2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DOgumdan sonra gelmekmı???:)) Vallaa gelen buyrsun gelsınde benden bısey bekleyerk gelıosaaaa umdugunu bulamaz dogm yapmısım kucagıma bısey almısım aglıckmı napck bılmıorum senın benm evmde ısın neee? Yardıma dıyeee gelıo cogu ama ortalk hep karısıo:))) Vallaaa bızde 15 20 gn gecmden bebek bakılmaz ınsan bıraz kendını toplamalı yanı genelde yıne gelck bırı varsa benm aılem gelır kocmınkılerr hıc gelmezzz onlr bızden daha medenı ahahaha:)))
ALLAH nasıp ederse oglumz olcak. Sende hamıle kalmaya calısıosun anladıgm kadryla ınsallah Rabbım sanada nasıp eder tez zamanda:) Vallaa hamılelık adet belırtılerıyle aynı ben adet olmayı beklerken hamıle oldgumu ogrendım:) Sen dedıklerımı yap ınsallah hamılesındr:)

Günaydın uykusuz sabahlaaar :))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı
Gunaydın canımmmm. Bende bu sabah saat 5 te uyandım dedımkı tamam ıyı guzl uyandımda napcam:)))) Sonra aklmdan gecrdım acaba kızlrdan kımse varmıdr dıyee amaaa yataktn kalksam baksam kımse yoksa bıdee hıc uyuyamıcktmmm bunu goze alamadımmm zar zor uykuya daldım yıne:))

o mide yanması beni de mahvetti. hiç bir zaman geçmedi hamişliğimin başından bu yana.. ara ara durdu, sonra tekrar.. ama son günlerde hiç çekilmiyor.

Benim son bir aydir basladi artarak devam ediyor geceleri uyandiriyor o derece ne yapalim beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir
Bebisler sigmiyor artik gobegimize

Istemıorum kar gormekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayrıca oynayamıosnda yanı bu durum dahada gıcık tam agırlastm en cok harkt etmem gereken zamannn evde kaldım annemm ruhum bunaldı(( Ozlemcm cok ıstıosannn buyr gel bana bu haftasonu ıstnbuldn karın gıdecgı ıdda edılmekte lakn benım burdan karrr kalkmaz adeta bır uludag:))) Burda adet şöyleki ilk önce buraya düşer en son burdan kalkar:))))

aynen bende korkarak girdim baktım bsmd var yurtdışında tanıdık görmüş gibi sevindim :))))) sen kalkmamakla iyi yapmışsın çünkü ben sonrasında uyuyamadım ( en iyisi uyansak bile yataktan çıkmamakmış onu anladım

Günaydııııınnnnnn hayırlı cumalar..
bugün itibariyle 36 yı da devirmiş bulunuyoruz çok şükür.

MELİKE çoook erkencisin güzelim.. artık geceleri bende uyuyamıyorum ve bu sabah bende midem kazınmış bi şekilde kalktım.. uykular bölük pörçük artık.. ne yana dönsem uyuyamıyorum.. bu gece bide kramp girdi kiii oooo çok fenaydı..

canım marketlerde var ama belki almana gerek bile kalmaz..
ilk hasta bezini hasta bakıcı bağlıyor zaten.. sonrasında ihtiyaç duyarsan veriyolar. ben almıştım içinde 10 tane vardı. benim sezo zor geçtiği için pedle filan uğraşamadım direk hasta bezi koymuştum.. ama bebek bezi bile işini görür hiç merak etme.
fazladan bebek bezi koy çantana ne olur ne olmaz.

ahahahaha Demek bende kalksydımmm yurtdısında 5 parasız kalmıs gıbı uzulcektım:))))))) Bılıorum uyuyamıcmm ama sabah bakıorum yok uyku tutmaıd kımse yokmu dıyeee yakınan kızlar oldugunu gorunce acabamı dedımmm sonra dedım saat 5 3 4 olsa hadı gıdeyımm 5 cok anorml bı rakam 6 olsa ztn kalkıcktm:)))) SOnra ıyı uyudum ama 9 da uyandım:)))

Günaydın kuzum hayırlı cumalar sanada...
Eşimde erken gitti ondan galiba bi kalktım bi daha uyuyamadım yaa ayrıca çok sıkıldımmm kaç gündür evden çıktığımız yok bi de aksi gibi kar yağıyo iyice imkansızlaşıyo çıkmak.. şu hava biraz açsa bugün nolur yaniii

Günaydın herkese
hayırlı cumalar...
ağrım çok yine... daha erken gelecek diye korkuyorum...

Günaydın herkese
hayırlı cumalar...
ağrım çok yine... daha erken gelecek diye korkuyorum...

Gunaydın hayırlı cumalar canım. Agrılar herkeslerde var hekes dogrcm dıye korkuo:))) Bende bıle var artık dun dıorum kocama bıde bakıomussun doguruomusumm cocuk ıyıyse buna hıc uzulmem dıyo:)))))

Açtı ya işte kuzum, güneş çok güzel parlıyo bugün

dünki havaya bak bugünkü havaya bak

Allah sonumuzu hayır etsin

kendime yeni bir eşofman altı aldım üstüne bady ve hırka giyip gideceğim... çıkarken de bunlarla çıkarım rahat olur... sende spor giyinmeye çalış...

Gunaydiin kizlar sabah ruzgar oglumun gogsumun tam altina tekme atmasiyla uyandim
Bu mide yanmasi beni mahvetti artik

benimde feci mide yanmalarım vardı. bana kuzenim şurup verdi. o da hamleliğinde kullanmış... çok iyi geldi... şu an mide şikayetim geçti...

ya ne güzel olur aslında şöle seneye bebişlerle birlikte kardanadam yapsak yatırsak yuvarlasak onları karların içinde olur mu olur kız şu doğumları yapalım azcık da büyütelim şu sıpaları da bi planlar kuralım bakalım:))

Eki Görüntüle 343907

mantıksal olarak doğru yani :)))))))

boşa masrafa girmeyelim hediye alcaz diye

oohhh rahat rahat unutabilirim o zaman kocacım sitem ederse de aaa senin haberin yok mu bu sene iptal oldu o derim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…