2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 saatlik bir uykunun ardından işe gelerekden haftaya başlamış bulunmaktayız hepinize hayırlı haftalar dilerim evde olanlar lütfen ama lütfen uyuyuunnnnnn D en azından uzanın kalkıp iş yapmayın yormayın kendinizi canlarım benm güzel meleklerin güzel annişleri:))
kbbde sekreterim haftasonu grip olan gelmiş, birazdan gelir doktor başlarız muayeneye bende ara ara sizleri okurum tam yorum yazcam derken mesai bitimi gelmiş olur öylece kalırım abbow herkes gripp maskemizi takalım malum bende hastayım.:93:

herkese günaydın kızlaaar yine cok erken bi saat ve yine biz burdayız uyuyanlar çabuk uyanın da gelin kalabalıklaşalım da zaman çabuk geçsin nooluuuurr...
Günaydın miniğim geçmiyor geçmiyorr zaman geçmiyor,bir de doktor meselem malum çıldırcam sinirden artık rüyamda bile yoluyorum kadını düşün halimi

Günaydınnn kuzumm. Allah kolaylık versinde göz açıp kapayana kadar geçsin günün inşallahhh. Pazartesi malum farketmezsin zaten,herkes koşar doktora. aman annem sende dikkatli ol hastasın ama salgın var şimdi,bir de 2 gündür yaz havasıydı şimdi serinlemiş,herkes grip :2:

sorma valla kuzum kapının önünü bi görsen varya wcye bile gidemem korkudan resmen insan seli dedigin gibi inş tez gecer bugün:) maskemi taktım zaten inş bişicik olmaz cnm saolasın temennilerin için:)

günaydınlar herkese,

kızım şuanda babasının kucağında uyuyorken bende sizlere neler olup bittiğini anlatayım dedim :)))

evimizde artık bir oyuncak var :) eskiden sanal bebekler vardı hani küçük bir alet, yemek yedirip altını değiştirip severdik oda büyürdü aynen öyleymiş buda :)

2. geceyi bitirdik ve en büyük problemimiz sürekli uyuduğu için beslemek zor oluyor, uyandırmak için çeşitli şeyler geliştiryoruz, genel olarak işler yolunda ama, gazımız oluyor tabiki ve çok fazla bez harcıyor :) her beslemeden önce altını değiştiriyorum hastaneden öyle söylemişlerdi, gerçi hiç temiz bez değiştirdiğim olmadı hep kuş boku gibi kızımda pırtlıyor :)))

sütümü sağıp biberonda vermeye devam ediyor , memeden emmede sorun yaşıyor yeterli ememiyor henüz benim içinde önemli olan midesine süt gitmesi, nasıl gittiği önemli değil :)))

kafamda rahatladı, halam geldi dün, eşimin ablasıda bu sebepten gitti, ve gece 4 nöbetini halama verdik bende bu gece 1 den 7 ye kadar uyuyabildim...

kızlar yanınızda size gerçekten yardımcı olacak birisinin olması çok önemli, sen söylemeden gelecek misafirler için hazırlık yapacak, bebek ile ilgilenebilecek, evi kendi evi gibi benimseyip toprlamasından temizliğine içindne gelerek yapacak birisine ihtiyacınız var, en ihtiyacımız olmayan şey yardım etmek altında sadece kuru kalabalık yapıp birde onu şöyle yapsan daha iyi olmaz mı ile başlayan cümleler...

annenizle şimdiden konuşun, kayınvalide görümce vs vs eğer şimdiden yanınızda olmasını istemiyorsanız bunu eşinizle açık açık konuşun yoksa bebekle eve gelince çok gerilirsiniz, birde içinizde yaşarsanız bunu sürekli kafanızda dolanıp durursa çok fena , ben birkaç gündür öyleydim işte ve şimdi halam ile beraber kafamm o kadar rahat ki anlatamam...

Günaydın herkese... yeni bir hafta daha...
37. haftamıza girdik... canım çok sıkkın...
eşim cumartesi ve pazar benimle hiç ilgilenmedi...
çok zoruma gitti. haftada 1 gün izin günü var onuda benim yanımda geçirmiyor üstelik hamileyim daha fazla düşünmesi lazım ya aniden sancım tutsa bişey olsa çok zoruma gitti çok... beni ve oğlumuzu hiç düşünmüyor... bu arada kontrolüm cuma günüydü ben yarın gideceğim doktora bebeğin hareketleri eskisi kadar çok değil. ne olur ne olmaz ihmal etmemek lazım. doktorum o kadar rahatki 37. haftamdayım halen nst ye bile girmedim. ya bütün insanlar neden bu kadar rahat... ben hayatımı okadar planlı yaşarımki saat kaçta ne yapmam lazım hepsi bellidir...

Hayırlı olsun canımmm yeni haftan. Sakın sıkma sen kendini,kafana takma. biliyorsun hepimizde benzer sorunlar var. İlgilenmiyorlar çünkü empati yapamıyorlar. bir de biz öyle mıy mıy değiliz,kendimizi acındırmıyoruz,hala dimdik ayaktayız.herşeyimizi tek basımıza planlayıp yapıyoruz. eşimin daha minik bir jestini görmedim 34. haftama girdim de. kızıma ne gerekirse ben aldım,aldıgı tek şey bu zamana kadar 1 paket bez. bende cok üzüldüm cok agladım ama sonra baktım adam odunun teki,ee olanda bana ve bebegime oluyor. artık umursamamaya calısıyorum. dogumdan sonra degişir erkekler diyorlar bakalım o anı bekliyorum:2: benim doktorum sennkinden beter. nst ye asırı agrın olmazsa girmeyeceksin diyor.bebegin dogum tarihini soruyorum,sezeryan olcak malum 38. haftan dolsun 39 a gir bakarız diyor. sezeryanda kasık fıtıgı ameliyatı yapcaktı vazgeçmiş olmazmıs dogumdan 45 gün sonra bir de kasık fıtıgı ameliyatı olcakmısım. hafta sonum resmen işkence gbi geçti düşün kuzum

Günaydın kızlarrr

Günaydın kızlarrrr uyuyamıyorumm fıtığım çok ağrıyor,bacaklarım kitleniyorrr bugün 34 olduk zaman geçsin artık nolur yaaaa
Geçmiş olsun canımm
herkese günaydın..... kızlar hayırlı haftalar ... bende 35 hafta oldum.... ama korkuyorum yaklaştıkçaaaaa (((((((
Yeni haftanız hayırlı olsun canımmm
herkese günaydın kızlaaar yine cok erken bi saat ve yine biz burdayız uyuyanlar çabuk uyanın da gelin kalabalıklaşalım da zaman çabuk geçsin nooluuuurr...
Geldiiiiiiik :)
Canım dikkat et kendine aman maskeyi falan ihmal etme...
günaydınlar herkese
Canım ne güzel uyuyan bi bebek bende öyle olsun istiyorum inşallah çok uyur da uyandırmaya çalışırım bende :)
Aile konusunda da haklısın... Bende annemle konuştum aman sen kal yanımda başkası isterse ben varım de falan dedim inşallah kimse gelmez başka...

bugün gayemm arkadaşımız sanırım doğum yapacaktı. Allah yardımcısı olsun... dularımızı eksik etmeyelim...

kızlar bişey sorucam çantamı hazırlıyorum bebek bezini paketmi koyuyosunuz adet olarakmı doğumu sezeryan düşünüyorum 2 gün hastandeyiz hayırlısıyla.

canım ben 10-12 tane aldım yanıma... hastane çıkışı takımını bir poşete koydum onun içinede 1 tane koydum hemşirelere vermek için...
10 tane yetmez gibi ama hepsinide yükleyemem belki hastanede eşantiyon tarzı birşey verirler diye düşündüm. olmazsa orda bir tane marketten alırız... hastane yanında bulmak kolaydır bütün paketi yüklemeye gerek yok...

canım öncelikle gözün aydın...
bebişine maşallah... gayet iyi bence kilosu... seninki gayet iyi almış. son haftalarındada biraz daha toparlar inşallah. önemli olan gelişimi onu tamamlasın yeter...
ne düşünceli eşler var. ne güzel hafta geçirmişsiniz... özendim size...
insanın gezmeye, eğlenmeye çok ihtiyacı var hergün evde otur otur çok sıkılıyorum artık...

hoşgeldin canım... sen ve bebiş iyi olunda...

canım geçmiş olsun... sen tatlı canını sıkma gelen mala gelsin. Allahtan senin ayağına fln gelmedi...
bebek kısmetiyle gelir yeni bir tv alırsınız inşallah...

afferin canım. orası senin evin ve evine giren çıkan eşyayı kimse sana hesap edemez... eskiyide yeniyide kırılana kadar tepe tepe kullan bebeğim....

canım aman maşallah Berra iyice toparlandı demek,sütünü alsında emziremesen de olsun sağ sütün olsun yeter miniğine. ne güzel kavustun kızına doya doya hasret gider. artık basındaki kuru kalabalıkta yok,sana en cok lazım olcak kişiler yanında. halandan da Allah razı olsun sana cok destek oluyor demekki.

canım, bu hassas döneminde canın sıkılmış tabi ama bil ki erkeklerin çoğu öyle...benim eşim 17 saatlik yola gitti, maraşa, ailesinin yanına...ben bu halimle 4 gün yalnız kaldım evde...o an sancım tutsa gelmesi bir gün sürer....burdaki arkadaşlara sorsan çoğu aynı şeyleri zaman zaman yaşıyodur...malesef bizim gibi düşünemiyolar....biraz fazla birlikte olunca sıkılıyolar...illa bi dışarlara gidicekler bi güncük evde olsalar bile...üzme kendini nolur...

Canımmm sakın takma kafana erkekler yaradılış özelliği bizim kadar hassas değiller.. Bi de onların da kafaları karışık hak vermek lazım.. Bi bebek geliyo konuya adapte olmaya çalışıyolar ama onları da çocuk gibi görmek lazım... Doğumdan sonra daha kolay adapte olcaktır...
Nst ye ben de girmek istemiyorum ama doktor her gidişte sokuyo... Bence ağrın sızın yoksa onu da kafana takma.. doktorun biliyodur ne yapması gerektiğini.. biz giriyoruz 30 dk yatıp çıkıyoruz başka bişi yok ne sancı var ne bişi ama doktorun bi bildiği vardır diyorum.. enfeksiyon atlattık belki onun için endişeleniyo..

herkese günaydın....inşALLAH güzel bir hafta bizleri bekliyordur..geçmişi okumak epey vakit aldı.rahatsız olanlara acil şifalar,bebişleri görenlerinde gözü aydın.maşaALLAH bütün bebişler çok iyi.Rabbim nazarlardan korosun hepsiniboyuna kilosuna hiç takılmayın.usg sonuçları tahmini yorumlar.hiç strese girmeyin,bebişler de sizinle beraber aynı stresi yaşıyorlar.

gamzecim berra mız evine gelmiş.ALLAH bir daha ayırmasın sizi.dediğin gibi her kafadan bir ses çıkınca insanın sinirleri ister istemez geriliyor.en iyisi söylenenleri hiç kafaya takmamak.

gaye de bugün 1-2 gibi bebeğini kucağına alacak.İnşALLAH küvöze gerek kalmadan bebeğiyle beraber evine gelecek.dualarımız onlarla.

2 hafta sonra topiğin bebişleri doğmaya başlayacak.RABBİM herkese kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla bebişleri kuağımıza almayı nasip etsin.

güüüünayyyyyydınnnnnllarrrrrrr 3 gün daha işe gelicemmm yaşasınnnnn

Günaydın kızlarrrr uyuyamıyorumm fıtığım çok ağrıyor,bacaklarım kitleniyorrr bugün 34 olduk zaman geçsin artık nolur yaaaa

Günaydınnn...

canım günaydın sizede... sizi gidi çekirdek aile...
canım yardım eden herkesten Allah razı olsun gerçekten... sen çok şanslısın eşinin tarafıda destek... beni kimse arayıp sormuyor bile bide bakmayamı gelecekler. annemden başka bana bakacak kimse yok...

kızınıda kocaman öp benim için ama pamuk ellerinde yüzüne kıyamam...

canım geçmiş olsun sanada... fıtık zor ya doğumdan öncede varmıydı doğumdan sonramı oluştu?
ne zor işimiz ya... gerçekten haklısın sabah aklıma geldide düşünüyorum eşimin Allah korusun ameliyatlık bir durumu olsa nasıl psikolojisi bozulur grip olsa bile ben hastalandım tüh vah vah diye evham yapan adam ameliyatta nasıl olurdu bütün ilgiyi alakayı kendine isterdi. ama o öylemi, şurda doğuma 1-2 hafta kaldı ama umrunda değil... neyse ya ben kendime yeterim... Aslan gibide doğururum... erkeklerin hepsi odun...

Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olur inş.
Biz biraz geçmişe bakalım....

günaydın kuzum...

günaydın günaydın günaydın güzel anneler
evde internetim olmadığı için haftasonları sizi okuyamıyorum, yazamıyorum. özlüyorum topiğimizi ya. bakıyım, bakalım neler yaptınız?

dün doreminin emzirme atletini aldım... tanesi 20 tl. ama kumaşı çok güzel ve esnek... yani daha önce baktıklarım gibi dar kalıplı değil. normal atlet gibi çok rahat... bu yüzden 90 ve 95 beden iki tane aldım...

show tv ye bakıyorum da Çağla Şikelin de 1.5 ayı kalmış 40 hafta olmasına... 8.5 kilo almış şimdiye kadar zaten göbeğinden belli :)) kız yoksa bizim topiktemi mart annesi o da :))) aranızda çağla şikel varsa hemen açıklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…