- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.781
Günaydııııınnnnnn hayırlı cumalar..
bugün itibariyle 36 yı da devirmiş bulunuyoruz çok şükür.
MELİKE çoook erkencisin güzelim.. artık geceleri bende uyuyamıyorum ve bu sabah bende midem kazınmış bi şekilde kalktım.. uykular bölük pörçük artık.. ne yana dönsem uyuyamıyorum.. bu gece bide kramp girdi kiii oooo çok fenaydı..
canım marketlerde var ama belki almana gerek bile kalmaz..
ilk hasta bezini hasta bakıcı bağlıyor zaten.. sonrasında ihtiyaç duyarsan veriyolar. ben almıştım içinde 10 tane vardı. benim sezo zor geçtiği için pedle filan uğraşamadım direk hasta bezi koymuştum.. ama bebek bezi bile işini görür hiç merak etme.
fazladan bebek bezi koy çantana ne olur ne olmaz.
Gunaydın hayırlı cumalar canım. Agrılar herkeslerde var hekes dogrcm dıye korkuo:))) Bende bıle var artık dun dıorum kocama bıde bakıomussun doguruomusumm cocuk ıyıyse buna hıc uzulmem dıyo:)))))
Hayırlı olsun canım yeni haftan artık iyice azaldı:)))Günaydııııınnnnnn hayırlı cumalar..
bugün itibariyle 36 yı da devirmiş bulunuyoruz çok şükür.
MELİKE çoook erkencisin güzelim.. artık geceleri bende uyuyamıyorum ve bu sabah bende midem kazınmış bi şekilde kalktım.. uykular bölük pörçük artık.. ne yana dönsem uyuyamıyorum.. bu gece bide kramp girdi kiii oooo çok fenaydı..
canım marketlerde var ama belki almana gerek bile kalmaz..
ilk hasta bezini hasta bakıcı bağlıyor zaten.. sonrasında ihtiyaç duyarsan veriyolar. ben almıştım içinde 10 tane vardı. benim sezo zor geçtiği için pedle filan uğraşamadım direk hasta bezi koymuştum.. ama bebek bezi bile işini görür hiç merak etme.
fazladan bebek bezi koy çantana ne olur ne olmaz.
Süpermiş:)))))
Günaydın herkese
hayırlı cumalar...
ağrım çok yine... daha erken gelecek diye korkuyorum...
ya ne güzel olur aslında şöle seneye bebişlerle birlikte kardanadam yapsak yatırsak yuvarlasak onları karların içinde olur mu olur kız şu doğumları yapalım azcık da büyütelim şu sıpaları da bi planlar kuralım bakalım:))
oohhh rahat rahat unutabilirim o zaman kocacım sitem ederse de aaa senin haberin yok mu bu sene iptal oldu o derim:))
polycim haftanız hayırlı olsun...
süper benim için bu günler önemli değil... evlilik yıldönümüzü unutmasın yeter...
bende eşime diyorum ağrım çok ya erken gelirse birde kar yağınca beni korku aldı nasıl hastaneye gideriz fln...
eşimde diyorki ne güzel işte erkenden gelsin nasıl olsa haftasını doldurdu demiyormusun hep diyor...erkekler çok aceleci bu konuda gerçekten...
babam ve eşim şafak sayıyor... babamın ilk torunu adam benden heyecanlı...
Hayırlı olsun canım yeni haftan artık iyice azaldı:)))
Canım inş.zamanında gelsin kuzucuklar.Ağrılarda bu haftalarda herkeste oluyo galiba.Benim maşallahım varAma senden de geriyim tabi bi de o var.Sağlıkla al inş.bebişini kucağına canım.Az kaldı 12 gün sonra kollarında olucak inş.
herkese günaydınlar.
arkadaşlar pazar akşamı dersanenin yemeği var.kıyafetimi falan önceden ayarlamıştım.bir ay ertelenince yemek benim son ayıma denk geldi.sizce gitsem bi sorun çıkar mı.gidip 1 saat kalıp gelirim diye düşünüyorum.sadece soğuk havada abiye giymek sorun.gitmek de istiyorum ama karar veremedim..
:))) haydi hep birlikte unutuyoruz o zaman:)))))))))))))))))ya ne güzel olur aslında şöle seneye bebişlerle birlikte kardanadam yapsak yatırsak yuvarlasak onları karların içinde olur mu olur kız şu doğumları yapalım azcık da büyütelim şu sıpaları da bi planlar kuralım bakalım:))
oohhh rahat rahat unutabilirim o zaman kocacım sitem ederse de aaa senin haberin yok mu bu sene iptal oldu o derim:))
çok sağol canım.. heyecan basıyor çok fena..
polycim haftanız hayırlı olsun...
süper benim için bu günler önemli değil... evlilik yıldönümüzü unutmasın yeter...
teşekkür ederim Özgecim.. seninde hayırlı olsun.. arada tam 2 hafta olunca seni atlamıyorumHayırlı olsun canım yeni haftan artık iyice azaldı:)))
herkese günaydınlar.
arkadaşlar pazar akşamı dersanenin yemeği var.kıyafetimi falan önceden ayarlamıştım.bir ay ertelenince yemek benim son ayıma denk geldi.sizce gitsem bi sorun çıkar mı.gidip 1 saat kalıp gelirim diye düşünüyorum.sadece soğuk havada abiye giymek sorun.gitmek de istiyorum ama karar veremedim..
herkese günaydınlar.
Valla cok ısterım ALLAH nasıp etsın inşallah lakın annem gorurseeeeeeeeeeeeeeeeegerckten buna benzer ıste hahahaha annemın klasık lafını sızle paylasmk ıstıorum cocuga 1 yasına kadr cok ıyı bakıcksın hıc hasta etmıcksınnn ondn sonra hıc korkmaa at onu karın içine:))))) bıdakı sene bu zamanları gormk nasıp olrsa 10 11 aylk olcklr 1 aydn kaybedıo benm böcekk annanesı saolsun:))))))
Onlara hava hos annemmmm ben hem gelsın ıstıorum ama hemdee ıcımdee oldugu gunlerı ozlıcekmısım gıbı hıssedıorumSuan tamamen benım benm gıbı kımse hıssedemıo onu ama doguncaa oyle olmck:) Cok degısık duygular vallaa hem bıranonce kavsmak ıstıorum hem acaba ozlermıym dıyede dusunuorum:))) Oyyyyyyyyyy gelsınnnnnnn o mnk böcekkk babasıda benmle gun sayıyıooo bugn bu haftadasn hayrlı olsnn oglm az kaldı dıyo:)))
Policiğim, haftan hayırlı olsun, hesabında her yıl geçerli olsun bence. Biz bundan sonra bence hep ufaklıkların özel günlerine odaklanacaz gibime geliyor.
yooook öle bişi yaparsak benim annemin de duymaması lazım bacaklarımı kırar valla cocugu karın içinde yuvarladım diye o da aynı seyi sölüyo çünkü bi sene coook ii bakcakmışız sonra bişi olmazmış gerci benim annemin bi dediği bi dediğini tutmuyo bazen diyo ki sakınılan göze cöp batar cocugu öle cok sakınmıcan fanusun içinde büyütür gibi yapmıcan diyo bazen de aaa el kadar cocuk o öle yapılır mı öle giydirilirmi oraya cıkarılır mı diyo anne diyorum bu ne perhiiiz bu ne lahana tursusu sen karışma diyo :)) annem yaa :)) ben de böle mi olcam ki
Benim Öküzcan her konuda olduğu gibi o konuda da oldukça soğukkanlı, bozuluyom bazen, ay hiç mi heyecanlanmaz adam ya, sadece hasta olduğumda panikliyor, onun dışında normal sıradan bir şey hamilelik, geceleri uyuyamıyorum diyorum 'E hamile olduğun nerden belli olacak sıkıntı çekmezsen' diyor, Anneannem gibi falan.
günaydın kızlar,, hamişlerin en güzelleri..
kızlar net yüzünden hep kavga ederdik biz eşimle hamiş olmadan önce bende oda facebooklarımızı kapattık.bende hiç ilgilenmiyodum netle..sonra tesadüfen görüp buraya geldim iyiki sizi tanımışım iyiki gelmişim..aylardır iyi güzel tatlı acı birçok şey paylaştık..ve bundan sonraki zamanlardada umarım hep paylaşmaya devam ederiz..okadar çok şey öğrendimki burda siz olmasaydınız napardım bilmiyorum..en başlarda sizinle paylaştıklarımı kaynanatöre söyleyince kıskanıp bozuluyodu..ona sormuyorum size soruyorum diye..bende bigün valla sizde heyecan meyecan bitmiş orda birlikte aynı duyguları yaşadığımız hamişleriz..aynı şeylere heyecanlanıp aynı şeylere üzülebiliyoruz dedim..hem o tek kişi biz burda kaç kişiyiz oh ettim dahada bişe ne söledim ne sordumzaten kendisininde pek umrunda değilim 9 ay ne geldi bir kere ne bi tas çorba getirdi..annemler gelcekti gripten ölüyodum hem temizlik yaptık hem yemek bi kere bakmadı..bahaneside var hazırda fulya istemiyo beni..kardeşim hamileyim hastaydım elinden kuran kitabı düşmüyo Allah allah diyen bi insansın bi hayrına bak geldide kovduk sanki..kendinin en ufak bişeyi olsa hastalansa eşim bi in bak ayıptır der nefretim dahada arttı artık dönülmez yollardayız..hep kavga ediyoruz bu sebeplerden bakalım nere kadar bu iş böle sürmücek ama hayırlısı...velhasıl amma konuştum iyiki varsınız yalnızlığıma ortak oldunuz burda ne annem ne babam hiçbi akrabam yok..kızım doğduktan sonra birdaha facede açmıcam demiştim ama yeminimi bozlen uleyn açıcam sanırım ordanda irtibatları koparmayız umut ediyorum..hepinizi seviyorum................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?