2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yazmadan duramıcam lütfen tanrı deme sadece ALLAH ın başka adı yoktur 99 ismi vardır yzni esmeül hüsna

var tatlım var diğer kitaplarda allahın gönderdikleri sonuçta ordada onun diğer isimleri var deim ya belki başka dinden arkadaşlarda vardır die saygısızlık olmasın die ortak bi şey söyledim tanrı yaratıcı demek sonuçta o bakımdan tabbiiki allah tanrının adı ve en sevdiği adı öyle yazıor kızma sen nie kızıosun

şekerler çok güzelmiş. kemeraltında önerebileceğin yer var mı?
benim doktorum da Gökalp bey . şimdiye kadar çok memnunum. umarım doğum gerçekleşene kadar böyle devam eder. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın

canım hoşgeldin. seni burda görmek çok güzel ve sevindirici...

kafandaki soru işaretlerini tamamlaman çok güzel. doktoruna ve doğum şekline karar vermişsin ve oğluşunada maşallah kocaman olmuş. büyük bir ihtimal benimde 3 hafta sonra olacak...
neyse artık burdasın bol bol sohbet ederiz yine...

Ya bu şurubu yapandan Allah razı olsun. müthiş iyi geldi. anında kesti yanmayı...
şurup için fikir veren herkese teşekkürler...

cevap yazacaktım ya neyse diyip geçiyorum!!!

AYÇAcım hoşgeldin tekrar..

DMF canım genellikle epidural/spinal iğnesi yapıldıktan sonra takılıyormuş. benimde öyle olmuştu hiiiç hissetmedim. kimis demiş takarkende çıkarırkende feci acıdı filan diye, yok öyle bişey tatlım yaa.. takılmasını hiç duymadım, çıkarmasıda nasıl diyimsanki minik bi vakumu senden çekiyolarmış gibi :)) öyle sinek ısırığı gibi bile değil. tamamen acısız bişey:)

canım yazmadan duramıcam lütfen tanrı deme sadece ALLAH ın başka adı yoktur 99 ismi vardır yzni esmeül hüsna

Kızlar bi tartışma daha yaşanmasın diye ben cvp hakkımı kullanmıycam sizde görmezden gelin nolur (

bende bugün gittim doktora herşey yolunda şükür.2 hafta sonra yine gitcem.

Gözün aydın canım

ii akşamlar güzel annişler geçmişi okuduk geldik oğluşumla. rüyalara bayıldım yalnız olmadığıma da sevindim bende geçen gece rüyamda doktora gitmişim doktorum eski milli eğitim bakanı hüseyi çelik miş ne alakysa bana 20 şubata kalmaz doğar bu bebiş diyo bakalım tutacak mı

ayy ben de bi filmde görmüştüm hani penelope cruz diye bi aktrist var ya o işte kadın film cekerken bile almamıştı koltuk altını sırma gibiydi ve cok iğrençti demekki toksinler içinmiş:)) iyi de toksinleri atarken hiç mi kaşınmıyo kokmuyo bu insanlar yaa

abartmayın ya kimsenin ibşeyini soruguladığım yok. bana ne. neyse yaşasın demokraasi diyelim bitireyi tartışmak istemiorumhepimiz doğumma yakınız sinirleniriz falan gereksiz olur bebişlere

abartmıyorum yaa sakin sakin sorgulamıyosan kimin neyi kaç kez okuduğula ilgili saçma sapan yorumlar da yapma o zaman ben bunu böle sölemek istemediğim için sorgulama dedim ama hala ısrarcısın ne demek istediğimi anlamamakta ayrıca ben cok genişimdir kolay kolay sinirlenmem tatlım endişeye mahal yok...

ay yarın hem cuma ,hem kandil.beni de dürtün emi:))

dürtelim canım zevklee:)))

Canım çok sevindim senin adına hep böyle mutlu ol inş.oğluşuna da maşallah

kızmıyorum tatlım arapça okunuşu bile ALLAH diye okunuyo bize hocalar öyle anlatırdı senin dedin diğer kitaplar değil sadece kuran geçerli en son inen kitaptır o yüzden önceki kitapların hükmü kalmıyor çünkü o kitaplar çok değiştirilmiş zamanında ama kuran tek rehberimizdir

kız senin oğluş öğretmen mi olcak yoksa:))

Ya bu şurubu yapandan Allah razı olsun. müthiş iyi geldi. anında kesti yanmayı...
şurup için fikir veren herkese teşekkürler...

işe yaradıysa ne güzel tatlım geçmiş olsunn

Kızlar bi tartışma daha yaşanmasın diye ben cvp hakkımı kullanmıycam sizde görmezden gelin nolur (

bencede öle yapalım ya neşemize keyfimize maşallahhh nazarlar değmesinnn

pollycim cevap verme canım herkes içinden cevap veriyor emin ol...
sonda içinde sağol. nebileyim ya bilmediğim için işte bişey takıp çıkarmak fln içimi ürpertmişti. habersiz sokup çeksinler işte negüzel...

okuyan okumuştur artık...

gerek yok burda böyle şeyler yaşanmasına.

KONU BURDA KAPANSIN...

L Ü T F E N

Son düzenleme:

canımm ben şimdi hıristiyanım desem benim incilim hükümsüzmü olacak
güzel arkadaşım boşverelim herşeyi
farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir
öpüyorumm seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…