2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sizeee
seksi kadın leopardan da vazgeçmez tabii ben böle eşimin pijamalarıyla takılmaya devam edersem adam beni bırakıp gitcek korkarım

ahahahaha koptum melike cnm sen zaten cok güzelsin merak etme pijamalar sana ayrı bir hava katıyodur bebeğim....

ben sat a göre 33+2 günlüğüm ama benim kızım da hala dönmedi.inş döner.doktorum daha zamanı var.bebekten bebeğe değişiyo dedi.ben de normal doğum istiyorum.Hayırlısı olur inş.

canım inşallah döner ama bebekler büyüdükçe dönmeleri zor olur diye düşünüyorum bi dönseler tekrar dönmeleri zor olur gibi geliyor dua edelim birbirimize...........[/QUOTE]
edelim canım.dönerler hayırlısıyla.sıkma canını.her şey olacağına varır.Rabbim en doğrusunu biliyor nasılsa.

vay vay vay bide odalarına uygun renklerde örmüş... yerim ben onun çiçekli bttaniyesini gerçi bir çiçek yatıyo içinde...

evet renk benimde dikkatimi çekti...

maşallah sizeee
seksi kadın leopardan da vazgeçmez tabii ben böle eşimin pijamalarıyla takılmaya devam edersem adam beni bırakıp gitcek korkarım

aynen benimkinin hafta sonu neden benim yanımda değilde ta istanbuluın bir ucunda ailesinin yanında zaman geçirmesini anladım...
eşofman hırka ile gezersem birde sürekli uzanırsam olacağı bu... gıcık ya bu saat olmuş halen aramadı bekliycem dayanacağım aramıycam o arasın merak ediyorsa...

Canım sıkma canını arar mutlaka...

ahahahaha koptum melike cnm sen zaten cok güzelsin merak etme pijamalar sana ayrı bir hava katıyodur bebeğim....

evet ayrı bi babanne havası katıyo bana ki eşimin eminim çok hoşuna gidiyodur babaannesiyle yatmak :))) yok yok ben masus böle takılıyorum 14 şubatta en seksi geceliğimi giycem içine sığamasam da :))) bence içine sığmak için çaba göstermem bile taktire şayann

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982

Yerim ben o kanaryayı ,kuzu yaaaaa
Işılll cidddenn üşenmemiş süslenmiş bu hatun yaaaa,melikecim sen eşinin pijamalarıyla ben de annemin bana aldığı bilmem kaç x large pijamalarımla harikayızzzz Utandım saçıma çeki düen vereyim ben bari

biz dua edelim boşamıyolar bizi.. bi kalkıp aynaya baksak ya kendimiz olsak arar mıyız acaba :))) amann sefamız olsun boşver bi kaç aya kalmaz normale döneriz..
dün yatakta sağdan sola dönüyorum, eşim diyoki dünya bile güneşin etrafında daha hızlı dönüyp diyo terbiyesiz ona mı süsleniyim ben şimdi iyiym böle.. BU İŞ YERİNDE GREV VAR..

ayh düşüyodum gülcem diye yeminle .azcıkda babanesiyle yatsınlar nolcak.biz 9 ay plates topuylan yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…