- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.381
cnm o kadın zaten kendi doğuruyodur 5 tane çıksa gerisi otomatik gelir heralde biz bitane doğurucaz diye akli dengemizi kaybedicez büyük başarı......
güneşcim sormaya hindistandaymiş bu kadın acaba bu bebekler kaçar kg doğdu kuvezde kaldılarmı kadın bukar bebeği nerelerine sığdırdı aman Allahım ya
34 haftalık hamileyim.dün doktora gittik kontrole ve doktorum bana bebeğimin bacağının vücuduna göre 1 hafta kısa olduğunu söyledi kilosuda 2.400.eşimle çok ensişelendik ama doktor korklucak birşey olmadığını bunun olabildiğini söyledi.fakat benim bebeğimde 18 haftalıkkende kafasında koroid pleksus kisti vardı ve geçti bununla bir alakası var mı diye düşünüp duruyorum.son ayım rahat geçirmem gerekirken moralim bozuk.yapılacak birşey yok zaten herşey Allahtan bol bol dua etmek gerek ama işte elimde değil annelik içgüdüsü.böyle birşey yaşayan var mı yada bilen var mı beni aydınlatırsanız çoook sevinirim.
selam kızlar bizde bugün dr kontrolüne gittik şükür herşey yolunda suyumuz vs iyi yalnız eğer artık usg ölçümleri anormalse bebeğim kg almamış 30 gr vermiş durumda ama dr bunun hiç sorun olmadığını bazı bebeklerin başlarda hızlı ilerleyip sonlarda durduğunu söyledi bazılarının başlarda yavaş sonlarda hızlı kg aldığını bildirdi...şu anda 50 cm.2.950 gr umarım doğuma kadar gerilemezde biraz daha toparlar....erken doğum için içtiğim ilacıda bu hafta da devam edip bırakıcam bundan sonraki sancıların önemi olmaz artık dedi dr doğsada sorun yok dedi..
sonra kayınvalidemi ziyarete gittik ordanada bu güzel vitaminli havanın tatını çıkarmaya gittik ulu caminin oralarda çay içtik güneşlendik...yemek yedik gezdik eve geldik.....bizden haberler böyle
kızlar çok yorgunuuum!bütün gün eşimle evi temizledik.aslında çok erken biterdi ama ben kocaman tv yi paramparça yaptım!oturma odamızda biraz değişiklik yapalım demiştik.eşim çekti eşyaları istediğim gibi,tam odadan çıktı ki ben tv sehpasını biraz daha oynatırım diye el atıyım dedim ve koskoca televizyon yere düşüp tuz buz oldu resmen ama şoka girdim sanki..eşim yazık bağırarak yanıma koştu ama her yanım zangır zangır titriyodu..balkona çıkarıp su falan verdi,zor sakinleştim..her yer mahvoldu zaten...büyük bi kaza atlattım yani..
sonuç;artık salonda oturmak zorundayız:)koltukların üzerine çarşaf falan yaydım nnapıyim bi de onları temizlemekle uğraşamam..çıkabilirsem güzel örtü falan alırım artık..
ölüyorum yani yorgunluktan(
Herkese merhaba dün doktor kontrolümüz vardı.Çok şükür herşey yolunda 2350 gr olmuş oğlum.Doktor 25 Mart gibi alabiliriz dedi.Yarın da devlet hastanesine gidip raporumu alacağım kısmetse ondan sonra evde yatışşş:)
Pişşşştttt Bursalılar ne çok konuşmuşsunuz kulaklarım çınladı da bir bakayım dedim. Bir yol bulalım da görüşelim gelmenizi çok isterim (Sevil seni de beklerim) Bu arada Nilüfer birliği yapmayın bakayımtamam Nilüferli olmak bir ayrıcalık ama biz de haziranda oradayız inşallah. Haberleşelim, görüşelim şekerler ben hala gezebiliyorum inşallah üç hafta daha çalışacağım.
Bu arada geçmiş olsun canım iyi sana bir şey olmamış.
teşekkür ederim canım ucuz atlattım..nazar da çıktı diyorum rahatladım:)ben artık hep evdeyim çalışamıycam ,bekliyorum sizi de..sen çalışıyosun maaşallah vallaa:) ben artık mayıs sonu itibariyle heyet raporu ayrlama derdinde olucam naapıyım...
Bakalım konuşalım kızlarla ayarlarız bir şeyler. Ben de üç hafta sıkabilirsem dişimi iyi olacak 20 saat dersim sınıflarım zor sınıflar değil oturarak idare ederim inşallah. Seminer döneminden iki hafta kalıyor annem iki hafta gelebilirse çalışıp tüm rapor ve izinlerimi seneye ilk dönem kullanmak istiyorum. Anneler gelemiyor uzun süreli ilk dönemi kapatayım diyorum ben de. Senin normal raporların yetmiyor mu 40 gün neden heyet raporu alıyorsun?
Bakalım konuşalım kızlarla ayarlarız bir şeyler. Ben de üç hafta sıkabilirsem dişimi iyi olacak 20 saat dersim sınıflarım zor sınıflar değil oturarak idare ederim inşallah. Seminer döneminden iki hafta kalıyor annem iki hafta gelebilirse çalışıp tüm rapor ve izinlerimi seneye ilk dönem kullanmak istiyorum. Anneler gelemiyor uzun süreli ilk dönemi kapatayım diyorum ben de. Senin normal raporların yetmiyor mu 40 gün neden heyet raporu alıyorsun?
40 günlük hakkımı bu dönem kullanmk istemiyorum,bebiş doğduktan sonra ihtiyacım olursa zorda kalmak istemiyorum.18 aya kadar heyet raporu hakkımız varmış.bizim okulda biçok arkadaş o şekilde aldı..hem kesinti de olmuo maaştan aklında olsun..
benimde sat 3 haziran :))
bu kez bende epidural düşünüyorum canım, epidural hakkında hep iyi şeyler duydum.
ameliyathaneye girerken heyecanlanırsın ama iğnenden sonra bişey hissetmiyceğin için sakinleşirsin diye düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla doğumları yapar kurtuluruz.. bebişlerimizde sağ salim gelir dünyaya
Anldım canım inşallah ayarlayabilirsin. ben o kadar olduğunu bilmiyordum iki ay falan zannediyordum. İlk dönemi kapatayım yeter bana. Zaten biz branş olarak kalabalığız benim yokluğumda çok rahat idare ederler.
kapatırsın canım hiç dert etme.. 2.döneme de nerdeyse yaşına gircek inşallah kuzularımız:))sıpa olcaklarr:))ben de hala izinde olan arkadaşlardan yardım alıcam rapor konusunda:)
kızlar ya sivilceler azalacagı yere daha cok artıoyüzüm vücudum herbiyanım sivilce doldu
dogumdan sonra eser kalmıcak diolar ama cok canımı sıkıo kendimi cirkin hissediorum
benim gibi sivilcelenen varmı?
kızlar ya sivilceler azalacagı yere daha cok artıoyüzüm vücudum herbiyanım sivilce doldu
dogumdan sonra eser kalmıcak diolar ama cok canımı sıkıo kendimi cirkin hissediorum
benim gibi sivilcelenen varmı?
çatlaklarıma benmde lafım yok hatta seviorum onları cici cici diyerekde seviorumcanım benim bende sivilce değilde omzumun arkasında ve baldırlarımda küçük küçük pütürtüler olduğunu farkettim...normalde hiç olmazdı bende..bu ay başladı diyebilirim...
çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile aldı başlarını güdüyorlar..kasıklarımda başladılar yukarı doğru çıkıyorlar...ilk başta çok sorun ettim ama şimdi seviyorum artık oğlumun hatırası diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?