2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel haberlerle gelmişsin, tarih de belli olmuş... bundan sonrası daha keyifli, daha heyecanlı bir bekleyiş olur artık...

Poyraz Bebek gelmiş de bal küpü gibi de olmuş

3800 - 53cm doğmuş maşallah kuzuya

oh oh maşallah, Allah analı babalı büyütsün....

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bahçelievler de kamil pastanesi war, şubeleri de war sanırım.. ben ordan alıcam tek tek paketli ve resimli, isimde yazıyolar.. bir kutuda 72 tane 60 tl.

çikolatayı şimdiden alsam bayatlamaz değil mi, 39. haftanın içindeyim artık... şimdi alsam max. 10-12 gün falan bekler...

MELİKE haber verdiğin için sağol kuzum.. genel anesteziyle mi oldu ki??

maşallah bebişede emmeye başlamış.oyyyy bende özlediiiimmm, yeniden kucağıma bi bebek alıp emzirmek istiyoruuuuummmmm... Allahın izniyle tabiki.

evet bende önce şekerli yaptırmayı düşündüm ki nikah şekerim öyle olmuştu ama dediğin gibi şekeri yiyolar sonra dağılıyo gidiyo bebek şekerinin biblosunuda ufak seçtim magneti oldu o yüzden, seninkini koca bi magnet taşıyabilirdi evet lavantayı ise ben severim kokusunu ama zaten kokusu falan kalmıyo bi süre sonra :)
canım hemen ekliyorum çikolatalrın fotosunu... çikolatasıda kesinlikle kaliteli ben çok beğendim... hem fotoğraflı yaptırdım hem de tatlı harfler çikolatalarından almıştım ikiside çok lezzetliydi... herkeste çok beğenmişti

Eminonundenmi aldin sende?
Bende izne ayrildigimdan beri slklLlyorum o yuzden aklima geldi yapayim dedim
derin guzel isimdir

evet canım eminönü sagolsun ne varsa orda var uygun uygun ama fikrin cidden güzel en azından degişik yanii sana özell, bende yapsam keskee bişeler,ismine karar versekte. Derin ismi cidden güzel hep Masal olsun isterdim ama annecigim vazgeçirdi,Derin de karar kılcaz herhalde.

inşallah hepimiz bebişleri sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.mart 15 doğumum iyice sabırsızlanıyorum.sizin kaçında

hoşgeldiin biz de 37+5 deyiz ,genelde yazıların altında bebek takip cetvelindce kaç haftada olduğu yazıyo çoğu arkadaşın.

maşallah maşallah :)çok sevindim.darısı başımıza inşallah.

gamzecim valla benimi anlattın kendim konuştum sanki biz daha 6. gündeyiz ama çöktüm bebeğin gazı var gece uyuyamıyo o ağlıyo ben ağlıyorum ememiyo sürekli süt sağdığım için kendimi inek gibi görmeye başladım.hamilelikte 10 kilo aldım 3200 kızım oldu ama ne hikmetse yanlızca 2 kg gitti şişim şişmanım acil doğum olduğu için kaşımı gözümüde toparlatamadım arkadaşlarım görmeye gelsin istemiyorummmmmmmmmmmm.

Kimseye laf edemem çünkü bende öyle yapardım hepp şeker çikolata ne varsa yer kalanını annemin çantasına atardım
düşünmedim degil biliyor musun 2 yda 3 magnet koysamm,silikon tabancası ile yapıstırsam dedim sonra frenledim kendimi
lezzeti de iyiyse süper bak 60 kurus ne demek yaa en cok kocacım sevinir yaptırırsak

Dediğin siteye girdim ama bulamadım 60 kuruş olandan nerden girmem lazım.Yardımcı olabilir misin?

canım kendine zaman ver biraz, 6 gün olmuş sadece... hem bebek için hem de senin için herşey rayına girecektir bi süre sonra, gebelik kiloların da dert etme bi kaç aya kalmaz verirsin... çok almamışsın zaten...

Genel anestezi olmuş Pollyimm.. İyi kendine gelmiş ama biraz ağrısı varmış artık o kadarına da şükür.. bebiş de emiyo ya daha ne olsun valla maşallah ikisine de.. bende istiyorummm ( hayırlısıyla gelsinler bizimkilerde inşallah

Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh

Mervecim çok güzel süsleriniz... bayıldım...

güzel haberi gelmeye devam ediyor. maşallah tosuna...
atlattılar çok şükür. darısı başımıza...

ne güzel haberlerle gelmişsin, tarih de belli olmuş... bundan sonrası daha keyifli, daha heyecanlı bir bekleyiş olur artık...

canım sağol... heyecan ve korku hepsi bir arada...

hayırlı doğumlar hayırlı haberlerle gel inş cnm.

özgecim dediğin gibi önünde uzun bir zaman war, en azından 6 ay , şimdi bunaltma kendini, her işte bi hayır wardır böyle düşün.. zamanı gelince düşünüceksin zaten, bi çaresi bulunur mutlaka..
İnş.canım bakalım bekleyip görücez....

Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
Çok güzeller canım...Kurabiye ya da çikolata benimde bulmam lazım.:18:
Kızım olsaydı bende Derin koymak istiyodum çok güzel bi isim....
Ayy ikisine de maşallahUykucu bi tosunmuş demekki.

Bizimkilerde gelicek canım az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…