- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.341
İyi akşamlar güzel anneler
Kızlar hiç takmayın kilosunu falan aman sağlıklı Dogsunlarda alırlar gne kiloyu
Kızlar Hülya dogum yaptimi merak ettim onu
HATİC 22 ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
GAYEMM HEP DUA EDİCEM SENİN İÇİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
POLLY BENDE KANDİLDE İKİ TANE YASİN OKUMUŞTUM EVLADIN DA VAR SANA HEP ZAMET OLUYO SAOLASIN...
selam kızlar bizde bugün dr kontrolüne gittik şükür herşey yolunda suyumuz vs iyi yalnız eğer artık usg ölçümleri anormalse bebeğim kg almamış 30 gr vermiş durumda ama dr bunun hiç sorun olmadığını bazı bebeklerin başlarda hızlı ilerleyip sonlarda durduğunu söyledi bazılarının başlarda yavaş sonlarda hızlı kg aldığını bildirdi...şu anda 50 cm.2.950 gr umarım doğuma kadar gerilemezde biraz daha toparlar....erken doğum için içtiğim ilacıda bu hafta da devam edip bırakıcam bundan sonraki sancıların önemi olmaz artık dedi dr doğsada sorun yok dedi..
sonra kayınvalidemi ziyarete gittik ordanada bu güzel vitaminli havanın tatını çıkarmaya gittik ulu caminin oralarda çay içtik güneşlendik...yemek yedik gezdik eve geldik.....bizden haberler böyle
Slmlar herkeseee biz geldik kuzumlaaa
1 haftadır okuduk sizleri ama yazmaya fırsat olmadı,annemlerdeydik böcüm kuzum ve benBi güzel tatil yaptık yedik de yedikk.Anneannesini kuzuma bir sürü şey almış ve örmüş onları şu an yıkıyorum geldiğim gibi attım makinaya,sanırım bu işler doğuma kadar sürecek.Tatlı telaşlar ama bunlar.
Işıl'cım Aden'in iyi olmasına çok sevindim 30gr herkesin dediği gibi ölçümlerdeki farklılıktan olmuştur ,ki kilosu ve boyu ona rağmen çok ii maşallah 41 kere.
Gamzenın kuzusu da eve geliyormuş onun fotoyu gördüm gözler hemen doldu zaten benim.
Gayenin de kuzusunu pzt alacaklarmış sağlıkla gelsin inşallah riskli haftaları bitirdik için rahat olsun dualarımız seninle
Kızlar geçmişten alıntı yapsam 1 haftalık çokk ama çokk uzun sürer.Hepinizi çok özledik.Öptük kocaman kocaman
canım 10-15 tane alsan yeter.. 1 tanesini ilk giyeceği kıyafetlerin arasına koyup ayrı paketle ki hemşireye hemen onu verebilsinler.
IŞIL gözün aydın canım bebişini görmüşsün.. bence kilo vermemiştir minik kuzu, ölçümlerde hata vardır. zaten USGnin %20 hata payı var. o yüzden hiiç kafana takma. sağlıkla sıhhatle gelsin.. sen şimdi yazınca farkettim, sen benden 1 gün büyüksün sata göre, bana da 10 gün öncesini verirlerse benimde 23 günüm kalmış oluyor.. yusuf yusuf yusuf...:18::18::18::18::18:
Canım gözün aydınnn görmüşsün yavruşu durumu da bence gayet iyi maşallahhiç üzülme
ay cok güzel fönlüyo minnak civcivlerini bizde kuruturuz inşallah...
hoşgeldim kuzum bizde seni cok özledik...Slmlar herkeseee biz geldik kuzumlaaa
1 haftadır okuduk sizleri ama yazmaya fırsat olmadı,annemlerdeydik böcüm kuzum ve benBi güzel tatil yaptık yedik de yedikk.Anneannesini kuzuma bir sürü şey almış ve örmüş onları şu an yıkıyorum geldiğim gibi attım makinaya,sanırım bu işler doğuma kadar sürecek.Tatlı telaşlar ama bunlar.
Işıl'cım Aden'in iyi olmasına çok sevindim 30gr herkesin dediği gibi ölçümlerdeki farklılıktan olmuştur ,ki kilosu ve boyu ona rağmen çok ii maşallah 41 kere.
Gamzenın kuzusu da eve geliyormuş onun fotoyu gördüm gözler hemen doldu zaten benim.
Gayenin de kuzusunu pzt alacaklarmış sağlıkla gelsin inşallah riskli haftaları bitirdik için rahat olsun dualarımız seninle
Kızlar geçmişten alıntı yapsam 1 haftalık çokk ama çokk uzun sürer.Hepinizi çok özledik.Öptük kocaman kocaman
cok sağol cnm......bende öyle düşünüyorum umarım yanlış bir ölçümdür ....senle aramızda 1 gün var benim son sat 2 hazirandı...dr 38 den sonra alırız dedi pazartesi yada salı olur heralde ....çünkü 29 una bırakmıycaz....bide dr tekrar örüştük genelmi yoksa epidurelmi diye kesinlikle epidural dedi....genelde cok ağrın olur ayılrken ama epidurelde hiç anlamıyacaksın dedi...peki heycanlanırmıyım diye sordum tabiki heycanlanıcaksın ve bu cok normal dedi heycanlanmıyan varmıdır dedi.ozaman bana sakinleştirici yapın dedim bir miktar bişeyler yapıcaz meraketme dedi....cnm
cok sağol melikecim...
oooohh sefanız olsun canım :))
hoşgeldin merak etmiştim seni.. şükür iyisiniz
ay cok güzel fönlüyo minnak civcivlerini bizde kuruturuz inşallah...
hoşgeldim kuzum bizde seni cok özledik...
benimde sat 3 haziran :))
bu kez bende epidural düşünüyorum canım, epidural hakkında hep iyi şeyler duydum.
ameliyathaneye girerken heyecanlanırsın ama iğnenden sonra bişey hissetmiyceğin için sakinleşirsin diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla doğumları yapar kurtuluruz.. bebişlerimizde sağ salim gelir dünyaya
prensesimm hoşgeldin canım
afiyet bal şeker olsun yemişsin bol bol
kuzucuğuna yarasın ve cicleride hayırlı uğurlu olsunn
arkadaşlar sütlüçörek arkadaşımız geliyormu ben epeydir göremiyorum :26:
kızlar çok yorgunuuum!bütün gün eşimle evi temizledik.aslında çok erken biterdi ama ben kocaman tv yi paramparça yaptım!oturma odamızda biraz değişiklik yapalım demiştik.eşim çekti eşyaları istediğim gibi,tam odadan çıktı ki ben tv sehpasını biraz daha oynatırım diye el atıyım dedim ve koskoca televizyon yere düşüp tuz buz oldu resmen ama şoka girdim sanki..eşim yazık bağırarak yanıma koştu ama her yanım zangır zangır titriyodu..balkona çıkarıp su falan verdi,zor sakinleştim..her yer mahvoldu zaten...büyük bi kaza atlattım yani..
sonuç;artık salonda oturmak zorundayız:)koltukların üzerine çarşaf falan yaydım nnapıyim bi de onları temizlemekle uğraşamam..çıkabilirsem güzel örtü falan alırım artık..
ölüyorum yani yorgunluktan(
Ben de epidural istiyorum, normal de olsa sezeryan da olsa kesinlikle epidural yapsınlar.Sabah dengesiz bir şekilde kalmaya çalışırken sol kasığıma bir kramp girdi tam benim kuzunun kafasının olduğu bölgeye allam ölüyorum sandım.Ayağa kalktım geçti ama sızısı uzun sürdü,evdekilere dedim bu doğum sancısı böle birşeyse direk sezeryana alsınlar beniAnnem adet sancısının şiddetlisi olduğunu iddia ediyor du bakalım sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım farketmez artık doğum şekli.
Ayy çok geçmiş olsunn,çok büyük bir kaza atlatmışsın cidden.İyiki senin bir yerine gelmedi.Dikkat et kendine artık ev işleri yasak bize,doktorum son gittiğimde uyardı bizi.kızlar çok yorgunuuum!bütün gün eşimle evi temizledik.aslında çok erken biterdi ama ben kocaman tv yi paramparça yaptım!oturma odamızda biraz değişiklik yapalım demiştik.eşim çekti eşyaları istediğim gibi,tam odadan çıktı ki ben tv sehpasını biraz daha oynatırım diye el atıyım dedim ve koskoca televizyon yere düşüp tuz buz oldu resmen ama şoka girdim sanki..eşim yazık bağırarak yanıma koştu ama her yanım zangır zangır titriyodu..balkona çıkarıp su falan verdi,zor sakinleştim..her yer mahvoldu zaten...büyük bi kaza atlattım yani..
sonuç;artık salonda oturmak zorundayız:)koltukların üzerine çarşaf falan yaydım nnapıyim bi de onları temizlemekle uğraşamam..çıkabilirsem güzel örtü falan alırım artık..
ölüyorum yani yorgunluktan(
Herkese merhaba dün doktor kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolunda 2350 gr olmuş oğlum.Doktor 25 Mart gibi alabiliriz dedi.Yarın da devlet hastanesine gidip raporumu alacağım kısmetse ondan sonra evde yatışşş:)
Ayy çok geçmiş olsunn,çok büyük bir kaza atlatmışsın cidden.İyiki senin bir yerine gelmedi.Dikkat et kendine artık ev işleri yasak bize,doktorum son gittiğimde uyardı bizi.
Ooo maşallah kuzuya tosuncuk geliyorBenim de 26 mart görünüyor doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?