyorum burdan yazıyorum bir yasin okudum Allah kabul eder inşallah listeye eklersen sevinirim

MERHABALARR DÜNYANINN ENN TATLI ANNİŞLERİİ:dd OKUDUMDA HEMENE HEMEN HERKES BENM GİBİ HENÜZ DOGUM ÇANTASINI HAZIRLAMAMIŞ VE RAHATLADIM :d ASLINDA HAMİLELĞİN BAŞLARINDA MİLLETİN DOGUM ÇANTAMI HAZIRLADIM YAZILARINI OKUYUNCA HEP BİAN EVVEL 30LARA GELSEMD EBENDE HAZIRLASAM DERDİM AMA GELDİKDE NOLDU HAALA HAZRILAMADIM:d
GÖBÜŞLERİ AŞŞA İNEN ANNİŞLER BİŞEY DİCEM BENM GÖBÜŞÜM HİÇ YUKARI CIKMADI BAŞINDAN BERİ HEP AŞŞADAYDI. GECELERİ BÖBREKLERİME YASLANIP GIDIKLAMASI DIŞINDA Bİ ZARARI OLMADI PRENSESİMİN:d BİDE KIZLAR ŞU DOGUM İZNİNE CIKAN ARKDAŞLARIN YAZILARINI OKUORUMDA COOOK KISKANIORUMM(( BEN SONUNA KADAR DİRENCEM( İŞYERİNİN KALORİFERİ BOZULDU BİDE HASTA OLMAK ÜZREYİM DUA EDİN NOLUR HASTA OLMİYİM((

dua ediyoruz, Allah ın izniyle olsan bile çarçabuk atlatırsın. bende dün iyice kötüydüm. boğazım dolmuş. burnum akıyor, gözlerim yanıyor. yatmadan eşim ballı limonlu karanfilli sıcak su yapmış. iyi geldi , tavsiye olunur bi de bol bol c vitamini. portakalla falan uğraşma. direk kivi

Peki bu kronik sorunu gebelikte napıyosun şeker?? :)) şahsen ben artık doktora danışmayı düşünüyorum yoksa bebeyi wc de doorcam

ya bende aynı durumdayım kuzum ya 2-3 hatta 4 günde bir içerdekilerin kafasına eserse dışarı cıkmak istiyolar ama bu benim için hiç kolay olmuyo valla cocuk da cıkıvericek diye korkuyorum ne yapsam düzelmedi annem kuru kayısı falan önermişti aldım yemeye başladım sevgili kocacım da eksik kalır mı o da yedi ayy adam o gün 5 kere gitti gitti geldi içi dışı tertemiz oldu ama bende tık yok bende sorayım bari artık doktora...

Canım içebilirsen gece yatmadan önce bir kaşık zeytin yağı üstünede bir bardak ılık su iç sabaha çıkarsın.Ama yatmana 2-3 saat kala hiç bişey yeme biraz boş olsun miden.Benimde 1-2 kere oldu öyle yaptım hemen faydasını gördüm.İnş.sende de işe yarar.

Peki bu kronik sorunu gebelikte napıyosun şeker?? :)) şahsen ben artık doktora danışmayı düşünüyorum yoksa bebeyi wc de doorcam

Bana doktor magnezi kalsine verdi. Saf magnezyum oksit. Ama bağırsakları da çok çalıştırıyor, ben haftada 1 kullanıyorum düzene sokuyor. Çok etkili birşey, doktoruna bu ilacı bir sor istersen.

tamam tatlım bu akşam da onu deniim bakalım umarım işe yarar sağol özgecim

miniğim bak ananas ta çok iyi geliyor sindirime dogal çözüm istiyorsan. günde 2 kere yesen yeter aç karnına ye sindirim sistemin çalışmaya başlıcak dene gör derim ben

Bana doktor magnezi kalsine verdi. Saf magnezyum oksit. Ama bağırsakları da çok çalıştırıyor, ben haftada 1 kullanıyorum düzene sokuyor. Çok etkili birşey, doktoruna bu ilacı bir sor istersen.

bende kullanıyorum canım diger ilaçlarımın yanında ama tadı kötü ıyy :S ama mecbur kalınca içiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…