2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım..çok geçmiş olsun..dr.un neden karar değiştirdi.genel cerrah bu duruma ne diyor peki?sezeryan olduğunda onu da alsalardı.tekrar tekrar anestezi almasaydın keşke.senin dr banka nın dr u mu?

günaydın canım..çok geçmiş olsun..dr.un neden karar değiştirdi.genel cerrah bu duruma ne diyor peki?sezeryan olduğunda onu da alsalardı.tekrar tekrar anestezi almasaydın keşke.senin dr banka nın dr u mu?

günaydın hayatımmm. doktorum mal çünkü o yüzden fikir degiştirdi. ben sana kesin demedim,bakarız dedim smdide olmaz diyorum diyo,böyle sacını basını yolasım geldi hafta sonu. sabır sabır çektim içimden. malesef bankanın doktoru,mecbur olmasam hiç gidilcek kadın degilde işte,bir de yılların doktoru sözde. daha yeni apandisit ameliyatı olmasam neyse 15 haziran 2011 apandisit oldum orda anestezi yedim,bebegin kordon var boynunda mecbur sezeryan orda bidaha yicem,e bide 45 gün sonra fıtık ameliyatı olursamm 1 senede 3 anestezi :2: birde anestezi aldıgımda bebişi emziremicem,süt veremicem,vücudumdan atılması lazım narkozun çünkü. bir de hep aynı yerden kesik,paramparça olcam resmen yaa

günaydınlar herkese,
canım cok mutlu oldum yazını okuyunca ne güzel kafan rahatlamış sağolsun halacığın iyi ki varmış bebişin de senin de huzurunuza kocaman maşallahhhh karnu doysun da varsın biberonla doysun annesi onun karnı ne kadarcık ki zaten yaaa:)) Allah ailenin mutluluğunu huzurunu daim etsin güzelim

amaaannn boşber bacım yaaa hepimizinki aynı inan kötü niyetleri de yok sadece AN-LA-MI-YOR-LAR kafaları basmıyo :)) ben başlarda pek bi üzülüyodum içime atıyodum kesin hamilelik psikolojisindendir diyip kandimi suçluyodum ne safmışım son 2 aydır aldım elime sazı valla bi çemkiriyorum neye uğradığını şaşıyo sağolsun iş dışında hep evdedir yalnız bırakmaz ama bu sefer de ya maç izler ya bilgisayarda oyun oynar tamam maçını bende izliyorum alıştım bilgisayara da sizi buldum çözm olarak:))) topiğe bi giriyorum alamıyo elimden bilgisayarı :))daha ne dertler ne sorunlar oluyo da işte kulak asmıyorum artık o da baktı ben bunu sallamamaya başladım bide doğumdan sonra seni gözüm görmeyecek zaten o yüzden sen şimdiden istediğin kadar kadar umursamaz davranabilirsin bebek gelince kuyruğumda dolanma ama dedim başta ciddiye almadı gitmiş eşi hamile olan yeni doğum yapan arkadaşları falan var onlarla konuşmuş işin ciddi boyutlara ulaşabildiğini anlamış şimdi ödü kopuyo yani en güzeli sallama hayatım hiiiiç takma sen ona üzüldükçe daha bi kıymete biniyo paşalar sen doğumunu da yaparsın bebişini alınca hiiiç aklına bile gelmez bugünler o zaman da ona dank edecek işte

hoşgeldin minik kuşuuumm:))

canım büyük geçmiş olsun, iyiki üzerine filan gelmemiş cam kırıkları.. ama o anın şokunu anlayabiliyorum siz iyisiniz ya Allah başka sıkıntı vermesin.

polly benim de sat 3 haziran senin ne zaman alıcaklar bebişi bana 1 martta alırız dedi
benim henüz belli değil tarih. doktor 39.haftada alıyoruz demişti. 38+5 te alırsa benimde 1 mart

Senin adına çok sevindim canım.. Al valla helal olsun.

herkese günaydın..... kızlar hayırlı haftalar ... bende 35 hafta oldum.... ama korkuyorum yaklaştıkçaaaaa (((((((
yeni haftan hayırlı olsun canım..
DMF canım seninde yeni haftan hayırlı olsun, eşler böyle işte be güzelim. Erkekler çocuk doğmadan çoğu şeyin farkına varamıyorlar.. ama doğduktan sonra geceleri gündüzleri bebek oluyor. :))

bu karı benden önce doğurursa hiç şaşmam
oğlunu 36-37.haftalarda doğurmuştu galiba.

amaaann açıklıyorum bendim aslında tamam öğrenin yaa :)) nasıl inandırıcıyıııımm:))

günaydın günaydın günaydın güzel anneler
evde internetim olmadığı için haftasonları sizi okuyamıyorum, yazamıyorum. özlüyorum topiğimizi ya. bakıyım, bakalım neler yaptınız?

ohooo kaynattık tabii her zamanki gibi tatlım haftaiçi kadar kalabalık olmuyo ama mutlaka edecek laf buluyoruz :)

bi kaç gündür kasıklarıma sancı giriyor yatarken, kıpırdayamıyorum (
karnımın alt tarafları ağrıyor (
dünden beri anlam veremediğim bi şekilde kolumun üst kısmı kırılmış gibi ağrıyor, kolumu kaldıramıyorum (
soluma yatamıyorum ( bu gece kendimi sırt üstü yatarken buldum (

anaaammm noluyo banaaaa

peki genel cerrah ile konuşacak msın bu durumu?

itiraf etme vakti geldi Melikecim Çağla benim tamam daha fazla saklayamayacağım 1.60 boyum 71 kilom ile aranızdayım ahh ahh o 20 kilo alsa ne yazar anam zayıflar gider.
Ivana Sert bile 20 küsür kilo almıs ve şuan şok şok şok, kocaman oğlu var ve zapzayıf,darısı başımızaaaaa

peki genel cerrah ile konuşacak msın bu durumu?

düşünüyorum ama nasıl,konusturmuyo aslında o. ne zaman cerrahla konuscam diye sordum sonra söyledi vazgeçtigini. ne kendi kendine plan yapıyorsun diyo,sanki biz aylardır bunu ona sormuyormusuz gbi. bizim Garanti bankasının saglık merkezi var Kadıköy de ben oraya gidiyorum,doktorun ultrasonu falan yok,onlar için Sonomed e gidiyorum dopplere ,dogum Kadıköy şifa da olcak. bizim saglık merkezindede cerrah yok,sezeryanıda benim bu salak doktorum yapcagı için sevk vermeden de gidip Şifa da cerrah ayarlayamıyorum. Şuan kalakaldım anlycagın :2:
Çare arıyorum boş boş :18:

ayyy. okuyunca çok sevindim gamzecim. Allah bir daha ayırmasın kuzucukla

onlar da ne yapacağını bazen bilemiyorlar cnm. sinirlenmemeye çalış. erkek ve kadın düşünce sistemi farklı sonuçta. duyarlı değiller bizim gibi. sen de rahat olmayı dene. belki herşey yoluna daha kolay girer o zaman ki zaten hatasını da anlamış

ben de senin gibi pimpiriklenip diyaneti bile aramıştım cnm. bizzat kendileri illa Kuranda geçmesinin zorunlu olmadığını, söylemesi kolay ve güzel olan, anlamı güzel olan herhangi bir ismin uygun olacağını söylediler.Kitapta geçmesine o kadar takılma.

kmseye de verme.

Eki Görüntüle 340651

kızlar 11 iz gördünüzmü....

ay daha fazla bakamıycambir tanesini zor taşıyorum

geçmişin tamamını okuyamadım ama okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla gayemm doğuma girecekmiş..gayemm e hayırlı doğumlar dilerim.

Bir de kızlar herkes hazırlıklarını tamamladı muhtemelen ama ben daha birşey almadım:) arabası, park yatağı, 0-13 oto koltuğu( ana kucağı), tavsiyelerinizi bekliyorum, çünkü hepsini bir çırpıda alıvercem oğluşuma. tabi bir de kıyafetler? nerelerden aldınız? ankaradayım bu arada. internette olur
bir de bebek şekeri mi çikolatası mı aldınız? aldıysanız nerden? yaptıysanız nerden alıp yaptınız ? ne çok soru sordum yaa geçen bir pastaneye girdim tanesi 2-3 liradan başlıyor çikolataların. pahalı geldi bana. yardım edinnn:18:

Günaydınn kızlarrr herkese bebişleriyle sağlıklı mutlu ve tabii eşleriyle huzurlu bir hafta diliyorum..

Biz de dün uyku tulumunu (kalın bişey almadık) ve beşik için yatağını çarşafını aldık şimdi onları da yıkarsam bir eksiğimiz kalmıyor.

Ben emzirme sütyenini 20 liraya almıştım elijadan ama şimdi dar geliyolar geçen kadıköye indim bahariyedeki kompedan mağazasında 9 liraya satılıyo penye emzirme sütyeni ve bence hiçbir farkı yok pahalılardan ayrıca hamile külotları da çok güzeldi ve 5 liraydı kızlar aklınızda bulunsun..Sezeryanda baya kullanılıyormuş ben 4 külot bir atlet bi de emzirme sütyeni koydum valize.

bu karı benden önce doğurursa hiç şaşmam
oğlunu 36-37.haftalarda doğurmuştu galiba.
evet yaa 36da doğmuş.. yani benim için yarın
amaaann açıklıyorum bendim aslında tamam öğrenin yaa :)) nasıl inandırıcıyıııımm:))
İnanıyorum bencede sensin resimlerden anlamıştım da eşin emre altuğdan uzun duruyo boy olarak o yüzden konduramamıştım :)))
Anammmmmmmm valla yaklaştı doğummm benden önce doğurma yaa lütfen bana doğumdan sonra destek olcan sen sonra doğur (
Ayy valla çağla bi anlatıyo zaten yediklerini.. narını yardımcısı ayıklıyomuş falan... benim narımı da yardımcım ayıklasa bende 5 kiloyla doğuma girerim

önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

ve işte kızımla ilk fotoğrafımız.... :))))

Eki Görüntüle 339618
Canım güzün aydın çok sevindim,maşallah çok güzel görünüyosunuz.allah ayırmasın
Maşallah canım minik kızına
Canım gözün aydın maşallah oğluşunaDoğuma kadar alır daha:)))
Ben de kompedan diye bi yer var ordan 10tl ye aldım çok güzel toparladı.S beden olmasına rağmen çok güzel oldu.Bi tane de m beden mi alsam.Ama emzirme sütyenleri çok kötü yaa nasıl alıcam bilmiyorum((((
Ayyy çok bile almış o daha önce 5 kilo mu ne almıştı:)))Ben de taoplam da 5 kilo almışım:)1,5 ayda 4 kilo falan daha alırım heralde 9 kilo almış olurum:)

Canım bu aralar ben de öyleyim hep sırt üstü yatarken buluyorum kendimi:)

Canım ankarada ben giysilerini özelcan bebeden, kızılayda bi mağaza var adını unuttum koray mağazasının yanında ordan aldım ve internetten markafoni gibi siteleri takip edip aldım... şeker değil lavantalı süslerden yaptırdım kalıcı olsun diye.. onuda face de ahde vefadan aldımmm arz ederim :) ayrıca teessüf ederim ankaradasın ve buluşmalara gelmedin mi

off canım ya valla ben kederlendim bu duruma.sizin banka biraz değişik.yapıkredi de ya özel sigorta ya da sağlık merkezinden yararlanma seçeneklerinden birini tercih ediyorsun.sadece diş e sağlık merkesine gidiyor.sanırım sizde sağlık merkezine gitme zorunlu kılınmış.sen bi cerrah ile konuşmamış mıydın?yoksa o özlem miydi?buarada aynı yerde doğum yapacağız

kuzuuum ya kıyamam ne yapılır ki bu durumda ben de aynıyım her yerimden bi zonklama geliyo özellikle bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki adını bilmediğim kemikleri sanki biri zorla söküyo sonra çaaat diye geri saplıyo gibi oluyo...cok psikopatça anlattım ama daha beteri bile var yani düşün bi de ebn de hep sırt üstü yatarken buluyorum kendimi nolcas böle biz semracım yaa ay bide benim içimden çatır çatır sesler geliyo kızım kemiklerimi mi kırmaya başladı noolduysa

evet kocacığımın emra altğla uzaktan yakından alakası yok hatta bence ben emreye daha cok benziyorum:))

aayyy yok yok noolur doğurmayım erkenden.. Allah izin verirse balık burcu olsun kuzum.. hatta biz senle aynı gün doğuralım, cepten mesajlaşırız o an ne yaptıklarımızı :))))))

Bugün GAYEMM de bebğine kavuşuyor.. inşallah sağlıcakla alır kucağına ve kendine sağlıkla çıkar ameliyattan.

Son düzenleme:

ben 8 kilo bile alamadım... ama çağla şikel değilim vala... hehehehe

Ben de kompedan diye bi yer var ordan 10tl ye aldım çok güzel toparladı.S beden olmasına rağmen çok güzel oldu.Bi tane de m beden mi alsam.Ama emzirme sütyenleri çok kötü yaa nasıl alıcam bilmiyorum((((

canım kompedandakinede baktım 10 tl idi. ama kumaşı hiç güzel gelmedi bana. kalıbı çok dar ve kumaşı çok saten gibi kaygandı...
umarım iyi çıkar.... güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…