2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonundaaa hep seni nezaman online bulcam die bakıodum cnmm evet prenseslerimiz adaş olcakk sen benden öndesin ama normal dogum düşünüosun sanırım dilmi cnm yanlş takip etmediysem, ve 25 mart gibi demiş dr demi, eger sen normal ben sezaryenla dogurursam dogum tarihleride aynı olck

Dgüldürdün beni gece gece:)) Allah da seni güldürsün..evet canım şu an için normal görünüyo,20 marttan sonra bekliyoruz demişti dr.um doğru hatırlıyosun..ölçümlerde 25-30 mart arası çıkıyo..yarın da gidicez biraz daha netleşir belki...Aynı gün doğarlarsa şaşırmam..isim aynı,doğum tarihi aynı olursa huylarını merak ederim heralde en çok:))kısmet artık..sağlıkla doğsun da kuzucuklar...

sevindim barışmanıza...zaten ööle uzun süreli küslük olmaz karı koca arasında:)) en azından o bi adım atmış bak, o kadarı bile sevindirir insanı..Al tabiki sehpanı da,kayınvaliden gelince de eskisiyle servis yap hatta ona:)

bizde çarşamba günü gidices bakalm bi aydır görmüorum kızımı ne dicek doktor, evet aynı günde bide doğarlarsa amma olur valla bize geçenlerde bi hoca bu isim yok arapçada dedi cok sinir oldum nette heryere bakdım bitane kötü yorum okumadım heryerde arapçada gök sema yüksek yer demek die yazıodu zar zor eşimi ikna ettim

ayy alemsin canım gece gece güldürdün beni:) illa yani k.waldene bişi yappp diyosunuz:) bi arkadaş da demiş eskisini gözünün önünde kır :) şimdi bak yenisini alayım bize geldiğinde eskisini vermiyon mu dicek, bende '' yoook daha o kadar eskimedi, ben daha kullanıcam'' dicem:)) çok mu acımasız oldu kızzz

al'a dan geldiğini söyledi benim arkadaşlarım..bize tınısı da hoş gelmişti eşimle..öyle kaldı kızımızın adı,bu saatten sonra değişmez artık herkes öyle hitap edip seviyo çünkü küçük hanımı:)

yok hakediyolar bence:) yenilerini günlük kullanmıyorum,misafir geldiğinde kullanıyorum dersin:)

valla bende hayatta deişdirmem aşıgım kızımın isminegünlüğündede öyle hitap ediorum ve bebek şekerleride basıldı zaten, cogunluk da begenio zaten,
maşşallah prenseslerimizeee

biz de maç özetlerini izleyen babamızı tv den ayırıp yatalım artık..yarın dr.teyzemize şiş gözlerle gitmeyelim:) iyi geceler herkese..

evet canım tam bir gece kuşu oldum ben son iki haftadır..
gündüzleri siz sohbet ediyorsunuz ben uyuuyor oluyorum..
eşinle de aranızın düzelmesine sevindim canım ..bazen anlayamıyorlar bizim durumumuzu..benim kociş de bugün yemek yaptı hatta google da yazmış pc yi acınca gördüm " mikrodalgada tavuk nasıl yapılır "diye 5 6 sayfa açmış okumuş sonra kafasına göre birşeyler hazırlamış canım benim yaaa...ama epey güzeldi hamarat kocişyemek de yapamaz oldm ben de..bütün iş ona kaldı bir de yardımcıma işte.. yardımcım da gelmese her haftada ev mahvolur...

ahh şu 36 i doldursaydım kafam epey raatlıyacak...yavaş yavaş doğumlar başlar artık

iyi geceler kızlar isim konusunda birilerinin yorum yapmasına uyuz oluyorum yaa soruyolar ne düşünüyosunuz isim diye ondan sonra yok kuranda geçmiyo yok anlamı güzel değil falan diyolar delirtiyolar beni.. Şimdi ben kızımın adını Azra koymak istiyorum hatta aylardır öyle sesleniyoruz üstelik kuranda geçiyo diyede eşim istemişti Azra olmasını birsürü siteye baktım her yerde azra kuranda geçiyo diye okumuştum ama şimdi yok geçmiyo falan diyolar, bilen var mı kesin geçip geçmediğini yada nerde geçtiğini delirttiler resmen bugün beni yaaa

Rica ederim canım . Çok sevındım babanda görsün inşallah. Hatta heyet raporuda heryerden alınabiliyor artık aklında olsun.

Hoşbulduk canım:)

Ağrıdan sızıdan uyuyamıyorum ya. Ne yöne yatsam ağrım oluyor. Bide çok terliyorum artık, eskıden hiç terlemezdim. Şimdi bı uyanıyorum su gibiyim.

Günaydın kızlarrrr uyuyamıyorumm fıtığım çok ağrıyor,bacaklarım kitleniyorrr bugün 34 olduk zaman geçsin artık nolur yaaaa

Rica ederim canım . Çok sevındım babanda görsün inşallah. Hatta heyet raporuda heryerden alınabiliyor artık aklında olsun.

yaa kızlaar şu heyet raporunu bana bi açıklayabilşrmisiniz nasıl bi hastaneden alabiliyoruz ne diyerek alıyoruz yani bi rahatsızlık olması şart mı milli eğitim kabul ediyo mu bi de bir seferde en fazla kaç gün alabiliyoruz

Günaydın kızlarrrr uyuyamıyorumm fıtığım çok ağrıyor,bacaklarım kitleniyorrr bugün 34 olduk zaman geçsin artık nolur yaaaa
günaydın kuzucuuummm cok gecmiş olsun yaa benim de 3 gündür iki bacağımı sanki tavuk bacağı gibi ayırıyolar böle iki taraftan çekiştiriyolarmış gibi geliyo öyle ağrıyoki alt tarafım nerem niye ağrıyo hangii fıtık ağrısı ayırdedemez oldum(

herkese günaydın kızlaaar yine cok erken bi saat ve yine biz burdayız uyuyanlar çabuk uyanın da gelin kalabalıklaşalım da zaman çabuk geçsin nooluuuurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…