2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım walla yazdıklarının her satırını maşşalllah ile okudum.. ne kadar güzel geçiniyorlar hayran kaldım.. benim eşim de sağolsun, bu kadar olmasa da annemle iyi geçinir..aslında annem eşimin üzerine biraz daha sevgiyle düşse herşey daha güzel olur. ama annem bana ve ablama o kadar çok düşkün ki kimseyi ewlatlarım gibi göremem, sevemem der... bize aşırı düşkünlüğü yüzünden olsa gerek, benim eşimi de ablamın eşini de sever ama kızdımı da çok söylenir... yine de Allah a şükür hiç öyle büyük bir sorunları olmadı, birbirlerinin yüzüne hep güleryüzlü dawranırlar, saygısızlık da olmadı 5 yıl içinde..inşallah da hiç olmaz..

şu aile olayından adamla yedik birbirimizi evliliğimiz en güzel günlerini zehir ettik birbirimize..bazen o üzülmesin diye gidiyorum annesinin yanına..anam kadında musalla taşı gibi soğuk..bazı insanlar anne bile değilken anaçtır bundada eser yok..aramız açılmadan öncede her muhabbette ya laf sokar ya ben ne dersem aksini söler..ee ben senimi çekcem muhabbet bile edilmiyo...benim bütün bunlaradan geldiğim sonuç oğlunu kıskanıyo ve kafasındaki istediği kiş olmadığım için bütün bunlar.oldu canım benim karakterim yok kuklandım senin.istiyoki hergün 60 yaşındaki kadınların günlerine gideyim..heran herşeyi ona sorayım.o bişe demeden bile gözünden anlayıp atlıyım asker gibi..oldu kendi anama yapmamışım ben..1 gittim 2 gittim paçamı kurtaramadım.bende sıkılıyom kendi arkadaşlarımla yaşıtlarımla vakit geçirim bırakta..amannn bu saatten sora değişmicene göre bi şekilde idare etcez...

aaaaaa bende 16 sında hastanedeyim sabah 9 gibi 9.20 mi 9.40 mı ne ,ya sorma dağ başında oturunca insan tırsıyo:)

bizde 9 gibi gelip nst sırasına giricez hemşire ilk gittiğimizde teker teker alıyodu meğer 2 yatak varmış orda boşuna bekledik o kadar sonra dr.muz ağolsun işimizi hızlandırdı :) biz geçen gittiğimizde kar yağıyodu korkudan kimse arabayla çıkmamıştı trafiğe 30 dk gittik bu karlarda tam riskli dönemimize geldi

Sen hiç umursama canım eşinle de bu yüzden aranı açma,değişmiyceğine göre bundan sonra boşver.Sen onun her dediğini yapmak zorunda değilsin.Bebiş gelince herşey daha güzel olur inş.Ben kendi anneme bile sormam değilki kaynanama.Ama baştan söyledim ben kimseye karışmama kimsede bana karışmasın diye...Tabi bunda eşimin büyük payı var.

evet canım burda kocanın payı büyük benimki yaptığı hataları şimdi anlıyo..ama herkes çekti bu hataların ceremesini..inşallah bi gelsin bebişim umarım herşey dha güzel olur..

herkese hayırlı cumalar,güzel günler....

geçmişi okuyup geldik şimdi.

polly bi hafta daha geçmiş,tebrikler,2gün sonra benim de 37 bitiyo ve pazartesi kontrol var,biraz tırsıyorum malum kontrolü yapcak dr:18:
karikatür harikaymış,neler aklına geliyo insanların

saful herkeste oluyo bu sorunlar,biraz umursamaz olmayı başarabilsek çözülür belki bu sorunlar..ben eşim yanımda değil diye annemlerle kalıyorum,kayınpeder tarafı ben hamile kalalı,eşim işe gideli arayıp sormadığı gibi bide eşime gelin hanım bizi niye aramıyo diye doldurmaya çalışmış.onlar büyükmüş,ben arıcakmışım..ne arıcam.hamile olan benim dedim,bi ihtiyacın sıkıntın varmı diye onlar beni araması lazım dedim.Allah razı olsun ki eşim de benle aynı fikirde..enson kandilde aradım,bayramda seyranda arıyorum yinede,eşimin hatrına..sonra kayınpeder de beni aradı iade-i ziyaret gibi :) bizde kaynana üvey olduğundan pek içerlemiyorum onun davranışlarını.çok zararlı değildir kendisi,ama çoook içten pazarlıklı.bizim düğünde hüngür hüngür ağladı kaynanam..soranlara da 'ben de oğullarımın mürvetini görürmüyüm acaba' demiş,bizimkini 3-4 yaşından sonra büyüten bu kadın..

ayyy neyse kızzz,boşver takılmayalım bu konulara,evlatlarımızla,eşimizle iyi geçinmeye çalışalım,moraller yüksek olsun.

ben de buraya çok alıştım,dediğiniz gibi zaman zaman rüyalara bile giriyo forum olayı ay annem bile bilgisayar açmadığımda soruyo 'senin kızlardan haber varmı' diye doğuran varmı,öbürünün kızı gelmişmi eve...o da bağımlı oldu

kız biz senle ne kadar cok benzios ve ne tesadiftir ki kocalarımızın yapıları da aynı sanırım bana da herkes ilk başta ne kaprisli ne kadar soğuk kız dermiş iki muhabbet edince dökülüyolar tabi ay biz böle düşündük ama hakkını yemişiz kusura bakma korkutuyosun ilk bakışta diye ama kocama da tam tersine millet sanki yıllardırdır tanıyomuş gibi ısınıveriyo benim bütün sülale hayran şimdi benimkine hatta benim iki tane kız kardesim var bekarlar daha babam diyo ki sizin bana damat begendirmek gibi bi şansınız asla yok olamaz da annem de diyo ki herhalde sizinkiler damat olcam ama özleminki oğlumuz oldu onun gibisini bulamazsınız da inşallah azcık ucundan kıyısından benzeyenini bulursunuz diyotabii benim de senin gibi kollarımın altı bi kabarıveriyo valla Allah razı olsun kocamdan 5 senedir hayatımda herseyimde yanımda destegim oldu Allah onun kızına da (yani kızıma:) kendi gibi koca nasip etsin hergün Allaha şükrettiriyo valla...bu arada kız annesi olarak çağrını duydugumu bil:)))

canımm cok tesekkür ederim ya böle seyler yapı meselesi aslında mesela benim annem sevdiğini belli etmekten asla cekinmez ve birini benimsemişse de hatasıyla kusuruyla herseyiyle kabullenir ha bu bazı durumlarda başına dert olmadı diil ama cok şükür eşimle aralarındaki bağ inanılmaz sağlam bunda eşimin annesiz olmasının da büyük etkisi var tabii o yüzden de bu kadar üzerine düşüyo olabilir yada eşim onu hiç kayınvalide olarak görmediğinden bu halde olabilirler yani diyorum ya şartlar yaşananlar ve karakterler cok önemli burda aman büyük sorunlar olmasın saygısızlıklar olmasın da ağzının tadı her sekilde yerinde olur Allah ikisine de sağlık versin

aman kuzum sıkma canını hepimizin başında bi tane var benim de kaynanam yok ama bi görümcem var 8-10 kaynanaya bedel asla cekemez mutlu olmamızı istemez hele bi ayrılsak kınalara bezencek böle insanlar kendi eksikliklerini başkaları da yasasın istiyo kendi yaşayamadığı mutluluğu huzuru kimse yasamasın istiyo senle iki laf etse sevinceksin sandığı için sana o mutluluğu cok görüyo aklınca aman nolur konussun hatırım kalır boşver bacım yaa bebişin gelsin kocan yanında olsun herkes dısarda kalsın sana seni sevenler gercekten ailen olanlar yeter

:))) Yavrum benım ALLAH mutlulugunuzu daim etsin Baya benzıomusuz dogru:)) Bende dıorum kızkardeslerıme bende aynı böyle bı enıste ıstıorum dıyolar heeeeeeeeeeee sımdı bulduk serdar abı gıbı bıtane:))) Cok guzl seyler bunlr aıle ıcınde sevmek sevılmek huzurun olması en guzel bısey ALLAH herkesın mutlulugunu huzurunu daım etsın:)) Kız anası olrak cagrımı duyarsan kazanclı cıkarsn ahaha benım gıbı evlenınce rahat eder kızın:)))) Kocama gecen dedımkı oglumz sana benzerse alacagı kız nekdr sanslı olur oda dedı evet cok sanslı olr alacgı kız ama oglm bu durumda sanssız olabılr senın gıbı bırını bulması lazım ozaman dedııı Kısmetlerıde ınsallah gönullerıne gore olur sımdıden 20 sene sonrayı hesaplıyoruz vay bee analıga bak:))) Özlemcımmm ben musadenle cekılıorum bılamaaaa otrmaktan uyustumm ıkı dolanayım yıne gelırım benı özleyın anacım

aminnn canım Allah yavrularımızı da bizi de hayırlı insanlarla karsılastırsın huzurumuz mutluluğumu daim olsun hadi sen git iki dolan ben de bi yemek derdine düşiimm...

çok sağol canım.. senin azıcık kalmııışşşş

Eklentiler

• $anne_uyuyan_bebek.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
herkes misafirden yakınır bense yalnızlıktan.amasyada kar var.yerler buz.dışarı çıkamıyorum.son aylarda kafa dağıtmak için akraba eş dost akraba şart.
evde yalnız kaldıkça doğumu düşünüyorum sürekli.
ablam temmuzda doğum yaptı onu çağırıyorum o da bakalım gelebilecekmi oluşuyla.
doğuma kimi çağıracağım konusunda bi bilgim yok.
sanırım tek gideceğim.
eşim kapıda bekler artık.
benim kayın valide hasta.elti ona bakıyo.ben gelirim diyo ama karda kışta samsundan gelmesi zor olur.
annemle nezaman konuşsam yoksa çocuk geldi mi sesin soluğun çıkmıyo diyor.amasyanın ilçesinde oturuyor.hiç ilgilenmiyor benim durumumla.
herkes kayın valideden şikayetci bense öz anneden...

Herkeste var bi dert işte..Üzme sen kendini,eşin yanında belki ablanda gelir yalnız olmazsın canım.Zor bi durum ama neyapalım.Bende böyle annem geldi evi temizledi falan dedikleri zaman kötü oluyorum ama bizimkilerde böyle değiştiremeyiz,o yüzden çok düşünüpte üzülmeye değmez.Ben öyle yapmaya çalışıyorum.Bazen mümkün oluyo ama bebişi düşünüp unutuyorum işte....

ay bide görümcem olsaydı artık ne olurdu düşünemiyorum valla haklısın lazım değiller bebişlerimiz biz sağlıklı olalımda önemli değil..Allah kocalarımzla bebeklerimizle birlikte huzur mutluluk sağlık versin bize..

Herkese Hayırlı cumalar,

Rabbim sıkıntıda olan tüm insanların sıkıntısını, hayra çevirsin, gidersin...

Eşim bugünde raporlu, şu an yatıyor, bende bir selam vereyim dedim

Neyse şimdi geçmişi okuyayım

Salı günü ise yeniden kar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz kıyı kesimi ve Edirne çevreleri dışında ülke genelinde görülecek yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İstanbul'un Silivri ve Çatalca, Tekirdağ'ın Saray, Çerkezköy ve Çorlu, Kırklareli'nin Vize ve Demirköy ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ne olacak bu kar kışın hali evlerde doğuracağız allah korusun:

Herkese hayırlı cumalar..
polyycim rüyamda tvye çıkyodun:))bi programa konuk olarak davet etmişler seni:))ben de kabara kabara bizim topiğim kurucusu o,arkadaşım benim diye anlatıyorum falan...hayır olsun)

Kızlar merhaba,, Hayırlı cumalar... aranızda sol dizi agrıyan var mı? yürüyemiyorum... uzandığımda acayip agrıyor romatizma agrısı gibi.. pis bi agrı.. yurumeye çalıştıgımda da ayagıma agırlık geldiğinden sızı gibi ince ince girip çıkan can yakan bi sızı giriyor cıkıyor.. dayanamadım artık minoset yuttum.. bütün işlerim kaldı kaç gündürr canım çok sıkkın.. agrıdan aglıyorum.. sizde yaşayan var mı veya daha önce yaşamış olan.. ortopediste göründüm hamilelikte olur dedi.. hamilelik sonrası gecer dedi.. mr zaten çektimeyiz kas gevsetici vermeyiz.. dizlik kullan soguk kompres dedi.. yaptım hiç bi işe yaramıyor...

bende kar yağdığında ağlıyorum aklıma eski türk filmlerinde kadınlar dağdan bayırdan sedyeyle götürülüyor ya aklıma o geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…