2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))okulda arkadaşlar kadının karnında fermuar olduğunu iddaa ediyolardı zaten,9 ayda bi açıp kapatıyomuş falan ama bana görmek kısmet olmadı kadını,eşiyle tanışmıştım sadece

kızlar butikbebe.com da bebefox un ürünleri var. baya da uygun fiyatları. benim dün e-bebekten 18-19 tl civarı aldığım emzirme atletleri 14.90. 30 tl diye almak istemediğim örgü battaniye 22 tl. battaniyeden aldım. organik demişlerdi dün e-bebek te. çok yumusak cok güzel bi şeydi. eşim cok istemişti ama ben aldırmamıştım. bugun 22 ye görünce aldık.almayanlar veya daha fazlasını almak isteyen varsa bilgisi olsun chicco, cotton box ve kiti kate in de kampanyası var . ben almıştım kiti kate penyesi cok güzel. gerçi artık herkes tamamladı alacaklarını ama yine de haber vermek istedim.

Canım moralini bozup bebeğinide olumsuz etkileme. Benim komşumun bebeğinin de kafası hep büyük çıkıyordu.Doktoru da korkulacak bişey olmadığını söylemişti. Öylede oldu maşaAllah sapasağlam doğdu bebeğimiz. Ölçümler herzamn yüzde yüz sonuç vermiyor. Canını sıkma inş sağsalim kucağımıza alacağız meleklerimizi...

cnm maşallah bebiş iyiyimiş bence kiloyu zaten hepsi tahmini söylüyo takma kafaya yanlıştır o

Pişşşştttt Bursalılar ne çok konuşmuşsunuz kulaklarım çınladı da bir bakayım dedim. Bir yol bulalım da görüşelim gelmenizi çok isterim (Sevil seni de beklerim) Bu arada Nilüfer birliği yapmayın bakayım tamam Nilüferli olmak bir ayrıcalık ama biz de haziranda oradayız inşallah. Haberleşelim, görüşelim şekerler ben hala gezebiliyorum inşallah üç hafta daha çalışacağım.

Bu arada geçmiş olsun canım iyi sana bir şey olmamış.

Maşallah her şey yolundaymış ne güzel izin vakti de gelmiş ohhh hayırlı olsun.

Bu arada geçmiş olsun canım iyi sana bir şey olmamış.

teşekkür ederim canım ucuz atlattım..nazar da çıktı diyorum rahatladım:)ben artık hep evdeyim çalışamıycam ,bekliyorum sizi de..sen çalışıyosun maaşallah vallaa:) ben artık mayıs sonu itibariyle heyet raporu ayrlama derdinde olucam naapıyım...

Bakalım konuşalım kızlarla ayarlarız bir şeyler. Ben de üç hafta sıkabilirsem dişimi iyi olacak 20 saat dersim sınıflarım zor sınıflar değil oturarak idare ederim inşallah. Seminer döneminden iki hafta kalıyor annem iki hafta gelebilirse çalışıp tüm rapor ve izinlerimi seneye ilk dönem kullanmak istiyorum. Anneler gelemiyor uzun süreli ilk dönemi kapatayım diyorum ben de. Senin normal raporların yetmiyor mu 40 gün neden heyet raporu alıyorsun?

40 günlük hakkımı bu dönem kullanmk istemiyorum,bebiş doğduktan sonra ihtiyacım olursa zorda kalmak istemiyorum.18 aya kadar heyet raporu hakkımız varmış.bizim okulda biçok arkadaş o şekilde aldı..hem kesinti de olmuo maaştan aklında olsun..

seneye teyzem gelip bizde kalıcak Alya'ya bakmak için inşallah..ama zorunlu hallerde rapor almam gerekebilir yine de..sen de zorlandığın anda ayrıl bence,dediğim gibi ilk dönem raporla kapatabilirsin..

Anldım canım inşallah ayarlayabilirsin. ben o kadar olduğunu bilmiyordum iki ay falan zannediyordum. İlk dönemi kapatayım yeter bana. Zaten biz branş olarak kalabalığız benim yokluğumda çok rahat idare ederler.

polly benim de sat 3 haziran senin ne zaman alıcaklar bebişi bana 1 martta alırız dedi

Anldım canım inşallah ayarlayabilirsin. ben o kadar olduğunu bilmiyordum iki ay falan zannediyordum. İlk dönemi kapatayım yeter bana. Zaten biz branş olarak kalabalığız benim yokluğumda çok rahat idare ederler.

kapatırsın canım hiç dert etme.. 2.döneme de nerdeyse yaşına gircek inşallah kuzularımız:))sıpa olcaklarr:))ben de hala izinde olan arkadaşlardan yardım alıcam rapor konusunda:)

Son düzenleme:
kapatırsın canım hiç dert etme.. 2.döneme de nerdeyse yaşına gircek inşallah kuzularımız:))sıpa olcaklarr:))ben de hala izinde olan arkadaşlardan yardım alıcam rapor konusunda:)

İnşallah düşününce heyecanlanıyor insan doğsunlar da büyüsünler kuzucuklar.

kızlar ya sivilceler azalacagı yere daha cok artıo yüzüm vücudum herbiyanım sivilce doldu
dogumdan sonra eser kalmıcak diolar ama cok canımı sıkıo kendimi cirkin hissediorum
benim gibi sivilcelenen varmı?

kızlar ya sivilceler azalacagı yere daha cok artıo yüzüm vücudum herbiyanım sivilce doldu
dogumdan sonra eser kalmıcak diolar ama cok canımı sıkıo kendimi cirkin hissediorum

canım benim bende sivilce değilde omzumun arkasında ve baldırlarımda küçük küçük pütürtüler olduğunu farkettim...normalde hiç olmazdı bende..bu ay başladı diyebilirim...

çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile aldı başlarını güdüyorlar..kasıklarımda başladılar yukarı doğru çıkıyorlar...ilk başta çok sorun ettim ama şimdi seviyorum artık oğlumun hatırası diyorum...

sivilce değil de kılcal damarlar çatladı sanırım,böyle kırmızı küçük leke gibi bişiler oluştu benim yüzümde de..cildiyeci tanıdıklara sorucam unutuyorum..geçer umarım doğumdan sonra..
bu arada bebişlerimiz adaş olucak:)))

çatlaklarıma benmde lafım yok hatta seviorum onları cici cici diyerekde seviorum ama sivilceler gercekden endişelendirecek kadar cogaldı yani gören herkes endişeli gözlerle bakıo,
bide çalışdıgım için işyerinde bakımlıda olmak zorundayım hadi evde olsam umursamazdım biraz ama işyerinde takıorum(( dermatologun verdigi kremde hiç fayda etmior2:

gece kuşları iyi gecelerr:)
gülüyorum çünkü Allah şükür eşimle aramız iyi, sabah kötüydü malum anlatmıştımm... bana yemek hazırlamış, çağırmak için geldi koynuma yattı sarıldı, ben de önce kızdım söylendim bağırdım çağırdım sonra da kalktım yedim çünkü çok acıkmıştım :)) ben yatak odasında uzanıyodum sonra odaya geldim, uzman tv den hamilelik psikolojisini dinliyo, son zamanlar neden böle olurmuş falan, kendinde hiç kusur yok sanıyo ya..neyse akşam kuzenlere söz vermiştik maç izlemeye gidicez diye, oraya gittik sonra baktık barışmışız.. içimdekileri tam olamasa da söledim.. zaten tamamını söleyemzdim,.. Sonuç olarak şimdi herşeyy yolunda.. ^^not: o sehpayı da alıcam, eskisini de kimseye vermicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…