- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.401
sonundaaasivilce değil de kılcal damarlar çatladı sanırım,böyle kırmızı küçük leke gibi bişiler oluştu benim yüzümde de..cildiyeci tanıdıklara sorucam unutuyorum..geçer umarım doğumdan sonra..
bu arada bebişlerimiz adaş olucak:)))
sonundaaahep seni nezaman online bulcam die bakıodum cnmm evet prenseslerimiz adaş olcakk sen benden öndesin ama normal dogum düşünüosun sanırım dilmi cnm yanlş takip etmediysem, ve 25 mart gibi demiş dr demi, eger sen normal ben sezaryenla dogurursam dogum tarihleride aynı olck
gece kuşları iyi gecelerr:)
gülüyorum çünkü Allah şükür eşimle aramız iyi, sabah kötüydü malum anlatmıştımm... bana yemek hazırlamış, çağırmak için geldi koynuma yattı sarıldı, ben de önce kızdım söylendim bağırdım çağırdım sonra da kalktım yedim çünkü çok acıkmıştım :)) ben yatak odasında uzanıyodum sonra odaya geldim, uzman tv den hamilelik psikolojisini dinliyo, son zamanlar neden böle olurmuş falan, kendinde hiç kusur yok sanıyo ya..neyse akşam kuzenlere söz vermiştik maç izlemeye gidicez diye, oraya gittik sonra baktık barışmışız..içimdekileri tam olamasa da söledim.. zaten tamamını söleyemzdim,.. Sonuç olarak şimdi herşeyy yolunda.. ^^not: o sehpayı da alıcam, eskisini de kimseye vermicem:)
bizde çarşamba günü gidices bakalm bi aydır görmüorum kızımı ne dicek doktor, evet aynı günde bide doğarlarsa amma olur vallaDgüldürdün beni gece gece:)) Allah da seni güldürsün..evet canım şu an için normal görünüyo,20 marttan sonra bekliyoruz demişti dr.um doğru hatırlıyosun..ölçümlerde 25-30 mart arası çıkıyo..yarın da gidicez biraz daha netleşir belki...Aynı gün doğarlarsa şaşırmam..isim aynı,doğum tarihi aynı olursa huylarını merak ederim heralde en çok:))kısmet artık..sağlıkla doğsun da kuzucuklar...
sevindim barışmanıza...zaten ööle uzun süreli küslük olmaz karı koca arasında:)) en azından o bi adım atmış bak, o kadarı bile sevindirir insanı..Al tabiki sehpanı da,kayınvaliden gelince de eskisiyle servis yap hatta ona:)
bizde çarşamba günü gidices bakalm bi aydır görmüorum kızımı ne dicek doktor, evet aynı günde bide doğarlarsa amma olur vallabize geçenlerde bi hoca bu isim yok arapçada dedi cok sinir oldum nette heryere bakdım bitane kötü yorum okumadım heryerde arapçada gök sema yüksek yer demek die yazıodu zar zor eşimi ikna ettim
ayy alemsin canım gece gece güldürdün beni:) illa yani k.waldene bişi yappp diyosunuz:) bi arkadaş da demiş eskisini gözünün önünde kır :) şimdi bak yenisini alayım bize geldiğinde eskisini vermiyon mu dicek, bende '' yoook daha o kadar eskimedi, ben daha kullanıcam'' dicem:)) çok mu acımasız oldu kızzz
yok hakediyolar bence:) yenilerini günlük kullanmıyorum,misafir geldiğinde kullanıyorum dersin:)
valla bende hayatta deişdirmem aşıgım kızımın ismineal'a dan geldiğini söyledi benim arkadaşlarım..bize tınısı da hoş gelmişti eşimle..öyle kaldı kızımızın adı,bu saatten sonra değişmez artık herkes öyle hitap edip seviyo çünkü küçük hanımı:)
gece kuşları iyi gecelerr:)
gülüyorum çünkü Allah şükür eşimle aramız iyi, sabah kötüydü malum anlatmıştımm... bana yemek hazırlamış, çağırmak için geldi koynuma yattı sarıldı, ben de önce kızdım söylendim bağırdım çağırdım sonra da kalktım yedim çünkü çok acıkmıştım :)) ben yatak odasında uzanıyodum sonra odaya geldim, uzman tv den hamilelik psikolojisini dinliyo, son zamanlar neden böle olurmuş falan, kendinde hiç kusur yok sanıyo ya..neyse akşam kuzenlere söz vermiştik maç izlemeye gidicez diye, oraya gittik sonra baktık barışmışız..içimdekileri tam olamasa da söledim.. zaten tamamını söleyemzdim,.. Sonuç olarak şimdi herşeyy yolunda.. ^^not: o sehpayı da alıcam, eskisini de kimseye vermicem:)
yaşasınnn ozaman doğumdan sonra birazcık toparlanınca anneciğimin yanına baba ocağıma yolculuk yapabilir vee istediğim kadar kalabilirim cok mutlu oldum yaa yoksa gidemeseydik babam bebeği göremicekti cok üzülüyodum sağol canım bilgi verdiğin için bi de okadar uğraşmışsın teşekkür ederimmmm:))
canımmm hiç üzülme bebişinin artık doğma vakti gelmiş demekki öle düşün hem bak 36nın içindesin senin minik birazcık acele etmek istiyo belliki sıkılmış annesi büyümüş zaten sen bunları düşünme onu hemen kucagına alacağına emzirip koklayacagın ana odaklan dualarımız seninle sağ salim kavuş yavruna inşallahhh
canım sana kolay gelsin, inşaAllah hayırlısıyla taşınırsınız, valla bana nedense taşınmak iyiymiş gibi geliyor, yeni ev-mekan, birde bebiş... tam ferahlık olur inşaAllah sizin için
canım sağlıklı olsunda kilosu inan önemli değil, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım benim yaaa çok geçmiş olsun... İnşaAllah sorunsuz bu süreci atlatırsın
Amiiiin amiiiin, inşaAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alır... Duamız onun
canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim korumuş, Rabbim bebeğini sana bağılasın...
Melikecim kızına maşaallah inşaAllah hayırlısıyla kucağına alırsın
canım hoşgeldin
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, duamız seninle
40 günlük hakkımı bu dönem kullanmk istemiyorum,bebiş doğduktan sonra ihtiyacım olursa zorda kalmak istemiyorum.18 aya kadar heyet raporu hakkımız varmış.bizim okulda biçok arkadaş o şekilde aldı..hem kesinti de olmuo maaştan aklında olsun..
Rica ederim canım . Çok sevındım babanda görsün inşallah. Hatta heyet raporuda heryerden alınabiliyor artık aklında olsun.
günaydın kuzucuuummm cok gecmiş olsun yaa benim de 3 gündür iki bacağımı sanki tavuk bacağı gibi ayırıyolar böle iki taraftan çekiştiriyolarmış gibi geliyo öyle ağrıyoki alt tarafım nerem niye ağrıyo hangii fıtık ağrısı ayırdedemez oldumGünaydın kızlarrrr uyuyamıyorumm fıtığım çok ağrıyor,bacaklarım kitleniyorrrbugün 34 olduk zaman geçsin artık nolur yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?