- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.161
Kimseye laf edemem çünkü bende öyle yapardım hepp şeker çikolata ne varsa yer kalanını annemin çantasına atardım
düşünmedim degil biliyor musun 2 yda 3 magnet koysamm,silikon tabancası ile yapıstırsam dedim sonra frenledim kendimi
lezzeti de iyiyse süper bak 60 kurus ne demek yaa en cok kocacım sevinir yaptırırsak
Dediğin siteye girdim ama bulamadım 60 kuruş olandan nerden girmem lazım.Yardımcı olabilir misin?
fotoğrafları ekliyorum.. hatta gaza geldim bende bebek şekerlerimi ekledimmerak edenler olursa ankara suluhanda yaptırdım şekerlerimi ve sepetimizi
arkadaşım linki bu Baskl Sarmal ikolata | zel Gnler | ikolata Sepeti - cikolatasepeti.com - Trkiye'nin en iyi ikolatalarnn online sat maazas kutusunda hediye paketli olarak gönderiyorlar.. ben 3 farklı fotoğraf göndermiştim çok beğendim..
Eki Görüntüle 349145 Eki Görüntüle 349143 Eki Görüntüle 349144 Eki Görüntüle 349146 Eki Görüntüle 349147
canım benim cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin ailesine bağışlasın inşalahhsağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıkları
[/COLOR]
canım benim cok t7yormuşlar seni ama sonu ii olmuş bak bebişine kavusacagın tarihi öğrenmişsin ne güzel Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin inşallahiyi akşamlar güzel annişlerr
of çok yoruldum bugün sabah 9.30da gittim hastaneye 2 de eve geldim
önce nst ye girmem gerekiyordu 11 de de doktor randevum vardı ama bir türlü bana sıra gelmedi biraz da hemşirenin gıcıklığı tuttu galiba hem dedim o kadar doktor randevum var diye tamam merak etmeyin dedi ama saat 11oldu ne gelen var ne giden ben de görürsün sen diyip doktorun yanına indim neyse orda da 15 dk.gecikmeli alındıktan sonra usg ile bebişime bakıldı maaşallah 3.5kilo olmuş haftaya cts alalım dedi eğer ağrın yoksa ama önce nst ye gir bakalım dedi ben o kadar bekledim ama almadılar dedim ben şimdi tel açıcam dedi neyse gene çıktım bu sefer hemen aldılar ama 5 dksonra bebişin uyuyor kalk taTLI ye gel dedi ben de tamam dedim hemen yedim geldim bir baktım yerime hemen birini sokmuş sen bekle kafede biz çağırırız diyo hala salak ya yok dedim burda önünüzde beklicem almasaydınız başkasını dedim neyse 10dk bekledim sonra nihayet ben girebildim bebişim de başladı kıpırdanmaya senin sancın var ağrı duymuyormusun dedi yok dedim o kadar sinir ettiler ki tabi sancı çıkar..neyse sonra doktora gösterdim eğer ağrın yoksa tamam cts yani ayın 25inde alıyoruz o zaman dedi son 9 günüm kaldı epidural yapıcakmış bir kağıt verdi aç gel dedi cts öğle saatlerinde olacak kısmetse...ay şimdiden 3.5kiloysa 9gün sonra ne olur bilmem neyseki sezo olacağı için dert değil...
sonra eve geldim sinirden nasıl bir baş ağrısı çektim neyse biraz kestirmişim geçti başım kendimi iyi hissedince de size yazayım dedim...
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
sizleride çok merak ediyorum, kuzum uyuyo onun uyanmasını bekliyorum o uyusada uyansada beni uyku tutmuyo başında bekliyorum ama inanın 1-2 saat uyku günde çok bile gelecek deselerdi daha önce inanmazdım:)
günaydın hanımlar.. geçmişi çok fazla okuyamıyorum umarım herkes iyidir.. bugün sabah 9 da hastanede olucaz ve inşallah bebeğime kavuşacağım.. aslında ben normal doğum istiyordum ama bebeğimde 3 haftalık bi gerilik olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olacak... dr duruma göre bakıcam ama büyük ihtimalle sezeyan dedi. 9 da hastanede olun dedi ama saat kaçta yapılacak belli değil... benim içinde dua edin... sağ salim gelsin bebeğim.. umarım herkes bebişlerine sağlıcakla kavuşur... amin.....
ayça'nın eşi mesaj attı şimdi,
bebiş dünyaya açmış gözlerini allaah sağlık versin analı babalı büyütsün, ayyy çok duygulandımmmm....
Ayça henüz odaya gelmemiş bekliyorlarmış bir problem yok diye düşünüyorum , olumsuz bir bilgi yoktu mesajda...
Günaydınnn canlarımmmherkese hayırlı günler inşallahhh
Masiva günaydın kuzum bu sabah bir sen varsın herkes uykucu ooo ooo kalkın hadikuzum sende yola cıkcakmıssın hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Allah a emanet olun .
Canlarım bizde dün kızımla görüştük doppler de minik kızımmmm 35+1 de 46.2 cm boyumuzz,2500 kg kilomuzzz. kordonu yine boynunda ,cıkartmaya niyeti yok sıpamın. başı biraz önde dedi doktor ama sonra eşitleniyormuşşhiç poz vermedi elini yüzüne kapadıı göstermedi miniğim güzel yüzünü.
Dünn cok yoruldum benm nabız fırladı tansiyon düştü yinee,canım kocamın malum pazartesi sabah varikosel ameliyatı var tahlilleriyle uğraştık dün tüm gün. İnşallah az agrısı olur ameliyattan sonra yaa
herkese günaydın arkadaşlar...bugün güne erken başladık,eşimi mardine gönderdim3 hafta sonra gelicek işallah...tek korkum eşim yanımda değilken doğuma gitmek....? umarım oğlum ani bir süpriz yapmaz...
Günaydın sabah şekerleriii
Bizde 6 dan beri ayaktayız.. Minik kuzum kardan kayıp düşenleri izleyip güldü sabah sabah annesinin karnından :))):
canım benim daha zaman var sen üzülme hemen belki sen işe baslayana kadar ertelemiştir yani umarım öyledir çünkü şu durumda kayınvaliden senin için daha elzem görümcenin anlayışlı olmaı lazım hem cocugunun sosyallesme yası gelmiş işte inat yapmasın yaa neyse o zaman gelsin de hayırlısı neyse o olsun kuzum sen şimdiden gerilmeGünaydın kızlar;
Ayça ve Meri dualarımız sizinle.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.
Bu gece bende hiç uyuyamadım 3 saat anca uyumuşumdur,gözlerim yanıyo valla.Ama düşünemkten,yoksa oğluşum uyudu hep.Akşam kayınvalidem yemeğe çağırmıştı görümcemde geldi kızını kreşe göndermekten vazgeçmiş.Kaldık öyle ben şimdi nasıl bakıcı bulurum diye düşünmekten uyuyamadım.Hayırlısı artık belki o zamana kadar insafa gelir.Kayınvalidemde kadın ikisine birden bakarım diyo ama ben istemem.Canım sıkıldı işte daha çok var ama yinede düşünmeden olmuyo.Bekliyip görücez ne olcağını.
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...
fotoğrafları ekliyorum.. hatta gaza geldim bende bebek şekerlerimi ekledimmerak edenler olursa ankara suluhanda yaptırdım şekerlerimi ve sepetimizi
arkadaşım linki bu Baskl Sarmal ikolata | zel Gnler | ikolata Sepeti - cikolatasepeti.com - Trkiye'nin en iyi ikolatalarnn online sat maazas kutusunda hediye paketli olarak gönderiyorlar.. ben 3 farklı fotoğraf göndermiştim çok beğendim..
Eki Görüntüle 349145 Eki Görüntüle 349143 Eki Görüntüle 349144 Eki Görüntüle 349146 Eki Görüntüle 349147
canım benim cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin ailesine bağışlasın inşalahh
canım benim cok t7yormuşlar seni ama sonu ii olmuş bak bebişine kavusacagın tarihi öğrenmişsin ne güzel Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin inşallah
canlarımmm ben gecmişi görüp de cvp yzana kadar szler doğurmuşsunuz maşallahhAllah analı babalı büyütsün güzel meleklerinizi size bağışlasın inşallahhh cok tebrik ederim
oy maşallah minik kuzumaa nasıl nazlanırmış da kapatırmış yüzünü yerim ben onun:)) kuzum bana diyon da bence sen dikkat et kendine ağrılarla zaten başın dertte yorma kendini eşinin de Allah yardımcısı olsun hemen sağ salim olsun bitsin ameliyatı inşallah şimdiden gecmiş olsun tatlım
canım kuzucuk bekler babasını sen merak etme cok da gerilme ama hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelin yeterki önemli olan o
günaydıııınnnnn :))ayy biz daha günaydın msjlarına yeni cvp yazıyos yaa nooldu benim cılgın topik açma günlerime hemen toparlamam lazım şu evi işi gücü ve eski performansıma geri dönmem lazım
canım benim daha zaman var sen üzülme hemen belki sen işe baslayana kadar ertelemiştir yani umarım öyledir çünkü şu durumda kayınvaliden senin için daha elzem görümcenin anlayışlı olmaı lazım hem cocugunun sosyallesme yası gelmiş işte inat yapmasın yaa neyse o zaman gelsin de hayırlısı neyse o olsun kuzum sen şimdiden gerilme
ohh sen de gününü öğrenmişsin canım ya hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavruşunu kucağına maşallah kuzucuga da gelme vakti gelmiş ne güzel büyümüş
ohh sen de gününü öğrenmişsin canım ya hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavruşunu kucağına maşallah kuzucuga da gelme vakti gelmiş ne güzel büyümüş
oy maşallah minik kuzumaa nasıl nazlanırmış da kapatırmış yüzünü yerim ben onun:)) kuzum bana diyon da bence sen dikkat et kendine ağrılarla zaten başın dertte yorma kendini eşinin de Allah yardımcısı olsun hemen sağ salim olsun bitsin ameliyatı inşallah şimdiden gecmiş olsun tatlım
sağoll kuzummm..yedirmem bananeeyok be yiyebilirsin ben öle ısıra ısıra büyütcem kızımı,mıy mıy olsun istemiyorum zaten balık olcak burcu miniğimin. annem napim kocam artık dayanamadı agrıya tam dogum öncesi ameliyata karar verdi,gelen giden olcak ama napim,beklemesinler benden bişe
merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
evet canım eminönü sagolsun ne varsa orda var uygun uygunama fikrin cidden güzel en azından degişik yanii sana özell, bende yapsam keskee bişeler,ismine karar versekte. Derin ismi cidden güzel hep Masal olsun isterdim ama annecigim vazgeçirdi,Derin de karar kılcaz herhalde.
Çok güzeller canım...Kurabiye ya da çikolata benimde bulmam lazım.:18:
Kızım olsaydı bende Derin koymak istiyodum çok güzel bi isim....
canımm teşekkür ediyorum. bende bakıyorum daha zamanımıza var ama hallolsun erkenden yaa,en azından seçelim de eve teslimi sonra da olsa olur. Rüyasu güzel bir site önerdi sende bak canım uygun fiyatlar orada. Derin ismi evet cokk güzel bende cok seviyorum. Sende artık bir dahaki sefere inşallah kız olursa koyarsın
günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
günaydın kızlar,
geçmişi okumadan direkt ayça'nın haberini vereyim dedim sonra geçmişi bitirdim ve şimdi sizlerleyim :)
bu gece enteresan bir rüya gördüm, sezeryandan dolayı 6 hafta ilişki yasaklanmıştı ve doğumdan önce de yasaktı bize idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle, neyse işte herhalde başıma vurdu iyicene :) rüyamda kocişle halvet oluyorduk ve ben hamile kalmışım 2.ye ama hamile olduğumu bir anda doktorlar odaya gelip spinali yapmaya başladıklarında fark ediyorum , Başak hanım (doktorum) nerede diyorum iğneyi yapana, tatilde diyorlar nasıl doğurucam ben o zaman falan diyorum, sonra kızımın ağlama sesiyle uyandım :)
ve size bir şey itiraf edeyim, ben hamile olmayı özledim, vücudumun kilolu ama sıkı diri görüntüsünü özledim, doğumdan beri 6 kilom gitti sadece 6,5 kilom var daha ve sıkılığı diriliği gittiğinden kendimi çirkin görüyorum , hamileliğimde daha özenliydim kendime, şimdi özensemde giyinip süslensemde 10 dk sonra fıs süt sağarken emzirirken kendimi bulunca tüm motivasyonum kaçıyorum((
acep lohusalık depresyonu dedikleri buna benzer birşey mi(((
Sağol canım yaa bakalım işte bekliyip görücez.Kayınvalidem zaten bakmak istiyo ama kreşe göndermezse ikisine birden bakarım diyo onuda ben istemiyorum.biraz fazla kıskanç bi çocuk kınamak gibi olmasın ama.Benim karnıma bile hiç bakmıyo ne var büyüyünce bende 30 tane doğurucam diyo zilli çok fena:)))
sağoll kuzummm..yedirmem bananeeyok be yiyebilirsin ben öle ısıra ısıra büyütcem kızımı,mıy mıy olsun istemiyorum zaten balık olcak burcu miniğimin. annem napim kocam artık dayanamadı agrıya tam dogum öncesi ameliyata karar verdi,gelen giden olcak ama napim,beklemesinler benden bişe
Çok güzeller canım...Kurabiye ya da çikolata benimde bulmam lazım.:18:
Kızım olsaydı bende Derin koymak istiyodum çok güzel bi isim....
canımm teşekkür ediyorum. bende bakıyorum daha zamanımıza var ama hallolsun erkenden yaa,en azından seçelim de eve teslimi sonra da olsa olur. Rüyasu güzel bir site önerdi sende bak canım uygun fiyatlar orada. Derin ismi evet cokk güzel bende cok seviyorum. Sende artık bir dahaki sefere inşallah kız olursa koyarsın
Oğlumuz bi büyüsün de inş. bide kızım olsun:))))Hep bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir
ben de öle severim valla ama hemen diil biraz şöle 7-8 aylık olsunlar o zaman:)) ilk başlarda sadece koklarım Derin hanımı merak etme:)) aman kim senden ne beklicek yavrum ya kimse kusura bakmasın sakın yorma kendini
Oğlumuz bi büyüsün de inş. bide kızım olsun:))))Hep bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir
inşallahh canımm Allah ın izni ile. bende senin gbi isterdim ama 1 taneyi dogurmayı beceremedim 2. den fenaa gözüm korkuyo
Hepinizide çoook seviyorum, Duamdasınız, Rabbime Emanetsiniz
tabi kuzumm şöle ele avuca gelsinler azcık ondan snra oo ooo kimse tutamaz benibakalım annemm benm kocamın sülalesi mübarek pek kalabalık,Samsun lular sık sık görüşürler birbirleriyle,sırf yakın aile gelse zaten 40 kişi oluyor,bayramda saymıştım üşenmeden bir de fenaa çaycılar valla bi oturusta en az 8 bardak bögggg bende hiç sevmem çayı
Ayçadan haber varmı diye açtım forumu ve son sayfada özlemin melikeden alıntı yaptığı yazıyı gördüm, oğluşu olmuşta birde emzirmeye çalışıyormuş, maşaAllah, demek ki bebeişimizde, annemizde çok iyiler
arkadaşlar geçmişi okumayı çok istiyorum ama vaktim yok:26:
canım arkadaşlarım, bugünden itibaren nete çok girme imkanım olmayabilir, çünkü notebook eşime kalacak, ankarada da ancak kardeşimin yada babamın leptopundan girme imkanım var, onuda işe götürmedikleri zaman yada akşamları fırsat bulunca.... elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışacağım, çünkü sizleri merak ederim ben, ama hepinize ayrı ayrı cevap yazamazsam bana kırılmayın olur mu:26:
Hepinizide çoook seviyorum, Duamdasınız, Rabbime Emanetsiniz
canım sana önemli haberleri faceden yazarım bölece geçmişi okumakla zaman kaybetmezsin
Öslem nerdesin akşam oldu kalkmasaydın hiç yaa sen bilg. başına gelene kadar 2 kişi doğum yaptı bugün düşün :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?