2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde sünnet yaptırıcaz canım drla konuştuk,doğduktan 10-15 gün sonra olucak inş.Ücretide lokal 150,genel 250 ama genel olmuyo zaten.En iyisi doğunca yaptırmak bencede...
Onlardan da 2-3 tane koydum canım,bir pakette ıslak mendil...
Sizin şubat dolmuş valla,bol kutlamalı bir ay sizin için:))))
Ben pazartesi alıcam inş.(5 mart)ama yarım gün çalışmaya devam edicem:))
Canım çok geçmiş olsun eşine...
günaydın güzel anneler ve bebişleri
:)))))))))))) kalkın uyumayın, sabah olduuu

Bugün herkes uyuyo anlaşılan:)))

kesinlikle harika yakında sende duyarsın özgecim. sanırım uras koyucaksın oğlunun ismini bende demir koycam ama düşündümde uras demirde güzel olur aklımda bunuda bulundurcamm :))

kesinlikle harika yakında sende duyarsın özgecim. sanırım uras koyucaksın oğlunun ismini bende demir koycam ama düşündümde uras demirde güzel olur aklımda bunuda bulundurcamm :))

Bizimki maşallah uykuyu seviyo benimle birlikte uyanıyo hep:))Evet uras olucak inş.oğlumun ismi,anlamı da çok güzel.Demir de güzel isim adıyla yaşasın inş.Uras Demir de iyi olmuş aklında bulunsun:)))

kızlar bu sabah işe geldiğimde masamın üzerinde bi hediye paketi vardı...meğer bizim arkadaşlardan biri kızı yürümeye başladığı için herkese ufak bi hediye almış, şu pofuduk patiklerden...ne kadar sevindiyse kadın düşünün yani...annelik böyle bişey heralde

arkadaşalr bişi sorcamm doğumdan sonra şu hasta bezleri mutlaka lazımmı normal pedler veya kalın olanları işe yaramıomu acaba ben sezeryan olcam acaba ondada normal doğumdaki kadar kanama oluyormudur birde nerde satılır bu hasta bezleri marketlerdemi eczanedemi

Senin içinde güzel bi süpriz olmuş:)))

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr.. Hayırlı cumalarrrr Oglumla bı yandn kahvaltımızı yapıoruz bı yandanda sızı kesıoruz:)))) Herkesler ıyıdır ınsallahhh. Dısarda hava harıkaaa balkonmda oyle kar bırıktıkı karsı komsuyu gormuorum:)))) Gıtsın bu karrrrrrrrrrrr gezmek ıstıorum bennn(

herkese günaydınnnnn

dün gece yine hiç uyuyamadım ne olacak halim böyle...

doğumlardan bahsedilmiş, çoğunluk normal doğum yanlısı gibi. cesaretinizi takdir ediyorum arkadaşlar gerçekten. keşke ben de deneseydim normal doğumu ama sezeryan için günün belli olması olayı var ya, benim ailem uzakta ve sadece doğumdan 1 gün önce gelebilecekler. ben de günüm belli olsun da ailem illaki yanımda olsun istedim. bi de canım çok tatlıdır, o acılara nasıl dayanırım bilemedim doğrusu. ee doktorum da sezeryandan yana olunca hemen kabul ediverdim. inşallah kolay iyileşirim de minişimle ilgilenebilirim.

Hasta bezini bazı hastaneler kendi veriyomuş canım doğum yapacağın hastaneyi ara sor istiyolar mı diye boşuna alma...

ben her ikisini de aldm yanıma. ben de sezeryan oluyorum..
büyük süpermarketlerde var hasta bezi.

Günaydın uykusuz sabahlaaar :))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı
günaydın kuşum ayy melikem ben de öle deliler gibi aç uyanıyorum hatta açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum napcas biz böle

günaydın güzel anneler ve bebişleri
:)))))))))))) kalkın uyumayın, sabah olduuu

Günaydın kızlarrrr

günaydıınn bebişlerimiz arttık iyce güçlendii tekmeyle uyanmak ne harika dimi :)))

günaydın kızlaarrr ii sabahlar olsun mutlu bi gün olsun hapimizee

Benim ailemde uzakta ama benim canım hiç tatlı değildir dayanırım:))Tabi bu herzaman istemekle de olmuyo son anda herşey değişebilir hayırlısı inş.hepimiz için.Allah herkesin gönlüne göre versin....

günaydın sana da kuzuum ay ben de kar görmyi kara basmayı o ayazda donmayı özledim yaa psikopatça sanki ama okadar yıl ankara soğuğunda yaşadıktan sonra hiiç kar olmayan bi yerde yaşamak yavan geliyo insana acık paket yapıp gönderseniz ya bana baklonuma serip oynaam karla:)))

canım onu hastane veriyo boşuna arama
ama emin deilsen hastanene sor bi alıyım mı diye...

günaydın kuşum ayy melikem ben de öle deliler gibi aç uyanıyorum hatta açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum napcas biz böle
Ayy bilmiyorum bu açlığımız başa bela bizim.. şu kızları bi doğuraydık hayırlısıyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…