2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) kederlenme kuzum yaaa. ben fıtıktan dolayı istifamı verdim garantiye,ama eşim hala garantide. personelden eureko sigortamız vardı ama ondada zaten muayeneler ve dogum toplam 3bin tl limit vardı istesende dogumu kendin ödüyordun limitin yetmiyordu. şimdi eşimden yararlanıyorum ama işte yine garanti,bu sefer saglık merkezi oldugu için limit yok,dogumda da limit sınırsız ama doktorları bir şeye yaramıyor. bzm lanet bankanında ssk degil,özel sandık oldugu için ssk dan da yararlanamıyoruz. ben hiç cerrahla konusamadım salak doktorum izin vermedi. Özlem gizlice konusmustu cerrahla evet o ikna ettirdi kadın dogumcuyu zorla aferin kız Doğum için cok rahatım şifaya fena güveniyorum.iiki orda dogurcaz ;çalışırken bende orada Tanju beye gidiyordum kuzenimin doktoru süper bi doktor ama işte artık bu kadına mecburum

hadi diğerlerini geçtim de bu kol ağrısı mahvediyo beni, hele ki afedersin wc de ((

anlattıklarının hepsini yaşıyorum şuan.. o çatır çatır sesler içimden değilde yürüdüğüm zaman kalça bel o kısımdan geliyo benimde ( diyorum az sonra ortadan ikiye ayrılcam

evet ben konuşmuştum genel cerrahla canım benimki de izin vermiyodu da ben gizli gizli gittim hatta dedikodusunu yaptım beni size giöndermedi yasakladı falan dedim :)) cerrah da saolsun cıktı geldi benimle doktorun polikliniğine olurmu öle sey sevgili meslektasım gelin sezeryan yapalım ben de geliim fıtığı da alalım falan dedi benimki bi kızardı bozardı ay bi korktum bana kızcak diye sonra gülmeye başladı ve verdiği cevap yine aynı "o zaman gelsin bakarız"!!!! uyuşuk yaa:))

Çağla kimmiş belli olduuuuu :))))

bence de :))

Allah Allaaah kolniye ağrırkii üstüne mi yattın dicem ama sırtüstü bulıuyomuşsun hep kendini üşütüyomusun acaba semracım ondan da olur...ay evet işte kalçam belim çaat çut edip duruyo heleki eğilip doğrulurken ya da merdiven çıkarken ben de diyorum aha koptu ayrıldı biyer:))

Çağla kimmiş belli olduuuuu :))))
Boydan kaybediyorum canım ben:))))
Ben de gögüslerim büyük olduğu için denemek için aldım güzel toparladı dün de yıkadım hiç çekmedi.ama tabiki sizin aldıklarınız kadar kaliteli değildir.İnternetten de denemeden alamıyorum.
yaaa bide sölemeyi unuttum.. benim ilk kesi yerimde acıyoooo, kaşınıyooooo....

ben iyi değilem gardaşlar (

Canım inş.ağrıların azalır,geçmiş olsun.Niye acıyo acaba baskıdan dolayı mı?

Ben de hafta sonu havayı güzel buldum camları sildim.Oğluşumun battaniyelerini yıkadım.sıra da kıyafetleri var.Sonra dışarı çıktık eşimle kendime bi tane pijama takımı aldım ama yarıya kadar düğmeli çünkü beden bulamadım bi tane daha alıcam nasılsa diye aldım.Diğerini de gecelik yerine pijama takımı alsam olur mu acaba?Sonra bi de bebişin eşyalarını koymak için nikedan çanta aldım.Zaten hep spor bişey istiyodum aradığımı buldum.Ben çok rahatım ama eşim telaş yapmaya başladı bir an önce çantayı hazırlayalım diyoKendime alıcaklarımı da tamamlayıp çamaşırları yıkayıp çantayı hazırlıycam inş.Bu arada hastene çantasına koymak için normal çamaşır olur mu yoksa onuda mı lohusa çamaşırı alcaz?

aayyy yok yok noolur doğurmayım erkenden.. Allah izin verirse balık burcu olsun kuzum.. hatta biz senle aynı gün doğuralım, cepten mesajlaşırız o an ne yaptıklarımızı :))))))
Bak bu da iyi fikiiiiir :)) nst doğumdan sonra kalacağım odada bağlandı, yatarken çok sıkıldım 20 dk da.. bi de orda 1 gece geçircez ( neyse bebiş inşallah yanımızda olurda sıkılcak vaktimiz olmaz
ben 8 kilo bile alamadım... ama çağla şikel değilim vala... hehehehe
Ben şüphelendim senden :)))

Yaaaa deme ölee ( iyisinnn hiç bi yerin ağrımyo herşey çok güzel tamam mııı benim midem bulanıyo yine

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım biz iyiyiz en azından hala doğurmadım iş yerine geldim bugün işleri toparlıycam ve raporumu vericem şirkete ondan sonra tekrar yatışşş

balım ne oldu ya...
ağrın varsa bir doktora ulaşmaya çalış canım... pek bilgim yok ama netten araştırsana 2. doğumda bu aprı normalmi acaba...

kuzum napıyon sen ya. cam nasıl silersin... sakın uzanma hareketleri yapma bir daha... hepsi yasak ayaklarını parmak uçlarına bile uzatma... dikkat et kendine canım ya... yiğenime iyi bak...

bayıldım harika... güle güle kullan canım...

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım biz iyiyiz en azından hala doğurmadım iş yerine geldim bugün işleri toparlıycam ve raporumu vericem şirkete ondan sonra tekrar yatışşş

canım maşallah sana dayanabildiğin kadar dayan...

kız bu uyuşuklar bize bunu böle açıklasa biz de kütük diiliz anlarız herhalde insanı kara cahil yerine koyup sen anlamazsın bize bırak mantığı yürütmelerine kızıyorum yoksa madem bak böle bi risk varmış şimdi dokto istese de ben yaptırmam bu seferde onun için kavga edermişim adamla:)) amaan zor işler yaa hayırlısıyla şu bebişler bi doğsaydı ben o fıtığı kendim alıcam karar verdim:))

balım ne oldu ya...
ağrın varsa bir doktora ulaşmaya çalış canım... pek bilgim yok ama netten araştırsana 2. doğumda bu aprı normalmi acaba...

araştırdım canım şimdi, normalmiş..
bebek aşağı indikçe ağrı acı daha çok hissedilirmiş.

benimde böylelikle başlamış oldu.. şükür ki az kaldı.. iyiki daha önceleri başlamadı..

hehehheh du bakalım bebegim ben bir kaç doktora daha sordum, saglama alalım kuzenimde tıpçı,o olabilirsin eger hayatını zorlastırıyorsa dedi. ama bir de cerrah gözünden bakalım.
bzm doktorlar uyusuk anam böle tınnn tınnn konusmaya eriniyorlar.acıklasalar dedigin gbi anlarız okdar da degil dur sen bse deme doktoruna zaten zor ikna ettin
ben dger doktorlardan da cvp alım hepsini derlicem yollycam sana da. kızlar bi vakti gelse de dogsalardı cidden bende alırım fıtıgımı kendim nolcak.seninki vursan giriyo içeri,benm hiç cıkmadı daha bse yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…