2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya hala ödümüz kopuyo annelerden iyiki de öyle ya ben annemden korkma halini de seviyorum hala beni azarlıyo olması hoşuma gidiyo evlenmeden ence cok korkardım ya evlenince annemle ilişkimiz değişirse diye ama cok şükür aynıyız hatta bazen daha cok azar işitiyorum özellikle de kocamla ilgili konularda yok cocuga sevdiği yemekleri yap dırdır etme bağırma çirkefleşme ezdirmem ben onu sana yaa diyorum kadııın sen benim annemsin onun kaynanasısın karıştırma diyorum ama kime diyorum olsun cok hoşuma gidiyo yine de ya:))yok bacım ben de öle psikopat gibi aman üşücek yok düşcek falan olmak istemiyorum senin de deidiğin gibi tamam otur annem şu ceryanda iice ciğerlerin üşüsün de demem ama oturdugu yerde haşlama da yapmam cocugu...amaaan bi doğsalardı yaşayıp gözcez gerci bakalım o zaman da böle söleyebilcemmi:))

Yerim ben o fıstığı, yakında gerçeği gelecek o zaman ne yapacak boncuğum.Minik ablam benim.

Ah kuzum ben de senle aynı düşüncedeyim, iyi ki burası var, hatta bu gece rüyamda bile burayı ve burdaki kızları gördüm, hep beraber bebek şekeri yapıyorduk.

merhaba topiğimizi takip etmen ne hoş... aynısını bizde yapıyoruz merak etme... bizden birkaç ay önceki anneleri takipteyiz...
benim hamilelik dönemi kadınlar klubü sayesinde hızlıca geçti..
seninde umarım hızlı, sağlıklı ve rahat geçer hamileliğin...
benim doğuma 12 gün kaldı... avcılar hospital hastanesinde yapacağım... sezeryan doğum ssk karşılıyor 1000 tl. ama peşinde %10 indirim yapıyorlarmış... 900 tl sanırım mal olacak...
hepimiz için hayırlı doğumlar. sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...

Ben evlendıkten sonra annemle oln ılıskım 100 kat daha guclendı:) Bızım ılıskımz babamı kaybettkten sonra guclendı onun oncesınde annemlee cok anlasamazdm bıde ergenlk vardı halıylee buyunce anlıosn ananın kıymetını:))) Bız 4 kardesız annem aralarında en cok bana kırıktr kardeslerım arasındada en cok ben ona duskunum karsılıklı:) O koca meselesı ztn kaynanada fıx heralde:)) Bazn okdr cok bırlk olup ustume gelıolrkı sınrden gozlerımden yas gelıo:)) Dıorum yaaaaaaaaaaa anneeeeeeeeeee senın cocugn o mu benmıyım dıokı ıkınzde benm cocugumsunz ben kım haklıysa onu derım babamda olsaaaa degsmez dıo:))) Kocam annemn kucagına yatnca kavga edıoruz cekıl o benm annem dıye ahahaha:))) Cocuklara gelnceeee dogurunca ben senı gorcem dıyenlere kapak olsn dıyee aklmdn gecen bı annelık olur dıye umıt edıorum:))) Hanı bız derdık yaaa bıtane yapıstıramıomu sunun agzınaa ne sımarık:)) Ozaman sana senınde olnca ben senı gorcem derler yaaa o tarz bısey bu:)))

Ay ay ay tebrik ediyorum o anlayışlı kocanı, nazar değmesin, bana da bari doğumdan sonra bebekle ilgilenecek bir koca diliyorum, hamilelikte yapmadı bari o zaman yapsın demi.

günaydın herkese
pollycim haftan hayırlı olsun.
sağol canım teşekkür ettik kızımla birlikte :)

Fulyacıııımmm canım boşver sen onları hiiç takma kafana. bak şurda ne kadar zaman kaldı ki.. doğumdan sonra da kimseyi tınlama, madem onlar sana öyle yapıyo!! bebeğin sana yeter.. tüm dünyan o olur inan.. onunla günler nasıl geçiyo farkına bile varmazsın..
sen burayla irtibatı koparma yine.. 9 ay sormayan yardım etmeyen kaynanadan doğumdan sonrada bişey olacağını sanmıyorum. benim yengem doğum yaptığında işyerinden izin aldım belki ziyaret saatine yetişirim diye, ama annesi torununu görmeye 6 ay sonra geldi düşün artık!!!!!!!!

o yüzden hiiiç kafanı meşgul etme sorunlarla.. her iş olacağına varır inan.

benim kaynana çokmu arayıp soruyo sanki.. bak şurda 3 hafta kaldı, hala sormadı bi eksiğin, bi ihtiyacın varmı diye.. o aramıyosa bende aramıyorum..

ıns cnm cok cabuk gecer gercı hamılıgımı ögrendıgım gunu hatırlıorum da suan 5,5 aylık hamıleyım ne cabuk dıyorum..Allah sanada rahat bı dogum nasıp etsın gercı sezeryan olucaksın bısey anlamıcaksın fakat ıns dogum sonrası az agrın olur.bebısını saglıkla kucagına alırsın inş..dogum ucretlerı heryerde farklı bı bakıyorum sezeryan 300 dıolar bı bakıorum farklı hastanede 1200 ?
ama en önemlısı guvenılır bı hastane olması fıyat cok önemlı degıl uçuk olmadıkçaa..
bu arada hayırlı haberlerını beklerız cnmm..

Ay ay ay tebrik ediyorum o anlayışlı kocanı, nazar değmesin, bana da bari doğumdan sonra bebekle ilgilenecek bir koca diliyorum, hamilelikte yapmadı bari o zaman yapsın demi.

olmayacak bi şeyi söylemesi kolay... umarım dediğin gibi doğumdan sonra sorumlulukları paylaşırlar

görmeyince tükenseydi sevgiler insan hayatı boyunca görmediği rabbine böyle muhabbet duyarmıydı ?
gözümün değil gönlümün gördüğü herkese HAYIRLI CUMALAR
hepinizi çok seviyoruz

ya evet onlar haklı cıkmasın ilerde baaaak ben dediğim gibi anne oldum diyebilelim...canım babana Allah rahmet eylesin anne kız ilişkisi her zaman güclüdür ama gercekten evlenince iyice bi güçleniyomuş ben annemi daha ii anlıyorum annem beni kendine daha bi yaklasmış görüyo öle körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz işte :)) ben de öle kızıyorum annemle kocam işbirliğine girince yada birbirlerine sevgi gösterisinde bulunduklarında falan ama bi de benim kayınvalidem eşim cok küçükken ölmüş kocam annesini hatırlayamıyo bazen cıkarıp resimlerine falan bakıyo o kadar içim acıyoki o zaman diyorum içimden ben ne kadar bencilim ya cocuk anne özemini benim annemde gideriyo bende napıyorum...ammen bana bi kere kızım diyosa kocama bi başlıyo annemmmm yavrumm kurban olurum kuzummm falan inanamıyorum anneme diyorum ki bi insan evladından başkasını böle sevebilirmi annem de sever tabi diyo ben onu sizden hiç ayırmıyorum hatta boynu bükük büyüdüğü için sizden bile önde oluyo bazen diyo...aman araları hep öle olsun boşver nazar değmesin maşallah biz de gelinlerimize damatlarımıza öle oluruz inşallahh

slm kızlar nasılsınız bakalım dün kocişin d.günüydü sağolsun annemler yengemler sen uğraşma biz yapcaz hazırlık dediler akşam oradaydık neyse gece geç saat eve geliyoruz bizim sokağın yolu donmuş eve yaklaşamıyos:) dönüyoz dolanıyoz evin kapısına gelemiyos ben tutturdum ambulans gelebilirmi diye kocişte reflex ne ambulansı ben bile geçemiyorum demesinmi eve geldik 1-2 saat ağladım ya bişey olup hastaneye gidemezsek diye ,kızlar noolur erisin şu karlarrrrrrrrrrrrrrrr çççok korkuyorum.

Oyyyyy kıyamammm yaaaa Oda senın annenı annesı bellemıss ne guzl kıskanıorum ama bı yandn cok mutluyum cunku annem gercekten serdarı bı ben dogurmadm dıo benm oglm o dıoo annesıne dualar edıorum dıo boyle bı cocuk yetıstırıp bıze verdı dıye dıo:))) Cogu zaman abıme dıyemedıgı ısteyemedıgı seyı rahatlıkla gelıp kocamdn ıstıo:) E tabıııı buda benm secımım oldugu ıcınnn koltuklrım kabarıooo:))))) Valla oylee yaaa yanı kocam herkesle cok ıyı anlasbılen bırıdır ben oyle degılmdr benm lakabım buzdolabı:))) Ama kocmla tanstktan sonra bayaa torpuledm kendımı artık okdr soguk durmuorum:))) Insnların cogu bunu bana der kızma ama ılk senı gordugumde ne soguk kız demıstım dıyorum ne kızcm bunu ılk sen demıosun:)))) Ben nekdr sessızsm kocm okdr aktf cana yakın:)) Onu cocukluk arkadsımla tanıstırım oyle bı muhabbet oluokı sankı o benı cocuklk arkadsyla tanıstrmıs ahahahah:))) Kocamı cok sevıorum ALLAH a sukredıorummmmm onu bana yazmıs dıyeee ınsallah oglumuzuda onun gıbı yetstrmek ıstıoruz:) Kocam dıyooo kadınlara deger vermeyı ogretıcem onaa nasıl davranılır hepsını ogretıcem dıyooo kızlar ona goreeeeeeeeeeeee bılemıorum kız annelerıne duyrulur ahahahaha:))))

Ah kuzum ben de senle aynı düşüncedeyim, iyi ki burası var, hatta bu gece rüyamda bile burayı ve burdaki kızları gördüm, hep beraber bebek şekeri yapıyorduk.

tek tesellim minik kuzum önceden kurup kurup kafama takıyodum.ama kızım geldikten sonra onlara pek vaktim olmıcak oyüzden seviniyorum..kendi kızları olsa ne düşürlerdi üstüne..benim kaynana şöle diyo eminim amann bizde hamile olduk tek o mu? kendi kaybeder..dün tartıştık eşimle bak dedim boşuna zahmet edip gelmesin annen doğuma hastaneye lazım değil..9 ay gelmemiş sormamış ilgilenmemiş komik olmasın doğuma gelip annem zaten gelcek dedim.ama tabiki gelcek çünkü elegüne karşı bende suratına bakmıcam misafir gibi gelir gider..karnımız burnumuzda bide milletin nazını gazını çekcez be..neyse olsun bu vesileyle kimin ne olduğunu anlıyoruz işte..çok doğru kimseye hakettiğinden fazla değer vermicen..annem geldi 2 gün kaldılar babamla kadını 2 günde köle gibi çalıştırdım ya annem olmasa napardım..şimdi bidaha gelceği günü iple çekiyorum..

Canım boşver hiç üzülme,annen yapar herşeyni sana yardımcı olur.Bebim annem sağolsun geldi bişey yapmadığı gibi bi de bana temizlikçi tut sen yapma dedi.Beni tanımıyomuş gibi.Kayınvaldemde arada sinir eder beni ama annemin demediğini o dedi temizliğe geliyim sen artık bişey yapma yorulma dedi sağolsun.Tabi ben onuda çağırmam kendim yaparım ama bizde de böyle oldu yani.

görmeyince tükenseydi sevgiler insan hayatı boyunca görmediği rabbine böyle muhabbet duyarmıydı ?
gözümün değil gönlümün gördüğü herkese HAYIRLI CUMALAR
hepinizi çok seviyoruz
Hayırlı cumalar canım.. çok güzel bi paylaşım.. sağol

eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım.. bu ara doğan ne çok varmış maşallah böyle:)

ağlama canım benim, inşallah karlar biran önce erirde kapınızın önü açılır.

benimde korkum bu aslında. şükür ki caddede oturuyoruz ve çoğunlukla çabuk açılıyo yol.. hastanede de yakın çok şükür.

inşallah hepimiz yollarda perişan olmadan doğurup döneriz evlerimize

ah be güzelim hakikaten kafana takma bak benim kocişin d.gününü benim ailem org yaptı kutladık kendi annesi öz oğluna bi telefon o kadar değilki bana::)ama ben senin annende şöyle desem hemen savunmaya geçer.Oyüzdn hiç muhatap olma tavrını belli etme kocacığınıda üzme onlar yüzünden boşver sen eşinle evinle mutlu ol onlara en büyük ders o .

sizede hayırlı cumalar cnm benim giitinmi 8 inde ne söyledi sana dr

30 ocakta gitmiştim en son 16 şubatta randevum sancı yok suyu biraz azalmış günde 10 defa hareket etmezse hemen nst çektir dedi en son randevu 27'ta son randevu sonra sadece nst için gidicekmişim hastaneye o zamana kadar durursa tabi bebiş küçük normal doğum olabilirmiş ama kesindoğum şekli söylemiyorum dedi heralde 16.sında çatı muayenesi yapar die tahmin diyorum bişey demedi ama bakalım hayırlısı artık

sizin oralarda karmı var ? kocanda gidemediyse sen hiç sokağa çıkma doğum günü kutlu olsun eniştenin selam söyle :) sakın doğurmayalım Allahtan hastane E-5 e yakında gitmesi kolay olur bizim burdan

aaaaaa bende 16 sında hastanedeyim sabah 9 gibi 9.20 mi 9.40 mı ne ,ya sorma dağ başında oturunca insan tırsıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…