2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşinde gece gece şaşırmıştır ne yapsın.Benimki alıştı artık hemen bacağıma yapışıyo masaj yapıyo

ay kızlar yerinde uruyodur herhalde de tipi şelkli bi tuhaf oldu sanki yaa böle şiş şiş hissediyorum orası burası yampiri yumpiri duruyo düzelir inşallah dimi yaa(

ay gülmekten gözümden yaş geldihepiniz çok yaşayın emi..valla o kadar çok şey düşünüyoruz ki;bebeğin odasıydı,kramplardı,hastane çantası,doğum nasıl olcaktı,sancılardı,yok nstsi,kilo aldım,tipim kaydı,ağdası,kılı tüyü,cartı curtu..kafamız bi milyon oldu.kocalarda anlayışlı olcaklar azcık haaa.attırmasınlar tepemizi.

canım ben şuan 37. haftadayım en son 34. haftada gitmiştim yani 3 hafta sonraya verdi günü... yarın sabırsızlanıyorum gece uyku tutmaz beni... akşama güzel bir duş, temizlik yapayım...

bu bahsettiğim şurup mide yanması için canım. bulantıya iyi gelmez ama benim bulantım mide yanmasıyla geliyordu ondan içtim bu ilacı...

canım yaaa kıyamam kız bilmiolar iştee :)) biz ne desek inanırlar şu an ne garip bişey onlar için düşünsene eşinin karnında biri var :))) ben oturduğum yerden kalkarken ayyy ayy diyorum bizimki hemen panikliyo nooldu geliyo mu noluyo diye :))) zaten o suyu gelme olayını, krampları kasılmaları hala açıklayamadım artık olunca göstercem kısmetse :)))

bu babalar ne kadar bilinçsiz ya ilgilendiklerimi var bizimle. ben diyorumki aç interneti bak bu hafta bebekte ne gelişiyo ne oluyo ne bitiyo. şuanda 37. haftadayız fln diye her hafta böyle başını yiyorum... benimki kramp ağrısıyla gece uyanınca doğum sancısı yüzünden bağırıyorum sanıyor... korkuyor...

dün gece ne yaptım size söyliyim bu böyle ilgisiz bir hafta sonu geçirtti ya bana inadına gecenin köründe bir su istiyorum bir masaj yap diyorum bunlar numaraydı... ceza...

melikeeeeeeee kafadan kopardın beni kuzum ya............ en iyi kardeşim dediğim bir arkadaşım var onun adıda melike sanki o yazıyo inan oda çok esprilidir seviyorum böle insanları....

güneş tamam cnm sustum ve bol köpüklü kahvemi yudumluyorum...kuzumve kendimi derinliklere gönderiyorum...

kızlar selam biz geldik

babamızı gönderdik evimizi süpürdük dün alışveriş yaptık çok para harcadık babamıza işe gitte çok para kazan dedik bize anca yeter geçmişi okucam ama korkuyorum kim bilir ne kadr birikti

semracım 1 yasin daha okudum ...

melikeeeeeeee kafadan kopardın beni kuzum ya............ en iyi kardeşim dediğim bir arkadaşım var onun adıda melike sanki o yazıyo inan oda çok esprilidir seviyorum böle insanları....

bizde seni seviyoruzz
neeey kahve mii bende yapıyım bari yaa çok özendim :)) bu arada 36 haftadır hiç kahve içmedim ben yaa hakettim bende bi fincan kahveyiiiii

Şu sıralar gayaede doğumunu yapmış olsa gerek, Rabbim onunda yar ve yardımcısı olsun, İnşaAllah gayede Gamze gibi mutlu sona ulaşır, dualarımız onlarla ve sizlerle arkadaşlar, neyse biz acıktık, oğlumuzla mama yemeye gidiyoruz

merhaba arkadaşlar sizler daha deneyimli olduğunuz için bişi danışacaktım , 22 haftalık hamileyim sabahtan beri druma ulaşamadım , geçen hafta idrar yolu enfeksionu var diye antibiyotik kullanmaya başladım 3 gündürde kaşıntıdan ölüyorum(vajinada) ( gece hiç uyuyamadım şuanda iş yerindeyim çok huzur oluyorum bana önerebileceğiniz bir krem var mı?
sanırım bide tahriş oldu acıyor (

Eşinde gece gece şaşırmıştır ne yapsın.Benimki alıştı artık hemen bacağıma yapışıyo masaj yapıyo
ne güzel işte benimki hiç basına gelmediği için böle afalladı kuzum daha önce hiç girmmişti bana kramp ilk dün gece oldu bakalım bundan sonra napıcak

haay ağzına sağlık kuzum attırmasınlar tepemizi:)))

ay evet ya yazık acıyorum valla bazen bazen eğilince falan bi batma oluyo ahh diyorum noldu su mu patladı diyo patlayan bişi sanıyo suyu:))anlatıyorum bak diyorum bu böle olcak su gelmesi böle bişey falan diye dinliyo dinliyo yine de gözünde canlandıramıyo dediğin gibi başlarına gelince görücekler artık yapıcak bişi yok:))

iyi yapmışsın canım ben de diyorum bazen yata yata baba oluyosun valla diye güzndüz ya da haftasonu kök söktürüyorum da geceleri pek bi salak saftirik oluyo benimki kıyamıyorum o şaşkın hallerine:))

ay kızlar yerinde uruyodur herhalde de tipi şelkli bi tuhaf oldu sanki yaa böle şiş şiş hissediyorum orası burası yampiri yumpiri duruyo düzelir inşallah dimi yaa(
Düzelir düzelir bişicik olmazz
Siz babalara bilinçsiz diyorsunuz benim ilk defa 2 gün önce kasıklarıma kramp girdi ay hala da sızlıo ben bile kuzunun kafası sıkıştı modundayım Anneme bile dedim valla doğum sancısı böyle birşeyse direk sezeryana alsınlar beni

Ahh hemen kahve yapayım ben de kendime ekmek yok evde dışarı çıkmaya üşeniyorum buzdolabını da bi ziyaret edim Yok yaff derinlik ve sessizlik bize göre diill çık derinlerdenn gellll gülelimmm eğlenelimmmm .
Malum hamişiz e aşerdim ben de neye hemen sölimm.Basketbol maçı aşerdim İki dakikada onun organizasyonunu yaptırdım böcüme,bir de konser aşermesi var bu aralar onu da halledersem doğrabilirim içim rahat

Ayy ne güzel valla benim aklıma bile gelmiyo...Git canım konsere de git öyle doğurBen de doğurmadan aşercek bişey bulsam iyi olur.Nasıl hamilelik bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…