2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güneş ne zaman gidiyosunuz ayşene çarşamgünümü...bilmiyorumki beni biri bıraksa gelirim aslında....

baby 16 geçmiş olsun...

kızlar karnınızdaki kahverengi çizgi çok belirginleştimi
benim feci belirgin nerdeyse oratadan ikiye ayrılcak gibi duruyor :))

bende henüz öyle bir çizgi yok ama normalmiş sanırım ve de geçiyomuş..ama karnım bazen ortadan ikiye ayrılcak gibi oluyo gerginlikten:)

Aman boşver düşünmeyelim zaten nasıl olsa zamanı gelince olacak bitecek sonucu düşünelim biz
İyi yapmışsın hava şartları da zorlayacak zaten.Sana birşey olmamış ya giden televizyon olsun...
kızlar karnınızdaki kahverengi çizgi çok belirginleştimi
benim feci belirgin nerdeyse oratadan ikiye ayrılcak gibi duruyor :))

Ronya'cım benimki felaket oldu ortadan çatlayacak karpuz benzeri bi görüntü var şu anÇizgi de koyu göğüs ucu da koyulaşmaya başladı.

güneş ne zaman gidiyosunuz ayşene çarşamgünümü...bilmiyorumki beni biri bıraksa gelirim aslında....

baby 16 geçmiş olsun...

teşekkür ederim ışıl..ismim sevil bu arada..bu arada bana da gelin çok yakınsın zaten sen..artık hep evdeyim zaten patlarım kesin ben yatamam da,dışarı da çıkamam:)

baby 16 geçmiş olsun...

Gün konuşmadık Işıl,ah ben kullanabilsem şu arabayı seni alırdım birlikte giderdik,artık kemerin alt tarafı bile sıkmaya başladı durumum vahim.Taksiyle mi gitsek ne yapsak?

teşekkür ederim ışıl..ismim sevil bu arada..bu arada bana da gelin çok yakınsın zaten sen..artık hep evdeyim zaten patlarım kesin ben yatamam da,dışarı da çıkamam:)

zaten temizliğide yaptım diyosun inşallah cnm şimdi annem burda onuda evde bırakınca sıkılıyo bakalım kızlarla bir şekilde ayarlar sanada geliriz...ben doğurmazsam...

zaten temizliğide yaptım diyosun inşallah cnm şimdi annem burda onuda evde bırakınca sıkılıyo bakalım kızlarla bir şekilde ayarlar sanada geliriz...ben doğurmazsam...

tam temizlik oldu fazlalıkları attık çöpe:)..Allah'tan salonda da tv vardı yoksa bi de onun masrafı çıkacaktı valla..doğurmadan beklerim mutlaka ayarlayın kızlarla,anneni de getirirsin..

Gün konuşmadık Işıl,ah ben kullanabilsem şu arabayı seni alırdım birlikte giderdik,artık kemerin alt tarafı bile sıkmaya başladı durumum vahim.Taksiyle mi gitsek ne yapsak?

onun evi taksiyle cok uzak olur kuzum ya ...okullar yarın açılıyo ayşen yalnızca çarşambaları erken cıkıyo ....siz görüşünde banada bildirin eğer beni getiren olursa senide alırız yoldan eşim bazen aldıryo beni ...

tam temizlik oldu fazlalıkları attık çöpe:)..Allah'tan salonda da tv vardı yoksa bi de onun masrafı çıkacaktı valla..doğurmadan beklerim mutlaka ayarlayın kızlarla,anneni de getirirsin..

inşallah cnm sende katıl bize eğer ayşene gidersek gel sende....

:)Biz evde 1 haftadır yoktuk durumlar vahim.Sen nerede oturuyordun Sevil?

Çarşamba erken çıkıyorsa o zaman gideriz madem.Neyse ben ararım kesinleşince haber veririm .Sabah erken olsa böcük arabayla işe gider bizi de bırakıverirdi.Otobüs merto uymaz bize bu saatten sonra zaten.

altınşehirde canım..sanırım hepimiz aynı bölgedeyiz...

kızlar benim aynı sınıfta 2 öğrencim vardı,aynı anneden 23 kardeştiler!!!

cnm o kadın zaten kendi doğuruyodur 5 tane çıksa gerisi otomatik gelir heralde biz bitane doğurucaz diye akli dengemizi kaybedicez büyük başarı......

güneşcim sormaya hindistandaymiş bu kadın acaba bu bebekler kaçar kg doğdu kuvezde kaldılarmı kadın bukar bebeği nerelerine sığdırdı aman Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…