2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çantalar çok tiki kızlar içindekiler nasıl güzeldir kimbilir ben o heyecanla sancılar başlayınca çantayı falan unuturum heralde:18::18::18::18: hayırlısı bakalım buarada GAYEMM bugün doğuma girecekti ALLAH yardımcısı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ya kıyamam senin tacını düşünemiyorum bitince ekle bak merak ederim...

DMF 37.haftamız hayırı olsun,aynı gündeyiz senle,

canım sağol seninde hayırlı olsun. az kaldı değilmi? benim heyecan gün geçtikçe artıyor... yinede hakkımızda hayırlısı olsun...

benimde aklım onda... dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah doğumu güzel geçer...

Canım siz hazırlamışsınız doğrudur yetmez ben daha hiç bir teşebbüste bulunmadığım için öyle geliyo heralde.Aslında bir günlük biyere bile koca çanta hazırlayan ben hastane için nasıl olur bilmemEşofmanını da güle güle kullan canım....

Ayy ben kesin daha da büyük bi çanta hazırlarımHastane çok uzak değil 20 dk.sürer ama ben de eksik bişey olsun istemem.

cuma günü çabuk gelsin de gideyim bakayım yavruma.. doktora da bi göstereyim iyi dedin valla. sağol canım

Sağol canım.Ben de ufak bi çanta yeter diyodum ama yanılmışım kızların çantasını görünce anladım....
aaa yok yok yetmiyor canım.. bebeğin ıvırı zıvırı dolduruyo zaten.. bizimde iç çamaşırı, gecelik pijama takımı hırka çorap terlik vs vs derken doluyo gidiyo.. 2 çanta hazırlamak en iyisi.

çok sağol canım, o sancılar bana da geliyo işte
dinleniyorum çok şükür ama işte yinede ağrıyo her biyerim..

cuma hayırlısıyla bi gelsin yavrumu göreyim, iyi olurum inşallah :)

geçen markette küçük fırça ve yanında küçük macun set vardı... çantaya attım markasını unuttum şimdi... ondan aldım küçük yer kaplamaz...

Eki Görüntüle 340935
bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...

tacın da çok şımış,çok yakışcaktır eminim.bende bi kırmızı bi de mavi tac aldım,hastanede takmaya da utanmam,anne oluyos sonuçta,her güzelliğini sonuna kadar yaşayalım inşallah

canım sağol seninde hayırlı olsun. az kaldı değilmi? benim heyecan gün geçtikçe artıyor... yinede hakkımızda hayırlısı olsun...

amiiin.hepimizin hayırlı olsun.az kaldı ama bende cahil cesaretimidir nedir hiç doğum falan aklıma gelmiyo,gerçekten as kaldı.normal istiyorum ben ama allah saklasın aksi bi durumda sezeryan derseler netür sez..olurum onu bile düşünmedim hiç..Allah hepimize kolaylık versin

slm kızlar
bizim bu sabah randevumuz vardı gittik oğlumuzu gördük çalışabilir raporumuzu da bozdurduk. okula gitmices bi daha. tahlil istedi doktrumuz 1 de sonuçlarını almaya gidicez baklım nasıl cıkıcak sonuçlar?

siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))

eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))

Ben de budün görücem inş.Bu arada bi kaç sayfa önce sordum ama kaynadı arada bi tane pijama takımı aldım yarıya kadar düğmeli bana göre bulamadım hep büyük beden vardı.Bi tane daha alıcam ama gecelik yerine onu da pijama takımı alsam nasıl olur?Gecelikler çok uzun hiç sevmedim.Bi de iç çamaşırı normal mi yoksa lohusa mı koyucaz?
geçen markette küçük fırça ve yanında küçük macun set vardı... çantaya attım markasını unuttum şimdi... ondan aldım küçük yer kaplamaz...

Ben de öyle bişey alıcam bulursam çok iyi oluyor...

Gözün aydın canım...Artık dinlen bol bol..
Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.Minik cadıya da maşallah ne tatlı o öyle:)

ÖZGEcim gecelik özellikle sezeryan doğumda çok gerekli. normal doğumda gerek yok.. en yakınımdan benim yengem direk pijama takımı giymişti, bense mecburen gecelik.

iç çamaşırını da beli yüksek olanlardan alsan iyi olur. hem daha rahat edersin hemde hasta bezine filan gerek duyulursa tutuşu iyi olur

günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir

cnm benim birazdan bizde çıkıcaz dr teyzemize hadi inşallah hayırlı haberlerle geliriz ben heyecandan hiç uyuyamadım şimdide çççok uykum var midemde bulanıyo gelir gelmez uyuycam

inşallah sonuçların da güzel çıkar.bundan sonra bebiş hazırlıkları ve dinlenmeyle geçer

Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

ayyy kızın çok güzel maşaaallaahbattaniye de çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.El emeği,göz nuru....böyle büyük tarz örgü olduğunda içim gidiyor,çok emek harcanmış,ör ör bitmez kız bu..maşallah

hepinize kocaman merhabalar.aynı sayfaya çoklu alıntı yapmayı bilemiyorum bu yüzden hepinizi öpüp kucaklıyorum. geçmişi anca okuduk geldik.birikmiş baya bi. çok kaynatmışsınız maşallah hepinize hanımlar..ya ben bu gece bişi farkettim ve çok utandımuyurken sağım ya da solumda biraz fazla kalsam kızım rahat bırakmıyo.ya da ağrım oluyo ,bu yüzden sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum.bayadır gece uyandığımda hep sırt üstü yatar şekilde buluyorum kendimi.ve sanırım ben bu yüzden birazcık horlamaya başladım uykum hafiftir.kendi horultuma uyandım

günaydın kızlar....püfff çabuk çabuk geçen haftalar diliyorum hepimize......geçmişi okuduk kahvaltı yaptık oğlumla annem oruçlu olduğu için o yemedi...

neyse fıtığı olan arkadaşlarım umarım doğumdan sonra geçer ve ameliyata gerek kalmaz.....

pollyy cnm bu ağrılar normal artık sen daha iyi biliyosundur zaten ....benim ağrılar ilaç sayesinde durdu ama haftaya ilacı bırakıcam ozaman başlar heralde..

dmf...cnm her ailede oluyo bitanem sıkma canını bizimde nerl oluyo hatta yazıyorum biliyosun....sen zaten cok gerginsin bu ara bende öyleyim kim ne yapsa batıyo ebidebunu yapan eşin olunca daha katmerli oluyo malesef düzelir cnm üzülme....

kızlar çantalar hazırlanmış bende ekliycem resim kıskandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…