2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzummm aynı dertliyiz valla.. bana normalde kayısı yasak şekerden ama diyetisyen durumu duyunca günde 2 taneye izin verdi ama aynı sendeki gibi bende de bi etkisi yok.. olsada korkudan yapamıyorum dediğin gibi çok zor oluyo.. soralım doktorlara da haberleşelim konuyla ilgili.. konu biraz b.ktan ama

Bana doktor magnezi kalsine verdi. Saf magnezyum oksit. Ama bağırsakları da çok çalıştırıyor, ben haftada 1 kullanıyorum düzene sokuyor. Çok etkili birşey, doktoruna bu ilacı bir sor istersen.

Sorayım canım.. belki demir ilacına da bi alternatif bulur.. bunu da sorcam: magnezi kalsine.. adı garip ama işe yarar inşallah :)

cnm şu iri kuş üzümleri varya siyah olanları onlar birebir tavsiye ederim:)

miniğim bak ananas ta çok iyi geliyor sindirime dogal çözüm istiyorsan. günde 2 kere yesen yeter aç karnına ye sindirim sistemin çalışmaya başlıcak dene gör derim ben
ayy yerim yerim bayıla bayıla yerim yeter ki işe yarasın severim de zaten sağol kuşummm:))

ya evet bacım ya önceden hayatta aklıma gelmezdı böle b.ktan bi konunun içimde böle fırtınalar koparacağı:))) ben taa pazartesi gitcem doktora hemen sorar sana da haber veririm tatlım güçlerimizi birleştirip kurtulcaz bundan da hadi bakalım:))

cnm şu iri kuş üzümleri varya siyah olanları onlar birebir tavsiye ederim:)

hımm onu bi tek kan yapsın diye yemiştim ilk başlarda ama yine yerim canım ya sağol valla bilmiyodum hiç

kendine dikkat et canım sıkı giyin aman hasta olma..senle aynı durumdayız, benim bebişim de hep aşağıda , karnım armut gibi oldu 2 marta kadar çalışmaya devam inşallah...allah sabır versin hawalar bu kadar kötü olmasa çalışmak çok zoruma gitmicek de, ayağım kayar düşerim die çok korkuyorum..allahtan bgn hamilelere tatil de ewde oturuyoz oğlumla..

Benim randebu cmtsi ama niye cmtsi aldım diye düşünüyorum çünkü cmtsileri yoğun oluyo adam oysa ben artık evdeyim hergün gidebilirim :)) o yüzden bende ya cuma yada pztsine alıyım diyorum ama bakalım..

Bu arada tavsiyeleri okudukça aklıma cem yılmaz geliyo :))) aynısı kaynımda var :))) eveeeet aynı kaynım :))))))

Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişii bi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar

canım yaa aksilikler de seni bulmuş, geldi mi üstüste zaten.. Amannnn bebişinin maşşallahı war ya gerisi boş,sende dikkat et dinlen canım

Canım maşallah bebişineBol bol dinlen canım çok geçmiş olsun.Artık az kaldı dikkat etmek lazım.Bugünde çok yorucu geçmiş senin için baya,aksilikler üst üste gelmiş üzüldüm.

Ay aynen ya, çalışmak zor gelmiyor, karda yolda kalmak zorluyor, düşerim diye korkuyorum bir de Kamuda mı çalışıyorsun canım, bugün hamilelere tatilmiş, benim de patronum bana bugün gelme dedi, tesadüf oldu tabi:) Benim de 2 martta doluyor, ama ben bir hafta erken çıkmayı planlıyorum, havalar iyi olursa ben ve oğluşum da iyi olursak 2 marta kadar çalışırım belki:)

CANIM bebiş için gözün aydın bayaa yorulmuşsun ama inşallah halledersin.. doktoru dinle dinlen bol bol o zamana kadar.. işe devam etme artık yaa baksana direndikçe bebişlere eziyet ediyoruz.. sende yat artık evde boşver

canım yaa aksilikler de seni bulmuş, geldi mi üstüste zaten.. Amannnn bebişinin maşşallahı war ya gerisi boş,sende dikkat et dinlen canım

Canım maşallah bebişineBol bol dinlen canım çok geçmiş olsun.Artık az kaldı dikkat etmek lazım.Bugünde çok yorucu geçmiş senin için baya,aksilikler üst üste gelmiş üzüldüm.

Çok sağolun kızlar
Melikecim zaten şimdi söyledim iş yerime bu gün son artık evden hall edecem bazı işleri kızımı riske atamam valla hem bu gün nstye de bağlandık ne çok merak ediyordum ama çok sıkıldım doktor baktı sadece iyi dedi neye iyi dedi bilmiyorum ama:44:

herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış

İnşaallah olmazsın gripten korunmak için zencefil i tek geçerim süte suya ıhlamura bir çay kaşığı kat çok faydasını görürsün.

ay sen cok yaşa yaa yine güldürdündün beni eveeettt ynı kaynım:)))) ya ben de öyleyim çalışırken pazartesileri az dersim var diye pazartesiye alıyodum randevuyu şimdi niye pazartesi alıyosam yarın bile gidebilirim aslında ama şartlanmışız kuzum yaa neyse bu hafta da pazartesi gidiim de sonra aklıma estikçe giderim ohhh rahatlık ne iyiymiş:))

canımmm cok yormuşlar seni cok sıkıntı cıkmış ama herşeyden önemlisi bebişin iyiymiş maşallahh sen de artık eve çık yaa cok yoruluyosun demekki yeter sen de bizim gibi yatışa geç ohh takılalım böle burda:))

ewet cnm kamudayım, bugün tatil ama yarının da bugünden farkı olmayacak, hala kar yağıyo, yarın tatil yok ama..1 günlük jest yaptılar bize anlaşılan,hani hiç yapılmadı denmesin...bende 2 marta kadar çalışabilir myim durum gösterecek, bi de ben iznim bitince heyet raporu almak istiyrm, bugünden beri kuruyorum kafamda, ya alamazsam ya bi aksilik çıkarsa die.. Ewde oturmak da işte bööle kötü,boş oturunca kuruyo insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…