- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.461
off canım ya valla ben kederlendim bu duruma.sizin banka biraz değişik.yapıkredi de ya özel sigorta ya da sağlık merkezinden yararlanma seçeneklerinden birini tercih ediyorsun.sadece diş e sağlık merkesine gidiyor.sanırım sizde sağlık merkezine gitme zorunlu kılınmış.sen bi cerrah ile konuşmamış mıydın?yoksa o özlem miydi?buarada aynı yerde doğum yapacağız
kuzuuum ya kıyamam ne yapılır ki bu durumda ben de aynıyım her yerimden bi zonklama geliyo özellikle bacağımla kasığımın birleştiği yerdeki adını bilmediğim kemikleri sanki biri zorla söküyo sonra çaaat diye geri saplıyo gibi oluyo...cok psikopatça anlattım ama daha beteri bile var yani düşün bi de ebn de hep sırt üstü yatarken buluyorum kendimi nolcas böle biz semracım yaa ay bide benim içimden çatır çatır sesler geliyo kızım kemiklerimi mi kırmaya başladı noolduysa
evet kocacığımın emra altğla uzaktan yakından alakası yok hatta bence ben emreye daha cok benziyorum:))
off canım ya valla ben kederlendim bu duruma.sizin banka biraz değişik.yapıkredi de ya özel sigorta ya da sağlık merkezinden yararlanma seçeneklerinden birini tercih ediyorsun.sadece diş e sağlık merkesine gidiyor.sanırım sizde sağlık merkezine gitme zorunlu kılınmış.sen bi cerrah ile konuşmamış mıydın?yoksa o özlem miydi?buarada aynı yerde doğum yapacağız
Çağla kimmiş belli olduuuuu :))))
hadi diğerlerini geçtim de bu kol ağrısı mahvediyo beni, hele ki afedersin wc de((
anlattıklarının hepsini yaşıyorum şuan.. o çatır çatır sesler içimden değilde yürüdüğüm zaman kalça bel o kısımdan geliyo benimde( diyorum az sonra ortadan ikiye ayrılcam
evet ben konuşmuştum genel cerrahla canım benimki de izin vermiyodu da ben gizli gizli gittim hatta dedikodusunu yaptım beni size giöndermedi yasakladı falan dedim :)) cerrah da saolsun cıktı geldi benimle doktorun polikliniğine olurmu öle sey sevgili meslektasım gelin sezeryan yapalım ben de geliim fıtığı da alalım falan dedi benimki bi kızardı bozardı ay bi korktum bana kızcak diye sonra gülmeye başladı ve verdiği cevap yine aynı "o zaman gelsin bakarız"!!!! uyuşuk yaa:))
ayyy Özlem aglıcamm yaaa ne hoş sizin doktorlar meslektaşım falan üsluba bak annem yaaa herkes benmki gbi öküz müÖzlem yaaa annem bak smdi doktorumu kandırım dye netten bi doktora danıstım amelşyat uygun mu diye bana yolladıgı cevap:
Sn Merve Kayhan
Sezeryan ameliyati sirasinda yapilan fitik onarimlarinda nuks etme riski normalden yuksektir. Bunun cesitli nedenleri var:
1-Sezeryan sirasinda genel olarak icerden dikis ile onarim yapiliyor: yamasiz onarimlar da nuks riski cok yuksektir.
2-Sezeryan bittikten sonra ayri bir kesi ile yapilan ameliyatlarda ise iki ameliyati kombine etmenin bir faydasi olmuyor. Daha sonra yapilan elektif sartlarda operasyonlar daha iyi planlandigindan, kullanilan malzeme ve kosullar daha optimum oldugundan basarilidir.
3-Kadinlarda kasik fitiginin kapali ameliyatlari daha iyi ve basarilidir.
Bu nedenler ile, sezeryan operasyonuna kombine edilmis kasik fitigi onerdigimiz ve yaptigimiz bir uygulama degildir.
Boydan kaybediyorum canım ben:))))Çağla kimmiş belli olduuuuu :))))
Ben de gögüslerim büyük olduğu için denemek için aldım güzel toparladı dün de yıkadım hiç çekmedi.ama tabiki sizin aldıklarınız kadar kaliteli değildir.İnternetten de denemeden alamıyorum.
ben 8 kilo bile alamadım...ama çağla şikel değilim vala... hehehehe
canım kompedandakinede baktım 10 tl idi. ama kumaşı hiç güzel gelmedi bana. kalıbı çok dar ve kumaşı çok saten gibi kaygandı...
umarım iyi çıkar.... güle güle kullan...
yaaa bide sölemeyi unuttum.. benim ilk kesi yerimde acıyoooo, kaşınıyooooo....
ben iyi değilem gardaşlar(
Bak bu da iyi fikiiiiir :)) nst doğumdan sonra kalacağım odada bağlandı, yatarken çok sıkıldım 20 dk da.. bi de orda 1 gece geçircezaayyy yok yok noolur doğurmayım erkenden.. Allah izin verirse balık burcu olsun kuzum.. hatta biz senle aynı gün doğuralım, cepten mesajlaşırız o an ne yaptıklarımızı :))))))
Ben şüphelendim senden :)))ben 8 kilo bile alamadım...ama çağla şikel değilim vala... hehehehe
Ben de hafta sonu havayı güzel buldum camları sildim.Oğluşumun battaniyelerini yıkadım.sıra da kıyafetleri var.Sonra dışarı çıktık eşimle kendime bi tane pijama takımı aldım ama yarıya kadar düğmeli çünkü beden bulamadım bi tane daha alıcam nasılsa diye aldım.Diğerini de gecelik yerine pijama takımı alsam olur mu acaba?Sonra bi de bebişin eşyalarını koymak için nikedan çanta aldım.Zaten hep spor bişey istiyodum aradığımı buldum.Ben çok rahatım ama eşim telaş yapmaya başladı bir an önce çantayı hazırlayalım diyoKendime alıcaklarımı da tamamlayıp çamaşırları yıkayıp çantayı hazırlıycam inş. Bu arada hastene çantasına koymak için normal çamaşır olur mu yoksa onuda mı lohusa çamaşırı alcaz?
Çatamız da bu kızlar...
Eki Görüntüle 340930
günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım biz iyiyiz en azından hala doğurmadım iş yerine geldim bugün işleri toparlıycam ve raporumu vericem şirkete ondan sonra tekrar yatışşş
Bende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:
Eki Görüntüle 340931
ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
ayyy Özlem aglıcamm yaaa ne hoş sizin doktorlar meslektaşım falan üsluba bak annem yaaa herkes benmki gbi öküz müÖzlem yaaa annem bak smdi doktorumu kandırım dye netten bi doktora danıstım amelşyat uygun mu diye bana yolladıgı cevap:
Sn Merve Kayhan
Sezeryan ameliyati sirasinda yapilan fitik onarimlarinda nuks etme riski normalden yuksektir. Bunun cesitli nedenleri var:
1-Sezeryan sirasinda genel olarak icerden dikis ile onarim yapiliyor: yamasiz onarimlar da nuks riski cok yuksektir.
2-Sezeryan bittikten sonra ayri bir kesi ile yapilan ameliyatlarda ise iki ameliyati kombine etmenin bir faydasi olmuyor. Daha sonra yapilan elektif sartlarda operasyonlar daha iyi planlandigindan, kullanilan malzeme ve kosullar daha optimum oldugundan basarilidir.
3-Kadinlarda kasik fitiginin kapali ameliyatlari daha iyi ve basarilidir.
Bu nedenler ile, sezeryan operasyonuna kombine edilmis kasik fitigi onerdigimiz ve yaptigimiz bir uygulama degildir.
Bende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:
Eki Görüntüle 340931
ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
balım ne oldu ya...
ağrın varsa bir doktora ulaşmaya çalış canım... pek bilgim yok ama netten araştırsana 2. doğumda bu aprı normalmi acaba...
kız bu uyuşuklar bize bunu böle açıklasa biz de kütük diiliz anlarız herhalde insanı kara cahil yerine koyup sen anlamazsın bize bırak mantığı yürütmelerine kızıyorum yoksa madem bak böle bi risk varmış şimdi dokto istese de ben yaptırmam bu seferde onun için kavga edermişim adamla:)) amaan zor işler yaa hayırlısıyla şu bebişler bi doğsaydı ben o fıtığı kendim alıcam karar verdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?