- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.521
çok teşekkür ederiz Özge teyzesi.. tatlıdır kerata:)) bazen acılığı da tutuyo tabi:))Gözün aydın canım...Artık dinlen bol bol..
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.Minik cadıya da maşallah ne tatlı o öyle:)
çooook teşekkür ederiz Alevcim.el emeğine göz nuruna maşallah cnm çok güzel olmuş
çok teşekkürler Melikecim, al al senin olsun :)) Miray'la beraber Defneyi büyütüp bana verirsin sonra:))canımm çok güzel olmuşşşş ellerine emeğine sağlık
ama cadı daha güzel olmuş yanındaben eşantiyonu alıyım battaniye sana kalsın olur muuuuuuuu
çok teşekkürler Yasemin, valla kaç ay oldu başlayalı ben bile unuttum :)) ama nihayet bitti..inşallah sonuçların da güzel çıkar.bundan sonra bebiş hazırlıkları ve dinlenmeyle geçer
ayyy kızın çok güzel maşaaallaahbattaniye de çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.El emeği,göz nuru....böyle büyük tarz örgü olduğunda içim gidiyor,çok emek harcanmış,ör ör bitmez kız bu..maşallah
çok sağol canım benim.ayy battaniye cok güzel canım ellerine sağlık da defne daha güzel yaa ben ona bakıyorum sadece onun için de eline koluna emeğine sağlık:))
ÖZGEcim gecelik özellikle sezeryan doğumda çok gerekli. normal doğumda gerek yok.. en yakınımdan benim yengem direk pijama takımı giymişti, bense mecburen gecelik.
iç çamaşırını da beli yüksek olanlardan alsan iyi olur. hem daha rahat edersin hemde hasta bezine filan gerek duyulursa tutuşu iyi olur
özenin de sizde yapın diye koydum zati:))))aman maşallah böle becerikli anneleri görünce bis çok özeniyos
ooooh her yer tertemiz olmuştur şimdi.. sana misafirliğe mi gelsek ne??bu arada dün koçişe temizlik yaptırdımo evi süpürdü, ben sildim.banyonun fayanslarını ve kapısını sildirdim bi de başında bekleyip şurası olmadı ,bi da sil,yoksa ben yapcam fln diyip durdum .canım kocam da yaptı sağolsun.
Sağol canım cevap için.Şimdilik normal olucak ama belli olmaz tabii bu durum.Biraz kısa bi tane bulsam alıcam ama hepsi uzunBakalım biraz daha araştırayım en iyisi.Çamaşırı da dediğin gibi bir iki tane de yüksek belli alıyım bari.
çok sağol canım benim.
Özlemcim Defneyi birazda sana göndeeyim istersen az büyüt geri gönder:))))
özenin de sizde yapın diye koydum zati:))))
sağol canım, bebiş doğana kadar sende yaparsın bişeyler.
ooooh her yer tertemiz olmuştur şimdi.. sana misafirliğe mi gelsek ne??
Defneyi salsam şöyle ortaya :))))))))))))
gel tabi canım ,ayıp ediyosunkocam sağolsun yine yapar (heralde)
canım benimde 30. haftam dolduğunda dönmemişti 33 te gittim dönmüştü döner inş.
Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957
siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))
eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....
hepinize kocaman merhabalar.aynı sayfaya çoklu alıntı yapmayı bilemiyorum bu yüzden hepinizi öpüp kucaklıyorum. geçmişi anca okuduk geldik.birikmiş baya bi. çok kaynatmışsınız maşallah hepinize hanımlar..ya ben bu gece bişi farkettim ve çok utandım uyurken sağım ya da solumda biraz fazla kalsam kızım rahat bırakmıyo.ya da ağrım oluyo ,bu yüzden sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum.bayadır gece uyandığımda hep sırt üstü yatar şekilde buluyorum kendimi.ve sanırım ben bu yüzden birazcık horlamaya başladım uykum hafiftir.kendi horultuma uyandım
günaydın kızlar....püfff çabuk çabuk geçen haftalar diliyorum hepimize......geçmişi okuduk kahvaltı yaptık oğlumla annem oruçlu olduğu için o yemedi...
neyse fıtığı olan arkadaşlarım umarım doğumdan sonra geçer ve ameliyata gerek kalmaz.....
pollyy cnm bu ağrılar normal artık sen daha iyi biliyosundur zaten ....benim ağrılar ilaç sayesinde durdu ama haftaya ilacı bırakıcam ozaman başlar heralde..
dmf...cnm her ailede oluyo bitanem sıkma canını bizimde nerl oluyo hatta yazıyorum biliyosun....sen zaten cok gerginsin bu ara bende öyleyim kim ne yapsa batıyo ebidebunu yapan eşin olunca daha katmerli oluyo malesef düzelir cnm üzülme....
kızlar çantalar hazırlanmış bende ekliycem resim kıskandımmmm
Herkese Tünaydın, İnşaAllah haller keyfler yerindedir, bizim yeniden başlayan bulantı ve iştahsızlığımız dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür... bulantılarımı bebeğin saç çıkarmasına yoranlarının yorumuyla saçı uzun- arkadan bağlayabileceğim bir erkek bebek bekliyorum
Neyse ben geçmişi okuyayım
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
özenin de sizde yapın diye koydum zati:))))
sağol canım, bebiş doğana kadar sende yaparsın bişeyler.
ooooh her yer tertemiz olmuştur şimdi.. sana misafirliğe mi gelsek ne??
Defneyi salsam şöyle ortaya :))))))))))))
bende normal doğum diye gitmiştim gecelik almamıştım, sezeryana girmeden önce bebeğin kıyafetlerini ve bana gecelik istemişler. eşim hemen hastane çevresinden alıp gelmiş. zaten geceliği 24 saat ancak giymişimdir. başkada lazım olmadı.
sende, valizinizde, yatağınızda çoooooookkk güzelsiniz..Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
Yaaa çok güzellll becerikli insanın hali başka maşallah 41 kere çok güzel olmuş annesi.
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?