- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.741
Bizde sünnet yaptırıcaz canım drla konuştuk,doğduktan 10-15 gün sonra olucak inş.Ücretide lokal 150,genel 250 ama genel olmuyo zaten.En iyisi doğunca yaptırmak bencede...arkadaşlar sünnetle ilgili son durumu da söyliiimm..doktorumuzla konuştuk bugün...eğer aklınızda varsa mutlaka yaptırın dedi..çocuk için çok sağlıklı dedi..ama hemen doğar doğmaz değil b 10 gün sonra dedi..hem siz bebeğe alışırsınız hem bebek ortama alışır dedi..öyle yok zararlı falan diyenlerede inanma dedi..eski doktor bize ilerde ereksiyon problemi olur demişti..saçmalamasın dedi..ozaman musevilerin hepsi ereksiyon problemi yaşıyo çünkü onlar 2.gün sünnet ediliyo dedi..bizim zaten niyetimiz vardı...fiyatını falan da görüştük...medical park göztepe de..lokal anestezi ile 450 lira genel olursa 1000 lira..ama zaten yeni bebeğe lokal yapılıyo dedi..
Onlardan da 2-3 tane koydum canım,bir pakette ıslak mendil...canım hani şu ağız bezi dediğimiz şeyler var ya incecik mendil gibi onlardan da koy istersen herseye ıslak mendil kullanamıyosun peceteler de bebiş için sert kalıyo kalıntı falan bırakıyo o yüzden bu dediğim lazım olabilir onun dışında cok ii olmuş tertemiz hazırlamışsın ne güzel
yuh yaa altın mı koyuyomuş hepsinin içine biz 50 tanesine 20 lira vermiştik balonlar da onlardandı helyum da :)) acaba helyum bulabilirmisin ki öyle bulsan semranın dediği bisikletcilerde bile şişirtebilirsin adamların ses soluk azcık kayar ama bişi olmaz eğlene eğlene yaparlar:)) bu arada senin balonlar pek şeker yaa
Sizin şubat dolmuş valla,bol kutlamalı bir ay sizin için:))))bende merak ediyorum dicektim ama yazmış....
yok cnm hiç kokmuyo benimki 70*110 ve epeyce büyük....
cnm cok sevindim bizlerden birine tel bıraksan aslında toplu olarak sana güzel dileklerde bulunmak için haberleşirdik .........
bu arada 13 şubat evlilik yıldönümümüz bende ne yapsak diye düşünüyorum 14 şubatıda bir arada kutlarız 20 şubatta doğum günmüm....27 şubatta adencik gelicek inşallah.................bu ay fulll kutlama..........
Ben pazartesi alıcam inş.(5 mart)ama yarım gün çalışmaya devam edicem:))Kızlar bişey sorucam iş göremez raporunu cuma almak ile pazartesi almak arasında fark var mı? Ben cuma nasıl olsa çalışıcam, pazartesi de uğrar bırakırım raporumu diye düşünüorum, siz nasıl yaptınız?
Canım çok geçmiş olsun eşine...Saat üçbuçuk gibi eşimi zorla doktora gönderdim, 10 tane iğne vermiş, ben iğneden tırsıyorum diyor, bende aaa bak baba olacaksın, oğluşumuz doğunca topuğunda iğneyle kan alınacak, aşıları olacak, ona kötü örnek oluyorsun diye takılıyorum, iğnenin birini vuruldu, şimdi daha iyi çok şkür, yarınada rapor almış, şu an yatarak haber izliyor... haberlerde de maşaAllah yani ankarayı kar kaplamış yine, Allah ankaradaklerin yardımcısı olsun, inşaAllah haftaya biz gelene kadar birşey kalmaz... neyse biz şimdi biraz geçmişi okuyalım
günaydın güzel anneler ve bebişleri
:)))))))))))) kalkın uyumayın, sabah olduuu
günaydıınn bebişlerimiz arttık iyce güçlendii tekmeyle uyanmak ne harika dimi :)))
kesinlikle harika yakında sende duyarsın özgecim. sanırım uras koyucaksın oğlunun ismini bende demir koycam ama düşündümde uras demirde güzel olur aklımda bunuda bulundurcamm :))
kızlar bu sabah işe geldiğimde masamın üzerinde bi hediye paketi vardı...meğer bizim arkadaşlardan biri kızı yürümeye başladığı için herkese ufak bi hediye almış, şu pofuduk patiklerden...ne kadar sevindiyse kadın düşünün yani...annelik böyle bişey heralde
arkadaşalr bişi sorcamm doğumdan sonra şu hasta bezleri mutlaka lazımmı normal pedler veya kalın olanları işe yaramıomu acaba ben sezeryan olcam acaba ondada normal doğumdaki kadar kanama oluyormudur birde nerde satılır bu hasta bezleri marketlerdemi eczanedemi
arkadaşalr bişi sorcamm doğumdan sonra şu hasta bezleri mutlaka lazımmı normal pedler veya kalın olanları işe yaramıomu acaba ben sezeryan olcam acaba ondada normal doğumdaki kadar kanama oluyormudur birde nerde satılır bu hasta bezleri marketlerdemi eczanedemi
günaydın kuşum ayy melikem ben de öle deliler gibi aç uyanıyorum hatta açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum napcas biz böleGünaydın uykusuz sabahlaaar:))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı
günaydın güzel anneler ve bebişleri
:)))))))))))) kalkın uyumayın, sabah olduuu
Günaydın kızlarrrr
günaydıınn bebişlerimiz arttık iyce güçlendii tekmeyle uyanmak ne harika dimi :)))
herkese günaydınnnnn
dün gece yine hiç uyuyamadım ne olacak halim böyle...
doğumlardan bahsedilmiş, çoğunluk normal doğum yanlısı gibi. cesaretinizi takdir ediyorum arkadaşlar gerçekten. keşke ben de deneseydim normal doğumu ama sezeryan için günün belli olması olayı var ya, benim ailem uzakta ve sadece doğumdan 1 gün önce gelebilecekler. ben de günüm belli olsun da ailem illaki yanımda olsun istedim. bi de canım çok tatlıdır, o acılara nasıl dayanırım bilemedim doğrusu. ee doktorum da sezeryandan yana olunca hemen kabul ediverdim. inşallah kolay iyileşirim de minişimle ilgilenebilirim.
Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr.. Hayırlı cumalarrrrOglumla bı yandn kahvaltımızı yapıoruz bı yandanda sızı kesıoruz:)))) Herkesler ıyıdır ınsallahhh. Dısarda hava harıkaaa balkonmda oyle kar bırıktıkı karsı komsuyu gormuorum:)))) Gıtsın bu karrrrrrrrrrrr gezmek ıstıorum bennn (
canım onu hastane veriyo boşuna aramaarkadaşalr bişi sorcamm doğumdan sonra şu hasta bezleri mutlaka lazımmı normal pedler veya kalın olanları işe yaramıomu acaba ben sezeryan olcam acaba ondada normal doğumdaki kadar kanama oluyormudur birde nerde satılır bu hasta bezleri marketlerdemi eczanedemi
Ayy bilmiyorumgünaydın kuşum ayy melikem ben de öle deliler gibi aç uyanıyorum hatta açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum napcas biz böle
Gunaydiin kizlar sabah ruzgar oglumun gogsumun tam altina tekme atmasiyla uyandim
Bu mide yanmasi beni mahvetti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?