2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ne bilim doktor bebeğin iri dedi.devlet hastanesine gidiorum.şeker falan çıkmadı ama olmadı birde özelde baktırım içim rahat etsin.

bebek bezini 2 no mu aldın niyeki.ilk önce bebekler 1 no kullanmıyolarmı.ben 1 no aldım şimdi olmıcakmı bebişime küçükmü gelecek:26:

çok güzel olmuş bende bebişin hemişereye verilecek olan kıyafetlerini böyle bir bez torbaya koydum. naylon torbada durmalarına gönlüm razı gelmedi...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra.

Geçmiş olsun inşallah istediğin gibi en az 36'ya kadar beklesin bebeğin. Bu arada senin eşin askedeydi diye hatırlıyorum. Doğruysa sanırım gelmiş gözün aydın.

Maşallah kızına Melike

Canım Allah kolaylık versin bu halinle çok zor gerçekten çok fazla saygısız insan var çevremizde.

Allah kolaylık versin canımcım.komşun evini gördümü şimdi ne halde olduğunu,yüzleri bile kızarmamıştır haa sinir insanların

ayşen ne yaptın bugün baktınmı dediğim yere....?

Yok kuzum gidemedik çarşı ve Cumhuriyet Caddesinden çıkamadık. Halı ve perde beğendim ev için kafamda bir şeyler şekillendi hatta salon halısını pazartesi o dediğin yere bakıp karar vereceğim. Bavul aldık yemek yedik ykm'ye girip çanta bakalım dedik yüzde 70 indirime girmiş giyim katı oğluşuma pantolonlar, salopet, mont falan aldık, kocişe de hırkayla kazak aldık. Bir şeyler daha yedik (cısss) eve geldik. Ama nasıl attım kendimi eve bilmem her yerim zonkluyor.

iyi yapmışsın cnm hava güzeldi zaten ohh ozan'ada birsürü cici aldınız güzel güzel giysin kuzum....ama fazla yorma kendini artık yollarda doğmasın yavrucak barim hastanede doğsun...:44:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Allah yardımcısı olsun kaç haftalık oldu ki gayem?

canım ya okuyunca ben bile korktum dikkat et kendine Allah'a emanet.

maaş. canım bebişine...

canm ya çok şükür bugünler geldi ya onlar da düzelir sıkma canını gözün aydın.

Günaydın kızlar,butungece hiç uyumadım .cepten yazıyorum biraz zor oluyo kusura bakmayın. Nigoli nin dediği gibi su an hastaneyim.suyum 3cm çıktı ve Pazartesi öğlen 1-2 gibi bebeğimi alacKlar.dun sabahtan beri aldığım serilse hiç fayda etmedi.tekrAr ciğer için iğne oluyorum.benim için dualarınızı eksik etmeyin.zaman yaklaştıkça Cook korkuyorum

canım allah yardımcınız olsun.inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşursun.dualarımız sizinle canım.korkma annesi,yavrunun şu an senin güçlü olmana ihtiyacı var.

uyuyamıyorummmm.uyku düzeni diye birşey kalmadı valla.doğumdan sonra da uyku diye sayıklıycaz.ortası yok mu bunun:)))
bu arada uhdeden haber alanınız var mı kızlar,inşallah iyidirler.

Canim Benim evet nigoli soyledi topige cok gecmis olsun. Hic moralini bozma bak yavruna kavusacaksin. Bunun heyacanini yasamalisin evet anliyorum tam 40 hafta dursaydi diyorsundur AMA bak malkoc gamze 32 hafta liken dogum yapti be masallah bugun de evine geldi berrasi .ustelik sen 36 nin icindesin.
Benim de risking var 32 yim ustelik ahhh bir 36 olsun diyorum

Dr un her ihtimale karsi ciger gelidtirici vurmasi da iyi olmus. Dogar dogmaz Yanina verceklerine inaniyorun
Tatlim simdi guclu olmalisin ki yavrunu kucagina aldiginda ona kotu gozukme olur mu...sutun hemencik gelsin

Dualarimiz seninle tatlim. Simdi biraz uyumaya calis.

uyuyamıyorummmm.uyku düzeni diye birşey kalmadı valla.doğumdan sonra da uyku diye sayıklıycaz.ortası yok mu bunun:)))
bu arada uhdeden haber alanınız var mı kızlar,inşallah iyidirler.

Benim de uyku firarda kocis horul horul Yanimda :44:
Uhde ye ne oldu tatlim ? haber Yok benim ins iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…