- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.561
evet renk benimde dikkatimi çekti...
aynen benimkinin hafta sonu neden benim yanımda değilde ta istanbuluın bir ucunda ailesinin yanında zaman geçirmesini anladım...
eşofman hırka ile gezersem birde sürekli uzanırsam olacağı bu... gıcık ya bu saat olmuş halen aramadı bekliycem dayanacağım aramıycam o arasın merak ediyorsa...
evet renk benimde dikkatimi çekti...
aynen benimkinin hafta sonu neden benim yanımda değilde ta istanbuluın bir ucunda ailesinin yanında zaman geçirmesini anladım...
eşofman hırka ile gezersem birde sürekli uzanırsam olacağı bu... gıcık ya bu saat olmuş halen aramadı bekliycem dayanacağım aramıycam o arasın merak ediyorsa...
evet ayrı bi babanne havası katıyo bana ki eşimin eminim çok hoşuna gidiyodur babaannesiyle yatmak :))) yok yok ben masus böle takılıyorum 14 şubatta en seksi geceliğimi giycem içine sığamasam da :)))bence içine sığmak için çaba göstermem bile taktire şayann
Kızlar benim aldığım pijama yarıya kadar düğmeli kullanışsız mı olur?Şimdi lohusashoptakiler baktım orda da öyle yarıa kadar.
Kızlar benim aldığım pijama yarıya kadar düğmeli kullanışsız mı olur?Şimdi lohusashoptakiler baktım orda da öyle yarıa kadar.
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
bunu başladığımda daha odanın rengi belli bile diildi :)) defneninki pembe, buda yeşil oldu, odalarına da cuk oturdu valla :)))vay vay vay bide odalarına uygun renklerde örmüş...yerim ben onun çiçekli bttaniyesini gerçi bir çiçek yatıyo içinde...
Kız bende parlatıcı sürdüm bu Işıl bizi yoldan çıkarcak :)))
Işılll cidddenn üşenmemiş süslenmiş bu hatun yaaaa,melikecim sen eşinin pijamalarıyla ben de annemin bana aldığı bilmem kaç x large pijamalarımla harikayızzzzUtandım saçıma çeki düen vereyim ben bari
ayh düşüyodum gülcem diye yeminle.azcıkda babanesiyle yatsınlar nolcak.biz 9 ay plates topuylan yatıyoruz
Cok teşekkür ederim arkadaşlar ...bana eşim birgün dediki neden beni sabah bıraktığım halinle karşılıyosun artık dedi ben tabi flaş flaş şok şok şok ogünden sonrada mümkün olduğunca dikkat etmey çalışıyorum....melike ben sexi geceliğii geçen üzerime tuttum aldığım zamanlar gecelikti ama şimdi kısa bir atlet olmuş...
özgecim önden düğmeli olması iyi işte cnm memeni nerden çıkarıcaksın mecbur önü düğmeli olucak ....neden takkıldın anlat bakayım...
melike ben sexi geceliğii geçen üzerime tuttum aldığım zamanlar gecelikti ama şimdi kısa bir atlet olmuş...
dimi amaa :)) hemde ne plates topu.. zaten kadınlıktan eser kalmadı kukumuzu göremiyoruz duruyo mu acaba :))
nereye boşuyomuş senin gibi fıstıgı bulmuş yavaş boşasın...hem doğumdan sonra tanıyamıcak onlar bizi benim öüzüm de dün gece cıldırttı beni dün gece ilk defa bacagıma kramp girdi kasılıp kaldım ofluyorum falan uyandı bu noldu dedi kramp girdi dedim bebeğe mi dedi hee dedim bebeğe girdi tüylerinden bi ka kopart da gecsin babası dedim saf saf bakıyo:)))biz dua edelim boşamıyolar bizi.. bi kalkıp aynaya baksak ya kendimiz olsak arar mıyız acaba :))) amann sefamız olsun boşver bi kaç aya kalmaz normale döneriz..
dün yatakta sağdan sola dönüyorum, eşim diyoki dünya bile güneşin etrafında daha hızlı dönüyp diyoterbiyesiz ona mı süsleniyim ben şimdi iyiym böle.. BU İŞ YERİNDE GREV VAR..
dimi amaa :)) hemde ne plates topu.. zaten kadınlıktan eser kalmadı kukumuzu göremiyoruz duruyo mu acaba :))
Sür kuzum sürr vallahi utandım Işıl'ı görünce halimden.Zaten geç uyandım.Ay melikee yaaa koptum ama ben şimdii.Ben de göremediğim için yorum yapamıcimm akşam gelince soralım bizimkilere bi bakın bakalım duruo mu yerindeler dieeee
Ben normal pijama takımı aldım öyle hamile ya da lohusa için değil komle düğmeli olmadığı için merak ettim canım.Dediğin gibi yarısı açılsın yeter zaten.
canım benimkide öyle yarıya kadar komple açmıycaz zaten yarısını açıp bide atletin askısını indirip cuk cuk mama zamanı olacak...
bunu başladığımda daha odanın rengi belli bile diildi :)) defneninki pembe, buda yeşil oldu, odalarına da cuk oturdu valla :)))
yoo kullanışsız olmaz canım, aksine daha rahat olur.. model varsa bi ekleyebilirmisin??
Sür kuzum sürr vallahi utandım Işıl'ı görünce halimden.Zaten geç uyandım.Ay melikee yaaa koptum ama ben şimdii.Ben de göremediğim için yorum yapamıcimm akşam gelince soralım bizimkilere bi bakın bakalım duruo mu yerindeler dieeee
Ben normal pijama takımı aldım öyle hamile ya da lohusa için değil komle düğmeli olmadığı için merak ettim canım.Dediğin gibi yarısı açılsın yeter zaten.
Benim aldığım model bu değil ama buna benziyo canım
Eki Görüntüle 340987
Hay sen çok yaşa benden iyisini mi bulcak dimi ama hem beni bu hale o getirdi anamın evinde manken gibi oturuyodum ben :)))nereye boşuyomuş senin gibi fıstıgı bulmuş yavaş boşasın...hem doğumdan sonra tanıyamıcak onlar bizi benim öüzüm de dün gece cıldırttı beni dün gece ilk defa bacagıma kramp girdi kasılıp kaldım ofluyorum falan uyandı bu noldu dedi kramp girdi dedim bebeğe mi dedi hee dedim bebeğe girdi tüylerinden bi ka kopart da gecsin babası dedim saf saf bakıyo:)))
maşallah sanasür kız sür bu benim en bakımsız halim ayol şimdi doğuma giderken çıtçıtlarım var onlra maşa yaptırcam düşünüyorum sorun olurmu diye dr sorucm bakim mr falan çekilirken üzerinde metal olmaması lazım ama sezeryanda sorun olurmu kafamda çıtçıtlar acaba....birazdanda hıyarlı maskem var onu yapcam.......
benim bi sonraki kontrolde çatı muayenem var doktor bakınca söler dimi duruyo filan diye? ayy haydar dümen geldi aklıma.. yıllardır bişi yapmayan kadına diyo ya burayı ben değil çilingir gelse açamaz diye :)))))) kadın doğumcudan ziyade bize bi çilingir gerekçek sanırım
Çok rahat emzirebilirsin canım bununla hiç takma kafana,göğsün altına iniyorsa problem yok.Ben normal pijama takımı aldım öyle hamile ya da lohusa için değil komle düğmeli olmadığı için merak ettim canım.Dediğin gibi yarısı açılsın yeter zaten.
Benim aldığım model bu değil ama buna benziyo canım
Eki Görüntüle 340987
sür kız sür bu benim en bakımsız halim ayol şimdi doğuma giderken çıtçıtlarım var onlra maşa yaptırcam düşünüyorum sorun olurmu diye dr sorucm bakim mr falan çekilirken üzerinde metal olmaması lazım ama sezeryanda sorun olurmu kafamda çıtçıtlar acaba....birazdanda hıyarlı maskem var onu yapcam.......
canım bebişine maşaAllahselam kızlar bizde bugün dr kontrolüne gittik şükür herşey yolunda suyumuz vs iyi yalnız eğer artık usg ölçümleri anormalse bebeğim kg almamış 30 gr vermiş durumda ama dr bunun hiç sorun olmadığını bazı bebeklerin başlarda hızlı ilerleyip sonlarda durduğunu söyledi bazılarının başlarda yavaş sonlarda hızlı kg aldığını bildirdi...şu anda 50 cm.2.950 gr umarım doğuma kadar gerilemezde biraz daha toparlar..bizden haberler böyle
canım hoşgeldin, anneanneciğin aldıklarınıda güle güle kullanınSlmlar herkeseee biz geldik kuzumlaaa
1 haftadır okuduk sizleri ama yazmaya fırsat olmadı,annemlerdeydik böcüm kuzum ve benBi güzel tatil yaptık yedik de yedikk.Anneannesini kuzuma bir sürü şey almış ve örmüş onları şu an yıkıyorum geldiğim gibi attım makinaya,sanırım bu işler doğuma kadar sürecek.Tatlı telaşlar ama bunlar.
canım yaa Rabbim korumuş, allahtan bir yerine gelmedi.... nazar çıkmış bencekızlar çok yorgunuuum!bütün gün eşimle evi temizledik.aslında çok erken biterdi ama ben kocaman tv yi paramparça yaptım!oturma odamızda biraz değişiklik yapalım demiştik.eşim çekti eşyaları istediğim gibi,tam odadan çıktı ki ben tv sehpasını biraz daha oynatırım diye el atıyım dedim ve koskoca televizyon yere düşüp tuz buz oldu resmen ama şoka girdim sanki..eşim yazık bağırarak yanıma koştu ama her yanım zangır zangır titriyodu..balkona çıkarıp su falan verdi,zor sakinleştim..her yer mahvoldu zaten...büyük bi kaza atlattım yani..
sonuç;artık salonda oturmak zorundayız:)koltukların üzerine çarşaf falan yaydım nnapıyim bi de onları temizlemekle uğraşamam..çıkabilirsem güzel örtü falan alırım artık..
ölüyorum yani yorgunluktan(
canım eşinle aran hep iyi olsun inşaAllah, çünkü onlar bizim ömür boyu birlikte olacağımız, bebişlerimizin babaları olan insanlar... başkalarının bu anneler bile olsa aranıza girmesine izin vermeyingece kuşları iyi gecelerr:)
gülüyorum çünkü Allah şükür eşimle aramız iyi, sabah kötüydü malum anlatmıştımm... bana yemek hazırlamış, çağırmak için geldi koynuma yattı sarıldı, ben de önce kızdım söylendim bağırdım çağırdım sonra da kalktım yedim çünkü çok acıkmıştım :)) ben yatak odasında uzanıyodum sonra odaya geldim, uzman tv den hamilelik psikolojisini dinliyo, son zamanlar neden böle olurmuş falan, kendinde hiç kusur yok sanıyo ya..neyse akşam kuzenlere söz vermiştik maç izlemeye gidicez diye, oraya gittik sonra baktık barışmışız..içimdekileri tam olamasa da söledim.. zaten tamamını söleyemzdim,.. Sonuç olarak şimdi herşeyy yolunda.. ^^not: o sehpayı da alıcam, eskisini de kimseye vermicem:)
yerim ben o bebişi, hep böyle uslu, sakin bir bebek olsun inşaAllahgünaydınlar herkese,
kızım şuanda babasının kucağında uyuyorken bende sizlere neler olup bittiğini anlatayım dedim :)))
evimizde artık bir oyuncak var :) eskiden sanal bebekler vardı hani küçük bir alet, yemek yedirip altını değiştirip severdik oda büyürdü aynen öyleymiş buda :)
halam geldi dün, eşimin ablasıda bu sebepten gitti, ve gece 4 nöbetini halama verdik bende bu gece 1 den 7 ye kadar uyuyabildim...
kızlar yanınızda size gerçekten yardımcı olacak birisinin olması çok önemli, sen söylemeden gelecek misafirler için hazırlık yapacak, bebek ile ilgilenebilecek, evi kendi evi gibi benimseyip toprlamasından temizliğine içindne gelerek yapacak birisine ihtiyacınız var, en ihtiyacımız olmayan şey yardım etmek altında sadece kuru kalabalık yapıp birde onu şöyle yapsan daha iyi olmaz mı ile başlayan cümleler...
annenizle şimdiden konuşun, kayınvalide görümce vs vs eğer şimdiden yanınızda olmasını istemiyorsanız bunu eşinizle açık açık konuşun yoksa bebekle eve gelince çok gerilirsiniz, birde içinizde yaşarsanız bunu sürekli kafanızda dolanıp durursa çok fena , ben birkaç gündür öyleydim işte ve şimdi halam ile beraber kafamm o kadar rahat ki anlatamam...
canım sen ntsye girmedim diyorsun benim doktorum 32. haftamdayken 4 hafta sonraya gün verdiGünaydın herkese... yeni bir hafta daha...
37. haftamıza girdik... canım çok sıkkın...
eşim cumartesi ve pazar benimle hiç ilgilenmedi...
çok zoruma gitti. haftada 1 gün izin günü var onuda benim yanımda geçirmiyor üstelik hamileyim daha fazla düşünmesi lazım ya aniden sancım tutsa bişey olsa çok zoruma gitti çok... beni ve oğlumuzu hiç düşünmüyor... bu arada kontrolüm cuma günüydü ben yarın gideceğim doktora bebeğin hareketleri eskisi kadar çok değil. ne olur ne olmaz ihmal etmemek lazım. doktorum o kadar rahatki 37. haftamdayım halen nst ye bile girmedim. ya bütün insanlar neden bu kadar rahat... ben hayatımı okadar planlı yaşarımki saat kaçta ne yapmam lazım hepsi bellidir...
bi kaç gündür kasıklarıma sancı giriyor yatarken, kıpırdayamıyorum(
karnımın alt tarafları ağrıyor(
dünden beri anlam veremediğim bi şekilde kolumun üst kısmı kırılmış gibi ağrıyor, kolumu kaldıramıyorum(
soluma yatamıyorum( bu gece kendimi sırt üstü yatarken buldum (
anaaammm noluyo banaaaa
canım benim yaaa noluyor sana, nazar mı değdi yoksa, gerç haftalarında ilerledi, artık normal ama yinede sana maşaAllah diyelimyaaa bide sölemeyi unuttum.. benim ilk kesi yerimde acıyoooo, kaşınıyooooo....
ben iyi değilem gardaşlar(
Çatamız da bu kızlar...
Eki Görüntüle 340930
özge ve melike güle güle kullanınBende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:
Eki Görüntüle 340931
ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
canım inşaAllah güzel haberlerle gelirsingünaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
maşaAllah yaaEki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957
siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))
eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
canım maşaAllah çok güzel görünüyorsunEki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
canım bende mide yanması yok, bulantı var, ona da iyi gelir mi, birde eczaneden reçetesiz alınır mı, çünkü tosyadaki hastaneye gitmek istemiyorum.... Ankaradaki randevumda 20 şubatta:44:
canım hoşgeldin...
canım geçen hafta çektiğim mide yanması ve bulantıları size söylemiştim... şu şurubu iç bak bana çok iyi geldi... rennie duo mide yanması için şurup... tavsiye ederim...
tamam canım, çok güzel.. bende böyle aldım 3 düğmesi filan benimkininde..
Boşver çilingiri bizim doktorlar halleder o işi ilahi melike yaa kahkaha attım resmenn
Çok rahat emzirebilirsin canım bununla hiç takma kafana,göğsün altına iniyorsa problem yok.
Uğraştırma milleti Işıllll sıkışıcak edicek bi yere çıtçıtın birii ay ilahii yaa.Kendimi paspal ilan ediyorummm
Hay sen çok yaşa benden iyisini mi bulcak dimi ama hem beni bu hale o getirdi anamın evinde manken gibi oturuyodum ben :)))
Seninkide bi alemmiş yani bebeğe mi kramp girdi :)) demek ki senden çok evladını düşüyo baba yüreği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?