2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada dün koçişe temizlik yaptırdımo evi süpürdü, ben sildim.banyonun fayanslarını ve kapısını sildirdimbi de başında bekleyip şurası olmadı ,bi da sil,yoksa ben yapcam fln diyip durdum.canım kocam da yaptı sağolsun.

Gözün aydın canım...Artık dinlen bol bol..

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.Minik cadıya da maşallah ne tatlı o öyle:)
çok teşekkür ederiz Özge teyzesi.. tatlıdır kerata:)) bazen acılığı da tutuyo tabi:))

el emeğine göz nuruna maşallah cnm çok güzel olmuş
çooook teşekkür ederiz Alevcim.
canımm çok güzel olmuşşşş ellerine emeğine sağlık

ama cadı daha güzel olmuş yanında ben eşantiyonu alıyım battaniye sana kalsın olur muuuuuuuu
çok teşekkürler Melikecim, al al senin olsun :)) Miray'la beraber Defneyi büyütüp bana verirsin sonra:))

çok teşekkürler Yasemin, valla kaç ay oldu başlayalı ben bile unuttum :)) ama nihayet bitti..

ayy battaniye cok güzel canım ellerine sağlık da defne daha güzel yaa ben ona bakıyorum sadece onun için de eline koluna emeğine sağlık:))
çok sağol canım benim.
Özlemcim Defneyi birazda sana göndeeyim istersen az büyüt geri gönder:))))

Sağol canım cevap için.Şimdilik normal olucak ama belli olmaz tabii bu durum.Biraz kısa bi tane bulsam alıcam ama hepsi uzunBakalım biraz daha araştırayım en iyisi.Çamaşırı da dediğin gibi bir iki tane de yüksek belli alıyım bari.

aman maşallah böle becerikli anneleri görünce bis çok özeniyos
özenin de sizde yapın diye koydum zati:))))
sağol canım, bebiş doğana kadar sende yaparsın bişeyler.

ooooh her yer tertemiz olmuştur şimdi.. sana misafirliğe mi gelsek ne??
Defneyi salsam şöyle ortaya :))))))))))))

bende normal doğum diye gitmiştim gecelik almamıştım, sezeryana girmeden önce bebeğin kıyafetlerini ve bana gecelik istemişler. eşim hemen hastane çevresinden alıp gelmiş. zaten geceliği 24 saat ancak giymişimdir. başkada lazım olmadı.

Herkese Tünaydın, İnşaAllah haller keyfler yerindedir, bizim yeniden başlayan bulantı ve iştahsızlığımız dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür... bulantılarımı bebeğin saç çıkarmasına yoranlarının yorumuyla saçı uzun- arkadan bağlayabileceğim bir erkek bebek bekliyorum

Neyse ben geçmişi okuyayım

canım benimde 30. haftam dolduğunda dönmemişti 33 te gittim dönmüştü döner inş.[/QUOTE]

inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....

canım benimde 30. haftam dolduğunda dönmemişti 33 te gittim dönmüştü döner inş.

inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....[/QUOTE]

ben sat a göre 33+2 günlüğüm ama benim kızım da hala dönmedi.inş döner.doktorum daha zamanı var.bebekten bebeğe değişiyo dedi.ben de normal doğum istiyorum.Hayırlısı olur inş.

Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))

eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))

Yaaa çok güzellll becerikli insanın hali başka maşallah 41 kere çok güzel olmuş annesi.
Gamzecim senin sanal bebeği de yerim benn,ne güzel bir duygudur eve gelmesi.Uyusun da büyüsün annesi.
Dmf cim hiçç takmmaa erkeklerin bakış açısı çok farklı bizimkinden empati yapma kabiliyetleri maalesef yok gibi birşey...
Kızlarrr çantaları eklemeye başlamışsınızz ben henüz hazırlamadımmm bugün hemen hazırlıklara başlıyayım diyorum,hepinizin çok şeker olmuş çok beğendimmmm.Haftasonu için aklıma gelmişken bir randevu alıverim ben doktor teyzemizden

inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....

ben sat a göre 33+2 günlüğüm ama benim kızım da hala dönmedi.inş döner.doktorum daha zamanı var.bebekten bebeğe değişiyo dedi.ben de normal doğum istiyorum.Hayırlısı olur inş.[/QUOTE]

canım inşallah döner ama bebekler büyüdükçe dönmeleri zor olur diye düşünüyorum bi dönseler tekrar dönmeleri zor olur gibi geliyor dua edelim birbirimize...........

Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))

eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))

battaniyeyem baksam defneyemi baksam...
ikiside mükemmel... canım eline sağlık harika olmuş. müthiş anne seni... defneyede maşallah cadı ya

canım bende çok horluyordum bir ara... çok uykumun olduğu haftalar 30- 35 haftalar arası felaket horluyormuşum ama şimdi uyku fln kalmadı ağrıdan sızıdan yatamıyorum...

kuzu hoşgeldin. annenin orucunu Allah kabul etsin...
sende çantanı ekle bakalım nasılmış...

canım hoşgeldin...
canım geçen hafta çektiğim mide yanması ve bulantıları size söylemiştim... şu şurubu iç bak bana çok iyi geldi... rennie duo mide yanması için şurup... tavsiye ederim...

canım çok tatlısın... herşeyiniz çok güzel görünüyor... valiz, oda hazırlanmış. ne kadar güzel olmuş. güle güle kullansın eşyalarını aden...

İşte ben de o yüzden karar veremiyorum.Bi kere giymek içinde gecelik almak istemiyorum aslında ama bakalım olmadı mecbur alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…