- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.861
yaa yine mi bizim burda okullar tatil 3 gündür zaten. o değilde iznim boşa gidiyo benim. bilseydim iznimi başlatmazdım((
bol kasılmalı ve sancılı bikaç gün geçirdim,moralim bozuktu ama çok şükür gayet iyiyim şimdi..
37. haftan hayırlı olsun canım, aramızda tam 2 hafta var, bizde 34'ü devridikGünaydııııınnnnnn hayırlı cumalar..
bugün itibariyle 36 yı da devirmiş bulunuyoruz çok şükür.
ay çok hoşmuş, yi güldüm valla, bizimkide sağolsun öyle hediye, çiçek alan birisi olmadığından, artık bende romantık, şık bir akşam yemeği ile kutlamayı düşünüyorum... bu arada öyle çiçek falan süprizleri yok ama doğumda doğum hediyesi,çiçek bekliyorum ama, hele bir almasın
ayy az önce eşime kızdım hediye, çiçek almıyor diye ama akşamları işten gelnce bana hiç iş yaptırmaz, yemek hazır olur zaten, sofrayı o kurar, kaldırır, çay saatini o hazırlar, ve hep canım kolay değil, sen bir dünya taşıyorsun, imkanım olsa onu bile ben taşırdım der, benimki sevgisini hizmet ederek belli edenlerdengünaydın herkese
pollycim haftan hayırlı olsun.
ağrılar bende de var kızlar ya artık bazen bunaltıyo hatta. bi de yatınca nefes alamıyo gibi oluyo, daralıyorum. dün gece sıkıldım hamile yastığını bi fırlattım eşimin ödü koptu.beni uzun zamandır bu kadar sinirli görmemişti galiba. sonra beni sakinleştirmek için konuşmaya başladı normalde hemen uykuya dalar. madem sen uyuyamıyosun ben de uyumayım o zaman bu gece, keşke böyle sen sıkılınca ben taşıyabilseydim arada bana verebilseydin falan diyo.
Ne güzel giriş yapmışsın canım ya, sanada hayırlı cumalargörmeyince tükenseydi sevgiler insan hayatı boyunca görmediği rabbine böyle muhabbet duyarmıydı ?
gözümün değil gönlümün gördüğü herkese HAYIRLI CUMALAR
hepinizi çok seviyoruz
benim ennemle ilişkim hep iyidi, herkes siz anne-kız gibi değil arkadaş gibisiniz derya evet onlar haklı cıkmasın ilerde baaaak ben dediğim gibi anne oldum diyebilelim...canım babana Allah rahmet eylesin anne kız ilişkisi her zaman güclüdür ama gercekten evlenince iyice bi güçleniyomuş ben annemi daha ii anlıyorum annem beni kendine daha bi yaklasmış görüyo öle körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz işte :)) ben de öle kızıyorum annemle kocam işbirliğine girince yada birbirlerine sevgi gösterisinde bulunduklarında falan ama bi de benim kayınvalidem eşim cok küçükken ölmüş kocam annesini hatırlayamıyo bazen cıkarıp resimlerine falan bakıyo o kadar içim acıyoki o zaman diyorum içimden ben ne kadar bencilim ya cocuk anne özemini benim annemde gideriyo bende napıyorum...ammen bana bi kere kızım diyosa kocama bi başlıyo annemmmm yavrumm kurban olurum kuzummm falan inanamıyorum anneme diyorum ki bi insan evladından başkasını böle sevebilirmi annem de sever tabi diyo ben onu sizden hiç ayırmıyorum hatta boynu bükük büyüdüğü için sizden bile önde oluyo bazen diyo...aman araları hep öle olsun boşver nazar değmesin maşallahbiz de gelinlerimize damatlarımıza öle oluruz inşallahh
ayyyyyyyyyyyy yüzümü ateş bastı sinirden bu insanlar ne kadar densiz ya ay yarabbim YA resullah deliricem...
ablamın görümcesi faceden yazmış şimdi rüyamda seni gördüm hayır olsun dedim...hamile değildin karnın dümdüzdü demezmi bende dedim doğurmuşmuydum yok bebek yoktu diyo.....sinirden ağlıycam şimdi.....
geçenlerde eşimin amcasının karısı seni rüyamda gördüm karnında bebek yokmuş yastık koymuşsun bende dur elliysem karnını diyorum demezmi .........
Allahım biranönce doğursam bu insanlardan nefretediyorum ..........
rabbim yavrumu kötü insanlardan koru...
ayyyyyyyyyyyy yüzümü ateş bastı sinirden bu insanlar ne kadar densiz ya ay yarabbim YA resullah deliricem...
ablamın görümcesi faceden yazmış şimdi rüyamda seni gördüm hayır olsun dedim...hamile değildin karnın dümdüzdü demezmi bende dedim doğurmuşmuydum yok bebek yoktu diyo.....sinirden ağlıycam şimdi.....
geçenlerde eşimin amcasının karısı seni rüyamda gördüm karnında bebek yokmuş yastık koymuşsun bende dur elliysem karnını diyorum demezmi .........
şimdi sinirden ağlıyorum benim oğluma bişeymi olucak
selam kızlar dün anlatmıştım size belki hatırlayanlar vardır nst de kızımın kalp atışları biraz düşük çıkmıştı doktorda pazartesi tekrar gel nst çekelim tekrar demişti ama ben akşam dayanamadım aradım ben yarın gelicem dedim tamam dedi bugün sabah saat 9 da hastanedeydik nst çektirdik bugünkü daha iyiydi ama yine 2 defa 120 nin altına düşmüş bu arada bebiş o kadar hareketli ki hemşire nst ye bağlayamadı bi türlü , sonra dr um suyuma baktı 5 cm suyun var iyi dedi, nst de ağrı çıkmış ağrı olduğunda kalp atışları düşüyo dedi bu da genelde kordon dolanmasında olur dedi o yüzden birde doopler çektirelim dedi birde doopler çektirdik orda da bişey çıkmadı ama yine kalp atışları bazen düşüyo dedi genel olarak normal sınırların içerisinde olmakla birlikte takip etmek lazım dedi ve pazartesi yine nst ye çağırdılar..
Şu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyomuş ya dua edin kızlar inşallah kızıma birşey olmaz..Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı (Amin )
Canım inş.sağlıkla alırsın minik kızını kucağına,dualarımız seninle ve bütün bebişlerimizle.Allah sağlık versin hepsine inş.
MERİNOS HANDY 130X190 SÜPER DESEN ŞOK FİYAT !! GittiGidiyor'da 52004813
kızlar kızımın odasına henüz halı almadım,daha doğrusu istediğim gibi bulamamıştım..bu nasıl sizce,fiyatı da çok uygun?
selam kızlar dün anlatmıştım size belki hatırlayanlar vardır nst de kızımın kalp atışları biraz düşük çıkmıştı doktorda pazartesi tekrar gel nst çekelim tekrar demişti ama ben akşam dayanamadım aradım ben yarın gelicem dedim tamam dedi bugün sabah saat 9 da hastanedeydik nst çektirdik bugünkü daha iyiydi ama yine 2 defa 120 nin altına düşmüş bu arada bebiş o kadar hareketli ki hemşire nst ye bağlayamadı bi türlü , sonra dr um suyuma baktı 5 cm suyun var iyi dedi, nst de ağrı çıkmış ağrı olduğunda kalp atışları düşüyo dedi bu da genelde kordon dolanmasında olur dedi o yüzden birde doopler çektirelim dedi birde doopler çektirdik orda da bişey çıkmadı ama yine kalp atışları bazen düşüyo dedi genel olarak normal sınırların içerisinde olmakla birlikte takip etmek lazım dedi ve pazartesi yine nst ye çağırdılar..
Şu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyomuş ya dua edin kızlar inşallah kızıma birşey olmaz..Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı (Amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?