- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.481
kuzum napıyon sen ya. cam nasıl silersin... sakın uzanma hareketleri yapma bir daha... hepsi yasak ayaklarını parmak uçlarına bile uzatma... dikkat et kendine canım ya... yiğenime iyi bak...
bayıldım harika... güle güle kullan canım...
canım maşallah sana dayanabildiğin kadar dayan...
kuzum napıyon sen ya. cam nasıl silersin... sakın uzanma hareketleri yapma bir daha... hepsi yasak ayaklarını parmak uçlarına bile uzatma... dikkat et kendine canım ya... yiğenime iyi bak...
bayıldım harika... güle güle kullan canım...
canım maşallah sana dayanabildiğin kadar dayan...
Çatamız da bu kızlar...
Eki Görüntüle 340930
Bende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:
Eki Görüntüle 340931
ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
hehehheh du bakalım bebegim ben bir kaç doktora daha sordum, saglama alalımkuzenimde tıpçı,o olabilirsin eger hayatını zorlastırıyorsa dedi. ama bir de cerrah gözünden bakalım.
bzm doktorlar uyusuk anam böle tınnn tınnn konusmaya eriniyorlar.acıklasalar dedigin gbi anlarız okdar da degildur sen bse deme doktoruna zaten zor ikna ettin
ben dger doktorlardan da cvp alım hepsini derlicem yollycam sana da. kızlar bi vakti gelse de dogsalardı cidden bende alırım fıtıgımı kendim nolcak.seninki vursan giriyo içeri,benm hiç cıkmadı daha bse yapamıyorum
Bak bu da iyi fikiiiiir :)) nst doğumdan sonra kalacağım odada bağlandı, yatarken çok sıkıldım 20 dk da.. bi de orda 1 gece geçircez( neyse bebiş inşallah yanımızda olurda sıkılcak vaktimiz olmaz
Ben şüphelendim senden :)))
Yaaaa deme ölee( iyisinnn hiç bi yerin ağrımyo herşey çok güzel tamam mııı benim midem bulanıyo yine
Yok kuzum bu bebeğin hastane çantasıdur benimkini de ekleyimm:
Eki Görüntüle 340932
bu da benimki :))
Ayy canım yaaa çok büyük değil mi?Ben hazırlamdım diye bana büyük geldi ya da,benim gözüm korktu valla:))))Yok kuzum bu bebeğin hastane çantasıdur benimkini de ekleyimm:
Eki Görüntüle 340932
bu da benimki :))
Sağol canım teşekkür ederim...çok güzel cnm sportif bir model
Günaydın canım,inş. kızın iyidir canım.Bizim de bugün 3.30 kontrolümüz var...günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
Eki Görüntüle 340936
bu oğlumun çantası...
Eki Görüntüle 340933
benim çantam
Eki Görüntüle 340935
bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...
araştırdım canım şimdi, normalmiş..
bebek aşağı indikçe ağrı acı daha çok hissedilirmiş.
benimde böylelikle başlamış oldu.. şükür ki az kaldı.. iyiki daha önceleri başlamadı..
günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
seninde miden bulanmasın kuzum yaa(
benim yanıyo ama bulanmıyo şükür..
Çantanız ve valizinizde yakıyo ortalığı hani
ÖZGECİM çantanızı güle güle kullanın çok güzelmiş, spor ve şık.
Ayy canım yaaa çok büyük değil mi?Ben hazırlamdım diye bana büyük geldi ya da,benim gözüm korktu valla:))))
Sağol canım teşekkür ederim...
Günaydın canım,inş. kızın iyidir canım.Bizim de bugün 3.30 kontrolümüz var...
Canım bu çantalrın içi dolu mu yani ayy ben bu çanta işini çok hafife almışım o zaman:18:Bu arada tacın çok güzel bayıldım....
Sağol canım.Ben de ufak bi çanta yeter diyodum ama yanılmışım kızların çantasını görünce anladım....
Eki Görüntüle 340936
bu oğlumun çantası...
Eki Görüntüle 340933
benim çantam
Eki Görüntüle 340935
bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...
Canım bence çok güzel bende aldım annemler süslüyo bakalım nası bişiy olcak bitince eklerim :)
Teşekküler teezeeeeseninde miden bulanmasın kuzum yaa(
benim yanıyo ama bulanmıyo şükür..
Çantanız ve valizinizde yakıyo ortalığı hani
Hahaha harbiden :))) senin büyük bebeğe küçük kendine benimde tam tersi olmuş.. zavallı yawrum yaa :)) ama onun bebeportu kocaman ve benim valizde tamam mı
süslü hatun seni kendine valiz bebişe küçük çanta... şaka şaka harika olmuş valiziniz...
Ayy canım yaaa çok büyük değil mi?Ben hazırlamdım diye bana büyük geldi ya da,benim gözüm korktu valla:))))
Canım bu çantalrın içi dolu mu yani ayy ben bu çanta işini çok hafife almışım o zaman:18:Bu arada tacın çok güzel bayıldım....
cnm valla çanta olayını hafife almamak lazım ben bir haftadır onunla uğraşıyorum hala eksik var düşünün artık taç çok şirin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?