2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

34 haftalık hamileyim.dün doktora gittik kontrole ve doktorum bana bebeğimin bacağının vücuduna göre 1 hafta kısa olduğunu söyledi kilosuda 2.400.eşimle çok ensişelendik ama doktor korklucak birşey olmadığını bunun olabildiğini söyledi.fakat benim bebeğimde 18 haftalıkkende kafasında koroid pleksus kisti vardı ve geçti bununla bir alakası var mı diye düşünüp duruyorum.son ayım rahat geçirmem gerekirken moralim bozuk.yapılacak birşey yok zaten herşey Allahtan bol bol dua etmek gerek ama işte elimde değil annelik içgüdüsü.böyle birşey yaşayan var mı yada bilen var mı beni aydınlatırsanız çoook sevinirim.

bence sıkıntı yapacak bi durum yok doktrun da söylemiş zaten bazen 1 hafta büyük cıkabildiği gibi 1 hafta küçük de cıkabiliyo. normal sınırlar içinde bence zaten ultrason kağıdında +-21 gün yazıyo. kaldı ki bunlar yakalşık tahmini ölçümler normalden farklı çıkabiliyo. içini ferah tut. benim de 4 gün geri çıkmış geçen haftasonu kontrolümde ama kafaya bakarsak da neredeyse 1 hafta önde... ben hiç öenmsemedim.. sen de rahat ol bence

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. dr.lar önemli tabi ama her söyledikleri de çıkmıyor o kadar çok yanılıyorlar ki üzme kendini o ölçümler net değil ki. inş. dr. yanılmıştır. hiçbir şeycik yoktur.

inşallah.Allah herkese sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağını almayı nasip setsin.o kadar farklı birşey ki insan küçücük olumsuz birşey olsa bile kafasına takıyor.elimden birşey gelmez herşeyi Allah bilir ama işte farklı birşey bu annelik duygusu..

gayecim dualarımız seninle bugn kontrolüm vardı bir bayan vardı onuda nst ye bağladılar suyu azalmış 3 gün sonra onunda bebişini alıcaklar oda 36 haftalıktı ....rabbim yar ve yardımcın olsun hiççç korkma dr banada bugün öle söyledi artık korkacak bişey yok doğsabile dedi.....

Canım kontrol iy geçti sanırım başka neler dedi doktor tarih aynı mı?

canım senin oğluşunda iyi dayandı benim arkadaşım 36 haftalıkken doğum yaptı bebiş küçüktü ama hiç küveze koymadılar gayet sağlıklı eve getirdiler bende gelirim inşallah 36 haftaya buarada kaç günün kaldı doğumaaa

selam kızlar bizde bugün dr kontrolüne gittik şükür herşey yolunda suyumuz vs iyi yalnız eğer artık usg ölçümleri anormalse bebeğim kg almamış 30 gr vermiş durumda ama dr bunun hiç sorun olmadığını bazı bebeklerin başlarda hızlı ilerleyip sonlarda durduğunu söyledi bazılarının başlarda yavaş sonlarda hızlı kg aldığını bildirdi...şu anda 50 cm.2.950 gr umarım doğuma kadar gerilemezde biraz daha toparlar....erken doğum için içtiğim ilacıda bu hafta da devam edip bırakıcam bundan sonraki sancıların önemi olmaz artık dedi dr doğsada sorun yok dedi..

sonra kayınvalidemi ziyarete gittik ordanada bu güzel vitaminli havanın tatını çıkarmaya gittik ulu caminin oralarda çay içtik güneşlendik...yemek yedik gezdik eve geldik.....bizden haberler böyle

sağol cnm 22 gün kaldı eğer bebiş beklerse ama bana bekler gibi geliyo şimdilik...sende gelirsin merak etme...sonrada dersin ah bir doğsada sevsem

canım oğluşunun kilosuna nazar değmiştir ama yinede normal maşallah bende haftaya osmangazi tıpa gitçem bebişimi görmeye havayı bende evden izledim eşim işteydi zaten bana gezmekte yasak 3 hafta daha sıkayım dişimi yatmaya veda etçemmm yavaş yavaş enazından ev gezmelerine gitçemmmm inşallahhhh

Ohhh bugün de siz gezmişsiniz ne güzel bizim babacık bugün çalışıyor oğluşla biz keyif yapıyoruz dünün yorgunluğunu yeni attık.
Her şey yolunda şükür. Bundan sonra korkma zaten, hastanedeki ölçümle kıyaslıyorsan muayenedekiyle farklı olabilir canım kilo vermemiştir kuzucuk. Daha alır o doğuma kadar. Bekler zamanını sen de kendini yormuyorsun zaten artık.

umuudmm maşallah erkeğine kilosu falan çok güzelmiş
artık doktorununda dediği gibi canı isterse gelsin
tabi yinede zamanında gelsin :)
canım gezebildiğin kadar uyuyabildiğin kadar uyu
sonra bu zıpırlar bizi uyutmucak

sağol cnm biliyosun en son geçen hafta hastaneden çıkarken dr usg de baktı cuma günüydü birde bu hafta pazar gittik işte ozaman dan bu zamana kg almamış görünüyo eve gelip hemen önceki usg den baktım kg 30 gr vermiş oluyo bu son kg göre....şaşırdım dr önemsemedi ama bana biraz garip geldi..hatta dr artık usg sığmıyo dedi acaba yanlışmı ölçtü neyse önemli olan sağlığı.şükür onunla ilgilide bir sorun yok...

cok sağol cnm tek endişem umarım gerilemez şuanki durumu iyi ama gerilerse cok üzülürüm...gezmek işi artık beni cok yoruo cnm hemen oturucak yer arıyorum..uykular uzun zamandır yok gibi bişey ben hazırım anne olmaya yani uykusuz gecelerede...

Dediğine göre yanlış ölçmüş olabilir canım ölçümler çok farkediyor zaten dediğin gib önemli olan sağlığı bunda sonra zaten küvez falan gerekmez. Aden bekleyecek galiba gününü bana öyle geliyor 26 Şubat pazar bz de oğlumla ziyarete geleceğiz

canım korkma gerilemez yani belki kilo alımı yavaşlar ama zayıflamaz
gerçekten bebeklerin gelişimi hiç belli olmuyor
benim bir arkadaşın bebeği hep bir iki hafta öndeydi
hatta hep iri doğacak diyordu
ama bebiş 2 buçuk kilo doğdu
bebeğinin gelişimi yavaş giden arkadaşlar hiç üzülmesin
bebişlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor
umudum inşallah senin erkeğinde kilo alımına devam eder sağlıkla
benim tahminimce 3 buçuk kilo doğar

Son düzenleme:
yerim ben senide oğlunuda ah cnm inşallah rabbim tez zamanda o güzel günüde nasip etsin hepimize inşallah ...

ne bileyim cnm bende öle düşünüyodum hatta biraz büyük tulum falanda koydum valize ama sanırım yeni doğanlar yeticek böle giderse...hayırlısı olsun yeterki onun sağlığı yerinde olsunda ben onu emzirir şişiririm teyzesi mamalar alırım oğluma....minnak tavşanım benm o...

İyi akşamlar güzel anneler

Kızlar hiç takmayın kilosunu falan aman sağlıklı Dogsunlarda alırlar gne kiloyu

Kızlar Hülya dogum yaptimi merak ettim onu

HATİC 22 ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

GAYEMM HEP DUA EDİCEM SENİN İÇİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

POLLY BENDE KANDİLDE İKİ TANE YASİN OKUMUŞTUM EVLADIN DA VAR SANA HEP ZAMET OLUYO SAOLASIN...

kızlar bişey sorucam çantamı hazırlıyorum bebek bezini paketmi koyuyosunuz adet olarakmı doğumu sezeryan düşünüyorum 2 gün hastandeyiz hayırlısıyla.

canım 10-15 tane alsan yeter.. 1 tanesini ilk giyeceği kıyafetlerin arasına koyup ayrı paketle ki hemşireye hemen onu verebilsinler.

IŞIL gözün aydın canım bebişini görmüşsün.. bence kilo vermemiştir minik kuzu, ölçümlerde hata vardır. zaten USGnin %20 hata payı var. o yüzden hiiç kafana takma. sağlıkla sıhhatle gelsin.. sen şimdi yazınca farkettim, sen benden 1 gün büyüksün sata göre, bana da 10 gün öncesini verirlerse benimde 23 günüm kalmış oluyor.. yusuf yusuf yusuf...:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…