- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.541
battaniyeyem baksam defneyemi baksam...
ikiside mükemmel... canım eline sağlık harika olmuş. müthiş anne seni... defneyede maşallah cadı ya
maşallah sizeee
seksi kadın leopardan da vazgeçmez tabiiben böle eşimin pijamalarıyla takılmaya devam edersem adam beni bırakıp gitcek korkarım
ben sat a göre 33+2 günlüğüm ama benim kızım da hala dönmedi.inş döner.doktorum daha zamanı var.bebekten bebeğe değişiyo dedi.ben de normal doğum istiyorum.Hayırlısı olur inş.
vay vay vay bide odalarına uygun renklerde örmüş...yerim ben onun çiçekli bttaniyesini gerçi bir çiçek yatıyo içinde...
maşallah sizeee
seksi kadın leopardan da vazgeçmez tabiiben böle eşimin pijamalarıyla takılmaya devam edersem adam beni bırakıp gitcek korkarım
maşallah sizeee
evet renk benimde dikkatimi çekti...
aynen benimkinin hafta sonu neden benim yanımda değilde ta istanbuluın bir ucunda ailesinin yanında zaman geçirmesini anladım...
eşofman hırka ile gezersem birde sürekli uzanırsam olacağı bu... gıcık ya bu saat olmuş halen aramadı bekliycem dayanacağım aramıycam o arasın merak ediyorsa...
ahahahahakoptum melike cnm sen zaten cok güzelsin merak etme pijamalar sana ayrı bir hava katıyodur bebeğim....
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
aynen benimkinin hafta sonu neden benim yanımda değilde ta istanbuluın bir ucunda ailesinin yanında zaman geçirmesini anladım...
eşofman hırka ile gezersem birde sürekli uzanırsam olacağı bu... gıcık ya bu saat olmuş halen aramadı bekliycem dayanacağım aramıycam o arasın merak ediyorsa...
evet ayrı bi babanne havası katıyo bana ki eşimin eminim çok hoşuna gidiyodur babaannesiyle yatmak :))) yok yok ben masus böle takılıyorum 14 şubatta en seksi geceliğimi giycem içine sığamasam da :)))bence içine sığmak için çaba göstermem bile taktire şayann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?