2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende üzmemeye çalış kendini..bende bundan önce annemle hep didişirdim bekarken yani..hatta gitsemde kurtulsam senden bile derdim o an sinirden..şimdi senmisin öle diyen koca bi yandan kaynana bi yandan neler çektim buldum Allahtan..evlilik değilde özellikle hamile olduktan sora daha iyi olduk annemle..annemle iyi olduk ne oldu uzakta yaşadığım herşeyi anlatmıyorum üzülmesin diye..bi yerden şansın olunca biyerden olmuyo..boşver eşin seninle yanında sana destek..yakında anne olcan napalım bebişlerimizle sıkıntılarımızı unutcaz..herşey daha güzel olur..yaşadığımız hiçbişey tesadüf değil hepsi bizden bişeyler götürüyo gibi olsada bize çok şey öğretiyo ve gösteriyo işte..

senin 22simiydi?ben de 2 marta gelse çok sevincem.evlilik yıldönümümüz o gün.gerçi sağlıkla gelsin,şu güzel resimlerden bizim de olsun da tarih çok da önemli değil düşününce :)

benim 22sinde sezeryan günüm belli olacak canım.. isterdim ama 22sinde doğurmayı :) çok güzel bi tarih :)
hayırlısı olsun.

Herkese hayırlı cumalar..
polyycim rüyamda tvye çıkyodun:))bi programa konuk olarak davet etmişler seni:))ben de kabara kabara bizim topiğim kurucusu o,arkadaşım benim diye anlatıyorum falan...hayır olsun)

süpermiş ya... canım normal aklımız fikrimiz doğum, gebelik, mart anneleri... sizleri kendim kadar düşünüyorum hastaydı ne oldu. bak şimdi aklıma takıldı dün bir arkadaş sıvı geldi dedi doktora gitti 1.30 da randevu aldı. gelmedi değilmi hiç rastlamadım geçmişe bakayımda bulayım kimdi o online oldumu yoksa doğum oldumu... insan merak ediyor...

polyycim rüyamda tvye çıkyodun:))bi programa konuk olarak davet etmişler seni:))ben de kabara kabara bizim topiğim kurucusu o,arkadaşım benim diye anlatıyorum falan...hayır olsun)

ooooyyyy hayırlara çıksın inşallah canım, ne güzel rüyaymış..

beni kimse tvye neym çıkarmaz ama :)) adamlar pişman olur:)) benim alfabem 27 harf (s ve z harflerim tam çıkmıyo).. sonra millet ne konuşuyo bu kadın demesin:)))

benim sağ dizimde var aynı problem ama öncesinde spor saktlığı vardı.şimdi de vücut hiç olmadığı kadar ağırlaşınca bazen dayanılmaz oluyo..katır kutur gidiyo..dr.un dediği yapacak pek bişi yok ben bazen basit diz egzers,zleri yapıyorum,eşim masaj falan yapıyo..doğum sonrası güçlendirmek için daha çok egzersiz yapıcam kesinlikle..

REFİKAAydı canım, sonrasında uğramadı.. aklıma doğum yapmış olabileceği geliyo sadece..
inşallah iyilerdir

aynen öyle oldu vallaa,muhabbet ederken bile bizim topikten bi arkadaşın şöyle olmuş diye başlıyorum bazen..bikaç gündür yazamıyorum pek online olmama rağmen ama aklım burda kalıo hep bu akşam da misafir gelecek ama hala hazırlık yapmadım tembel tembel yayılıyom..birazdan mutfağa kaçmam lazım..

evet dün doktora gidecek olan arkadaşın adı refikaaa ve en son doktorda beklerken yazdığı mesaj ve başka zamanda online olmamış...
inşallah iyidir...

sagol canım sanada geçmiş olsunn... bizde masaj falanda yapıyoruz.. çok kötü oldu ya .. ev de darmadagınıkk... tozlu.. cevremde güvenecegim temizlige getirecekk bayanda bulamadım... 36 hafatalık oldum doktorum kasılman var diye progestreron hormunu verdi.. evde de merdiven var apartman içinde de bakalım o an nasıl olacakk umarım iyileşir ....

ben burayı tanıdıklarıma anlatınca şok oluyorlar. diyorum ki 2012 mart ayında doğum yapacak herkes üye... inanmıyorlar ne şanslısın diyorlar...
genelde soru olarak hep şunu soruyorlar... başka aylarda varmı? nisan, mayıs...

biz izleriz canım benimbizim sorunlarımızı konuşmak için çıkıyodun zaten bizi temsilen

Son düzenleme:

Ben artık alıştım annemin bu tavırlarına,onu öyle kabul ediyorum.Çok fazla takmıyorum.Sadece bazen o da hemen unutuyorum.eşim yanımda ya bana yeter,Allah eksikliğini göstermesin.

geçer inşallah canım..merdiven inip çıkarken çok dikkat et,o bacağına yük bindirmemeye çalış..ev temizletilir bi şekilde..

Ben artık alıştım annemin bu tavırlarına,onu öyle kabul ediyorum.Çok fazla takmıyorum.Sadece bazen o da hemen unutuyorum.eşim yanımda ya bana yeter,Allah eksikliğini göstermesin.

ben en son annem geldiğinde 2 gün ağlayarak okula gitmiştim..öğlenci olmama rağmen ben evden çıkarken uyuyo oluyodu kendileri ve ben rahatsız olduğum için gelmişti..aslında o kadar da rahat değildir ama ilç kullanıyo falan..benim hormonlar da tavan yapınca eşime ''istemiyorum kimseyi senden başka kimsem yok benim,evlenirken de kimse yoktu yanımda,en zor zamanlarımda olmucaklarsa gelmesinler hiç yanıma'' diye deli gibi arabada ağlayarak okula gittiğimi hatırladım şimdi...gülüyorum artık amaan..

En iyisi gülüp geçmek zaten ne yapalım düşünüpde kendimizi üzmeye değmez.Ben sadece annemin söylemesi düşünmesi gereken şeyi kayınvalidem söyleyince üzülüyorum niye benim annem demiyo diye ama sonra boşveriyorum.

ay yerim ben seni...takma kafana arkadaşım benim annemde öyle geldi ama ben diyorum anne makineye çamaşır attım asarmısın anne tabaklara eğilemiyorum alırmısın anne yerleri süpürsen bende silsem olurmu söylemesem açıyo kadın programlarını akşama kadar kalkmaz yerinden...ben açıktım diyorum bişeyler hazırlıyorum doğal olarak annemede ahzırlıyorum yiyoruz.... değişik bizimkiler ...

merhaba cnm geçen ayşende buluştuğumuzda senden bahsettik girmedin birkaç gün merak ettik seni neyseki iyiymişsin cnm...
koptum poliy

yaa yine mi bizim burda okullar tatil 3 gündür zaten. o değilde iznim boşa gidiyo benim. bilseydim iznimi başlatmazdım((

merhaba cnm geçen ayşende buluştuğumuzda senden bahsettik girmedin birkaç gün merak ettik seni neyseki iyiymişsin cnm...

bol kasılmalı ve sancılı bikaç gün geçirdim,moralim bozuktu ama çok şükür gayet iyiyim şimdi..

bol kasılmalı ve sancılı bikaç gün geçirdim,moralim bozuktu ama çok şükür gayet iyiyim şimdi..

Canım benim sağol,bizim annelerimizde böyle işte ne yapalım.Sen yine söylemişsin ben onuda yapmam.Ben yaptıktan sonra ayy sende yoruldun ben yapsaydım diyo benimkide:))))Baya değişikler gerçekten.Kaynanam sırf kızı çalışıyo, yapamaz diye bursaya gitti taşınınca 5-6 gün ev temizledi yemeğini yaptı hamile olsa daha neler yapar.Bizimkide bana temizlikçi tut diyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…