- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.561
canım yazmadan duramıcam lütfen tanrı deme sadece ALLAH ın başka adı yoktur 99 ismi vardır yzni esmeül hüsna
ben egepole karar verdim cnm.. medikalde de aklım kaldı ama gökalp beyden vazgeçemiycem..
şekerlerin 2 sini kemeraltından aldım, deniz yıldızlı olanı netten sipariş ettim bugün geldi daha. yetmez dedi annemler onun için ilave yapmak zorunda kaldım, tekrar kemeraltına da gidemedim artık netten sipariş ettim. 20şubatta doğumum var artık pek bi yere çıkmasam iyi olucak
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
bak sana bi tavsiye de benden güzelim yaptıkların ve yapacakların seni ilgilandirir okumuşsun öğrenmişsin saygı duyarım ama bunların seni gaza getirip de insanları kara cahil yerine koyma gafletine düşürmesine izin verme tamammı bırak insanlar zamanını ne yaparak nasıl ibadet ederek geçirmek istiyosa öyle yapsınlar melikenin de dediği gibi inanç meselesi öle her yerde konuşulacak bi mesele değildir heleki insanların inandıkları hakkında yorum yapmak kimsenin üzerine vazife de diildir kimsenin haddi de diildir çok bilen bi insan olarak dikkate alırmısın bilmem ama en azından unutma
canım yazmadan duramıcam lütfen tanrı deme sadece ALLAH ın başka adı yoktur 99 ismi vardır yzni esmeül hüsna
bende bugün gittim doktora herşey yolunda şükür.2 hafta sonra yine gitcem.
ayy ben de bi filmde görmüştüm hani penelope cruz diye bi aktrist var ya o işte kadın film cekerken bile almamıştı koltuk altını sırma gibiydi ve cok iğrençti demekki toksinler içinmiş:)) iyi de toksinleri atarken hiç mi kaşınmıyo kokmuyo bu insanlar yaacanım avrupalı sporcuların büüyük cogunlugu almıyormus. koltuk altı tüyleri terle beraber toksınlerı atıyor vs cart curt dıye. yanı bence de anadolu ınsanı avrupalıdan cok cok cok temizdir izmirden vanabizim toplum kılı tüyü sevmez pek
abartmayın ya kimsenin ibşeyini soruguladığım yok. bana ne. neyse yaşasın demokraasi diyelim bitireyi tartışmak istemiorumhepimiz doğumma yakınız sinirleniriz falan gereksiz olur bebişlere
ay yarın hem cuma ,hem kandil.beni de dürtün emi:))
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
var tatlım var diğer kitaplarda allahın gönderdikleri sonuçta ordada onun diğer isimleri var deim ya belki başka dinden arkadaşlarda vardır die saygısızlık olmasın die ortak bi şey söyledim tanrı yaratıcı demek sonuçta o bakımdan tabbiiki allah tanrının adı ve en sevdiği adı öyle yazıor kızma sen nie kızıosun
ay yarın hem cuma ,hem kandil.beni de dürtün emi:))
ii akşamlar güzel annişler geçmişi okuduk geldik oğluşumla. rüyalara bayıldım yalnız olmadığıma da sevindim bende geçen gece rüyamda doktora gitmişim doktorum eski milli eğitim bakanı hüseyi çelik miş ne alakysa bana 20 şubata kalmaz doğar bu bebiş diyo bakalım tutacak mı
Ya bu şurubu yapandan Allah razı olsun. müthiş iyi geldi. anında kesti yanmayı...
şurup için fikir veren herkese teşekkürler...
Kızlar bi tartışma daha yaşanmasın diye ben cvp hakkımı kullanmıycam sizde görmezden gelin nolur(
cevap yazacaktım ya neyse diyip geçiyorum!!!
AYÇAcım hoşgeldin tekrar..
DMF canım genellikle epidural/spinal iğnesi yapıldıktan sonra takılıyormuş. benimde öyle olmuştu hiiiç hissetmedim. kimis demiş takarkende çıkarırkende feci acıdı filan diye, yok öyle bişey tatlım yaa.. takılmasını hiç duymadım, çıkarmasıda nasıl diyimsanki minik bi vakumu senden çekiyolarmış gibi :)) öyle sinek ısırığı gibi bile değil. tamamen acısız bişey:)
Canım çok sevindim senin adına hep böyle mutlu ol inş.oğluşuna da maşallah
bencede öle yapalım ya neşemize keyfimize maşallahhh nazarlar değmesinnn
kız senin oğluş öğretmen mi olcak yoksa:))
valla canım ana öğretmen baba öğretmen artık oğluş ne olur bilememaman bi mesleği olsun da kuzumun di mi ama
bencede öle yapalım ya neşemize keyfimize maşallahhh nazarlar değmesinnn
Dürteriz ayıp ediosunn.. Polly mi de dürtcem şimdiden 4 tane olduk hadi inşallahh :)
kızmıyorum tatlım arapça okunuşu bile ALLAH diye okunuyo bize hocalar öyle anlatırdı senin dedin diğer kitaplar değil sadece kuran geçerli en son inen kitaptır o yüzden önceki kitapların hükmü kalmıyor çünkü o kitaplar çok değiştirilmiş zamanında ama kuran tek rehberimizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?