- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.141
Hosgeldinnnnnmerhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....
Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...
Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş
3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya
canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bahçelievler de kamil pastanesi war, şubeleri de war sanırım.. ben ordan alıcam tek tek paketli ve resimli, isimde yazıyolar.. bir kutuda 72 tane 60 tl.
Hosgeldinnnnn
Simdiden tebrik ederim
sagol canım benimmmbende lavantalı yaptırdım hiç sevmesemde kokusunu,şekeri yiyip atılsın istemedim. bende magnetli yaptırcaktım ama gözüm mü aç neyse biblo büyük olsun diye tutturdum, doğal olarak magnette tasımazmıs,magnetsiz oldu
yalnız çikolata fikirlerinize bayıldımmm senin cok daha uygunmus süper yaaaa. ben netten bi bakım bu siteyede. tat olarak nasıllardı? varsa fotosunu atar mısın noolluuurrr
Eminonundenmi aldin sende?
Bende izne ayrildigimdan beri slklLlyorum o yuzden aklima geldi yapayim dedim
derin guzel isimdir
inşallah hepimiz bebişleri sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.mart 15 doğumum iyice sabırsızlanıyorum.sizin kaçında
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
30. gün bugün , 10 gün var ama bu depresyon denilen şey ilk 2 yıl içinde görülen birşeymiş. Biliyorsunuz pozitifim hep olumlu düşünürüm o yüzden geneldede iyi gibiyim eğer kandırmıyorsan kendimi, ama fiziksel olarak berbat hissediyorum, 30 gündür hastaneye gitmeler dışında dışarıya çıkmamış olmakda etkili büyük ihtimalle, mesela alışveriş yapmak istiyorum, hamileliğimde hep tayt giyindim ve artık nefret ediyorum onlardan ama havalar soğuk ve bebiş çok küçük çıkamıyorum bir yere , prematüre olduğundan enfeksiyon alması çok kolay ve iyileşmesi çok zormuş((
ayyy ne karamsar bir yazı yazdım, topla kendini gamze, süt sağım işi bitsin giyin makyaj yap ve hastaneye gidin, bebişin ultrasonları varda bugün 4 ayrı işlemden geçecek...
aynen dediğin gibi hissediyorum(((
evet bende önce şekerli yaptırmayı düşündüm ki nikah şekerim öyle olmuştu ama dediğin gibi şekeri yiyolar sonra dağılıyo gidiyobebek şekerinin biblosunuda ufak seçtim magneti oldu o yüzden, seninkini koca bi magnet taşıyabilirdi evet lavantayı ise ben severim kokusunu ama zaten kokusu falan kalmıyo bi süre sonra :)
canım hemen ekliyorum çikolatalrın fotosunu... çikolatasıda kesinlikle kaliteli ben çok beğendim... hem fotoğraflı yaptırdım hem de tatlı harfler çikolatalarından almıştım ikiside çok lezzetliydi... herkeste çok beğenmişti
ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....
Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...
çok cici bebişinin hoşgeldin takımı :) sepet ve şekerlerine bayıldım... bende bebek şekerini lavantalı ve buzdolabı şeklinde yaptırdım.. çikolatayıda teyzesi alıcak kızımın
çikolata için sana süper ve uygun bir fikir verebilirim.. çikolatasepeti com da yılbaşı için ben yaptırmıştım, tek tek paketli kare çikolatalar, üzerine istediğin fotoğrafı baskı yaptırabiliyorsun ve tanesi 60 kuruş, ben yaptırdıklarımın fotosunu çekmiştim, istersen ekleyim buraya
Neyse arkadaşlar biz kaçar, acıktık, önce karnımızı doyuralım, ardından son hazırlıklarımızı yaparız, fırsat buldukçada burdayız inşaAllah
gamzecim valla benimi anlattın kendim konuştum sanki biz daha 6. gündeyiz ama çöktüm bebeğin gazı var gece uyuyamıyo o ağlıyo ben ağlıyorum ememiyo sürekli süt sağdığım için kendimi inek gibi görmeye başladım.hamilelikte 10 kilo aldım 3200 kızım oldu ama ne hikmetse yanlızca 2 kg gitti şişim şişmanım acil doğum olduğu için kaşımı gözümüde toparlatamadım arkadaşlarım görmeye gelsin istemiyorummmmmmmmmmmm.
MELİKE haber verdiğin için sağol kuzum.. genel anesteziyle mi oldu ki??
maşallah bebişede emmeye başlamış.oyyyy bende özlediiiimmm, yeniden kucağıma bi bebek alıp emzirmek istiyoruuuuummmmm... Allahın izniyle tabiki.
Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
ne güzel haberlerle gelmişsin, tarih de belli olmuş... bundan sonrası daha keyifli, daha heyecanlı bir bekleyiş olur artık...
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
Mervecim çok güzel süsleriniz... bayıldım...
saol canımmm benim. artık hazırlamak lazım herseyini.
merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
İnş.canım bakalım bekleyip görücez....özgecim dediğin gibi önünde uzun bir zaman war, en azından 6 ay , şimdi bunaltma kendini, her işte bi hayır wardır böyle düşün.. zamanı gelince düşünüceksin zaten, bi çaresi bulunur mutlaka..
Çok güzeller canım...Kurabiye ya da çikolata benimde bulmam lazım.:18:Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
Kızım olsaydı bende Derin koymak istiyodum çok güzel bi isim....kuzummm bana da farklı gelmişti demekki farklı degilmiş hihihihibiz daha isme tam karar veremedik ki ilk ismi cemre ama ikincisi muamma,ben derin diyorum babası eh pehh falan ama fikrin süpermiş cidden,benmde elim yatkın ama totoşumu kaldıramıyorum ki tembellikten
Ayy ikisine de maşallahKızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
Genel anestezi olmuş Pollyimm.. İyi kendine gelmiş ama biraz ağrısı varmış artık o kadarına da şükür.. bebiş de emiyo ya daha ne olsun valla maşallah ikisine de.. bende istiyorummm( hayırlısıyla gelsinler bizimkilerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?