2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım teşekkür ederim.Normalde kullanmak için aldım bunu.Diğer bebek çantalarını pek beğenmiyorum.Nebiliyim sildim valla,alışverişe bile aynı gün gittim hatta 2-3 saatte yürüdüm üstüne.Ama dün bol bol dinlendim.Ben temizlikçilerin işini beğenmiyorum daha doğrusu başkasına yaptıramam.Başkada öyle temizliğe yardım edicek eşimden başka kimse yok.O da kızdı biraz ama dinlemedim onu.

bende öyle diyorum kızıma biraz daha dayan annem ne olur diye umarım ufaklık beni dinler yarın yada çarşamba doktora gidicem bakalım ne yapmış ufaklık

kuzum benim ya sağol valla beni de aydınlattın tamam şimdilik bişi demiim madem zaten randevumuz haftaya pazartesi o zamana kadar ben de araştıriim bakalım marmariste ne kadar cerrah varsa bi yakalarına yapışiimm:)) benim fıtıkla oynuyorum ben artık canımı sıkarsa sokuyorum içeri geri cıkıyo bi daha itiyorum falan bebek var diye bu kadar kibarım yoksa doğumdan sonra da canımı sıkarsa valla bi çakarım taa ağzımdan cıkar tepemi attırmasın:)))

günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir

bu oğlumun çantası...

benim çantam

bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...

seninde miden bulanmasın kuzum yaa(
benim yanıyo ama bulanmıyo şükür..
Çantanız ve valizinizde yakıyo ortalığı hani

ÖZGECİM çantanızı güle güle kullanın çok güzelmiş, spor ve şık.

Yok kuzum bu bebeğin hastane çantası dur benimkini de ekleyimm:

Eki Görüntüle 340932

bu da benimki :))
Ayy canım yaaa çok büyük değil mi?Ben hazırlamdım diye bana büyük geldi ya da,benim gözüm korktu valla:))))
çok güzel cnm sportif bir model
Sağol canım teşekkür ederim...
günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
Günaydın canım,inş. kızın iyidir canım.Bizim de bugün 3.30 kontrolümüz var...

Canım bu çantalrın içi dolu mu yani ayy ben bu çanta işini çok hafife almışım o zaman:18:Bu arada tacın çok güzel bayıldım....

canım polycim benim... olurmuş bak normal yani o dikiş genişliyor sonuçta ağrı normaldir tabi... ama kontrole gittiğinde doktoruna göster baksın dikiş yerine fln... sıkma canını tatlım. senin göbüşün ağrıyo normal 2. doğumun bizim ilk onun için vajinam ağrıyor...

canım hayırlı haberle gel. bekliyoruz seni...

Son düzenleme:

Sağol canım.Ben de ufak bi çanta yeter diyodum ama yanılmışım kızların çantasını görünce anladım....

Özgecim evet dolu... azcık boş yerde bıraktım hastaneden getireceğim kirliler fln olur diye...

bu arada Lcw dan eşofman altı aldım... hepsi eskimişti... yeni almak lazımdı hastaneye gidişte ve çıkarken kullanırım dedim...
üst kısmı lastikli yeni çıkmış sanırım tam hamileler için bi eşofmandı fiyatı 17 tl... yani doğumdan sonra bile çok iyi olacak kullanması...

Sağol canım.Ben de ufak bi çanta yeter diyodum ama yanılmışım kızların çantasını görünce anladım....

canım yetmiyor bebişin çantası özellike büyük yapmamın nedeni. battaniye fln dolu. beziymiş, tulumlarıymış herşeyi derken böyle küçük bir valiz yaptım...
ben eşyayı abartmış olabilirm ama herşeyi güzel, temiz olsun dedim. hastane evime uzak sürekli ihtiyacamı gidip aldıramam diye böyle herşeyi aldım...

bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...
Canım bence çok güzel bende aldım annemler süslüyo bakalım nası bişiy olcak bitince eklerim :)
seninde miden bulanmasın kuzum yaa(
benim yanıyo ama bulanmıyo şükür..
Çantanız ve valizinizde yakıyo ortalığı hani
Teşekküler teezeeee

süslü hatun seni kendine valiz bebişe küçük çanta... şaka şaka harika olmuş valiziniz...
Hahaha harbiden :))) senin büyük bebeğe küçük kendine benimde tam tersi olmuş.. zavallı yawrum yaa :)) ama onun bebeportu kocaman ve benim valizde tamam mı :))

Kuzum valla bunlara zor sığdık öle diyim.. üstelik bizim hastane sadece bebeğe ve anneye giysi istiyo başka bişey istemiyo... bi de istese bütün evi götürürdüm :))) bi de tabi bizim ev hastaneye uzak.. o yüzden eve gelip gitmek zor olur eşime diye ihtiyacım olabilcek herşeyi aldım daha da eksik var diş fırçası macunu ve krem eklencek :))

haftasonu ara ara girdim ama tam anlamıyla okuyamadım sohbetleri ,cumartesi çekmeköydeki ulus pazarına gittik,sadece giyim üzerine bi pazar,hava da güzeldi,eskiden her hafta giderdim ama son zamanlar biraz korkar oldum kalabalıktan pazar günü de misafir vardı..yine güneş varken yürüyüşe çıktık,enerji depolamaya çalıştık.eğlenceli bi haftasonuydu bizim için,tabi yorucu da oldu

gamze maşallah düzen almaya başlamış haytınız,güvendiğin biri de gelmiş yardıma,çok sevindim.Allah kolaylıklar versin

DMF 37.haftamız hayırı olsun,aynı gündeyiz senle,

34 ve 35.haftaya başlayanlara da kocaman tebrikleer
polly bende de gece adet sancısı gibi ara ara sancılar olmaya başladı,o dediğin sırt üstü yatmalarda beni kabuslar uyandırıyor,bu sabah karnımı biri sıkıyormuş rüyamda,ona bağırarak uyandım aman arkadaşım senin haftan biraz daha geride,dinlen,bebiş de içerde yatmaya devam etsin biraz daha,vakti var,acele etmesin

arkadaşlar bebek çantalarınız çok güzel,ben de görünce benim valizler kocaman oldu dedim ama kendi çantalarınız sizin de büyükmüş ,içim rahatladı

bide anladığım kadarıyla gayemm bugün doğuma gidiyormuş,tablodan kaçıncı haftada olduğuna bakcaktım,sorun mu olduki,erken alıyolar,ya kusuruma bakmayın,çok birikmişti yazılar,onun olayını tam anlayamadım.HAYIRLI KOLAY DOĞUMLAR DİLERİM Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…