- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.961
ya bende aynı durumdayım kuzum ya 2-3 hatta 4 günde bir içerdekilerin kafasına eserse dışarı cıkmak istiyolar ama bu benim için hiç kolay olmuyo valla cocuk da cıkıvericek diye korkuyorum ne yapsam düzelmedi annem kuru kayısı falan önermişti aldım yemeye başladım sevgili kocacım da eksik kalır mı o da yedi ayy adam o gün 5 kere gitti gitti geldi içi dışı tertemiz oldu ama bende tık yok bende sorayım bari artık doktora...
tamam tatlım bu akşam da onu deniim bakalım umarım işe yarar sağol özgecim
bende kullanıyorum canım diger ilaçlarımın yanında ama tadı kötü ıyy :S ama mecbur kalınca içiyorsun.
Bana doktor magnezi kalsine verdi. Saf magnezyum oksit. Ama bağırsakları da çok çalıştırıyor, ben haftada 1 kullanıyorum düzene sokuyor. Çok etkili birşey, doktoruna bu ilacı bir sor istersen.
ya bende aynı durumdayım kuzum ya 2-3 hatta 4 günde bir içerdekilerin kafasına eserse dışarı cıkmak istiyolar ama bu benim için hiç kolay olmuyo valla cocuk da cıkıvericek diye korkuyorum ne yapsam düzelmedi annem kuru kayısı falan önermişti aldım yemeye başladım sevgili kocacım da eksik kalır mı o da yedi ayy adam o gün 5 kere gitti gitti geldi içi dışı tertemiz oldu ama bende tık yok bende sorayım bari artık doktora...
ayy yerim yerim bayıla bayıla yerim yeter ki işe yarasın severim de zaten sağol kuşummm:))miniğim bak ananas ta çok iyi geliyor sindirime dogal çözüm istiyorsan. günde 2 kere yesen yeter aç karnına ye sindirim sistemin çalışmaya başlıcak dene gör derim ben
Kuzummm aynı dertliyiz valla.. bana normalde kayısı yasak şekerden ama diyetisyen durumu duyunca günde 2 taneye izin verdi ama aynı sendeki gibi bende de bi etkisi yok.. olsada korkudan yapamıyorum dediğin gibi çok zor oluyo.. soralım doktorlara da haberleşelim konuyla ilgili.. konu biraz b.ktan ama
cnm şu iri kuş üzümleri varya siyah olanları onlar birebir tavsiye ederim:)
Sorayım canım.. belki demir ilacına da bi alternatif bulur.. bunu da sorcam: magnezi kalsine.. adı garip ama işe yarar inşallah :)
merhabalarr dünyanınn enn tatlı annişlerii:dd okudumda hemene hemen herkes benm gibi henüz dogum çantasını hazırlamamış ve rahatladım :d aslında hamilelğin başlarında milletin dogum çantamı hazırladım yazılarını okuyunca hep bian evvel 30lara gelsemd ebende hazırlasam derdim ama geldikde noldu haala hazrılamadım:d
göbüşleri aşşa inen annişler bişey dicem benm göbüşüm hiç yukarı cıkmadı başından beri hep aşşadaydı. Geceleri böbreklerime yaslanıp gıdıklaması dışında bi zararı olmadı prensesimin:d bide kızlar şu dogum iznine cıkan arkdaşların yazılarını okuorumda coook kıskanıorumm(( ben sonuna kadar direncem ( işyerinin kaloriferi bozuldu bide hasta olmak üzreyim dua edin nolur hasta olmiyim ((
ya evet bacım ya önceden hayatta aklıma gelmezdı böle b.ktan bi konunun içimde böle fırtınalar koparacağı:))) ben taa pazartesi gitcem doktora hemen sorar sana da haber veririm tatlım güçlerimizi birleştirip kurtulcaz bundan da hadi bakalım:)
Yarıyor yarıyor, dikkatli kullanmak lazım ama ben hafta içi içemiyorum mesela evdeyken kullanıyorum o yüzden:)
biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiiBi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş Ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
kendine dikkat et canım sıkı giyin aman hasta olma..senle aynı durumdayız, benim bebişim de hep aşağıda , karnım armut gibi oldu2 marta kadar çalışmaya devam inşallah...allah sabır versin hawalar bu kadar kötü olmasa çalışmak çok zoruma gitmicek de, ayağım kayar düşerim die çok korkuyorum..allahtan bgn hamilelere tatil de ewde oturuyoz oğlumla..
Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
canım yaa aksilikler de seni bulmuş, geldi mi üstüste zaten.. Amannnn bebişinin maşşallahı war ya gerisi boş,sende dikkat et dinlen canım
Canım maşallah bebişineBol bol dinlen canım çok geçmiş olsun.Artık az kaldı dikkat etmek lazım.Bugünde çok yorucu geçmiş senin için baya,aksilikler üst üste gelmiş üzüldüm.
CANIM bebiş için gözün aydın bayaa yorulmuşsun ama inşallah halledersin.. doktoru dinle dinlen bol bol o zamana kadar.. işe devam etme artık yaabaksana direndikçe bebişlere eziyet ediyoruz.. sende yat artık evde boşver
MERHABALARR DÜNYANINN ENN TATLI ANNİŞLERİİ:dd OKUDUMDA HEMENE HEMEN HERKES BENM GİBİ HENÜZ DOGUM ÇANTASINI HAZIRLAMAMIŞ VE RAHATLADIM :d ASLINDA HAMİLELĞİN BAŞLARINDA MİLLETİN DOGUM ÇANTAMI HAZIRLADIM YAZILARINI OKUYUNCA HEP BİAN EVVEL 30LARA GELSEMD EBENDE HAZIRLASAM DERDİM AMA GELDİKDE NOLDU HAALA HAZRILAMADIM:d
GÖBÜŞLERİ AŞŞA İNEN ANNİŞLER BİŞEY DİCEM BENM GÖBÜŞÜM HİÇ YUKARI CIKMADI BAŞINDAN BERİ HEP AŞŞADAYDI. GECELERİ BÖBREKLERİME YASLANIP GIDIKLAMASI DIŞINDA Bİ ZARARI OLMADI PRENSESİMİN:d BİDE KIZLAR ŞU DOGUM İZNİNE CIKAN ARKDAŞLARIN YAZILARINI OKUORUMDA COOOK KISKANIORUMM(( BEN SONUNA KADAR DİRENCEM ( İŞYERİNİN KALORİFERİ BOZULDU BİDE HASTA OLMAK ÜZREYİM DUA EDİN NOLUR HASTA OLMİYİM ((
Benim randebu cmtsi ama niye cmtsi aldım diye düşünüyorum çünkü cmtsileri yoğun oluyo adam oysa ben artık evdeyim hergün gidebilirim :)) o yüzden bende ya cuma yada pztsine alıyım diyorum ama bakalım..
Bu arada tavsiyeleri okudukça aklıma cem yılmaz geliyo :))) aynısı kaynımda var :))) eveeeet aynı kaynım :))))))
ay aynen ya, çalışmak zor gelmiyor, karda yolda kalmak zorluyor, düşerim diye korkuyorum bir dekamuda mı çalışıyorsun canım, bugün hamilelere tatilmiş, benim de patronum bana bugün gelme dedi, tesadüf oldu tabi:) benim de 2 martta doluyor, ama ben bir hafta erken çıkmayı planlıyorum, havalar iyi olursa ben ve oğluşum da iyi olursak 2 marta kadar çalışırım belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?