- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.501
Canım bence çok güzel bende aldım annemler süslüyo bakalım nası bişiy olcak bitince eklerim :)
Teşekküler teezeeee
Hahaha harbiden :))) senin büyük bebeğe küçük kendine benimde tam tersi olmuş.. zavallı yawrum yaa :)) ama onun bebeportu kocaman ve benim valizde tamam mı:))
Kuzum valla bunlara zor sığdık öle diyim.. üstelik bizim hastane sadece bebeğe ve anneye giysi istiyo başka bişey istemiyo... bi de istese bütün evi götürürdüm :))) bi de tabi bizim ev hastaneye uzak.. o yüzden eve gelip gitmek zor olur eşime diye ihtiyacım olabilcek herşeyi aldım daha da eksik var diş fırçası macunu ve krem eklencek :))
DMF 37.haftamız hayırı olsun,aynı gündeyiz senle,
çantalar çok tiki kızlar içindekiler nasıl güzeldir kimbilir ben o heyecanla sancılar başlayınca çantayı falan unuturum heralde:18::18::18::18: hayırlısı bakalım buarada GAYEMM bugün doğuma girecekti ALLAH yardımcısı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Özgecim evet dolu...azcık boş yerde bıraktım hastaneden getireceğim kirliler fln olur diye...
bu arada Lcw dan eşofman altı aldım... hepsi eskimişti... yeni almak lazımdı hastaneye gidişte ve çıkarken kullanırım dedim...
üst kısmı lastikli yeni çıkmış sanırım tam hamileler için bi eşofmandı fiyatı 17 tl... yani doğumdan sonra bile çok iyi olacak kullanması...
Canım siz hazırlamışsınız doğrudur yetmez ben daha hiç bir teşebbüste bulunmadığım için öyle geliyo heralde.Aslında bir günlük biyere bile koca çanta hazırlayan ben hastane için nasıl olur bilmem
canım yetmiyor bebişin çantası özellike büyük yapmamın nedeni. battaniye fln dolu. beziymiş, tulumlarıymış herşeyi derken böyle küçük bir valiz yaptım...
ben eşyayı abartmış olabilirm ama herşeyi güzel, temiz olsun dedim. hastane evime uzak sürekli ihtiyacamı gidip aldıramam diye böyle herşeyi aldım...
Canım bence çok güzel bende aldım annemler süslüyo bakalım nası bişiy olcak bitince eklerim :)
Teşekküler teezeeee
Hahaha harbiden :))) senin büyük bebeğe küçük kendine benimde tam tersi olmuş.. zavallı yawrum yaa :)) ama onun bebeportu kocaman ve benim valizde tamam mı:))
Kuzum valla bunlara zor sığdık öle diyim.. üstelik bizim hastane sadece bebeğe ve anneye giysi istiyo başka bişey istemiyo... bi de istese bütün evi götürürdüm :))) bi de tabi bizim ev hastaneye uzak.. o yüzden eve gelip gitmek zor olur eşime diye ihtiyacım olabilcek herşeyi aldım daha da eksik var diş fırçası macunu ve krem eklencek :))
canım polycim benim... olurmuş bak normal yani o dikiş genişliyor sonuçta ağrı normaldir tabi... ama kontrole gittiğinde doktoruna göster baksın dikiş yerine fln... sıkma canını tatlım. senin göbüşün ağrıyo normal 2. doğumun bizim ilk onun için vajinam ağrıyor...
aaa yok yok yetmiyor canım.. bebeğin ıvırı zıvırı dolduruyo zaten.. bizimde iç çamaşırı, gecelik pijama takımı hırka çorap terlik vs vs derken doluyo gidiyo.. 2 çanta hazırlamak en iyisi.Sağol canım.Ben de ufak bi çanta yeter diyodum ama yanılmışım kızların çantasını görünce anladım....
polly bende de gece adet sancısı gibi ara ara sancılar olmaya başladı,o dediğin sırt üstü yatmalarda beni kabuslar uyandırıyor,bu sabah karnımı biri sıkıyormuş rüyamda,ona bağırarak uyandımaman arkadaşım senin haftan biraz daha geride,dinlen,bebiş de içerde yatmaya devam etsin biraz daha,vakti var,acele etmesin
Eki Görüntüle 340935
bu tacıda yeni aldım nasıl? ya ben utanırım öyle hastanede takmaya düz kırmızı almadım o yüzden...
canım sağol seninde hayırlı olsun. az kaldı değilmi? benim heyecan gün geçtikçe artıyor... yinede hakkımızda hayırlısı olsun...
Ben de budün görücem inş.Bu arada bi kaç sayfa önce sordum ama kaynadı arada bi tane pijama takımı aldım yarıya kadar düğmeli bana göre bulamadım hep büyük beden vardı.Bi tane daha alıcam ama gecelik yerine onu da pijama takımı alsam nasıl olur?Gecelikler çok uzun hiç sevmedim.Bi de iç çamaşırı normal mi yoksa lohusa mı koyucaz?
cuma günü çabuk gelsin de gideyim bakayım yavruma.. doktora da bi göstereyim iyi dedin valla. sağol canım
aaa yok yok yetmiyor canım.. bebeğin ıvırı zıvırı dolduruyo zaten.. bizimde iç çamaşırı, gecelik pijama takımı hırka çorap terlik vs vs derken doluyo gidiyo.. 2 çanta hazırlamak en iyisi.
çok sağol canım, o sancılar bana da geliyo işte
dinleniyorum çok şükür ama işte yinede ağrıyo her biyerim..
cuma hayırlısıyla bi gelsin yavrumu göreyim, iyi olurum inşallah :)
geçen markette küçük fırça ve yanında küçük macun set vardı... çantaya attım markasını unuttum şimdi...ondan aldım küçük yer kaplamaz...
Gözün aydın canım...Artık dinlen bol bol..slm kızlar
bizim bu sabah randevumuz vardı gittik oğlumuzu gördük çalışabilir raporumuzu da bozdurduk. okula gitmices bi daha. tahlil istedi doktrumuz 1 de sonuçlarını almaya gidicez baklım nasıl cıkıcak sonuçlar?
Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957
siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))
eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
Ben de budün görücem inş.Bu arada bi kaç sayfa önce sordum ama kaynadı arada bi tane pijama takımı aldım yarıya kadar düğmeli bana göre bulamadım hep büyük beden vardı.Bi tane daha alıcam ama gecelik yerine onu da pijama takımı alsam nasıl olur?Gecelikler çok uzun hiç sevmedim.Bi de iç çamaşırı normal mi yoksa lohusa mı koyucaz?
Ben de öyle bişey alıcam bulursam çok iyi oluyor...
günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
slm kızlar
bizim bu sabah randevumuz vardı gittik oğlumuzu gördük çalışabilir raporumuzu da bozdurduk. okula gitmices bi daha. tahlil istedi doktrumuz 1 de sonuçlarını almaya gidicez baklım nasıl cıkıcak sonuçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?