2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar..ben de kulübe yeni üye olanlardanım..allah nasip ederse martta doğumum var.bebeğin dönmesiyle ilgili sorum olacaktı size.benim bebiş hala kafası yukarda ayakları aşağıda dolanıyoo..ne zaman döner son olara biliyomusunuz??dönmezde ne zaman belli olur dönmeyeceği sezeryan doğum için soruyorum onuda.yardımcı olursanız sevinirim..

selam herkese... nasılsınız annişler...
biraz geçmişe bakalım umarım herkes iyidir...

ücret ne kadarmış merak ettim bende şevket yılmazda yapıcam buarada normal doğummu olcak senin ben korkuyorum ama normal olsun istiyorum kızımda başaşağı dönmüş zaten

Normal doğum ve zorunlu sezaryan 750 isteğe bağlı sezaryan 1500. Şimdilik bir terslik yok sezaryanı gerektirecek 37. haftada çatı durumuna ve bebeğin kilosuna göre karar verilecek. Bizimki 20. haftanın başından beri doğum pozisyonunda. Bebeklerin en rahat ettiği pozisyon buymuş keyfine düşkün bizimki.
Ben korkmuyorum çünkü korkmanın hiç bir şeye faydası yok bir şekilde gelecek bebeklerimiz korkunun ecele faydası yok o yüzden oluruna bırakmak lazım o gün gelince yaşayıp göreceğiz nasıl bir doğum olacağını şimdiden düşünerek hiçbir şey yapamayız ben sadece onu kucağıma aldığım anı hayal ediyorum ve çok heyecanlanıyorum sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu. Olumlu düşünürsek güzel şeyler yaşarız ağrı sızı gelip geçicci sonundaki ödül çok güzel

Merhaba zeynepazra, ben bu günkü ayetel kursi ayetini okudum. Allah kabul eder inşaallah, Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasipetsin.

canım takma salla gitsin. ne mal oldukları ortada herşey karşılıklıdır unutma...
ne ekerlerse onu biçerler... düşüp kalkamayan bir tek Allahtır... sen içini ferah tut. birgün elbet zaman gelir herkes muhtaç duruma düşer...
böyle şeyleri kafana takıp üzme kendini... ben senin yerinde olsam gider o sehpayı inadına alırım... eskisinide kaynanaın önünde mevlütten sonra çöpe atarım...

canım Allah yardımcın olsun sağ salim al bebişini kucağına inş.

canım ya üzme kendini inan hiçbir şey değişmez benim de k.validemlerle aram çok kötü birbirimizi sevemedik. yaptıklarını hazmedemedim hiç ama kafaya takınca hiçbir şey düzelmiyor sadece sen üzülüyorsun öyle olduklarını kabul et bilerek düzenle davranışlarını ve sıkma canını.

valla k.valideler hep duyarsız heralde ne diyim...

sen çözmüşsün pollyannaacım olayı. ah neden böyle ki insanlar...

canım benimde 30. haftam dolduğunda dönmemişti 33 te gittim dönmüştü döner inş.

fiyatı uygunmuş canım oğluşun sağlıkla gelsin inşallah ben daha önce doğum yaptığım için başıma ne gelceğini az çok tahmin ediyorum sancısın alasını çektim ama bebişi ilk görmek sesini duymak dünyalara bedel çektiğim sancıları hemen unutum ama elim boş dönmüştüm inşallah bu sefer kucağıma alırım

İnşallah Allah gönlüne göre verir bu sefer her şey güzel olur.

merhaba güzel anneler tüm geçmişi okumasamda burası bende bağımlılık yaptı doğum çantasını hazırlayan anneler bebek için hastane çıkışı takımlarından kaç tane koydunuz bu hafta bende hazırlıycam ama neyden kaç tane koyacağıma karar veremedim annem 3er tane koyalım demişti ama fikir ve deneyimlerinizi merak ediyorum...

bu arada bizde önümüzdeki salı 34+0 olcaz ama bebişim hala dönmedi hayırlısı ama inşallah döner karnım göğsüme çok fena baskı yapıyo

gayem arkadaşımıza hayırlı kolay doğumlar diliyorum meleğimle dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun...

kayınvalideler konusunda talihsiz arkadaşlar adına çok üzüldüm allah yardımcınız olsun kızlar rabbim herşeyi gönlünüze göre versin benimkilerden allah razı olsun kendi annem babam kardeşim gibi seviyorum hepsini

canım rabbim emanetlerini bize bağışlasın bu kez herşey gönlünce olacak allahın izniyle

bu hafta iki tanıdıktan harika haberler aldık bebiş isteyipte olmayan tüp bebek denemesi tutmayan arkadaşlarımızın hamiş olduğunu öğrendik o kadar sevindik ki hele biri yakın arkadaşımız eşim benim hamiş olduğumu aylarca söyleyememişti ve kendilerini kötü hissedecekler diye hiç görüşmüyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin (amin)

cnm endişe etme inşallah 36 . haftadasın küvöze bile girmeden meleğini alıp gelirsin evine hayırlısıyla.

kızlar bişey sorucam çantamı hazırlıyorum bebek bezini paketmi koyuyosunuz adet olarakmı doğumu sezeryan düşünüyorum 2 gün hastandeyiz hayırlısıyla.

kızlar bişey sorucam çantamı hazırlıyorum bebek bezini paketmi koyuyosunuz adet olarakmı doğumu sezeryan düşünüyorum 2 gün hastandeyiz hayırlısıyla.

ben 10 tane falan tekli olarak bi poşete ayırdım onun dışında bi tanede hemen doğunca hemşireye versinler diye ilk kıyafetleriyle bir ayırdım kocaman pakete gerek varmı içinde 70 tane var zaten valizi o kaplar :)

CANIM sezeryan olacaksan 2 gün hastanede kalırsın o yüzden bence ayrı bı poşete bebek bezini al Dursun çünkü ilk zamanlar çok yapıyorlar ve pisik olmasın diye bı kere Cis yapsada alıyodun

ben de 10-15 tane falan almayı düşünüyorum benim doktrum sezeyanda bile 1 gece yatırıyo. bi aksilik olmazsa 1 gece kalırız yetmezse de eşime söylerim alır artık koca paketi götüremem. zaten bi sürü şey var gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…