2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb aslında bende nisan annesiyim ama burayıda takip ediyorum ve mart anneleri şuabtta dogum yapıyor birde benim bebgim kız genelde kızlar 38 tamamlayınca doguyor diyorlar öyle olursa bende mart annesi olacagım şuan 32+4 haftalık hamileyim 29. haftata bebek tersti haftaya salı kontrolüm var inşallah dönmüştür kızm............

fotoğrafları ekliyorum.. hatta gaza geldim bende bebek şekerlerimi ekledim merak edenler olursa ankara suluhanda yaptırdım şekerlerimi ve sepetimizi

Dediğin siteye girdim ama bulamadım 60 kuruş olandan nerden girmem lazım.Yardımcı olabilir misin?

arkadaşım linki bu Baskl Sarmal ikolata | zel Gnler | ikolata Sepeti - cikolatasepeti.com - Trkiye'nin en iyi ikolatalarnn online sat maazas kutusunda hediye paketli olarak gönderiyorlar.. ben 3 farklı fotoğraf göndermiştim çok beğendim..

Çok güzeller canım...

sağol canım,dediğin gibi moral çok önemli..Allah tüm sevdiklerimizden uzak etsin bu tür hastalıkları
[/COLOR]
canım benim cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin ailesine bağışlasın inşalahh

canım benim cok t7yormuşlar seni ama sonu ii olmuş bak bebişine kavusacagın tarihi öğrenmişsin ne güzel Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin inşallah

sizleride çok merak ediyorum, kuzum uyuyo onun uyanmasını bekliyorum o uyusada uyansada beni uyku tutmuyo başında bekliyorum ama inanın 1-2 saat uyku günde çok bile gelecek deselerdi daha önce inanmazdım:)

canlarımmm ben gecmişi görüp de cvp yzana kadar szler doğurmuşsunuz maşallahh Allah analı babalı büyütsün güzel meleklerinizi size bağışlasın inşallahhh cok tebrik ederim

oy maşallah minik kuzumaa nasıl nazlanırmış da kapatırmış yüzünü yerim ben onun:)) kuzum bana diyon da bence sen dikkat et kendine ağrılarla zaten başın dertte yorma kendini eşinin de Allah yardımcısı olsun hemen sağ salim olsun bitsin ameliyatı inşallah şimdiden gecmiş olsun tatlım

canım kuzucuk bekler babasını sen merak etme cok da gerilme ama hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelin yeterki önemli olan o

Günaydın sabah şekerleriii

Bizde 6 dan beri ayaktayız.. Minik kuzum kardan kayıp düşenleri izleyip güldü sabah sabah annesinin karnından :))):

günaydıııınnnnn :))ayy biz daha günaydın msjlarına yeni cvp yazıyos yaa nooldu benim cılgın topik açma günlerime hemen toparlamam lazım şu evi işi gücü ve eski performansıma geri dönmem lazım

canım benim daha zaman var sen üzülme hemen belki sen işe baslayana kadar ertelemiştir yani umarım öyledir çünkü şu durumda kayınvaliden senin için daha elzem görümcenin anlayışlı olmaı lazım hem cocugunun sosyallesme yası gelmiş işte inat yapmasın yaa neyse o zaman gelsin de hayırlısı neyse o olsun kuzum sen şimdiden gerilme

ohh sen de gününü öğrenmişsin canım ya hadi hayırlısı olsun sağlıkla al yavruşunu kucağına maşallah kuzucuga da gelme vakti gelmiş ne güzel büyümüş

aa cidden güzelmiş paketi çikolatanın öle basit bişey degil,baya özenmişler,güle güle yiyin inşallahhh. bende aksam kocişime gösterimm seçelim artık da yeter ama resim napcam yaaa , ya kızıma nazar degerse ultrason resmini koyarsam,minik meleğim benimmm
şekerleri ve sepeti cok begendim kuzummm pespembe olmaması daha güzel olmuşş,benm hepsi içiçe oldu her yer tül hangisi biblo,hangisi sepet belli olmuyorrr

Sağol canım yaa bakalım işte bekliyip görücez.Kayınvalidem zaten bakmak istiyo ama kreşe göndermezse ikisine birden bakarım diyo onuda ben istemiyorum.biraz fazla kıskanç bi çocuk kınamak gibi olmasın ama.Benim karnıma bile hiç bakmıyo ne var büyüyünce bende 30 tane doğurucam diyo zilli çok fena:)))

merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.

canım hoşgeldin sağlıkla geldin miniğin inşallahh

ayyy ne güzel haberler bunlar masalahh kuzucuga da annesine de darısı da başımıza inşallahhh ben iice sabırsızlandım iice heveslendim şimdi yaa...

ay imnini sevsinler onun adıyla cok yasasın kuzucuk

ahahaha bene bugun ruyamda dr basak ı gordum :)
bende dogum yapıyormusum 4 uz oluyormus gıdıp basak a dıyorumkı nasıl anlamadın 4 tane bebek oldugunu oda bazen ouyo boyle seyler dıyo :)

bu arada basak tan memnun kaldınmı yanı amelıyat sonrası agrın sızın cok oldumu ılgısı nasılsı bılgı verırmısın bende haftaya basak hanım tarafından sezeryan olucamda

sağolsun o bakar da dediğin gibi o yaşlarda kıskanç bi cocukla aynı eve bırakırken sen rahat edemezsin kuzum o zaman bi gelsin bakalım şimdiden sıkma canını...

ben de öle severim valla ama hemen diil biraz şöle 7-8 aylık olsunlar o zaman:)) ilk başlarda sadece koklarım Derin hanımı merak etme:)) aman kim senden ne beklicek yavrum ya kimse kusura bakmasın sakın yorma kendini

ben de öle severim valla ama hemen diil biraz şöle 7-8 aylık olsunlar o zaman:)) ilk başlarda sadece koklarım Derin hanımı merak etme:)) aman kim senden ne beklicek yavrum ya kimse kusura bakmasın sakın yorma kendini

tabi kuzumm şöle ele avuca gelsinler azcık ondan snra oo ooo kimse tutamaz beni bakalım annemm benm kocamın sülalesi mübarek pek kalabalık,Samsun lular sık sık görüşürler birbirleriyle,sırf yakın aile gelse zaten 40 kişi oluyor,bayramda saymıştım üşenmeden bir de fenaa çaycılar valla bi oturusta en az 8 bardak bögggg bende hiç sevmem çayı

Ayçadan haber varmı diye açtım forumu ve son sayfada özlemin melikeden alıntı yaptığı yazıyı gördüm, oğluşu olmuşta birde emzirmeye çalışıyormuş, maşaAllah, demek ki bebeişimizde, annemizde çok iyiler

arkadaşlar geçmişi okumayı çok istiyorum ama vaktim yok:26:

canım arkadaşlarım, bugünden itibaren nete çok girme imkanım olmayabilir, çünkü notebook eşime kalacak, ankarada da ancak kardeşimin yada babamın leptopundan girme imkanım var, onuda işe götürmedikleri zaman yada akşamları fırsat bulunca.... elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışacağım, çünkü sizleri merak ederim ben, ama hepinize ayrı ayrı cevap yazamazsam bana kırılmayın olur mu:26:

Hepinizide çoook seviyorum, Duamdasınız, Rabbime Emanetsiniz

Hepinizide çoook seviyorum, Duamdasınız, Rabbime Emanetsiniz

canım sana önemli haberleri faceden yazarım bölece geçmişi okumakla zaman kaybetmezsin

Öslem
nerdesin akşam oldu kalkmasaydın hiç yaa sen bilg. başına gelene kadar 2 kişi doğum yaptı bugün düşün :))))

ay ben de sevmem hiç çay o yüzden böle bi içişte 8 -10 bardak içenlere pek bi hayret ediyorum içi kıyılır kız insanın:)) anam sende demle 3 demlik cay koysun koysun içsinler salla yaa:))

canım ara ara girip kendinden haber ver de merak etmeyelim yeter kimse sana kırılmaz öle düşünme hayırlısıyla git bebeğine de sağlıkla kavuş inşallah

sorma annem ya bi işe güce irmişim ki o biçim:)) hakkaten az daha gelmesem bütün topik doğurcakmış:)) coktan kalktım kuşum 6da ayaktaydım eşimi gönderdim bi giristim işe ancak fırsat bulup oturdum ama cok rahatladım ya resmen hafifledim doğurabilirim artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…