2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polycim haftanız hayırlı olsun...

Eki Görüntüle 343907

mantıksal olarak doğru yani :)))))))

boşa masrafa girmeyelim hediye alcaz diye

süper benim için bu günler önemli değil... evlilik yıldönümüzü unutmasın yeter...

Gunaydın hayırlı cumalar canım. Agrılar herkeslerde var hekes dogrcm dıye korkuo:))) Bende bıle var artık dun dıorum kocama bıde bakıomussun doguruomusumm cocuk ıyıyse buna hıc uzulmem dıyo:)))))

bende eşime diyorum ağrım çok ya erken gelirse birde kar yağınca beni korku aldı nasıl hastaneye gideriz fln...
eşimde diyorki ne güzel işte erkenden gelsin nasıl olsa haftasını doldurdu demiyormusun hep diyor... erkekler çok aceleci bu konuda gerçekten...
babam ve eşim şafak sayıyor... babamın ilk torunu adam benden heyecanlı...

Hayırlı olsun canım yeni haftan artık iyice azaldı:)))
Eki Görüntüle 343907

mantıksal olarak doğru yani :)))))))

boşa masrafa girmeyelim hediye alcaz diye
Süpermiş:)))))
Günaydın herkese
hayırlı cumalar...
ağrım çok yine... daha erken gelecek diye korkuyorum...

Canım inş.zamanında gelsin kuzucuklar.Ağrılarda bu haftalarda herkeste oluyo galiba.Benim maşallahım varAma senden de geriyim tabi bi de o var.Sağlıkla al inş.bebişini kucağına canım.Az kaldı 12 gün sonra kollarında olucak inş.

Valla cok ısterım ALLAH nasıp etsın inşallah lakın annem gorurseeeeeeeeeeeeeeeee gerckten buna benzer ıste hahahaha annemın klasık lafını sızle paylasmk ıstıorum cocuga 1 yasına kadr cok ıyı bakıcksın hıc hasta etmıcksınnn ondn sonra hıc korkmaa at onu karın içine:))))) bıdakı sene bu zamanları gormk nasıp olrsa 10 11 aylk olcklr 1 aydn kaybedıo benm böcekk annanesı saolsun:))))))

herkese günaydınlar.
arkadaşlar pazar akşamı dersanenin yemeği var.kıyafetimi falan önceden ayarlamıştım.bir ay ertelenince yemek benim son ayıma denk geldi.sizce gitsem bi sorun çıkar mı.gidip 1 saat kalıp gelirim diye düşünüyorum.sadece soğuk havada abiye giymek sorun.gitmek de istiyorum ama karar veremedim..

Onlara hava hos annemmmm ben hem gelsın ıstıorum ama hemdee ıcımdee oldugu gunlerı ozlıcekmısım gıbı hıssedıorum Suan tamamen benım benm gıbı kımse hıssedemıo onu ama doguncaa oyle olmck:) Cok degısık duygular vallaa hem bıranonce kavsmak ıstıorum hem acaba ozlermıym dıyede dusunuorum:))) Oyyyyyyyyyy gelsınnnnnnn o mnk böcekkk babasıda benmle gun sayıyıooo bugn bu haftadasn hayrlı olsnn oglm az kaldı dıyo:)))

sağol tatlım...

canım gidebilirsin sanırım eğer kendini iyi hissediyorsan ve gideceğin yere özel araçla gideceksen bişey olmaz hatta morel olur sana değişiklik olmuş olur... oturursun fazla ayakta durmazsın... kendini iyi hissetmezsen müsade ister kalkarsın... hem önceden hazırlık bile yapmışsın bence senin için iyi olacak gibi...

:))) haydi hep birlikte unutuyoruz o zaman:)))))))))))))))))

polycim haftanız hayırlı olsun...

süper benim için bu günler önemli değil... evlilik yıldönümüzü unutmasın yeter...
çok sağol canım.. heyecan basıyor çok fena..

Hayırlı olsun canım yeni haftan artık iyice azaldı:)))

Süpermiş:)))))
teşekkür ederim Özgecim.. seninde hayırlı olsun.. arada tam 2 hafta olunca seni atlamıyorum birde azerii var galiba dimi senle aynı olan.. o taşınmıştır bu ara giremez ama onunda hayırlı olsun.

Canım bence git değişiklik olur,rahatsız olursan erken kalkarsın.

Yok kuzum ya sorun olmaz bence, abiyene sığıyorsan yine giy, üstüne de şık bir şal falan alırsın, azıcık değişiklik olur, bunaldık be evlerde.

yooook öle bişi yaparsak benim annemin de duymaması lazım bacaklarımı kırar valla cocugu karın içinde yuvarladım diye o da aynı seyi sölüyo çünkü bi sene coook ii bakcakmışız sonra bişi olmazmış gerci benim annemin bi dediği bi dediğini tutmuyo bazen diyo ki sakınılan göze cöp batar cocugu öle cok sakınmıcan fanusun içinde büyütür gibi yapmıcan diyo bazen de aaa el kadar cocuk o öle yapılır mı öle giydirilirmi oraya cıkarılır mı diyo anne diyorum bu ne perhiiiz bu ne lahana tursusu sen karışma diyo :)) annem yaa :)) ben de böle mi olcam ki

Policiğim, haftan hayırlı olsun, hesabında her yıl geçerli olsun bence. Biz bundan sonra bence hep ufaklıkların özel günlerine odaklanacaz gibime geliyor.

Benim Öküzcan her konuda olduğu gibi o konuda da oldukça soğukkanlı, bozuluyom bazen, ay hiç mi heyecanlanmaz adam ya, sadece hasta olduğumda panikliyor, onun dışında normal sıradan bir şey hamilelik, geceleri uyuyamıyorum diyorum 'E hamile olduğun nerden belli olacak sıkıntı çekmezsen' diyor, Anneannem gibi falan.

Policiğim, haftan hayırlı olsun, hesabında her yıl geçerli olsun bence. Biz bundan sonra bence hep ufaklıkların özel günlerine odaklanacaz gibime geliyor.

çok sağol canım, aynen öyle oluyo valla.
onlar doğunca, şu gün göbeği düştü, şu gün ilk kez güldü, şu gün kahkaha attı, şu gün anne baba dedi vs vs.. sürekli onlar takip ediliyo:) tabi kocaları da ihmal etmemek gerekiyor

şuan bunları yazarken Defne pcnin önünde oturuyor ve senin avatarı gördü.. as anne as bebek as diyo:)))) as aç demek:))

Son düzenleme:
günaydın herkese
pollycim haftan hayırlı olsun.
ağrılar bende de var kızlar ya artık bazen bunaltıyo hatta. bi de yatınca nefes alamıyo gibi oluyo, daralıyorum. dün gece sıkıldım hamile yastığını bi fırlattım eşimin ödü koptu.beni uzun zamandır bu kadar sinirli görmemişti galiba. sonra beni sakinleştirmek için konuşmaya başladı normalde hemen uykuya dalar. madem sen uyuyamıyosun ben de uyumayım o zaman bu gece, keşke böyle sen sıkılınca ben taşıyabilseydim arada bana verebilseydin falan diyo.

Hayyyyyyyyla analarımzdan korkuoruz beeeee bızde anne olcaz onlrdn bız sorumluyuz ama annem duymasın dıyıoruz ne garıp yaa:)))) Bızde onlrın cocuklrıyz dımı oyyy yerım onları ben:))) Ben hıc sakınmamm tabı gel cocugum otur ceryanın ortasınada dememdeee yanıı benm halamın kızı:)))))) Buzdolabının onunde duran kızınaa bagırıoduuu cabkkkkkkkkkkkkkkkk cekıllllllll ordannn hasta olcan dıye ahahahaha:)) Oylede olmak ıstemıorum kat kat gıydırmek dogalgazı yakıp cocugu buharlastrmak ıstemıorum:))) Zatn erkek cogunu sıcak yerde yatrmıckmssn dıolr neden oyle tam bılmıorum ama kımısı askerlk yapack dayanklı olsn dıoo:)) Bana hava hoss bıldıgım kadryla bebege ustundekınden 1 kat fazla gıydırcn bıde ellerı ayaklrındn bakmıcn usudugune ensesındn bakıckmıssın:))

Bennnn kocamııııııııııııııı yerımmmmmmmmm yerımmmmmmmmmmmmm:)) Vallaa bende bı hamıle kalım soyle naz yapcm boyle naz yapcm fln dıodum amaa hıc oyle olmadı kocmda bunu zatn agzıyla ıtrf ettı ben acıkcası cokca kılo alcn durmadn bıseyler ıstıcen dıye dusunuodum yanı senın hamılelık donemın gozumn onune hep oyle gelıodu dedı:))) Bende gecen dedımkı askım artık rahat nefes alamıorumm derın derınnn soluyamıorum e askım bebek buyudu artık cok normal dıoo dedım hee senınkılerdede oylemı oluodu:))) Ne olsaa orda bebegmz var e olck okdr hamılesın vs gıbı telkınlerde bulunuo:)) Ama ALLAH ondn razı olsn onun gazıylaa geldım bu zamanaa mutlu mesut mınık ask böceğim benimmm

günaydın kızlar,, hamişlerin en güzelleri..

kızlar net yüzünden hep kavga ederdik biz eşimle hamiş olmadan önce bende oda facebooklarımızı kapattık.bende hiç ilgilenmiyodum netle..sonra tesadüfen görüp buraya geldim iyiki sizi tanımışım iyiki gelmişim..aylardır iyi güzel tatlı acı birçok şey paylaştık..ve bundan sonraki zamanlardada umarım hep paylaşmaya devam ederiz..okadar çok şey öğrendimki burda siz olmasaydınız napardım bilmiyorum..en başlarda sizinle paylaştıklarımı kaynanatöre söyleyince kıskanıp bozuluyodu..ona sormuyorum size soruyorum diye..bende bigün valla sizde heyecan meyecan bitmiş orda birlikte aynı duyguları yaşadığımız hamişleriz..aynı şeylere heyecanlanıp aynı şeylere üzülebiliyoruz dedim..hem o tek kişi biz burda kaç kişiyiz oh ettim dahada bişe ne söledim ne sordum zaten kendisininde pek umrunda değilim 9 ay ne geldi bir kere ne bi tas çorba getirdi..annemler gelcekti gripten ölüyodum hem temizlik yaptık hem yemek bi kere bakmadı..bahaneside var hazırda fulya istemiyo beni..kardeşim hamileyim hastaydım elinden kuran kitabı düşmüyo Allah allah diyen bi insansın bi hayrına bak geldide kovduk sanki..kendinin en ufak bişeyi olsa hastalansa eşim bi in bak ayıptır der nefretim dahada arttı artık dönülmez yollardayız..hep kavga ediyoruz bu sebeplerden bakalım nere kadar bu iş böle sürmücek ama hayırlısı...velhasıl amma konuştum iyiki varsınız yalnızlığıma ortak oldunuz burda ne annem ne babam hiçbi akrabam yok..kızım doğduktan sonra birdaha facede açmıcam demiştim ama yeminimi bozlen uleyn açıcam sanırım ordanda irtibatları koparmayız umut ediyorum..hepinizi seviyorum................

canım gerçekten haklısın... herkesin sıkıntısı var...
benim kaynanam 1 kere bile aramadı... arasa deseki birşeye ihtiyacın var... yardıma ihtiyacın varmı? beni aramaz ama oğlunu her akşam arar konuşur... ben herkesi Allaha havale ediyorum. kimseye kötü niyetimiz yok ama herkes hakkımızda kötü niyetli... düşüp kalkmayan bir Allahtır herkes muhtaç olacak duruma gelir birgün... Annem elim ayağım o olmazsa mahvolmuştum... eşimin başına kalkmıyorum ne diyim o ne yapabilir... şunu anladım insanlara hak ettiği değerden fazla değer vermeyeceksin... sende öyle yap... boşver geç... dünyanın en değerli varlığı senin göbüşünde bundan başka hiçbirşeyin önemi yok...

slm kızlar bende 22 haftalık hamıleyım dolasırken sızlerın yazılarını okuyorum gızlıce dermışımmm:))kızmıyosunuzdur ıns..bır cogunuz dogum yapmış bıle Allah bebıslerınızı sıze bagıslasın analı babalı buyutsun bı cogunuz da tetıkte yavas yavas doguma yaklaşıyorsunuz korku heyecan bır arada ıns bende bu gunlerı görurum dogumdan korkuyorum fakat mınnakcıgımıda cook merak edıorum..sıze sorum nerde dogum yapıcaksınız?fıyatları?dogum yapanlar ıse memnunıyetlerıne derece?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…