- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.361
kızlar karnınızdaki kahverengi çizgi çok belirginleştimi
benim feci belirgin nerdeyse oratadan ikiye ayrılcak gibi duruyor :))
Aman boşver düşünmeyelim zaten nasıl olsa zamanı gelince olacak bitecek sonucu düşünelim bizhoşgeldin güneş...
ben doğum şeklini düşünmemeye çalışıyorum henüz çünkü aklıma geldikçe kalbim ağzıma geliyo..şu an için normal görünüyomuş ama bakalım..adet sancısının en şiddetlisini çektiğim için öyle bişeyse alışığım aslında:)her ay hastanelik oluyodum çünkü yarı baygın şekilde:)
İyi yapmışsın hava şartları da zorlayacak zaten.Sana birşey olmamış ya giden televizyon olsun...teşekkür ederim..doktorum beni de uyardı ama fazla tez canlıyım eşim sürekli kızsa da dayanamıyorum..hatta dr.um çalışmama da izin vermedi,o yüzden yarın okul yok çalışamaz raporu yazacak..
bu arada benim de 25 mart ve 30 mart arasında çıkıyo doğum tarihi..20 martttan sonra bekliyoruz demişti dr.um aceleci davranmazsa kuzum...
güneş ne zaman gidiyosunuz ayşene çarşamgünümü...bilmiyorumki beni biri bıraksa gelirim aslında....
baby 16 geçmiş olsun...
güneş ne zaman gidiyosunuz ayşene çarşamgünümü...bilmiyorumki beni biri bıraksa gelirim aslında....
baby 16 geçmiş olsun...
teşekkür ederim ışıl..ismim sevil bu arada..bu arada bana da gelin çok yakınsın zaten sen..artık hep evdeyim zaten patlarım kesin ben yatamam da,dışarı da çıkamam:)
zaten temizliğide yaptım diyosuninşallah cnm şimdi annem burda onuda evde bırakınca sıkılıyo bakalım kızlarla bir şekilde ayarlar sanada geliriz...ben doğurmazsam...
Gün konuşmadık Işıl,ah ben kullanabilsem şu arabayı seni alırdım birlikte giderdik,artık kemerin alt tarafı bile sıkmaya başladı durumum vahim.Taksiyle mi gitsek ne yapsak?
tam temizlik oldu fazlalıkları attık çöpe:)..Allah'tan salonda da tv vardı yoksa bi de onun masrafı çıkacaktı valla..doğurmadan beklerim mutlaka ayarlayın kızlarla,anneni de getirirsin..
inşallah cnm sende katıl bize eğer ayşene gidersek gel sende....
:)Biz evde 1 haftadır yoktuk durumlar vahim.Sen nerede oturuyordun Sevil?tam temizlik oldu fazlalıkları attık çöpe:)..Allah'tan salonda da tv vardı yoksa bi de onun masrafı çıkacaktı valla..doğurmadan beklerim mutlaka ayarlayın kızlarla,anneni de getirirsin..
onun evi taksiyle cok uzak olur kuzum ya ...okullar yarın açılıyo ayşen yalnızca çarşambaları erken cıkıyo ....siz görüşünde banada bildirin eğer beni getiren olursa senide alırız yoldan eşim bazen aldıryo beni ...
:)Biz evde 1 haftadır yoktuk durumlar vahim.Sen nerede oturuyordun Sevil?
Çarşamba erken çıkıyorsa o zaman gideriz madem.Neyse ben ararım kesinleşince haber veririm .Sabah erken olsa böcük arabayla işe gider bizi de bırakıverirdi.Otobüs merto uymaz bize bu saatten sonra zaten.
altınşehirde canım..sanırım hepimiz aynı bölgedeyiz...
kızlar benim aynı sınıfta 2 öğrencim vardı,aynı anneden 23 kardeştiler!!!
Amanınnn:)Kadıncağız ömrünün her evresinde hamile demek ki off ne zor ve ne acı yakızlar benim aynı sınıfta 2 öğrencim vardı,aynı anneden 23 kardeştiler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?