2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arama ama bu akşam bi süslenelim bari biz dmf cim ya vallahi saldık gitti .Üniden bir arkadaş biraz önce kıyafet balosuna çağırdı bizi bu akşam için.Dedim ben doğurmakta olan kadın kostümümü giyeyim böcüm de doktor olsun bari Koptu kızcağız.

Kızlar benim aldığım pijama yarıya kadar düğmeli kullanışsız mı olur?Şimdi lohusashoptakiler baktım orda da öyle yarıa kadar.

Cok teşekkür ederim arkadaşlar ...bana eşim birgün dediki neden beni sabah bıraktığım halinle karşılıyosun artık dedi ben tabi flaş flaş şok şok şok ogünden sonrada mümkün olduğunca dikkat etmey çalışıyorum....melike ben sexi geceliğii geçen üzerime tuttum aldığım zamanlar gecelikti ama şimdi kısa bir atlet olmuş...

özgecim önden düğmeli olması iyi işte cnm memeni nerden çıkarıcaksın mecbur önü düğmeli olucak ....neden takkıldın anlat bakayım...

Kızlar benim aldığım pijama yarıya kadar düğmeli kullanışsız mı olur?Şimdi lohusashoptakiler baktım orda da öyle yarıa kadar.

canım benimkide öyle yarıya kadar komple açmıycaz zaten yarısını açıp bide atletin askısını indirip cuk cuk mama zamanı olacak...

vay vay vay bide odalarına uygun renklerde örmüş... yerim ben onun çiçekli bttaniyesini gerçi bir çiçek yatıyo içinde...
bunu başladığımda daha odanın rengi belli bile diildi :)) defneninki pembe, buda yeşil oldu, odalarına da cuk oturdu valla :)))

yoo kullanışsız olmaz canım, aksine daha rahat olur.. model varsa bi ekleyebilirmisin??

Kız bende parlatıcı sürdüm bu Işıl bizi yoldan çıkarcak :)))
ayh düşüyodum gülcem diye yeminle .azcıkda babanesiyle yatsınlar nolcak.biz 9 ay plates topuylan yatıyoruz

dimi amaa :)) hemde ne plates topu.. zaten kadınlıktan eser kalmadı kukumuzu göremiyoruz duruyo mu acaba :))

:))) bana eşim öyle söylemez ama kapıdan girerken şööyle bi bakar :))
bende dikkat ederim eşimi eşofmanla karşılamamaya..

kızlar salmak yok kendimizi...

ben defne minicikken, akşam eşim gelmeden makyaj yapardım, saçımı başımı düzeltirdim.

inşallah yine öyle yapabilirim 2 çocukla

dimi amaa :)) hemde ne plates topu.. zaten kadınlıktan eser kalmadı kukumuzu göremiyoruz duruyo mu acaba :))

Sür kuzum sürr vallahi utandım Işıl'ı görünce halimden.Zaten geç uyandım.Ay melikee yaaa koptum ama ben şimdii.Ben de göremediğim için yorum yapamıcimm akşam gelince soralım bizimkilere bi bakın bakalım duruo mu yerindeler dieeee

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982

oy maşallah o fenerliye yerim ben onun o yumucuk suratını:)))

bende öle aldım güzelim düğmeli olmasını tavsiye etti herkes emzirmek kolay olsun diye düğmezis sıkıntı olurdu tümden düğmeli olmasına da gerek yok nasılsa üstten 2-3 tane acsak yeter

nereye boşuyomuş senin gibi fıstıgı bulmuş yavaş boşasın...hem doğumdan sonra tanıyamıcak onlar bizi benim öüzüm de dün gece cıldırttı beni dün gece ilk defa bacagıma kramp girdi kasılıp kaldım ofluyorum falan uyandı bu noldu dedi kramp girdi dedim bebeğe mi dedi hee dedim bebeğe girdi tüylerinden bi ka kopart da gecsin babası dedim saf saf bakıyo:)))

sür kız sür bu benim en bakımsız halim ayol şimdi doğuma giderken çıtçıtlarım var onlra maşa yaptırcam düşünüyorum sorun olurmu diye dr sorucm bakim mr falan çekilirken üzerinde metal olmaması lazım ama sezeryanda sorun olurmu kafamda çıtçıtlar acaba....birazdanda hıyarlı maskem var onu yapcam.......

benim bi sonraki kontrolde çatı muayenem var doktor bakınca söler dimi duruyo filan diye? ayy haydar dümen geldi aklıma.. yıllardır bişi yapmayan kadına diyo ya burayı ben değil çilingir gelse açamaz diye :)))))) kadın doğumcudan ziyade bize bi çilingir gerekçek sanırım

canım benimkide öyle yarıya kadar komple açmıycaz zaten yarısını açıp bide atletin askısını indirip cuk cuk mama zamanı olacak...
Ben normal pijama takımı aldım öyle hamile ya da lohusa için değil komle düğmeli olmadığı için merak ettim canım.Dediğin gibi yarısı açılsın yeter zaten.

Benim aldığım model bu değil ama buna benziyo canım

ay kızlar yerinde uruyodur herhalde de tipi şelkli bi tuhaf oldu sanki yaa böle şiş şiş hissediyorum orası burası yampiri yumpiri duruyo düzelir inşallah dimi yaa(

tamam canım, çok güzel.. bende böyle aldım 3 düğmesi filan benimkininde..

Hay sen çok yaşa benden iyisini mi bulcak dimi ama hem beni bu hale o getirdi anamın evinde manken gibi oturuyodum ben :)))
Seninkide bi alemmiş yani bebeğe mi kramp girdi :)) demek ki senden çok evladını düşüyo baba yüreği işte
maşallah sana bende fırsat bulursam kuaföre gitmek istiyorum bi fön makyaj yaptırıyım doğumdan önce diye ama normal doğumlar hep gece geliyo dedi doktor bi tane de gündüz gelip hocam ben doğuruyorum diyen olmadı diyo bende gece önce kuaförü sonra doktoru ararsam hallederim sanırm.. aman böle durumlarda en iyisi sezeryan günün belli saatin belli saçını başını yaptır git hastaneye oh mis valla

Boşver çilingiri bizim doktorlar halleder o işi ilahi melike yaa kahkaha attım resmenn
Çok rahat emzirebilirsin canım bununla hiç takma kafana,göğsün altına iniyorsa problem yok.

Uğraştırma milleti Işıllll sıkışıcak edicek bi yere çıtçıtın birii ay ilahii yaa.Kendimi paspal ilan ediyorummm

ya hanımlart biraz yavaş, hızınıza yetişemiyorum geçmişi okuyayım dedim, ben yazdıktan sonra bile altı sayfa daha olmuş, maşaAllah

canım bebişine maşaAllah, bencede ölçümlerde hata olmuştur,

Eki Görüntüle 340599

bi tek annem olsun bana bişey olmaaazzz :))

canım hoşgeldin, anneanneciğin aldıklarınıda güle güle kullanın

canım yaa Rabbim korumuş, allahtan bir yerine gelmedi.... nazar çıkmış bence

canım eşinle aran hep iyi olsun inşaAllah, çünkü onlar bizim ömür boyu birlikte olacağımız, bebişlerimizin babaları olan insanlar... başkalarının bu anneler bile olsa aranıza girmesine izin vermeyin

yerim ben o bebişi, hep böyle uslu, sakin bir bebek olsun inşaAllah

Allahtan ben annemlerde kalacağım, valla düşündümde ya birde kayınvalidemgil kendi yaşlılıklarına bakmayıp illa doğumdan sonra bizde kalacak diye tuttursalardı ben napardım ki bebeğimemi bakayım, yaşlılar bişey yapamıyorlar zaten, gelen gidenle mi uğraşayım.... Allahtan biz daha demeden kendileri dediler, kızım bizim kendimize hayrımız yok, sen annende kal, çünkü bu durumda seni en iyi anlayıp, koruyup, kollayacak olan kendi annendir dediler...

canım sen ntsye girmedim diyorsun benim doktorum 32. haftamdayken 4 hafta sonraya gün verdi herkesin ki iki haftaya düştü ben hala 4 haftada gidiyorum ki, bu gidişimdede 40. haftada doğuma gel dese şaşmam yani

yaaa bide sölemeyi unuttum.. benim ilk kesi yerimde acıyoooo, kaşınıyooooo....

ben iyi değilem gardaşlar (
canım benim yaaa noluyor sana, nazar mı değdi yoksa, gerç haftalarında ilerledi, artık normal ama yinede sana maşaAllah diyelim

Bende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:

Eki Görüntüle 340931

ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
özge ve melike güle güle kullanın, ah bir ankaraya gitsemde artık bende hazırlasam

günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
canım inşaAllah güzel haberlerle gelirsin

Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))

eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
maşaAllah yaa böyle becerikli anneleri gördükçe kendimden utanıyorum yaa, bebişime dair hiç bir el emeği birşeyim yok bu arada eşantiyona bayıldım

canım maşaAllah çok güzel görünüyorsun çantanızı ve beşiğinizi güle güle kullanın

canım hoşgeldin...
canım geçen hafta çektiğim mide yanması ve bulantıları size söylemiştim... şu şurubu iç bak bana çok iyi geldi... rennie duo mide yanması için şurup... tavsiye ederim...

canım bende mide yanması yok, bulantı var, ona da iyi gelir mi, birde eczaneden reçetesiz alınır mı, çünkü tosyadaki hastaneye gitmek istemiyorum.... Ankaradaki randevumda 20 şubatta:44:

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982
Rabbim sizi nazarlardan korusun, En kötü gününüz böyl olsun, yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın, ya ben çok duygulandım

tamam canım, çok güzel.. bende böyle aldım 3 düğmesi filan benimkininde..

Sağolun kızlar.4 düğmeli işte açılıyo baya.İyi o zaman zaten zor buldum hep xl vardı.Birazdan çıkıyımda bi tane daha bakıyım

hiiçç nereye buluyo yaa mumla arasa tırnağını bulamaz senin...hem evet onlar getirdi bizi bu hale hem de hiç bi sıkıntı cekmeden tek bi işlem yaptılar hooop baba oluyolar yok yaa konuşmasınlar fazla:)yok anam benimkinin durumu babalıktan diil cahillikten onunki arkadaşı buna demişki "oğlum o bebek bi 8 ayı geçcin gece kramplarla uğraşcaksınız" benim saftirik kocam da bebeğe giriyo bu kramplar sanmış bana girdi beee diye bi bağırdım yaa niye öyle oldu ki bebeğe girmicek miydi diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…