- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.761
DOgumdan sonra gelmekmı???:)) Vallaa gelen buyrsun gelsınde benden bısey bekleyerk gelıosaaaa umdugunu bulamaz dogm yapmısım kucagıma bısey almısım aglıckmı napck bılmıorum senın benm evmde ısın neee? Yardıma dıyeee gelıo cogu ama ortalk hep karısıo:))) Vallaaa bızde 15 20 gn gecmden bebek bakılmaz ınsan bıraz kendını toplamalı yanı genelde yıne gelck bırı varsa benm aılem gelır kocmınkılerr hıc gelmezzz onlr bızden daha medenı ahahaha:)))son günlerini bekleyen hamilelerin evine misafir gelmesi (yemekli bi de) bence ayıp artık. ama insanlar rahat. asıl beni düşündüren doğum sonrası gelecek olanlar
yanmda kimse de yok yardım etsn bana. napıcam bilmiyorum doğumdan sonra. bide sezeryan oluyorum, kendmle mi uğraşayım bebekle mi misafirlerle mi?
ALLAH nasıp ederse oglumz olcak. Sende hamıle kalmaya calısıosun anladıgm kadryla ınsallah Rabbım sanada nasıp eder tez zamanda:) Vallaa hamılelık adet belırtılerıyle aynı ben adet olmayı beklerken hamıle oldgumu ogrendım:) Sen dedıklerımı yap ınsallah hamılesındr:)sagolun sızın neyınız olacak allah kavustırsun ınsallah.benım adetlerım 28 gunde bır olur.bu ay 26 ocakda basladı.bugun sancım var goguslerım cok acıyor.ama akıntı yok sanırım catlamadı yumurtalar.sızce catladıgı zaman mı oluyor bu sancılar falan
Gunaydın canımmmm. Bende bu sabah saat 5 te uyandımGünaydın uykusuz sabahlaaar:))
Açlıktan uyuyamadım sabahın köründe kalktım bi çorba içtim gözler iyice açıldı
o mide yanması beni de mahvetti. hiç bir zaman geçmedi hamişliğimin başından bu yana.. ara ara durdu, sonra tekrar.. ama son günlerde hiç çekilmiyor.
günaydın sana da kuzuum ay ben de kar görmyi kara basmayı o ayazda donmayı özledim yaa psikopatça sanki ama okadar yıl ankara soğuğunda yaşadıktan sonra hiiç kar olmayan bi yerde yaşamak yavan geliyo insana acık paket yapıp gönderseniz ya bana baklonuma serip oynaam karla:)))
Günaydınnnnnnnnnnn.
Gunaydın canımmmm. Bende bu sabah saat 5 te uyandımdedımkı tamam ıyı guzl uyandımda napcam:)))) Sonra aklmdan gecrdım acaba kızlrdan kımse varmıdr dıyee amaaa yataktn kalksam baksam kımse yoksa bıdee hıc uyuyamıcktmmm bunu goze alamadımmm zar zor uykuya daldım yıne:))
Günaydınnnnnnnnnnn.
arkadaşalr bişi sorcamm doğumdan sonra şu hasta bezleri mutlaka lazımmı normal pedler veya kalın olanları işe yaramıomu acaba ben sezeryan olcam acaba ondada normal doğumdaki kadar kanama oluyormudur birde nerde satılır bu hasta bezleri marketlerdemi eczanedemi
aynen bende korkarak girdim baktım bsmd varyurtdışında tanıdık görmüş gibi sevindim :))))) sen kalkmamakla iyi yapmışsın çünkü ben sonrasında uyuyamadım ( en iyisi uyansak bile yataktan çıkmamakmış onu anladım
Günaydııııınnnnnn hayırlı cumalar..
bugün itibariyle 36 yı da devirmiş bulunuyoruz çok şükür.
MELİKE çoook erkencisin güzelim.. artık geceleri bende uyuyamıyorum ve bu sabah bende midem kazınmış bi şekilde kalktım.. uykular bölük pörçük artık.. ne yana dönsem uyuyamıyorum.. bu gece bide kramp girdi kiii oooo çok fenaydı..
aynen romantik bi masa yeter :)):))))))))))))))))) COk ıyıymısss ıptalse ıyı olmus herkess menusunu hazırlasın mum ısıgnda yemek yıoruz:)))))
ooohh güldürdüysem ne mutlu:))Cok komikmis
ay hic guleecegim yoktu sabah sabah
Günaydın herkese
hayırlı cumalar...
ağrım çok yine... daha erken gelecek diye korkuyorum...
Günaydın kuzum hayırlı cumalar sanada...
Eşimde erken gitti ondan galiba bi kalktım bi daha uyuyamadım yaaayrıca çok sıkıldımmm kaç gündür evden çıktığımız yok bi de aksi gibi kar yağıyo iyice imkansızlaşıyo çıkmak.. şu hava biraz açsa bugün nolur yaniii
enn tatlı tombişlerimm ii akşamlar hepinize:)
dün bizde kontrole gittik ve doktorumuz sezaryen için
23 mart cuma gününü verdi bize
inanılmaz heyecanlıyımmm
kızlar bişey sorcam doguma giderken ne giyceksiniz?
ben neyle gittiysem o kıyafetle cıkmak istiorum hastaneden
ekstra kıyafet taşımamak için, sizce ne giymeliyizki, nasıl
kıyafetler tercih etmeliyiz:44:
ha bide doktoruma sordum göbeğe ağda olayını, hiçbi sakıncası
yok gönül rahatlıgıyla yaptrabilirsin dedi
Gunaydiin kizlar sabah ruzgar oglumun gogsumun tam altina tekme atmasiyla uyandim
Bu mide yanmasi beni mahvetti artik
Istemıorum kar gormekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayrıca oynayamıosnda yanı bu durum dahada gıcık tam agırlastm en cok harkt etmem gereken zamannn evde kaldım annemm ruhum bunaldı(( Ozlemcm cok ıstıosannn buyr gel bana bu haftasonu ıstnbuldn karın gıdecgı ıdda edılmekte lakn benım burdan karrr kalkmaz adeta bır uludag:))) Burda adet şöyleki ilk önce buraya düşer en son burdan kalkar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?